28. novembar 2012.13 god. comment_91754 Pa onda on nema sreca otkad je dosao u nas klub!, uzas jbt, sad se samo pitam TKOOOOOOO ce htjeti kupiti uopce tu kantu od napadaca? Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91785 Ljudi treba samo da pogledaju kakav posao radi Chelsea u poslednjih 3-4 godina a kakav United. Toliko talenata upropastili, utakmica izgubili, sve zbog nenormalnog covjeka kojem ni najbolji tim psihijatara ne pomaze izgleda da izbristri svoj um (Roman). Chelsea ove sezone poslao Lukaku-a na pozajmicu u WBA. Momak kida, i kada gube i kada dobijaju on zabija golove. Nisam sad nesto pretjerano pratio njihove utakmice ali koliko ovdje citam momak razbija. Torres je ostao u nadi (Abramoviceva nada) da ce proraditi i zabijati kao i svaki ubojiti spic. Dobili smo kao sto je Brane rekao kitu, ti ne obicnu nego onu veliku crnacku. Danny ne dobija sanse zbog njega, propada i iskreno bolje neka ide jer ne zasluzuje ovakav tretman. I slag na torti, Di Matteu nije ispunjena zelja a to je Radamel Falkao. Za to vrijeme pogledajte United, pored napadaca kao sto su Rooney, Wellback, Chicarito doveli su i jednu 'nasu' metu RVP. Covjek koji ima 29 godina, placen 20 miliona funti, sklon povredama. Vec sada je pored svih ovih napadaca rijesio prakticno sam dosta utakmica, pa on se njima u potpunosti isplatio. Nesto sam razmisljao, pa sto ako je Falkao skup - zasto ne kupiti ovu igracinu RVP? Sta me briga sta ce mu biti za par sezona, gdje ce mu se ici, ako ce on za to vrijeme da zabija golove kao sto to sad radi tamo. Napadaci daju golove, mene kao i svakog navijaca zabolje prkno kako ce se on kretati, proigravati saigrace, faulirati, dodavati. Meni je bitan na semaforu gol i njegovo ime pored. Sve dok se ne rijesimo ove ljage od 'napadaca' mi tog filma necemo gledati, niti ce necije drugo ime stajati na semaforu. Nasa jebena realnost. Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91794 Without Robin van Persie's goals Man United would be 15th. Without Fernando Torres' goals Chelsea would be exactly where they are now. Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91803 bila je jedna situacija, mislim da je izborio korner i odmah cijela tribina se digne i plješće mu ja si mislim WTF jesu li oni normalni? da tu podršku koju pružaju Torresu daju cijelom timu u nekim teškim situacijama, bili bismo na konju upravo je nevjerojatno da najlošiji igrač tima i općenito jedan od najlošijih plavaca ikad dobiva najveću podršku tamo na Stamfordu Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91818 Ja jednostavno ne kužim njega. Igra nogomet, to mu je posao, za to je plaćen masne pare i onda dođe na teren i umjesto da pogine za klub u tih 90 minuta, on odigra utakmicu ko neka *ičkica, *ebem mu sve.. Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91828 Nakon ovih jadnih utakmica (u kojima sam se borio da ne zaspem) mogu reci da je sve doslo na vidjelo. Torresov psihicki problem vise nije samo njegov. Cijela ekipa se pribojava poslati mu loptu, kada znaju da ce svakako ofulati. Veceras sam nekoliko puta vidio da je trazio loptu u prostor, ali vezni red dribla, dribla, dribla, pa malo dodje do peterca, pa opet nazad i dribla, dribla i dribla dok ne izgube loptu ili je eventualno vrate do Ceha. Jednostavno su i oni vise uvidjeli da lopte koje idu njemu, odlaze u nepovrat Jedino rješenje je svima jasno. Ovaj covjek mora otici! Siguran sam da bi i napadac iz trece regionalne rumunjske lige mogao pogoditi jednu od 50 sansi pored ovakvih veznih igraca. Samo me jedno zanima, ko odlazi prvi? On ili Benitez? Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91832 [quote name='soxx' timestamp='1354145025' post='91830'] U Torresu je sejtan! Treba to iscerat!! [/quote] jes fakat. najbolje za buduceg trenera uzeti bivseg reisa Cerica, pa nek izgoni Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91836 Torres je donio 3 boda protiv Njukasla, 3 boda protiv Readinga, zabio Arsenalu za 1:0, izjednacio protiv Norwicha, zabio Sahtjaru za 1:0. i pruzio jos nekoliko dobrih partija u kojima jednostavno nije imao sreće. Nije u dobroj formi, ali ipak je zabio neke vazne golove za Chelsea ove sezone. Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91838 [quote name='Nermis09' timestamp='1354146552' post='91836'] Torres je donio 3 boda protiv Njukasla, 3 boda protiv Readinga, zabio Arsenalu za 1:0, izjednacio protiv Norwicha, zabio Sahtjaru za 1:0. i pruzio jos nekoliko dobrih partija u kojima jednostavno nije imao sreće. Nije u dobroj formi, ali ipak je zabio neke vazne golove za Chelsea ove sezone. [/quote] zaboravio si napisati da je on ipak el ninho, da ima lijepu frizuru i da cesto drkas na njega izvini ali ovo je moralo biti problem je u tome sto Chelsea ide na to da sve moguce "usteli" onako kako bi to odgovaralo za Torresa, od odbrane preko defenzivnog veznog reda do ofenzivnog tria Mata-Oscar-Hazard, svi oni imaju isti zadatak " da daju podrsku Torresu" sve se vrti oko Torresa, jer nam je i takva formacija s jednim spicom! ne krivim ni Torresa koliko krivim upravu kluba (Abramovica) sto vise ne prizna sebi da je bacio 60 mil kroz prozor i gotovo Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91839 [quote name='Nermis09' timestamp='1354146552' post='91836'] Torres je donio 3 boda protiv Njukasla, 3 boda protiv Readinga, zabio Arsenalu za 1:0, izjednacio protiv Norwicha, zabio Sahtjaru za 1:0. i pruzio jos nekoliko dobrih partija u kojima jednostavno nije imao sreće. Nije u dobroj formi, ali ipak je zabio neke vazne golove za Chelsea ove sezone. [/quote] 3 godine nije u dobroj formi, jel? Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91840 [quote name='Nermis09' timestamp='1354146552' post='91836'] Torres je donio 3 boda protiv Njukasla, 3 boda protiv Readinga, zabio Arsenalu za 1:0, izjednacio protiv Norwicha, zabio Sahtjaru za 1:0. i pruzio jos nekoliko dobrih partija u kojima jednostavno nije imao sreće. Nije u dobroj formi, ali ipak je zabio neke vazne golove za Chelsea ove sezone. [/quote] I prema tome bi ga trebalo hvaliti i ne znam šta sve ne? Nemoj lupati. Daj gle statistike drugih napadača u svojim klubovima (koji su u rangu Chelsea) pa ćeš onda vidjeti koliko drugi napadači daju važne golove za svoje momčadi a ne ko naša tetkica 4 gola u sezoni. Ne mora zabijati svaku tekmu, nek zabije svaku drugu, makar bilo bi super da zabije u svaku treću, i to ti je nekih 16-17 golova u prvenstvu, a tu kvotu bi napadač takve klase (bar ju je nekad imal) trebao ispuniti. Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91842 Fernando Torres igra katastrofalno. Zapamtite tu recenicu i sjetite je se prije nego me pocnete pljuvat kasnije. Fernando Torres igra katastrofalno, ali nije on jedini krivac za lose rezultate koje biljezimo zadnjih utakmica. Zadnjih par utakmica su lose odigrali i Mata i Oscar i Hazard, ma zapravo svi osim par igraca iz zadnje linije i Cecha. Neznam sto je utjecalo na to(mozda odlazak Di Mattea) ali stojimo preusko(posebno mislim na ofanzivne veznjake), bekovi su prema naprijed sterilni, napadi jalovi i dosadni. Ne moze za sve to bit kriv jedan igrac. Ne branim ja Torresa, ja bih jako volio da mi u napadu imamo Falcaa, Lukakua ili nekog treceg, ali nemamo... Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91861 Ne može se reć da se jučer nije trudio kad je, ali nije to jedna utakmica da on ne zabije ili opasnije zaprijeti, napadač mora bit stalna prijetnja, pucat iz svih pozicija, a on jučer mislim da je 2 puta opuco, pa to je premalo, ali nije jedini krivac za jučerašnji poraz, toliko puta smo imali priliku pucati izvan 16-metara i mi kružimo, ubacujemo i uvlačimo se u gol, pa naravno da onda nema golova. Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91886 Ovaj ušljo mi je počeo i u snove dolazit' i noćne more mi stvarati. Sinoć sam sanjao njega i Beniteza... Probudim se da dođem sebi, zatvorim oči kad ponovo oni... A na meni kao da je neki teret od 100 tona, ne mogu disati... Ponovo progledam, prošetam do prozora, legnem, zatvorim oči, kad opet njih dvojica i ne mogu disati... Ni sam ne znam kako sam se od toga oporavio i ponovo zaspao. A mislim da će mi još gore biti ako ga Abramovič ne šutne u januaru. Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91954 Vidim svi ga kude, ja se slažem s tim, samo savjetujem da se ne nervirate više kad je on u pitanju. Svi smo skontali da od njeg nema nafake, nek igra dok može, nek se sramoti, a mi ćemo kad tad dočekat drugog napadača. On je izgubio brzinu, eksplozivnost (karakteristike koje su ga krasile i na osnovu kojih je bio jedan od najboljih napdača) i što je najgore, izgubio je glavu.. Nema se tu šta više očekivati. Iznenađenje će biti, ma šta iznenađenje, čudo će biti ako odigra koju dobru tekmu, a na ove druge (slabe) smo već navikli tako da, strpljenja momci dok ne dođe nam novi Drogba (bez kojeg ništa nije isto)... Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91956 Ja ipak mislim da će Torres uskoro eksplodirati i da će početi zabijati golove ko na traci! Hahahahahahaha... Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91964 A možda ipak ode... http://nesn.com/2012/11/report-fernando-torres-ready-to-end-chelsea-nightmare-prefers-return-to-atletico-madrid/ Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91967 [quote name='Gandalf' timestamp='1354213037' post='91964'] A možda ipak ode... [url="http://nesn.com/2012/11/report-fernando-torres-ready-to-end-chelsea-nightmare-prefers-return-to-atletico-madrid/"]http://nesn.com/2012...tletico-madrid/[/url] [/quote] Aj fino, nadam se da će otići. A sada nešto razmišljam i gledam. Pa ni Ševčenko nije bio ništa bolji od Torresa. Tu je negdje ta statistika, 10 pogodaka na 45 nastupa i u jednog i u drugog. Ali s druge strane to što je Ševčenko bio loš nismo ni osjetili. Imali smo Drogbu, Kaloua itd itd. Sada smo ostali na SAMO JEDNOM NAPADAČU - Torresu. Kuku nama da je onda tako bilo, da smo bili samo na Ševčenku. A tome svemu nije kriv Torres, nego Abramovič i uprava što nisu mislili na vrijeme. Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91972 [quote name='Chelsea4' timestamp='1354151687' post='91842'] Fernando Torres igra katastrofalno. Zapamtite tu recenicu i sjetite je se prije nego me pocnete pljuvat kasnije. Fernando Torres igra katastrofalno, ali nije on jedini krivac za lose rezultate koje biljezimo zadnjih utakmica. Zadnjih par utakmica su lose odigrali i Mata i Oscar i Hazard, ma zapravo svi osim par igraca iz zadnje linije i Cecha. Neznam sto je utjecalo na to(mozda odlazak Di Mattea) ali stojimo preusko(posebno mislim na ofanzivne veznjake), bekovi su prema naprijed sterilni, napadi jalovi i dosadni. Ne moze za sve to bit kriv jedan igrac. Ne branim ja Torresa, ja bih jako volio da mi u napadu imamo Falcaa, Lukakua ili nekog treceg, ali nemamo... [/quote] Točno to ni blizu torres nije jedini problem a pogotovo ne najveći... Vezni red igra slabo stvaramo u prosjeku 2,3 polušanse po utakmici to je premalo za renome ovakvih igrača... Samim time je on ionako loš još gori duplo... Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91974 Ja mislim da Mikel dobija opasnu konkurenciju sto se tice efikasnosti u vidu Fernanda Torresa.Ovo ce da bude mrtva trka izmedju njih dvojice do kraja sezone,ko ce prije postici gol.Jedino sto su sad Mikelu smanjene sanse dolaskom Beniteza,sad malo sjedi na klupi al moze on to Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91980 [quote name='Caeruleus' timestamp='1354213396' post='91967'] Aj fino, nadam se da će otići. A sada nešto razmišljam i gledam. Pa ni Ševčenko nije bio ništa bolji od Torresa. Tu je negdje ta statistika, 10 pogodaka na 45 nastupa i u jednog i u drugog. Ali s druge strane to što je Ševčenko bio loš nismo ni osjetili. Imali smo Drogbu, Kaloua itd itd. Sada smo ostali na SAMO JEDNOM NAPADAČU - Torresu. Kuku nama da je onda tako bilo, da smo bili samo na Ševčenku. A tome svemu nije kriv Torres, nego Abramovič i uprava što nisu mislili na vrijeme. [/quote] Nemoj to uspoređivati, Sheva se morao za mjesto boriti s Drogbom koji je bio u vrhu svoje forme tada a Torres se borio s Drogbom u poznim godinama te Sturridgeom koji je više ozlijeđen nego što igra. Sheva pored Drogbe nikad nije imao šanse biti prvi napadač i uvijek je bio u njegovoj sjeni. Prijavi
30. novembar 2012.13 god. comment_92070 [b] I'd fix Torres in two weeks, says sprinter Campbell[/b] http://football.uk.reuters.com/leagues/premiership/news/2012/11/30/B71E2646-3AA9-11E2-8D3C-A3138033923B.php?rpc=401 Prijavi
30. novembar 2012.13 god. comment_92082 http://sportsport.ba/ino_fudbal/ultimatum-torresu-mjesec-dana-za-ulazak-u-formu/92987 uuu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.