23. februar 2014.12 god. Autor comment_165088 Trebalo bi uzeti 25 miliona za njega bar...ako je singapurski milioner,bilioner,treba ga izmusti na pocetku,samim tim i Torres ima jak uticaj na marketing,imali bi zaradu od dresova sigurno... ostalo nas ne interesuje.. Krenuti sa 25 minimalno u pregovore,bas ako nece onda daj sta das. ni slucajno, da odbijemo i onog jedinog kupca koji je zainteresovan za ovu gol masinu Prijavi
23. februar 2014.12 god. comment_165089 Steta sto Giblatar nije u grupi sa Spanijom ,mozda bi Torres bio prvi strijelac kvalifikacija za Euro :-h Prijavi
23. februar 2014.12 god. comment_165138 ni slucajno, da odbijemo i onog jedinog kupca koji je zainteresovan za ovu gol masinu ako su zainteresovani iskesirace,ako ne spustace cenu,to je tako. Prijavi
23. februar 2014.12 god. comment_165141 Resava majstor 1/4 finale protiv Reala na Bernabeu. :) Prijavi
23. februar 2014.12 god. comment_165162 -Nogometne Novosti- TORREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! 42' - Osasuna 3-0 Atletico! I sada ja onako procitam Torres,kazem ne verujem :D sta,kako gde? On zabio? Ma nije moguce... pogledam Osasuna i kazem sebi logicno. Prijavi
24. februar 2014.12 god. comment_165270 Ne bi me iznenadilo da pocne ponovo resetati mreze u Primeri. Prijavi
24. februar 2014.12 god. comment_165273 Ne bi me iznenadilo da pocne ponovo resetati mreze u Primeri. Daj Boze, Prijavi
26. februar 2014.12 god. comment_165606 Engleski mediji javljaju da je Atletiko Madrid zainteresovan da vrati Fernanda Toresa na Visente Kalderon. Španski napadač je i dalje cenjena i voljena figura u Madridu, u svom gradu i u svom klubu, navijači bi svakako sa radošću prihvatili vest o njegovom povratku. El Ninjo je proveo sedam godina u prvom timu kluba za koji je ponikao i u koji je stigao kao 11-godišnjak. Sad kao 29-godišnjak, Tores bi pre svega bio veliki marketinški potez za Jorgandžije. Takođe, povratak u domovinu bi mogao da ima i pozitivan uticaj na Toresovu karijeru, koja u ovom trenutku nije na željenom nivou. Za razliku od Liverpula, u kome je blistao, napadač koji je u Čelsi doveden za 50 miliona, ne igra ni blizu nivoa koji se od njega očekuje. Iako je znatno popravio svoju kretnju, snagu i brzinu u poslednjih šest meseci, činjenica da je postigao tek 19 golova na 101 utakmici u Premijer Ligi je poražavajuća. O eventualnom povratku kući se govori i kroz aspekt Dijega Košte, sadašnjeg napadača Atletika koji se nalazi u sjajnoj formi i koji je zapao za oko Murinju. Portugalac bi mogao da pristane da Toresa uključi u svojevrsnu razmenu za brazilskog Španca. Povratak u Madrid bi Toresu doneo priliku da zaigra sa Davidom Viljom sa kojim je sa uspehom sarađivao poslednjih godina u reprezentaciji Španije. Prijavi
26. februar 2014.12 god. comment_165709 Protiv Galate jako dobar,kretao se,izborio par slobodnjaka,par driblinga uradio na kraju krajeva I zabio jedini pogodak.Cudno da ga niko nije dosao pohvaliti. Prijavi
26. februar 2014.12 god. comment_165711 Protiv Galate jako dobar,kretao se,izborio par slobodnjaka,par driblinga uradio na kraju krajeva I zabio jedini pogodak. Cudno da ga niko nije dosao pohvaliti. Nisam nikog komentarisao po prvi put odmah nakon utakmice. Ali svaka cast,vecu cenu cemo postici,samo neka trese,svaki njegov gol donosi milion vise,njegovi golovi su sada zlata vredni.. Muka mi je da se zavaravam sa oni. El Nino is back. Prijavi
26. februar 2014.12 god. comment_165712 Protiv Galate jako dobar,kretao se,izborio par slobodnjaka,par driblinga uradio na kraju krajeva I zabio jedini pogodak. Cudno da ga niko nije dosao pohvaliti. Pohvalio sam ga ja na temi od tekme :P Prijavi
26. februar 2014.12 god. comment_165717 Mislim da je zasluzio novi ugovor. ;)) soxx sa nekim stvarima se jednostavno ne sprda. Videlo se da Torres hoce da izadje iz senke i da se suoci sa demonom zvanim Drogba koji mu je nabio komplekse i koji mu je postavio nedostizne standarde i prilicno visoke,dao je gol i glumio facu kao da daje svaki dan,hteo da pokaze kako je odrastao od zadnjeg njihovog susreta kao mali decak koji zeli da stariji brat bude ponosan na njega,da ga pohvali,nekako k***vito,ali stidljivo u dusi... I sada moze da se vrati da bude onaj stari... ustvari ne da moze nego i hoce to uraditi. Uređeno 27. februar 2014.12 god., autor izmjene: grena Prijavi
27. februar 2014.12 god. comment_165784 Fernando Torres: Has now scored more CL goals for Chelsea (9) than he had for Liverpool (8) -- 24 appearances for each club Ali u ligi ni za lijek... Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165878 Za njega je jedini lijek da se vrati doma u Atletico u najjaču nogometnu ligu na svijetu. Zdrava sredina će mu pomoći da pokaže da još nije za staro željezo. Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165938 Sve fino,korektno do ovog dijela "najjaču nogometnu ligu na svijetu"... Prijavi
3. mart 2014.12 god. Autor comment_166329 Hvala ti sto si odvlacio paznju odbrambenim igracima Fulhama i tako omogucio vise prostora Schurleu za njegov hat-trick Fernando Torres, prije svega, timski igrac Prijavi
3. mart 2014.12 god. comment_166334 Hvala ti sto si odvlacio paznju odbrambenim igracima Fulhama i tako omogucio vise prostora Schurleu za njegov hat-trick Fernando Torres, prije svega, timski igrac A glupi Fulhamovi igrači.. Treba bit lud pa njega uopšte čuvati. Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
3. mart 2014.12 god. comment_166350 Torres presao u Liverpool za 14mil Eura Pa to je sjajnooo Prijavi
3. mart 2014.12 god. comment_166355 Pa to je sjajnooo Al to se moze desiti samo u FIFI 14. Doveo sam ga za 14mil igra mi u tandemu sa Suarezom :D Prijavi
3. mart 2014.12 god. comment_166367 Al to se moze desiti samo u FIFI 14. Doveo sam ga za 14mil igra mi u tandemu sa Suarezom :D Jebem te usta ja kontao da je prešao u Lpool tražio sam 2 sata neke podatke o transferu ! Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166389 Al to se moze desiti samo u FIFI 14. Doveo sam ga za 14mil igra mi u tandemu sa Suarezom :D đeš njeg doves u fifi, ja s toresom u fifi nmg dat go na prazan go sa 30 cm, od fife 12 do 14. berardi i defo najjači špicevi u fifi 14 Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166393 [quote name="MASKO" post="166389" timestamp="1393895831"] đeš njeg doves u fifi, ja s toresom u fifi nmg dat go na prazan go sa 30 cm, od fife 12 do 14. berardi i defo najjači špicevi u fifi 14[/quote]Jbg mala cena Jovetica ne daju ispod 40 mil, a Sturidga prodao za 25 ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.