Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

scoby doby doo je očito ili glupa ili trolla kao uostalom i svi koji podržavaju torresa, ali to nema veze s tim što je žena zato nemojte sad s tim šovinističkim komentari...

scoby doby doo je očito ili glupa ili trolla kao uostalom i svi koji podržavaju torresa, ali to nema veze s tim što je žena zato nemojte sad s tim šovinističkim komentari...

Glup je onaj koji nema svoje izgrađeno mišljenje nego se priklanja većini ;)

• Autor

pa zar je moguce braniti nakon svega ovoga? covjek je stagnirao 5 mjeseci u premiershipu, 5 MJESECI! znate li koliko je to? to znaci da smo prakticno bili bez glavnog napadaca 5 mjeseci,  kad je bio najpotrebniji njega nema

jebes europa ligu, sreca pa smo osvojili ligu sampiona prosle godine, inace EL nebia imala apsolutnog nikakvog znacaja

samo kad se sjetim kako sam prije bio budala pa govorio da ce Torres proraditi, svadjao se s jaranima i uvjek najgori ispadao

SVAKO MALO SE NA OVOJ TEMI PONAVLJA ISTA STVAR .. DOĐE NEKI NOVI ČLAN KOJI VOLI TORRESA, NAPISE NEKI LIJEP KOMENTAR O IGRAČU I ONDA VAS 234 NAVALI NA TU OSOBU GOVOREĆI GLUP/GLUPA, VAKI NAKI I ZASPAMATE 2 STRANICE U SVAĐI DA BI TA OSOBA NA KRAJU DEAKTIVIRALA PROFIL.

JEBIGA, NE VOLIMO SVI ISTE IGRAČE, KADA NETKO NAPISE KOMENTAR KOJI VAM SE NE SVIDJA ZABORAVITE GA !

SVAKO MALO SE NA OVOJ TEMI PONAVLJA ISTA STVAR .. DOĐE NEKI NOVI ČLAN KOJI VOLI TORRESA, NAPISE NEKI LIJEP KOMENTAR O IGRAČU I ONDA VAS 234 NAVALI NA TU OSOBU GOVOREĆI GLUP/GLUPA, VAKI NAKI I ZASPAMATE 2 STRANICE U SVAĐI DA BI TA OSOBA NA KRAJU DEAKTIVIRALA PROFIL.

JEBIGA, NE VOLIMO SVI ISTE IGRAČE, KADA NETKO NAPISE KOMENTAR KOJI VAM SE NE SVIDJA ZABORAVITE GA !

Nije bitno što mi mali forumaši mislimo, bitno je ono što On (reLo) misli i njegova je zadnja. On radi za dobrobit svih nas i ima metode koje su apsolutno demakratske i valjane. :D Ako On ne voli Torresa, mi također moramo ne voljeti istog :D :D

JEBIGA, NE VOLIMO SVI ISTE IGRAČE, KADA NETKO NAPISE KOMENTAR KOJI VAM SE NE SVIDJA ZABORAVITE GA !

Cilj foruma je da se razmjenjuju mišljenja, a ne da netko nešto kaže/napiše, a ostali ne reagiraju uopće.
Zabrinuo bih se kad ne bi ponekad izbila kakva svađa, kad bi sve bilo lijepo, fino, krasno.

Mourinho: "Torres do sada nije opravdao očekivanja ali nije ni potpuni promašaj kako neki smatraju."

Nije POTPUNI promašaj, ali znači promašaj je, ili sam ga ja krivo shvatio? :D

Mourinho: "Torres do sada nije opravdao očekivanja ali nije ni potpuni promašaj kako neki smatraju."

Nije POTPUNI promašaj, ali znači promašaj je, ili sam ga ja krivo shvatio? :D

Dobro to može svak na svoj način shvatit :P 

nije ona banovana sto je branila torresa nego zbog duplog profila, mogla je braniti i sa prvog profila

I trebala je nego nije htjela da padne u očima nas jer brani Torresa i to misli o njemu pa nije govorila da je doživimo malo ozbiljnije a ne ko Torresoljupca što ona i je... Pa joj se činilo boljim napravit lažni profil i ovde nas sve provocirat.. i zbog toga je odlepršala... 

Svako ima pravo da kulturno i činjenicama potkrijepljeno stane u odbranu bilo kod igrača. Većina tih što brane Torresa samo unose razdor među članove jer potpucavaju ostale neistinitim 'činjenicama' tipa da nas je on odveo u finale Lige prvaka i da je zaslužan na svaki naš trofej. Problem je što dođu napaćena djeca i curice pa odmah napišu: Torres je u rangu Drogbe... I naravno da će dobiti po pički.

Svako ima pravo da izrazi svoje misljenje,cak iako je ono neosnovano. Forumi tome i sluze, razmeni misljenja i stavova. Ako bi se svi mi ovde slagali oko svega, svrha postojanja ovog Foruma bi nestala. 

Ne mozemo zabraniti "torresoljubcima" da ga vole i dizu u nebesa, ali ono sto mozemo je da se ne spustamo na njihov nivo i primitivnim prozivkama pokusavamo da "isteramo pravdu". 

Svi znamo ko je Torres, i sta je uradio u Chelsea-ju. Ne mogu se cinjenice pobiti fantazijama i pukim neznanjem. 

Ako nista on je velika ljudina,i na tome mu skidam kapu.  L-)

"I only said that if true, I appreciated FCB is interested and admitted that Rossell and I have been familiar with each other since I was very young and had a contract with Nike.That’s that."

"But frankly, I don’t see myself playing for them or even considering the possibility.I’m looking forward to explain to him (Jose),my outlook on things and my point of view,and I can only hope that he does have something in store for me."

http://sportwitness.ning.com/forum/topics/torres-says-he-s-forever-grateful-to-chelsea-owner-for-100-contin

http://www.express.co.uk/sport/football/408778/Chelsea-s-Fernando-Torres-brushes-off-Barcelona-rumours-as-he-welcomes-Jose-Mourinho-talks?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+daily-express-football-news+(Daily+Express+::+Football+Feed)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.