Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ovog coveka niko nece da kupi, jer mu je plata astronomska. Svi pokusaji da ga uvale Napoliju ce izgleda propasti. 
Jedino Mourinho da mu utera strah u kosti nekim svojim govorom, pa ovaj ili ode, ili se povampiri. 

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Torresovci nikad ne zakazuju :D

ZS0QDeV.png

A kada je jedan lik rekao da nam treba klasa od napadača ovaj Mirko kaže:

a cavani je enka klasa :)aj ne malti te
ili nek dovedu igraca mladog kao sto je JOVETIC ili klasa od napadaca kao sto je soldado

mourinho-facepalm250-gepa.jpg

• Autor

pa boli mene briga sto ti nemas planova da ides, ima neko ko se pita. pa jel moguce da ovakvog klošara jos drze u klubu

ja ne znam sta je to Torres uradio pa ima tolike privilegije u klubu da ostane, da je redovno u prvoj postavi, da se on pita hoce li ostati ili nece

pa boli mene briga sto ti nemas planova da ides, ima neko ko se pita. pa jel moguce da ovakvog klošara jos drze u klubu

ja ne znam sta je to Torres uradio pa ima tolike privilegije u klubu da ostane, da je redovno u prvoj postavi, da se on pita hoce li ostati ili nece

Njega ne mozes otpustiti ni na FM-u, a kamoli ovako. 
Da se ugovori sa igracima tako lako mogu raskidati, fudbal bi bio drugacija igra. 

Odkad je dosao, do dana danasnjeg nije bilo ponuda za njega. 

Napoliju je ponudjen on + novac za njegov cetvorogodisnji ugovor. ZNaci dobili bi napadaca prakticno za dzabe, pa su opet odbili. 

Nervira on i mene, i dosta mi ga je vise, ali stvrari ne funkcionisu bas onako kako bi mi hteli.

Torres: "When I signed for Chelsea I signed for five-and-a-half years and I want to be there for all of that."  :((  :(( 

:hljeb:

Molim Boga Svemoguceg, ako je svemoguc nek omoguci prodaju Torresa nekako.

Nadam se da ce se Anzhi, PSG il neka ekipa javiti za ovog kloca. Mislim da Romanu nakon smrti njegove majke najgori dan kad je dao platu ovoliku torresu.

Možda i jedina šansa da se riješimo ovog panja je da ga uvalimo Anžiju za Hulka, ali je pitanje da li on želi u Anži.

Zenit Adise, Zenit.

:D A jbg,
Mahačkala, St. Petersburg, tu je to u par hiljada kilometara. :p

A ja kontam on u Anžiju, znaći otpada i ta opcija...

Ništa onda nam jedino ostaje opcija da se neki arapski šeik smiluje ili da ga zajebemo..

:D A jbg,
Mahačkala, St. Petersburg, tu je to u par hiljada kilometara. :P

A ja kontam on u Anžiju, znaći otpada i ta opcija...

Ništa onda nam jedino ostaje opcija da se neki arapski šeik smiluje ili da ga zajebemo..

Adise, budi MUŠKO pa priuznaj! Priznaj raji da ne voliš Torresa. Priznaj raji! Jesi čuo? JA NE VOLIM TORRESA! Reci reci rec!

Relo, meni je ovaj jači

Nidžo Džoni

Ljudi moji. Fernando Torres je top5 napadača na svijetu... Vi mislite da bi Falkaovi, Cavaniji i ostali tresli mreže ko od šale u Chelsea-u? Šta mislite što je Drogba dao onoliko golova? Napadač Chelsea mora imati sve a Drogba je to imao, to ima i Torres ali tek je ove sezone pokazao dio onoga što može a loše partije u početku su kulminacije raznih tipova pritisaka i očekivanja... Šta bi sa Ševčenkom, koji je bio najbolji napadač na svijetu nekoliko godina? Poenta je da svaki napadač koji igra u Čelziju mora sebi sam stvarati prilike i sam davati golove ako hoće da ima na kontu 20+ svake sezone a tim igra tako da su u završnici po 4-5 igrača tako da nije bitno ko daje go. Evo primjer, Torres od Cavanija ima bolje sve osim možda skok igre a i tu je pitanje. Brži je, ima bolju tehniku, lucidniji je i bolji je timski igrač, kompletno je bolji igrač od svih koje hoće da dovedu u klub i to je činjenica. Ja navijam za ovaj klub i ko god dođe ja bi volio da da po sezoni 40 golova ali vidjećete da to tako neće funkcionisati... Mi svi pratimo utakmice Chelsea... Jel odlika ove sezone bila da se izradi akcija za Torresa da on izađe sam na golmana i promaši zicer... Da se stvara prilike za njega... Mislim da ne. Kakve je golove dao Ba? Jesu to išle neke nenormalne lopte prema njemu pa se on snalazio i davao neke spektakularne golove? Znači još jednom, napadač Chelsea mora imati sve da iz takvih situacija koji nisu izrađene prilike za gol izvuče najbolje što može, Fernando Torres to radi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.