Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

Trebalo bi uzeti 25 miliona za njega bar...ako je singapurski milioner,bilioner,treba ga izmusti na pocetku,samim tim i Torres ima jak uticaj na marketing,imali bi zaradu od dresova sigurno... ostalo nas ne interesuje.. Krenuti sa 25 minimalno u pregovore,bas ako nece onda daj sta das.

ni slucajno, da odbijemo i onog jedinog kupca koji je zainteresovan za ovu gol masinu

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Steta sto Giblatar nije u grupi sa Spanijom ,mozda bi Torres bio prvi strijelac kvalifikacija za Euro  :-h

ni slucajno, da odbijemo i onog jedinog kupca koji je zainteresovan za ovu gol masinu

ako su zainteresovani iskesirace,ako ne spustace cenu,to je tako. 

TORREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

42' - Osasuna 3-0 Atletico! 

I sada ja onako procitam Torres,kazem ne verujem :D sta,kako gde? On zabio? Ma nije moguce... pogledam Osasuna i kazem sebi logicno. 

Engleski mediji javljaju da je Atletiko Madrid zainteresovan da vrati Fernanda Toresa na Visente Kalderon.

Španski napadač je i dalje cenjena i voljena figura u Madridu, u svom gradu i u svom klubu, navijači bi svakako sa radošću prihvatili vest o njegovom povratku.

El Ninjo je proveo sedam godina u prvom timu kluba za koji je ponikao i u koji je stigao kao 11-godišnjak. Sad kao 29-godišnjak, Tores bi pre svega bio veliki marketinški potez za Jorgandžije. Takođe, povratak u domovinu bi mogao da ima i pozitivan uticaj na Toresovu karijeru, koja u ovom trenutku nije na željenom nivou.

Za razliku od Liverpula, u kome je blistao, napadač koji je u Čelsi doveden za 50 miliona, ne igra ni blizu nivoa koji se od njega očekuje.

Iako je znatno popravio svoju kretnju, snagu i brzinu u poslednjih šest meseci, činjenica da je postigao tek 19 golova na 101 utakmici u Premijer Ligi je poražavajuća.

O eventualnom povratku kući se govori i kroz aspekt Dijega Košte, sadašnjeg napadača Atletika koji se nalazi u sjajnoj formi i koji je zapao za oko Murinju. Portugalac bi mogao da pristane da Toresa uključi u svojevrsnu razmenu za brazilskog Španca.

Povratak u Madrid bi Toresu doneo priliku da zaigra sa Davidom Viljom sa kojim je sa uspehom sarađivao poslednjih godina u reprezentaciji Španije.

Protiv Galate jako dobar,kretao se,izborio par slobodnjaka,par driblinga uradio na kraju krajeva I zabio jedini pogodak.
Cudno da ga niko nije dosao pohvaliti.

Protiv Galate jako dobar,kretao se,izborio par slobodnjaka,par driblinga uradio na kraju krajeva I zabio jedini pogodak.
Cudno da ga niko nije dosao pohvaliti.

Nisam nikog komentarisao po prvi put odmah nakon utakmice. Ali svaka cast,vecu cenu cemo postici,samo neka trese,svaki njegov gol donosi milion vise,njegovi golovi su sada zlata vredni..

Muka mi je da se zavaravam sa oni. El Nino is back. 

Mislim da je zasluzio novi ugovor.

;))

soxx sa nekim stvarima se jednostavno ne sprda. 

Videlo se da Torres hoce da izadje iz senke i da se suoci sa demonom zvanim Drogba koji mu je nabio komplekse i koji mu je postavio nedostizne standarde i prilicno visoke,dao je gol i glumio facu kao da daje svaki dan,hteo da pokaze kako je odrastao od zadnjeg njihovog susreta kao mali decak koji zeli da stariji brat bude ponosan na njega,da ga pohvali,nekako k***vito,ali stidljivo u dusi... 

I sada moze da se vrati da bude onaj stari... ustvari ne da moze nego i hoce to uraditi.

Uređeno , autor izmjene: grena

Fernando Torres: Has now scored more CL goals for Chelsea (9) than he had for Liverpool (8) -- 24 appearances for each club

Ali u ligi ni za lijek...

Za njega je jedini lijek da se vrati doma u Atletico u najjaču nogometnu ligu na svijetu. Zdrava sredina će mu pomoći da pokaže da još nije za staro željezo.

• Autor

Hvala ti sto si odvlacio paznju odbrambenim igracima Fulhama i tako omogucio vise prostora Schurleu za njegov hat-trick

Fernando Torres, prije svega, timski igrac

Al to se moze desiti samo u FIFI 14. Doveo sam ga za 14mil igra mi u tandemu sa Suarezom :D

đeš njeg doves u fifi, ja s toresom u fifi nmg dat go na prazan go sa 30 cm, od fife 12 do 14. berardi i defo najjači špicevi u fifi 14

[quote name="MASKO" post="166389" timestamp="1393895831"] đeš njeg doves u fifi, ja s toresom u fifi nmg dat go na prazan go sa 30 cm, od fife 12 do 14. berardi i defo najjači špicevi u fifi 14[/quote]Jbg mala cena Jovetica ne daju ispod 40 mil, a Sturidga prodao za 25 Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.