Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Nećemo.

Zato što to nisu naši, nego navijači Fernanda Torresa.

Odlazak Torresa bih najviše htio da takvi mamlazi odu s njim, to je veliki profit za klub. 

Iako, treba im se zahvaliti što su se nakupovali plavušinih dresova i napunili blagajnu kluba :D

Relo, meni je ovaj jači

Nidžo Džoni

Ljudi moji. Fernando Torres je top5 napadača na svijetu... Vi mislite da bi Falkaovi, Cavaniji i ostali tresli mreže ko od šale u Chelsea-u? Šta mislite što je Drogba dao onoliko golova? Napadač Chelsea mora imati sve a Drogba je to imao, to ima i Torres ali tek je ove sezone pokazao dio onoga što može a loše partije u početku su kulminacije raznih tipova pritisaka i očekivanja... Šta bi sa Ševčenkom, koji je bio najbolji napadač na svijetu nekoliko godina? Poenta je da svaki napadač koji igra u Čelziju mora sebi sam stvarati prilike i sam davati golove ako hoće da ima na kontu 20+ svake sezone a tim igra tako da su u završnici po 4-5 igrača tako da nije bitno ko daje go. Evo primjer, Torres od Cavanija ima bolje sve osim možda skok igre a i tu je pitanje. Brži je, ima bolju tehniku, lucidniji je i bolji je timski igrač, kompletno je bolji igrač od svih koje hoće da dovedu u klub i to je činjenica. Ja navijam za ovaj klub i ko god dođe ja bi volio da da po sezoni 40 golova ali vidjećete da to tako neće funkcionisati... Mi svi pratimo utakmice Chelsea... Jel odlika ove sezone bila da se izradi akcija za Torresa da on izađe sam na golmana i promaši zicer... Da se stvara prilike za njega... Mislim da ne. Kakve je golove dao Ba? Jesu to išle neke nenormalne lopte prema njemu pa se on snalazio i davao neke spektakularne golove? Znači još jednom, napadač Chelsea mora imati sve da iz takvih situacija koji nisu izrađene prilike za gol izvuče najbolje što može, Fernando Torres to radi.

A bisera... Torres jedino što možda ima bolje od njega je skok igra, koliko god nekad bio loš glavom je uvijek zabijao. U brzini su možda tu negdje, sve ostalo debelo na strani Cavanija.

kad torres ode, izgubicemo 40% navijaca

A kad Roman ode, jedno 80%  :dres:

Celsi ce mnogo izgubiti kad odu Lampard,Teri i Ceh.Nece se to desiti istovremeno ali bi ce to veliki gubitak za imidz kluba kao sto je Milan izgubio odlaskom zlatne generacije.

A za napadaca ne treba brinuti, ja bih mnogo voleo da Tores ostanen da vidim kako ce biti pod Murinjom ali i ako ode,dolaze nove zvezde novi napadaci.

Sa legendama kluba koje su tu 10 godina je drugacije.

ja se upoće nebrinem oko torresa, sad kad je mou na klupi sigurno neće igrat ako to ne zasluži a ako bude igra znači da je zaslužia i proigra šta je opet dobro...

Sad kad Mou uzme stvari u svoje ruke ovaj neće ni prismrdit terenu.Demba i Luks i će ga bacit u sjenu laganini.Njegovo je vrijeme prošlo,više mu nema spasa.  B-)

Nando ostaje,odvalice sledece sezone!

Neće on psihički odvaliti ne brini. Nije takav obraz on. Uživa u nezasluženoj tjednoj plaći i glorifikaciji koju mu pružaju toresisti.

1. RELO IZVINI

2. HEBO VAM ON SVIMA MATER KOJI GA BRANITE A POGOTOVO ONIMA KOJI GOVORE DA ĆE NADOĆI, VODITE GA DOMA PA NEKA NADOLAZI. NIJE OVAJ KLUB PRČIJA NEČIJA PA DA ON "NADOLAZI". IMA MOMAKA KOJI HOĆE DA SE DOKAZUJU A ON NEK NADOLAZI NEGDJE DRUGO. 

3. IZVINITE SVI OSTALI

Mourinho je rekao da će igrati oni koji zasluže. Torres realno igra preko one stvari većinu sezone i ne vjerujem da će biti starter sljedeće sezone.

Kad vidim one bijedne komentare na Bagijevu (Gospodina Posebnog) kolumnu dođe mi da uzmem neki trajekt i sve autore tih p*zdarija na Goli otok, bez ikakve rasprave.

Ne mrzim ja torresa mislim ne mrzim ni jednog igraca. Ne volim ga, al nije da ga ne volim sto je Torres. Ne volim ga najvise zbog ovih pacenika koji ga brane po fbu. Daj ako covjek ne moze meda nemoj govorit da ce za godinu proraditi. Kad god to procitam sve vise zelim da torres napusti nas klub.

Neće on psihički odvaliti ne brini. Nije takav obraz on. Uživa u nezasluženoj tjednoj plaći i glorifikaciji koju mu pružaju toresisti.

mislim da ipak nije tako, meni izgleda kao da se trudi i da bi htio proigrat samo ne ide...

On je igrac za ekipe koje igraju totalni fudbal kao BVB,Benfika,Barsa,Sahtjor gde se samo igra napadacki......mi igramo na polu-kontre fudbal!A iskreno mislim da je fizicki totalno bio nespreman prethodne dve godine,dobijo je dosta na brzini,eksplozivnosti zadnja dva meseca pod Benitezom!

Komentar o Torresu ispod kolumne:

Luka Ikonic

Msm da te niko nije pitao da li Torres treba da ide ili ne... Veliki " fudbalski znalcu" sta si ti uradio u fudbalu da TI dajes svoje misljenje kakav je Torres igrac i da li je on potreban Celziju ili ne? Govorimo ovde o MAJSTORU fudbalske igre, coveku koji ima 2 titule prvaka sveta, 2 puta sampion evrope, Ligu sampiona, Ligu evrope, itd, itd... Nije realno da mi pricamo ovde o tome... Torres je vrhunski igrac, stvar je ukusa da li ti se svidja ili ne, ali smesno je da kritikujes nekog ko je za nas PROFESOR- DOKTOR!!

Hahahahahaha, šta reći? xD

On je igrac za ekipe koje igraju totalni fudbal kao BVB,Benfika,Barsa,Sahtjor gde se samo igra napadacki......mi igramo na polu-kontre fudbal!A iskreno mislim da je fizicki totalno bio nespreman prethodne dve godine,dobijo je dosta na brzini,eksplozivnosti zadnja dva meseca pod Benitezom!

Odlicno si rekao on nije igrac za Chelsea, pa neka lijepo kupi prnje sa SB i neka igra negdje drugo taj totalni, atomski, marsovski fudbal (zovi ga kako god oces) samo da ne moram vise gledati njegovu retardiranu facu u plavom dresu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.