16. juni 2013.13 god. comment_129960 Otkad se zene razumiju u fudbal?? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_129962 scoby doby doo je očito ili glupa ili trolla kao uostalom i svi koji podržavaju torresa, ali to nema veze s tim što je žena zato nemojte sad s tim šovinističkim komentari... Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_129970 scoby doby doo je očito ili glupa ili trolla kao uostalom i svi koji podržavaju torresa, ali to nema veze s tim što je žena zato nemojte sad s tim šovinističkim komentari... Glup je onaj koji nema svoje izgrađeno mišljenje nego se priklanja većini ;) Prijavi
16. juni 2013.13 god. Autor comment_129981 pa zar je moguce braniti nakon svega ovoga? covjek je stagnirao 5 mjeseci u premiershipu, 5 MJESECI! znate li koliko je to? to znaci da smo prakticno bili bez glavnog napadaca 5 mjeseci, kad je bio najpotrebniji njega nema jebes europa ligu, sreca pa smo osvojili ligu sampiona prosle godine, inace EL nebia imala apsolutnog nikakvog znacaja samo kad se sjetim kako sam prije bio budala pa govorio da ce Torres proraditi, svadjao se s jaranima i uvjek najgori ispadao Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_130007 Scooby brate znam da nisi zensko, pokazi da nemas čunu vjerovat cu ti. Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_130010 Scooby brate znam da nisi zensko, pokazi da nemas čunu vjerovat cu ti. to je ivana aka meireles Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_130014 to je ivana aka meireles ma opet nisam siguran da je zensko :D if u know what i mean Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130097 SVAKO MALO SE NA OVOJ TEMI PONAVLJA ISTA STVAR .. DOĐE NEKI NOVI ČLAN KOJI VOLI TORRESA, NAPISE NEKI LIJEP KOMENTAR O IGRAČU I ONDA VAS 234 NAVALI NA TU OSOBU GOVOREĆI GLUP/GLUPA, VAKI NAKI I ZASPAMATE 2 STRANICE U SVAĐI DA BI TA OSOBA NA KRAJU DEAKTIVIRALA PROFIL. JEBIGA, NE VOLIMO SVI ISTE IGRAČE, KADA NETKO NAPISE KOMENTAR KOJI VAM SE NE SVIDJA ZABORAVITE GA ! Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130098 SVAKO MALO SE NA OVOJ TEMI PONAVLJA ISTA STVAR .. DOĐE NEKI NOVI ČLAN KOJI VOLI TORRESA, NAPISE NEKI LIJEP KOMENTAR O IGRAČU I ONDA VAS 234 NAVALI NA TU OSOBU GOVOREĆI GLUP/GLUPA, VAKI NAKI I ZASPAMATE 2 STRANICE U SVAĐI DA BI TA OSOBA NA KRAJU DEAKTIVIRALA PROFIL. JEBIGA, NE VOLIMO SVI ISTE IGRAČE, KADA NETKO NAPISE KOMENTAR KOJI VAM SE NE SVIDJA ZABORAVITE GA ! Nije bitno što mi mali forumaši mislimo, bitno je ono što On (reLo) misli i njegova je zadnja. On radi za dobrobit svih nas i ima metode koje su apsolutno demakratske i valjane. :D Ako On ne voli Torresa, mi također moramo ne voljeti istog :D :D Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130099 nije ona banovana sto je branila torresa nego zbog duplog profila, mogla je braniti i sa prvog profila Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130100 SVAKO MALO SE NA OVOJ TEMI PONAVLJA ISTA STVAR .. DOĐE NEKI NOVI ČLAN KOJI VOLI TORRESA, NAPISE NEKI LIJEP KOMENTAR O IGRAČU I ONDA VAS 234 NAVALI NA TU OSOBU GOVOREĆI GLUP/GLUPA, VAKI NAKI I ZASPAMATE 2 STRANICE U SVAĐI DA BI TA OSOBA NA KRAJU DEAKTIVIRALA PROFIL. JEBIGA, NE VOLIMO SVI ISTE IGRAČE, KADA NETKO NAPISE KOMENTAR KOJI VAM SE NE SVIDJA ZABORAVITE GA ! Cilj foruma je da se razmjenjuju mišljenja, a ne da netko nešto kaže/napiše, a ostali ne reagiraju uopće. Zabrinuo bih se kad ne bi ponekad izbila kakva svađa, kad bi sve bilo lijepo, fino, krasno. Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130103 Mourinho: "Torres do sada nije opravdao očekivanja ali nije ni potpuni promašaj kako neki smatraju." Nije POTPUNI promašaj, ali znači promašaj je, ili sam ga ja krivo shvatio? :D Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130105 Mourinho: "Torres do sada nije opravdao očekivanja ali nije ni potpuni promašaj kako neki smatraju." Nije POTPUNI promašaj, ali znači promašaj je, ili sam ga ja krivo shvatio? :D Dobro to može svak na svoj način shvatit :P nije ona banovana sto je branila torresa nego zbog duplog profila, mogla je braniti i sa prvog profila I trebala je nego nije htjela da padne u očima nas jer brani Torresa i to misli o njemu pa nije govorila da je doživimo malo ozbiljnije a ne ko Torresoljupca što ona i je... Pa joj se činilo boljim napravit lažni profil i ovde nas sve provocirat.. i zbog toga je odlepršala... Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130111 pa skontao sam ja kad je rekla da ima dres torresa. Vole oni naseg "ljepotana" kako god da igra, nista cudno. Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130118 Svako ima pravo da kulturno i činjenicama potkrijepljeno stane u odbranu bilo kod igrača. Većina tih što brane Torresa samo unose razdor među članove jer potpucavaju ostale neistinitim 'činjenicama' tipa da nas je on odveo u finale Lige prvaka i da je zaslužan na svaki naš trofej. Problem je što dođu napaćena djeca i curice pa odmah napišu: Torres je u rangu Drogbe... I naravno da će dobiti po pički. Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130121 Svako ima pravo da izrazi svoje misljenje,cak iako je ono neosnovano. Forumi tome i sluze, razmeni misljenja i stavova. Ako bi se svi mi ovde slagali oko svega, svrha postojanja ovog Foruma bi nestala. Ne mozemo zabraniti "torresoljubcima" da ga vole i dizu u nebesa, ali ono sto mozemo je da se ne spustamo na njihov nivo i primitivnim prozivkama pokusavamo da "isteramo pravdu". Svi znamo ko je Torres, i sta je uradio u Chelsea-ju. Ne mogu se cinjenice pobiti fantazijama i pukim neznanjem. Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130141 Ovaj Torres bi lagano mogao kod krune Jurčića. Obojica imaju zajedničku stvar: potpuni su promašaj :D Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130207 Gerard Ajde vodite ga odma. Dat ćemo vam još jedan gol i loptu. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130437 Ako nista on je velika ljudina,i na tome mu skidam kapu. L-) "I only said that if true, I appreciated FCB is interested and admitted that Rossell and I have been familiar with each other since I was very young and had a contract with Nike.That’s that." "But frankly, I don’t see myself playing for them or even considering the possibility.I’m looking forward to explain to him (Jose),my outlook on things and my point of view,and I can only hope that he does have something in store for me." http://sportwitness.ning.com/forum/topics/torres-says-he-s-forever-grateful-to-chelsea-owner-for-100-contin http://www.express.co.uk/sport/football/408778/Chelsea-s-Fernando-Torres-brushes-off-Barcelona-rumours-as-he-welcomes-Jose-Mourinho-talks?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+daily-express-football-news+(Daily+Express+::+Football+Feed) Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130553 Hattrick protiv Tahitija pokazatelj da se vraca u vrhunsku formu! Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130555 Kako ce tek sad Torressovci pocet galamit, fino me strah, Necu sigurno citat ovu temu neko vrijeme. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.