Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Nije ni najmanje kriv za vecerasnji poraz ali mi ide na zivce znaci 75 minuta , gubimo 2:0 , on stoji pa malo hoda , de brate malo se trzi potrci , zaganjaj mala igraca pokusaj nesto jbt primas mjesec platu koliko mnogi zarade za 3-4 godine jbt .
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1353448184' post='89731']
Nije ni najmanje kriv za vecerasnji poraz ali mi ide na zivce znaci 75 minuta , gubimo 2:0 , on stoji pa malo hoda , de brate malo se trzi potrci , zaganjaj mala igraca pokusaj nesto jbt primas mjesec platu koliko mnogi zarade za 3-4 godine jbt .
[/quote]

pa ne mozes sad traziti dlaku u jajetu
Šta opet Torres ima svoju krivicu? pa ljudi ne mogu virovat.. Da nije žalosno bilo bi smiješno.. Nando ništa loše večeras nije napravio, ništa. Al hajd i dosad je njegova tema bila ta koja je služila da se izbaci negativna energija i sve ostalo pa nek tako bude i ubuduće.. Mislim stvarno...
[quote name='EdvinTB' timestamp='1353450697' post='89775']
veceras opet fenomenalan, kad god je trebao da uleti u slobodan prostor stajao je ko kip ili je trcao u suprotnu stranu :-q
[/quote]ma daj naviklo se da se sve lose prica samo o Toresu,sta je veceras mogao da uradi kad niko nije bio dobar osim Cecha,nisam ni ocekivao da za 15 minuta preokrene utakmicu,tri puta dobio svega loptu,jednom pogresno dodavanje,drugo izborio korner i trece dodavanje do Mate i nista vise.
sigurno nismo gledali isti prenos utakmice, bile su dvije scene gdje se je ocigledno moglo vidjeti da Ramires i Oscar cekaju da torke uleti u "rupu" kroz odbranu! prvi put staje, drugi put trci na drugu stranu. Naravno, utakmicu smo izgubili jos prije nego je on unisao u igru ali ipak sam htio ovo napisati samo za neke koji jos uvijek sanjare i vjeruju u "velikog el ninha"
Nije on kriv večeras, on je kriv što postoji, što je u našem klubu.

Ljudi, mi nemamo napadača. Nemamo. Torres je već dva trenera otjerao u otkaz, a evo vrlo lako bi mogao i trećeg. Direktno ili indirektno, manje je važno. On otkako je došao u tim, svi su se ponašali kao da je pozicija napadača za njega Bogom dana i da ima potpuno pravo na nju. Pa jebem ti život, jedan Didier, jedan JFH, Eidur, svi su oni došli u klub i borili se za mjesto napadača. A on, ma sam je sebi kriv. Prvo poslije onog što je izjavio nakon Munchena, pa onda kad je rekao da će zamijeniti Drogbu. Ljudi ga molili da se ne slomi, Robbie tješio plačipičku, pričao sa njim, Roman mu obećavao da neće nikog dovoditi jer on ima ekskluzivno pravo na mjesto prvog napadača. Realno, Daniel Sturridge nikad nije imao ni miligram šanse. Neka ide momak u Liverpool, za njegovo dobro. A za ovog tukmeza ne znam više. Jebem ti i tih 50 miliona, kad mi na stadionu imamo Torresov transparent a nemamo Drogbin. Jebo te to.
Sad ćeš ispast iz LŠ, otići ćeš u kurac. Ali ne, nećeš ti otići u kurac. Ti si već u kurcu, u jednom velikom crnačkom kurcu. A la Lex Steele. Zato što imaš ovog 'napadača' u ekipi. Dobro smo mi i dovde došli, s 10 igrača svaku tekmu.
Frajer se nosi s pritiskom ko fizički radnik sa zadatkom iz stehiometrije. Najgore je kad vidiš, prošle sezone ona tekma sa Sunderlandom, kad je opalio volej a lopta se odbila od prečku, pogodila Lampsa i ušla u mrežu. Eh najgore je kad vidiš da ljudi zvižde jebote Lampsu što je on dao gol. Ovaj je klub možda osvojio LP, ali su njegovi navijači u zadnje vrijeme izgubili jako puno. Sve je to krenulo od njega. Jest, i ja sam ga podržavao, svi smo ga podržavali i on još nosi plavi dres, ali nećeš vala više. Nek je on ljudina najveća na svijetu, ali [b]FERNANDO TORRES MORA NAPUSTITI OVAJ KLUB[/b]. I tačka.
[quote name='Wisey' timestamp='1353453070' post='89794']
Nije on kriv večeras, on je kriv što postoji, što je u našem klubu.

