Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Samo 2 minute nakon sto je usao u igru postigao pogodak .  

Nadam se da ce startati od prve minute protiv Italije , svakako je to zasluzio , bolji je od Soldada , realno . 

ali zato opet 100% priliku fulio, i to u stilu ramosovog penala :D Torres is back lol :D

O čemu pričaš, pa loptu je skrenuo protivnički igrač.

ali zato opet 100% priliku fulio, i to u stilu ramosovog penala :D Torres is back lol :D

Ocigledno nisi dobro vidio . 
Loptu je prije njega udario igrac Nigerije . 

Na stranu postignut gol, utisak je da je bio medju najagilnijim i najborbenijim igracima na terenu, sto treba ceniti jer su se u drugom poluvremenu uglavnom ladila muda.

Jeste, ako je današnjica= danas. 

Ili pre neki dan... 

Ma on moze da postigne 650 golova u ovoj predsezoni, i da asistira, i cuda da pravi.... Ali ako u prvih par kola PL(pod predpostavkom da ce igrati) ne poveze par golova, izgubice veru u sebe, i opet sve po starom...

I šta da napišem ja kome je sig Torres sa  dva osvojena pehara prošle sezone?Moj omiljeni igrač u najdražem i jedinom klubu.

Ma dobro je neka trpa. Ja se ne brinem. Moze on navijacima mazati oci al kad dodje vrijeme i bude trebalo trpati a on ne bude. Tu je Mou da rijesi probleme :).

Izgleda da se ipak vratio u formu. Iduće sezone će u CFC-u biti sigurno bolji nego do sada. Neka zabije 30 do 35 golova, ja prezadovoljan. A još je tu i Lukaku sad, bit će lakše.

Izgleda da se ipak vratio u formu. Iduće sezone će u CFC-u biti sigurno bolji nego do sada. Neka zabije 30 do 35 golova, ja prezadovoljan. A još je tu i Lukaku sad, bit će lakše.

Ma na 50+ golova ide Torres sljedeće sezone.

Svi znate koliko ga kudim, ali od mene ne bi bilo sretnije osobe da naredne sezone eksplodira i zabije 40 golova.

U tom slučaju ću napraviti smajlić u obliku govneta i moju glavu u gif formatu kako jede govno... Da se odužim svim Torresovcima :D

Ovo ostaje zapamceno.

al si brat bratu digao granicu uveliko :D

:D

10150_681300218551949_1720505576_n.jpg

Ako osvoji sljedece sezone sa Celzijem PL (u slucaju da ostane u CFC-u,mi osvajamo sigurno ;) ) onda ce sve osvojiti sto se moze osvojiti kao fudbaler. Mislim da nema tog takmicenja,osim same lige,da on nije osvojio :/ . Svaka mu cast na tome,malo je ko to uspio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.