Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Svojim načinom razmišljanja kaljaš ime osobe koja ti se nalazi na avataru,

A izvini pa koji si ti faktor da mi kazes,da ja kaljam ugled doticne osobe sa moga avatra? zato sto ima svoje misljenje o nekom fudbaleru za kojeg mislim da je savim OK igrac!

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Mislio sam da si dosad trollao, ali ti stvarno tako mislis :D Trolles je parazit, trolles ne zeli dobro ovom klubu, trolles je retardiran sto lijepo klip pokazuje.

Ima i  gori u ovom klub od Torresa,koji nisu ni za Cempionsip!

• Autor

Covek je pokazao formu u najbitnje dve utakmice sezone!Donosi ogroman novac kroz marketing dok je tako tesko ce on da napusti Celzi....

u redu je, položio si

Na treningu

http://www.youtube.com/watch?v=1yy1j8FaN34&feature=player_embedded

Dali to Torres se vraca u formi? :D 

Portugalac je novinarima izneo svoje viđenje stvari.

"Svi su imali ogromna očekivanja zbog potencijala koji ima. Ipak, ja ne mislim da je on bio tako loš kao što ljudi predstavljaju.

Ne bih se usudio da nazoven njegov tranfer greškom. Još uvek ne."
rekao je Murinjo.

Veceras Spanija igra protiv Urugvaja. Videcemo koliko ce i da li ce on i Mata igrati. U ponoc pocinje utakmica.

Prvo i OSNOVNO.Ako se ne slažete sa mišljenjem vašeg 'kolege' sa foruma,ne znaci da ste vi u pravu.Svako ima pravo da kaže ono što misli da je ispravno....bilo da je riječ o gospodinu Toresu,Azaru,Oskaru ili o isparavanju vode.Sasvim nebitno. Mnogo je jadno,užasno,fuj to što radite...No vaša stvar,samo mi nije jasno kako nekog može da uvrijedi to što vi kažete i suprotno.Mene lično boli uvo da li se vi slažete ili ne sa mojim mišljenjem. Dovoljno je poštovati. 
Da ja kažem ono zbog čega sam ovde,bez filozofiranja.Po mom mišljenju
,napadač Celzija treba da ima sve,npr Drogba je to imao, to ima i Tores ali tek je ove sezone pokazao dio onog što može a i sami znate šta je posljedica njegovih loših utakmica.Ševčenko,mili Bože gdje li si..a bio si najbolji napadač na svijetu nekoliko godina,šta bi...Šta je sa Staridzom? Dobio je prilika nekoliko,šta mu bi...u Liverpulu eksplodira...Poenta je da svaki napadač koji igra u Čelziju mora sebi sam stvarati prilike i sam davati golove ako hoće da ima na kontu 20+ svake sezone.Tores je brz igrač, ima dobru tehniku i dobar je timski igrač,čak bolji od većine u timu,to je činjenica,pomirite se sa njom. Ja navijam za klub,ne igrača, i ko god dođe ja bi voljela da da po sezoni 40 golova ali vidjećete da to tako neće funkcionisati...Prošle sezone,odlika je bila da se izradi akcija za Toresa da on izađe sam na golmana i promaši zicer.Da su se stvarale prilike za njega nisu!! Naš tim igra tako što se u završnici nađe 5 igrača,i sasvim je nebitno koji daje gol,Teri ili Mata,nebitno....Kakve je golove dao Demba Ba? Jadnik je dobijao nenormalne lopte,snalazio se kako zna i umije,i svaki njegov gol bio je spektakularan. Prema tome, napadač našeg tima mora imati sve da iz takvih situacija koji nisu izrađene prilike za gol izvuče najbolje što može,a Fernando Tores to radi.Ne mora biti stalan u napadu,daleko od toga,ali ostati može.I sam on zna da kod Murinja ne može biti stalan i prvi napadač.Sve su prilike,to će biti Lukaku.Ja stavljam na stranu to da je Tores jedan od mojih omiljenih fudbalera,još kad je u Liverpulu igrao. To nije bitno. Ako bi došao Levandovski (Kavanija otpišite,seljačina),ja ne bih imala ništa protiv da Tores ode. Želim mu sve najbolje. Al' ako ne,ne vidim u čemu je problem da za sledeću sezonu imamo tri trenutna napadača,puna želje i ambicija da pokažu sve što znaju.Pored toga,Šurle je došao i uz Mazacar + Moses...sasvim dovoljno,PO MOM MIŠLJENJU.
I još nešto,što se tiče Toresa i ovih što ga pljuju.Pa pizda vam materina nezahvalna da vam njega nije bilo umjesto trofeja kurac bi sad držali! Slikali bi se sa bokalom umjesto onog divnog trofeja (jeste primjetili kako je fin? :) )!! tako jadno i nezahvalno! Ja ne kažem da treba da ga volite,ali bar se suzdržite od tako jadnih komentara koji ne dolikuju navijačima Svetog kluba!! :*

I još nešto,što se tiče Toresa i ovih što ga pljuju.Pa pizda vam materina nezahvalna da vam njega nije bilo umjesto trofeja kurac bi sad držali! Slikali bi se sa bokalom umjesto onog divnog trofeja (jeste primjetili kako je fin? :) )!! tako jadno i nezahvalno! Ja ne kažem da treba da ga volite,ali bar se suzdržite od tako jadnih komentara koji ne dolikuju navijačima Svetog kluba!! :*

Ma ko si ti da nas tjeraš u pičku materinu ili slično? odi psihijatru mlada damo... 
Kakve to nam je trofeje Torres osigurao? ajde nabroji? Jel nam možda osigurao poraz od Corinthiansa tako što je promašio zicer koji bi svaki normalni napadač dao zatvorenih očiju? DA! 
Oćeš reć da je onaj njegov gol protiv Barcelone bio odlučujući? NE!

Doprinos u Europa Ligi mu se ne može oduzet i hvala mu na tome.
Žensko si, Torres ti je awwwwww, kažeš najdraži ti još od Liverpoola? OK, očito navijaš za Torresa, idi ljubi mu poster i nemoj više nikad reć da bi mi kurac držali da nije njega! Odjebaus miki maus!

keep-calm-and-get-back-to-the-kitchen-1.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.