Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ako te odvedu Cigani cergari
ili te ukradu strasni Haremski cuvari
ako te odvedu ja cu da poludim
bez tebe ne umijem
vise jutrom da se budim

Odlazim ,odlazim iz Celsija putujem :D 

Mozda ovo ima veze sa povredom,jos jedna povreda za koleno i to je to od njega. 

Od ubice postace Lord 2. 

• Autor

ljudi ovo je vjerovatno njegova poslednja sezona, a vjerovatno nije mu ni preostalo toliko utakmica da zaigra do kraja, jer Eto´o ulazi u strasnu formu, a Demba Ba uvjek vreba tu iza ćoška, ceka svoju pravu priliku koju ce pokusati iskoristiti sto je moguce bolje.

I Torres ce sigurno dobiti prilike na kapaljku, a mozda cak nikako i ne zaigra, jer ko zna sta ga jos ceka nakon ove povrede, mozda jos jedna povreda?

zato ovim putem, dok je jos nas igrac, nasa devetka, nas El Nino, zelio  bih da mu se zahvalim na svemu, na golu protiv Barcelone, na korneru protiv Bayerna, na golu protiv Benfice, na 19 golova dosad u Premiershipu, u svemu, to je jako zahvalan igrac, ostao je uz nas tokom ovih teskih vremena, kad je najteze bilo, dobivao je lose kritike od svih, a posebno od svojih navijaca, a on pored svega, stisnuo zube i nastavio dalje, pogotovo nakon onog promasaja protiv Uniteda, 99% napadaca bi tad okoncala karijeru, inace da ne duljim vise, da mu je ovo poslednja sezona sa nama jako mi tesko pada, i opet zelio bih da mu se zahvalim na svemu.

https://www.youtube.com/watch?v=Sg-MiKQrlRk

i naravno Stamford nikad vise nece biti isti bez ovog transparenta

article-1354194-0D10C56D000005DC-696_634

gdje god otisao, uvjek ces ostati u nasim srcima, ne krijem nadu da ces se nekad opet vratiti kod nas na Stamford Bridge

Spaha posle ovoga sto si napisao u mojim ocima se sve vise dize u odnosu na Matu,a gledaj kolko ljudi kuka za istim.

Torres je jebeni parazit koji će ostati ovdje do kraja svojeg ugovora makar ga poslali i u U21 ekipu.

Mata je dobar dečko koji prije svega voli nogomet, voli igrati, i bilo je sasvim logično da ode jer je bilo očito da Jose na njega ne računa kao na prvotimca.

I opet je zajebao stvar,ima najbolju statistiku protiv WH i dao im je 7 golova od 19 u PL i povredi se i ne igra protiv njih...  :hljeb:

Opet si zajebao El Nino,opet...

Ja ne znam zajebaval se ovaj Spaha ili ovo stvarno misli :D Inace za navijace Celsija koji stavljaju Torresov transparent na SB-u mogu reci da mijenjaju klub ,da nadju neki klub sa 11 manekena. 

Na danasnji dan nas Liverpul zaje**o posteno. :D 

1743530_663914326994609_1688119100_n.jpg

Ne mrzim ga,ali da je panj,panj je,nedostajace mi malo kada ode. 

• Autor

Spaha jel me zezaš? Pogledaj games-goals index u jednog i drugog.

druze calma, calma

gledaj to s pozitivne strane sto je Torres uradio za Chelsea u proslosti, sjeti se njegovih par presudnih poteza koji su donijeli mnogo toga Chelsievim vitrinama

• Autor

kazu troler, eto sad nek svi vide u kakvom su polozaju forumasi na ovom forumu koji brane torres, i cijene njegov doprinos inace ovome timu 

tumblr_mzzds7fhiu1sscln5o1_500.gif

Mata: - Ajd dođi kod mene u United

Mata: - Oćeš dati danas gol?

Mata: - Jesi jebo išt danas?

Mata: - Bi li jebo Evu?

Torres:..
Mata: - Al sereš jebo ti sebe

bolje da pise I am back ,be scared Chelsea .Koji kurac se vraca bas nam krenulo bez njega .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.