2. juli 2013.13 god. comment_132491 Cristiano Ronaldo je prošle sezone u ligi postigao 34 gola. Krilni je igrač. Fernando Torres je prošle sezone u ligi postigao 8 golova. Špic je igrač. Zar to nije tuga? Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132525 Fernando Torres he scores when he wants Mejbi. Bat not ven Čelsi Ef Si Nids dat. Sou, Tores mast sikter out of auor klab. Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132587 Šta mislite je li tačna brojka da je Chelsea zaradio £10,004,500 od prodaje njegovih dresova samo zadnju sezonu :O Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132588 Šta mislite je li tačna brojka da je Chelsea zaradio £10,004,500 od prodaje njegovih dresova samo zadnju sezonu :o Zavisi od izvora... Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132591 Evo jedna za Torresa http://www.youtube.com/watch?v=AV_ftDkpzqE Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132602 5 gola, 4 amaterima (isprike onom jednom profesionalcu). Bio je prošlog ljeta najbolji strijelac Eura, pa u cijeloj sezoni u ligi zabio čak 8 golova, čupala ga Europa liga, ali realno to natjecanje je ispod našeg nivoa. imali su i ostali igrati protiv Tahitia pa zasto nisu dali toliko golova i potrudili se da bude najbolji strijelac.Zasto nije Suarez najbolji strijelac recimo i on je igrao protiv Tahitia i imao je priliku da postize golove.Najmanje je bitno kome su ti golovi dati,nego koliko je dao golova.Nisam ni ja ljubitelj Toresa ali sve dok je nas igrac bit ce mi draze da on uzme tu nagradu nego neki drugi igrac. Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132608 da al šta čelzi ima od toga što on skuplja zlatne kopačke po neki takmičenjima tamo desnim,stvarno vas ne razumem koja svrha imati napadača na terenu koji ne daje golove??? Junajted je npr, prošle sezone igrao katastrofa,nikako ali su zato njegovi napadači odradili svoj deo posla i na kraju su i osvoji titulu,na drugu stranu,mi smo u nekim trenucima stvarno imali fenomenalnu igru ali su napadači podbacili lepo je to što smo osvojili tu ligu evrope,baš mi je drago zbog toga,eto tores je tu proradio ali problem je u tome što je to takmičenje koje je ispod našeg nivoa da je to onaj čelzi pre no što je roman došao to bi bio veliki uspeh ovako jedva smo nešto i zaradili od te lige evrope ponovo kažem,nemam ništa protiv toresa,trudi se,uz ekipu je stalno,ali kad treba da povuče ekupu pogotovo protiv velikih rivala tu ga nema nigde drogba npr,možda nije davao po 40 gola po sezoni al je zato uvek vuko tim protiv veilikih,rivala ,junajted,arsenal,totenhem,barselona,napoli,bajern,svi su oni padali pred drogbom i ti njegovi golovi su imali veliki značaj za osvajanje svih tih trofeja ovamo imaš toresa u koga smo stvarno mnogo uložili,promenili smo skoro ceo tim,on onog razbijačkog prešli smo na totalno drugu koncepciju i to nije dovoljno da on krene da zabija a glavu dajem da igra bilo gde drugde da bi bio zabio više jednostvano ne odgovara mu čelzi i tolko ne možeš ti čoveče,3 godine ne možeš da osvijis titulu,i 4 sezonu ponovo da krenes sa napadačem koji ne radi svoj posao,ja se ne sećem kad smo zadnji put imali igrača koji je bio prvi strelac lige Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132653 ne možeš ti čoveče,3 godine ne možeš da osvijis titulu,i 4 sezonu ponovo da krenes sa napadačem koji ne radi svoj posao,ja se ne sećem kad smo zadnji put imali igrača koji je bio prvi strelac lige DIDIER skloni se i gledaj DROGBA 2009/2010. čisto informativno ;) Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132657 Nicolas Anelka 2008-09., cini mi se sa 20 golova. Ronaldo je bio iza njega. Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132776 imali su i ostali igrati protiv Tahitia pa zasto nisu dali toliko golova i potrudili se da bude najbolji strijelac.Zasto nije Suarez najbolji strijelac recimo i on je igrao protiv Tahitia i imao je priliku da postize golove.Najmanje je bitno kome su ti golovi dati,nego koliko je dao golova.Nisam ni ja ljubitelj Toresa ali sve dok je nas igrac bit ce mi draze da on uzme tu nagradu nego neki drugi igrac. Suarez je usao zadnjih 15tak minuta protiv Tahitija . A Abel Hernandez je igrao protiv Tahitija i gle cuda zavio 4 GOLA . Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132809 znaci ako ostane Torres,da probamo ovako da ga namamimo da daje golove? Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132813 DIDIER skloni se i gledaj DROGBA 2009/2010. čisto informativno ;) nisam mislio bukvalno da se ne sećam ;) ali kad bi malo kopao po statističkim podacima video bi koliko mali je uticaj imao tores na Čelzijevu igru u okviru lige u tome i jeste problem,ne može meni biti prvi napadač neko ko ima više korisiti da kosi travu nego na terenu Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132826 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005969_513515805388119_733488890_n.png toki trol :D Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133259 ChelsTransferGossip â€@ChelsTransfer18m Abramovich is on board with Mourinho's intention to sell Torres after 2 1/2 campaigns under four different coaches (via @DuncanCastles) #CFC duncan castles - veoma pouzdan izvor Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134055 ChelsTransferGossip â€@ChelsTransfer18m Abramovich is on board with Mourinho's intention to sell Torres after 2 1/2 campaigns under four different coaches (via @DuncanCastles) #CFC duncan castles - veoma pouzdan izvor Ruke mu se pozlatile ako je istina. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134223 http://sportsport.ba/ino_fudbal/svi-ga-kritikuju-ali-statistika-je-na-strani-torresa/109102 Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134225 http://sportsport.ba/ino_fudbal/svi-ga-kritikuju-ali-statistika-je-na-strani-torresa/109102 kada vade statistiku,neka izvade i to na koliko je minuta davao gol i njegov prosek golova po utakmici... Odigrao je ubedljivo najvise utakmica od svih nabrojanih napadaca,cuj uporedjuju Dzeku koji je stalno ulazio sa klupe... Muka mi je vise od ove sapunice "Torres". Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134332 fakat ste me razocarali! nisam bio 2 mjeseca na forumu,mislio sam da Torkeova tema vec presla 300 stranica a ono "samo" 244 :-q :P Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134354 fakat ste me razocarali! nisam bio 2 mjeseca na forumu,mislio sam da Torkeova tema vec presla 300 stranica a ono "samo" 244 :-q :P Sve je vec receno tako da vise nema smisla.. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134403 Sve je vec receno tako da vise nema smisla.. Nema to veze sad ce novi krug. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.