20. juni 2013.13 god. comment_130557 Kako ce tek sad Torressovci pocet galamit, fino me strah, Necu sigurno citat ovu temu neko vrijeme. Sad ce da pocnu sa Haters gonna hate :) Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130562 Fantastično. Opet će iz svojih mišjih rupa iskočiti oni jazavci torresoljupci.. Prijavi
20. juni 2013.13 god. Autor comment_130564 veceras je odigrao vrhunski, gospodski i poput pravog profesionalca se ponio na utakmici, onako kapitenski i uzdignute glave Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130566 Ja msm da je Torres htio da je zakuca pod precku il u 90-ku. Pa na kraju promasio. Nije da ga branim al htio se covjek malo zezat nije 2 ipol godine. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130567 Ovi njegovi golovi su jednaki tome da netko povali pijanu žensku. To može svatko. Prijavi
20. juni 2013.13 god. Autor comment_130582 evo konacno razloga za sve hejtere, zasto nije zabio gol iz penala Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130583 Još jedan od mnogobrojih rekorda koje je ovaj igrač oborio, naravno to na ovom forumu nije vrijedno pomena. Po nekima. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130586 Mislim da je ovom utakmicom pokazao da se definitivno vraća na vrh. Ne samo što je postigao hat-trick, ne ne. On je promašio penal, ali nije klonuo duhom, ostao je pribran i odmah u sledećoj akciji se iskupio golom. To je znak da mu se samopouzdanje izdiglo iz pepela, poput Feniksa! FT9, EL FENIX NINO IS BACK BITCHES!!! Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130589 svaka cast njemu na golovima a dokaz da je on dao 4 gola govori ko je zaista Tahiti. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130590 Još jedan od mnogobrojih rekorda koje je ovaj igrač oborio, naravno to na ovom forumu nije vrijedno pomena. Po nekima. Pa kako je vrijedno spomena to što pola godine nije dao gol u natjecanju u kojem starta svaku utakmicu i 90% njih odigra do kraja???? Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130591 Još jedan od mnogobrojih rekorda koje je ovaj igrač oborio, naravno to na ovom forumu nije vrijedno pomena. Po nekima. Znao sam da ćeš se ti javiti. Jednostavno sam znao. A što se tiče mene, upravo sam svršio na novi Torresov rekord koji je prebitan za Chelsea. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130599 Svaka mu čast, kup konfederacije mu je jedina preostala šansa da ostane u Chelseau, vidjet ćemo šta će Mourinho na to sve reći... Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130612 Nije da je Tahiti neki ozbiljni protivnik, daleko od toga ,ali eto, da ostane zabelezeno da je Tores prvi igrac u istoriji Kupa Konfederacija koji je postigao 3 i vise golova na jednoj utakmici u 2 razlicita izdanja ovog takmicenja i prvi igrac koji je postigao 4 gola na jednoj utakmici KK. Prethodni put je 3 gola dao 2009. godine protiv Novog Zelanda (inace, to je jos jedan rekord za njega, jer je tada postigao 3 gola za 17 minuta, sto nikome u spanskoj repstaciji nikada nije uspelo ). Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130622 Znao sam da ćeš se ti javiti. Jednostavno sam znao. A što se tiče mene, upravo sam svršio na novi Torresov rekord koji je prebitan za Chelsea. Od sada me izbjegavaj kao i sve što nije prebitno za čelzi. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130623 Još jedan od mnogobrojih rekorda koje je ovaj igrač oborio, naravno to na ovom forumu nije vrijedno pomena. Po nekima. Mora i corava koka ubost, vidili smo kakav je porotivnik bio. Glavno da on u premijer ligi razbija, bio je period kada 5 mjeseci nije dao go. Kakva je meni li bilo kome korist sto je on dao 4 gola Tahitiu kad u finalu Svjetskog klupskog prvenstva fula sam na golmana i kad udje u igru kada igra za Chelsea i nestane ili promasi par zicera. A da ne govorimo o driblinzima i o tome koga ima iza sebe Matu i Hazarda, levat obicni. Sa takvim igracim iza sebe imat tako los ucinak je sramota. Kao sto sam rekao on je rupa i ovih par golova nisu promijenili moje misljenje o njemu. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130624 Ma drzi on dosta rekorda. Cini mi se da drzi i rekord za najveci transfer promasaj. Ono sto je dobro sljedece sezone ako ga ne bude islo Mou ce to poslati na klupu tako da ako ga budemo gledali, gledat cemo ga kako razvaljuje. Nikako drugacije. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130630 Eh da su odbrane u Premiershipu na nivou Tahitia gdje bi nama bi kraj sa ovakvim Torresom...jbg ipak mi je bilo drago da je sinoc davao golove pa makar to bilo i Tahitiu.TORRES IS BACK!!! :D Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130636 Odlicno zabio 4 komada valjda ce ga to vratit u prvih 11 i u bitnim utakmicama u daljem djelu takmicenja Prijavi
22. juni 2013.13 god. comment_130797 Sinoc prebacim na SK kad Chelsea TV, pregled EL . Svaki drugi gol dao Torres, reko bi neko ko bas ne prati Chelsea da nikad boljeg napadaca nismo imali :P Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.