7. juni 2013.13 god. comment_128107 Ovog coveka niko nece da kupi, jer mu je plata astronomska. Svi pokusaji da ga uvale Napoliju ce izgleda propasti. Jedino Mourinho da mu utera strah u kosti nekim svojim govorom, pa ovaj ili ode, ili se povampiri. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128134 Torresovci nikad ne zakazuju :D A kada je jedan lik rekao da nam treba klasa od napadača ovaj Mirko kaže: a cavani je enka klasa :)aj ne malti te ili nek dovedu igraca mladog kao sto je JOVETIC ili klasa od napadaca kao sto je soldado Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128147 Mislim da će ovaj Torres na sveopću našu žalost ipak ostat u klubu. Ali utjehu mi daje to da će gotovo sigurno sjedit na klupi. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128168 Torres has no departure plans Fernando Torres says he has no intention of leaving Chelsea and is looking forward to working under Jose Mourinho. skysports.com http://static.betazeta.com/www.chw.net/up/2011/05/why-god-why.png Prijavi
8. juni 2013.13 god. Autor comment_128175 pa boli mene briga sto ti nemas planova da ides, ima neko ko se pita. pa jel moguce da ovakvog klošara jos drze u klubu ja ne znam sta je to Torres uradio pa ima tolike privilegije u klubu da ostane, da je redovno u prvoj postavi, da se on pita hoce li ostati ili nece Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128177 pa boli mene briga sto ti nemas planova da ides, ima neko ko se pita. pa jel moguce da ovakvog klošara jos drze u klubu ja ne znam sta je to Torres uradio pa ima tolike privilegije u klubu da ostane, da je redovno u prvoj postavi, da se on pita hoce li ostati ili nece Njega ne mozes otpustiti ni na FM-u, a kamoli ovako. Da se ugovori sa igracima tako lako mogu raskidati, fudbal bi bio drugacija igra. Odkad je dosao, do dana danasnjeg nije bilo ponuda za njega. Napoliju je ponudjen on + novac za njegov cetvorogodisnji ugovor. ZNaci dobili bi napadaca prakticno za dzabe, pa su opet odbili. Nervira on i mene, i dosta mi ga je vise, ali stvrari ne funkcionisu bas onako kako bi mi hteli. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128193 Chelsea informed Fernando Torres camp last Monday that he is free to look for another club but only should a reasonable offer arrive. Jose Mourinho hopes to find a buyer for Fernando Torres which would significantly reducing the club's wage bill. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128194 Torres: "When I signed for Chelsea I signed for five-and-a-half years and I want to be there for all of that." :(( :(( Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128210 Zato ga je brat poslao na posudbu u newcastle na FMu i ne smeta mi :D Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128225 :hljeb: Molim Boga Svemoguceg, ako je svemoguc nek omoguci prodaju Torresa nekako. Nadam se da ce se Anzhi, PSG il neka ekipa javiti za ovog kloca. Mislim da Romanu nakon smrti njegove majke najgori dan kad je dao platu ovoliku torresu. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128243 Možda i jedina šansa da se riješimo ovog panja je da ga uvalimo Anžiju za Hulka, ali je pitanje da li on želi u Anži. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128244 Možda i jedina šansa da se riješimo ovog panja je da ga uvalimo Anžiju za Hulka, ali je pitanje da li on želi u Anži. Ovaj je i mene zajebo :D Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128249 Ma bit' ce on sljedece sezone prvi strijelac Premiershipa :P Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128250 Možda i jedina šansa da se riješimo ovog panja je da ga uvalimo Anžiju za Hulka, ali je pitanje da li on želi u Anži. Zenit Adise, Zenit. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128268 :D A jbg, Mahačkala, St. Petersburg, tu je to u par hiljada kilometara. :p A ja kontam on u Anžiju, znaći otpada i ta opcija... Ništa onda nam jedino ostaje opcija da se neki arapski šeik smiluje ili da ga zajebemo.. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128270 :D A jbg, Mahačkala, St. Petersburg, tu je to u par hiljada kilometara. :P A ja kontam on u Anžiju, znaći otpada i ta opcija... Ništa onda nam jedino ostaje opcija da se neki arapski šeik smiluje ili da ga zajebemo.. Adise, budi MUŠKO pa priuznaj! Priznaj raji da ne voliš Torresa. Priznaj raji! Jesi čuo? JA NE VOLIM TORRESA! Reci reci rec! Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128311 Novi ispad Torresovca (na vijest da mu je Mou rekao da potraži novi klub): Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128343 Nikad ih dosta :D Evo ko mu želi jebat mater: http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/torres-i-ba-nisu-u-mourinhovim-planovima-dozvoljeno-im-da-potraze-novi-klub.html Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128344 Relo, meni je ovaj jačiNidžo Džoni Ljudi moji. Fernando Torres je top5 napadača na svijetu... Vi mislite da bi Falkaovi, Cavaniji i ostali tresli mreže ko od šale u Chelsea-u? Šta mislite što je Drogba dao onoliko golova? Napadač Chelsea mora imati sve a Drogba je to imao, to ima i Torres ali tek je ove sezone pokazao dio onoga što može a loše partije u početku su kulminacije raznih tipova pritisaka i očekivanja... Šta bi sa Ševčenkom, koji je bio najbolji napadač na svijetu nekoliko godina? Poenta je da svaki napadač koji igra u Čelziju mora sebi sam stvarati prilike i sam davati golove ako hoće da ima na kontu 20+ svake sezone a tim igra tako da su u završnici po 4-5 igrača tako da nije bitno ko daje go. Evo primjer, Torres od Cavanija ima bolje sve osim možda skok igre a i tu je pitanje. Brži je, ima bolju tehniku, lucidniji je i bolji je timski igrač, kompletno je bolji igrač od svih koje hoće da dovedu u klub i to je činjenica. Ja navijam za ovaj klub i ko god dođe ja bi volio da da po sezoni 40 golova ali vidjećete da to tako neće funkcionisati... Mi svi pratimo utakmice Chelsea... Jel odlika ove sezone bila da se izradi akcija za Torresa da on izađe sam na golmana i promaši zicer... Da se stvara prilike za njega... Mislim da ne. Kakve je golove dao Ba? Jesu to išle neke nenormalne lopte prema njemu pa se on snalazio i davao neke spektakularne golove? Znači još jednom, napadač Chelsea mora imati sve da iz takvih situacija koji nisu izrađene prilike za gol izvuče najbolje što može, Fernando Torres to radi. Odgovor · 12 · Sviđa mi se · Prati objavu · Prije 11 h Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128345 Molim vas da ne kačite te bisere da moj monitor ne nastrada. Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128348 Pa ovo nije normalno kakvi idioti sve postoje na ovom svijetu. Nema šanse da će normalan čovjek svijesno takve gluposti ikad izjavit. To nisu normalni ljudi. Teški slučajevi. Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128349 neka ode ova protuha sta dalje od nas, kad je ljudina prihvati manje pare i odi a ne bit parazit :P Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128353 U medicinsku enciklopediju treba dodati novu bolest pod nazivom toresizam. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.