Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

"I think that everyone has in their heads my first year at Chelsea, which was not good, more than reality itself.

"I am pleased with my performances, although I demanded an awful lot more from myself. Things are returning to normality for me.

"I feel very well, physically well despite the fact it was a very long season. I am comfortable, strong and fast."

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8793084/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Jebo vas Trolles da vas jebo. Da ima imalo obraza dao bi tu zlatnu kopačku Fredu. I on i Tahiti jebeni, nije ga stid kurčiti se s njom. Looserpoolovac odlazi iz plave svetinje da te moje oči više ne vide kao što te ni sinoć nisu vidjele u čitavoj utakmici.

Jebo vas Trolles da vas jebo. Da ima imalo obraza dao bi tu zlatnu kopačku Fredu. I on i Tahiti jebeni, nije ga stid kurčiti se s njom. Looserpoolovac odlazi iz plave svetinje da te moje oči više ne vide kao što te ni sinoć nisu vidjele u čitavoj utakmici.

Nije zasluzio Golden Boot ali jbg pravila su tu (odigrao je manje minuta) . Iskreno drago mi je zbog Torresa nek' je i ovo uzeo , haters gonna hate :P  . Hoce li se neko za 30 godina , kada bude citao dostignuca i nagrade Torresa , sjetiti 4 gola protiv jadnog Tahitia ? ? ? NECE vidjet ce samo Najbolji stijelac Kupa Konfederacija 2013 godine . 

Drag mi je igrac , mnogo puta sam mu sve po spisku opsovao , ali bilo bi dobro i za nas i za njega da ode iz kluba . 
Ako i ostane ja vjerujem u Mou-a tj. nece igrat ako to nezasluzi .  ;)

5 gola, 4 amaterima (isprike onom jednom profesionalcu).
Bio je prošlog ljeta najbolji strijelac Eura, pa u cijeloj sezoni u ligi zabio čak 8 golova, čupala ga Europa liga, ali realno to natjecanje je ispod našeg nivoa.

5 gola, 4 amaterima (isprike onom jednom profesionalcu).
Bio je prošlog ljeta najbolji strijelac Eura, pa u cijeloj sezoni u ligi zabio čak 8 golova, čupala ga Europa liga, ali realno to natjecanje je ispod našeg nivoa.

Drugim riječima - dvije zlatne kopačke mu pale s neba, on se namjestio samo da ih uhvati.

Da nije zabio golove protiv Tahitija rekli bi - Ni amaterima ne može

Da nije zaigrao protiv Tahitija rekli bi - Ni protiv amatera ne može

Da je bio nasmiješen na slici rekli bi - Boli ga tuki za repku, sebičnjak pokvareni

Ovako nije bio nasmiješen - Zna da je nije zaslužio

Ima jedna poučna priča koja zavšava "Pusti selo nek priča".

Pa vidite i sami da se ne raduje nagradi. Zna da ju nije zaslužio... 

Misliš da se ne bi smejao da su Španci pobedili? Naravno da bi, nema veze sa zaslugama.

Da nije zabio golove protiv Tahitija rekli bi - Ni amaterima ne može

Da nije zaigrao protiv Tahitija rekli bi - Ni protiv amatera ne može

Da je bio nasmiješen na slici rekli bi - Boli ga tuki za repku, sebičnjak pokvareni

Ovako nije bio nasmiješen - Zna da je nije zaslužio

Ima jedna poučna priča koja zavšava "Pusti selo nek priča".

Tores je najbolji napadač na svetu. Evo.

lepo je sve to al šta nama vredi kad on u ligi podbaci

prošle sezone 6 i ove 8 gola

nije meni za drugo,nemam ništa protiv njega

jednostavno,treba nam neko ko daje 20+ 

nit imam sta da ga pljujem nesto,statistika sve govori

šta on radi za reprezentaciju,to me ne interesuje,može da da i 259 gola,ako ona za čelzi ne može da zabije to je već problem

lepo je sve to al šta nama vredi kad on u ligi podbaci

prošle sezone 6 i ove 8 gola

nije meni za drugo,nemam ništa protiv njega

jednostavno,treba nam neko ko daje 20+ 

nit imam sta da ga pljujem nesto,statistika sve govori

šta on radi za reprezentaciju,to me ne interesuje,može da da i 259 gola,ako ona za čelzi ne može da zabije to je već problem

Ovo je univerzalna istina protiv koje se ne moze dati niti jedan argumenat. L-)

Ne mrzi niko ovdje Torresa, osim mozda mene i Caea, :D

nego on jednostavno nije zalsuzio nas respekt i postovanje. Svi nasi igraci koje cijenimo, postujemio pa i volimo da kazem su to zasluzili prvenstveno dobrim partijama, pozrtvovanoscu i zalaganjem za ovaj klub.

Torres se mozda zalaze i pokusava ali ne ide to kako to treba vec dvije ipo godine, ponavljam ne mrzimo ga mi i nije nam mrsko sto je sa Spancima osvojio te silne induvidualne nagrade i trofeje ali uvidjamo da je njegov odlazak iz kluba bolji za nas. Moje licno misljenje je da sa njim kao glavnim napadacem necemo osvojiti Pl u naredne 3 godine sigurno.

Treba nam bar jedan ubica u napadu, to je kljucno za PL, United je sa dvoicom ubica osvojio prosle godine, a mi sada realno nemamo niti jednog iako Lukaku ima potencijal za to, trebali smo takvog igraca dobiti kupovinom ovoga momka ali mi smo umjesto toga dobili najvecu nocnu moru koja nikako da prestane.

Voljeli bi mi si da je on stroj ali nije tako, i cinjenica je da nikada nece biti onaj stari kao sto nije od svog dolaska ovamo.

Putuj Fernando i ne gledaj kroz prozor, doslo vrijeme da se rastajemo.

Ovo nam je zadnja sansa da ga prodamo ako ostane jebali smo jeza bar ja tako mislim al bice ga se tesko rijesiti iz dva razloga, prvo osladila mu se guzica zbog plate u klubu a i tesko da ce ga iko normalan htjeti. Molimo boga da su price za Farsu istitnite jer njima stvarno treba napadac ako ga dovedu pola cu im oprostit onih kradja i slimuliranja ipak bi nas rijesili najgore nocne more koju smo imali u zivotu. Zapravo imao sam ja jednom sad da sam mrtav al to je druga stvar ovo je receno u globalu.

I da vas zamolim da koristite vise ove smajlije tek sad vidim kako su lijepi, da sam ja smajli zaljubio bi se u neki od ovih sigurno.

• Autor

article-0-17328F35000005DC-308_634x578.j

ovako ce biti iduce sezone kad bude resetao mreze svojih protivnika

bit ce strah i trepet za sve golmane i odbrane

to je najmanje sto mogu od njega ocekivati u ovom trenutku

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.