Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ovo znači samo jedno a to je da neće biti kupovine nekog skupog napadača. Mislim da se više računa na Lukakua nego što se računa na Torresa al vidit ćemo šta Mou ima u planu... 

Mene zanima koliko je ovih komentatora na fb-u uopće gledalo njegove utakmice, a ne one isječke i kompilacije iz youtube-a jer bi i ja tamo bio frajer da mjesec dana radim neke fore.

Jer ako si gledao neke njegove "odlične" utakmice i i dalje ga braniš, posjeta psihiću ti ne gine

Fernando-Torres-celeb-v-Everton_2947368.

Mourinho wants to keep Torres

Jose Mourinho wants Fernando Torres to stay at Chelsea and admits he is a big fan of Wayne Rooney.

skysports.com

#fuckmylife

Ma jebo vas i Sky Sports više ni oni nisu toliko relevantni. Meni je ovo sve smješno, jer jučer tko je gledao pressicu jasno je čuo da je Mou reka': Nema odlučivanja o budućnosti igrača dok ih ne upozna, ne porazgovara s njima i dok ih ne vidi na treningu kako rade. Koliko ja znam Španjolska je na Kupu Konfederacija i Mou i Trolles se još nisu ni sreli, a kamo li da je on već odlučio šta će s njim.

"Fernando je više nego srećan da ostane i vredno radi – i ja mislim da on zaslužuje takvo poštovanje od mene. To poštovanje počinje tako što ćemo popričati lice u lice i odlučiti šta je najbolje za sve nas. Ako je najbolje da Fernando ostane – ajde da mu pomognemo i izvučemo najbolje iz njega"

Istina Cae, ja ko da sam zaboravio šta je reka jučer na pressici pa povjerova odmah čim sam vidio skysports da je objavio.. :D  Mislim da će se situacija iskristalizirat kroz 7. mjesec, tj. nakon turneje u Americi i Aziji.. Mislim da će tek tada Mou imati puni uvid u to tko mu treba u momčadi a tko ne.. Do tada bojim se čitat ćemo samo špekulacije i nagađanja.. 

Ma jebo vas i Sky Sports više ni oni nisu toliko relevantni. Meni je ovo sve smješno, jer jučer tko je gledao pressicu jasno je čuo da je Mou reka': Nema odlučivanja o budućnosti igrača dok ih ne upozna, ne porazgovara s njima i dok ih ne vidi na treningu kako rade. Koliko ja znam Španjolska je na Kupu Konfederacija i Mou i Trolles se još nisu ni sreli, a kamo li da je on već odlučio šta će s njim.

Eto nek skysports nije relevantan, nek je dnevna zvijezda nedeljom.

Chelsea should receive a 20m € bid from Barcelona for Fernando Torres in next days, according to catalan paper Sport

AMIN!!!!!!!!!!!!!!

Zamislite to - vaš najveći europski rival (Barca) vam PLAĆA, znači poklanja vam 20 milijua eura, a vi njima uvaljujete vaš najveći promašaj i uteg. Koji bi to posao bio. Samo nek ide.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FxcCqSSTfu0

Pokazao klasu opet, mislim na Torresa.

Au .. pa ovo ne sme da promasuje. Nije bitno sto je trening bio.

Malo je za Torresa 20.miliona ispod 35.nista....mada ja sam ubedjen da on ostaje!

Ma i 35 je malo, ja bih ga dao za 45 ili direktno ga mijenjati za Cavanija, možda uz njihovu nadoplatu čak.

A što se tiče onog klipa, pa kako ih nije sramota? I njih i vas.

Pa Tores je samo dva puta šutirao, to je nepravedno bre. Trebalo je da mu daju još 4-5 prilika za šut, tada bi sigurno pocepao mrežu! Koliko se samo nepravedno pljuje po najboljem napadaču u poslednjih 15 vekova.

• Autor

Malo je za Torresa 20.miliona ispod 35.nista....mada ja sam ubedjen da on ostaje!

šta malo? pa ovo je odlicno, super da je bilo ko zainteresovan za Torresa, pa gledaj sta gore covjek promasi i to 2 cista pokusaja Iker mu odbrani, i jos ga pravdas izgubio osjecaj za osjecaj pred golom? what the fuck, kakvo je to opravdanje, za napadaca koji je placen 50 mil, koji igra za Chelsea, koji iza sebe matu, hazarda, oscara, lamparda, i opet je jedno veliko nista

sreca njegova pa ima dosta kredita u Chelsiu, bas se pitam da li bi ovo Ferguson tolerisao, samo zbog toga mi se svidja Fergie

A što se tiče onog klipa, pa kako ih nije sramota? I njih i vas.

Pa Tores je samo dva puta šutirao, to je nepravedno bre. Trebalo je da mu daju još 4-5 prilika za šut, tada bi sigurno pocepao mrežu! Koliko se samo nepravedno pljuje po najboljem napadaču u poslednjih 15 vekova.

šuti, dobro pa nije promasio loptu ili gol, sto je uobicajeno kod njega

šta malo? pa ovo je odlicno, super da je bilo ko zainteresovan za Torresa, pa gledaj sta gore covjek promasi i to 2 cista pokusaja Iker mu odbrani, i jos ga pravdas izgubio osjecaj za osjecaj pred golom? what the fuck, kakvo je to opravdanje, za napadaca koji je placen 50 mil, koji igra za Chelsea, koji iza sebe matu, hazarda, oscara, lamparda, i opet je jedno veliko nista

sreca njegova pa ima dosta kredita u Chelsiu, bas se pitam da li bi ovo Ferguson tolerisao, samo zbog toga mi se svidja Fergie

Covek je pokazao formu u najbitnje dve utakmice sezone!Donosi ogroman novac kroz marketing dok je tako tesko ce on da napusti Celzi....

Covek je pokazao formu u najbitnje dve utakmice sezone!Donosi ogroman novac kroz marketing dok je tako tesko ce on da napusti Celzi....

Samo cu reci, i prosle sezone tj 2011/2012 pred sami kraj je kao vratio se u formu, poceo igrati. Kontao sam da ce ove sezone (mislim na )2012/2013 biti najjaci napadac u engleskoj ali nakon toga vratilo se na isto. Evo isti slucaj sada, kao vraca se u formu. Kad dodje oktobar/novembar. Vec ce mu materi picka otpast od silnog yebanja navijaca.

Samo cu reci, i prosle sezone tj 2011/2012 pred sami kraj je kao vratio se u formu, poceo igrati. Kontao sam da ce ove sezone (mislim na )2012/2013 biti najjaci napadac u engleskoj ali nakon toga vratilo se na isto. Evo isti slucaj sada, kao vraca se u formu. Kad dodje oktobar/novembar. Vec ce mu materi picka otpast od silnog yebanja navijaca.

Njegova Fizicka sprema kod Di Matea i Beniteza nije bila ista jednostavno se video napredak pred karaj sezone sto se tice Brzine,Snage i Eksplozivnosti....mogao bi sad da nastavi kod Murinja tamo gde je stao kod Beniteza zadnjih mesec dana!

Njegova Fizicka sprema kod Di Matea i Beniteza nije bila ista jednostavno se video napredak pred karaj sezone sto se tice Brzine,Snage i Eksplozivnosti....mogao bi sad da nastavi kod Murinja tamo gde je stao kod Beniteza zadnjih mesec dana!

Svojim načinom razmišljanja kaljaš ime osobe koja ti se nalazi na avataru,

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.