Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Oporavice se (nazalost ) za mec sa Galatom. 

Nije bio ofsajd dao bi go

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Ne znam šta više reći.. Stvarno ne znam. Mislim da je jedino rješenje da mi odemo u London i napravimo prosvjed, da je Chelsea tu negdje kod nas to bi već bilo, a ovi Englezi se prave blesavi. Treba otić tamo i fino reć i Romanu i Torresu da ovako više ne ide, ako treba mi ćemo skupit pare, napravit ćemo stranicu za donacije da svi navijači Chelsea i dobri ljudi koji vide našu muku doniraju po funtu dvije, tri.. deset.. Mi ćemo naravno plaće donirat, ali ostali iz svijeta kolko daju. Mislim da bismo skupili da ga otkupimo u klub tipa Zeline, Vinogradara i slično..

http://www.youtube.com/watch?v=4VSqwdZQ-Yk ovako se to radi ,samo sto Torresu treba skinut dres :) 

Ja podrzavam sve koji nose nas dres ali nekima jednostavno tu vise nije misto....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako promasi ono 1 na 1 sa golmanom,sunce ti poljubim,Hazz ga izbaci samog na gol,ej samog,pa ti Torres kao bekcinu da igras ceo zivot,a ne napadaca. Izadji ne brukaj se vise,ne iz Chelsea,nego iz celog fudbala... Neka te jos malo ljudi pamte po uspesima i po trofejima,neka se prica o El Ninu koji je nekada cepao mreze,a ne o El Panju koji ne moze prazan gol da pogodi. 

Prešlo je ponovo iz smiješnog u žalosno. Prvo je bilo žalosno, pa onda smiješno, sad je opet žalosno. Jučer kad izađe na golmana onako, pa tuga je najveća što niko realan nije ni očekivao da će pogoditi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.