28. januar 2014.12 god. comment_160760 Čitam da Trolles ide. Ode li, sve ću mu oprostiti, sunce ga ozarilo. Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160804 Ako te odvedu Cigani cergari ili te ukradu strasni Haremski cuvari ako te odvedu ja cu da poludim bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim Odlazim ,odlazim iz Celsija putujem :D Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160812 Mozda ovo ima veze sa povredom,jos jedna povreda za koleno i to je to od njega. Od ubice postace Lord 2. Prijavi
29. januar 2014.12 god. Autor comment_160860 ljudi ovo je vjerovatno njegova poslednja sezona, a vjerovatno nije mu ni preostalo toliko utakmica da zaigra do kraja, jer Eto´o ulazi u strasnu formu, a Demba Ba uvjek vreba tu iza ćoška, ceka svoju pravu priliku koju ce pokusati iskoristiti sto je moguce bolje. I Torres ce sigurno dobiti prilike na kapaljku, a mozda cak nikako i ne zaigra, jer ko zna sta ga jos ceka nakon ove povrede, mozda jos jedna povreda? zato ovim putem, dok je jos nas igrac, nasa devetka, nas El Nino, zelio bih da mu se zahvalim na svemu, na golu protiv Barcelone, na korneru protiv Bayerna, na golu protiv Benfice, na 19 golova dosad u Premiershipu, u svemu, to je jako zahvalan igrac, ostao je uz nas tokom ovih teskih vremena, kad je najteze bilo, dobivao je lose kritike od svih, a posebno od svojih navijaca, a on pored svega, stisnuo zube i nastavio dalje, pogotovo nakon onog promasaja protiv Uniteda, 99% napadaca bi tad okoncala karijeru, inace da ne duljim vise, da mu je ovo poslednja sezona sa nama jako mi tesko pada, i opet zelio bih da mu se zahvalim na svemu. https://www.youtube.com/watch?v=Sg-MiKQrlRk i naravno Stamford nikad vise nece biti isti bez ovog transparenta gdje god otisao, uvjek ces ostati u nasim srcima, ne krijem nadu da ces se nekad opet vratiti kod nas na Stamford Bridge Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160865 Ovaj znak ispod "El Nino" je neki qrac Liverpoola Valjda ovaj Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160866 Spaha posle ovoga sto si napisao u mojim ocima se sve vise dize u odnosu na Matu,a gledaj kolko ljudi kuka za istim. Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160875 Torres je jebeni parazit koji će ostati ovdje do kraja svojeg ugovora makar ga poslali i u U21 ekipu. Mata je dobar dečko koji prije svega voli nogomet, voli igrati, i bilo je sasvim logično da ode jer je bilo očito da Jose na njega ne računa kao na prvotimca. Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160877 Kad bi se Tores trebao oporaviti jer nisam upucen u njegovu povredu. Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160878 Kad bi se Tores trebao oporaviti jer nisam upucen u njegovu povredu. Nekih mjesec dana će biti van terena. Tako kažu ako ne lažu :D Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160902 I opet je zajebao stvar,ima najbolju statistiku protiv WH i dao im je 7 golova od 19 u PL i povredi se i ne igra protiv njih... :hljeb: Opet si zajebao El Nino,opet... Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161003 Bit ce spreman valjda za City(FACUP). Barem se nadam tome. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161009 Ja ne znam zajebaval se ovaj Spaha ili ovo stvarno misli :D Inace za navijace Celsija koji stavljaju Torresov transparent na SB-u mogu reci da mijenjaju klub ,da nadju neki klub sa 11 manekena. Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161141 Na danasnji dan nas Liverpul zaje**o posteno. :D Ne mrzim ga,ali da je panj,panj je,nedostajace mi malo kada ode. Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161178 Meni neće nedostajati, ja sam navijač Chelseaja i odlazak Torresa će za sve prave Plavce biti ravno osvajanju recimo FA kupa. Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161208 Spaha jel me zezaš? Pogledaj games-goals index u jednog i drugog. Prijavi
31. januar 2014.12 god. Autor comment_161209 Spaha jel me zezaš? Pogledaj games-goals index u jednog i drugog. druze calma, calma gledaj to s pozitivne strane sto je Torres uradio za Chelsea u proslosti, sjeti se njegovih par presudnih poteza koji su donijeli mnogo toga Chelsievim vitrinama Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161211 Ja ne znam kako se neko može uopšte upecati na Spahina trolanja :D Hajd neko novi da dođe, al' vi ste ovdje dugo vremena i kao da ne znate da je troler :D Prijavi
31. januar 2014.12 god. Autor comment_161216 kazu troler, eto sad nek svi vide u kakvom su polozaju forumasi na ovom forumu koji brane torres, i cijene njegov doprinos inace ovome timu Prijavi
2. februar 2014.12 god. comment_161432 Mata: - Ajd dođi kod mene u United ____________________________ Mata: - Oćeš dati danas gol? ____________________________ Mata: - Jesi jebo išt danas? ____________________________ Mata: - Bi li jebo Evu? Torres:.. Mata: - Al sereš jebo ti sebe Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162259 bolje da pise I am back ,be scared Chelsea .Koji kurac se vraca bas nam krenulo bez njega . Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162286 Neka se vratio i dalje nas najbolji napadac.Tesko da ce sutra poceti od pocetka ali nadati se. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.