Ljudi, mi nemamo napadača. Nemamo. Torres je već dva trenera otjerao u otkaz, a evo vrlo lako bi mogao i trećeg. Direktno ili indirektno, manje je važno. On otkako je došao u tim, svi su se ponašali kao da je pozicija napadača za njega Bogom dana i da ima potpuno pravo na nju. Pa jebem ti život, jedan Didier, jedan JFH, Eidur, svi su oni došli u klub i borili se za mjesto napadača. A on, ma sam je sebi kriv. Prvo poslije onog što je izjavio nakon Munchena, pa onda kad je rekao da će zamijeniti Drogbu. Ljudi ga molili da se ne slomi, Robbie tješio plačipičku, pričao sa njim, Roman mu obećavao da neće nikog dovoditi jer on ima ekskluzivno pravo na mjesto prvog napadača. Realno, Daniel Sturridge nikad nije imao ni miligram šanse. Neka ide momak u Liverpool, za njegovo dobro. A za ovog tukmeza ne znam više. Jebem ti i tih 50 miliona, kad mi na stadionu imamo Torresov transparent a nemamo Drogbin. Jebo te to.
Sad ćeš ispast iz LŠ, otići ćeš u kurac. Ali ne, nećeš ti otići u kurac. Ti si već u kurcu, u jednom velikom crnačkom kurcu. A la Lex Steele. Zato što imaš ovog 'napadača' u ekipi. Dobro smo mi i dovde došli, s 10 igrača svaku tekmu.
Frajer se nosi s pritiskom ko fizički radnik sa zadatkom iz stehiometrije. Najgore je kad vidiš, prošle sezone ona tekma sa Sunderlandom, kad je opalio volej a lopta se odbila od prečku, pogodila Lampsa i ušla u mrežu. Eh najgore je kad vidiš da ljudi zvižde jebote Lampsu što je on dao gol. Ovaj je klub možda osvojio LP, ali su njegovi navijači u zadnje vrijeme izgubili jako puno. Sve je to krenulo od njega. Jest, i ja sam ga podržavao, svi smo ga podržavali i on još nosi plavi dres, ali nećeš vala više. Nek je on ljudina najveća na svijetu, ali [b]FERNANDO TORRES MORA NAPUSTITI OVAJ KLUB[/b]. I tačka.
[/quote]

Potpis od A do Ž. Evo i jedna sličica:

[img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/182014_384484644968579_1431459787_n.jpg[/img]

[quote name='CFC1905' timestamp='1353448990' post='89752']
Šta opet Torres ima svoju krivicu? pa ljudi ne mogu virovat.. Da nije žalosno bilo bi smiješno.. Nando ništa loše večeras nije napravio, ništa. Al hajd i dosad je njegova tema bila ta koja je služila da se izbaci negativna energija i sve ostalo pa nek tako bude i ubuduće.. Mislim stvarno...
[/quote]

Nije Torres kriv za večerašnji poraz. Zapravo nije ni kriv, ni nekriv. Torres ti je kao zrak. Na terenu je - a kao da ga nema. Chelsea da igra s njim kao da igra s 10 igrača i s jednim duhom (Torresom). I kad ne igra s njim isto je.
Svi mislite da ce dovodenje Falcaa biti kraj nasih problema, ja se nadam da hoce, ali recite vi meni kako ce falcao pomoci nasoj katastrofalnoj obrani, nasem veznom redu koji nikako da stvori postenu sansu??? Kako znate da falcao nece postati novi torres ili shevschenko? Nesto ne funkcionira u citavoj igri chelsea i sumnjam da je torres najveci i jedini krivac.
[quote name='Robizgb' timestamp='1353456925' post='89815']
Svi mislite da ce dovodenje Falcaa biti kraj nasih problema, ja se nadam da hoce, ali recite vi meni kako ce falcao pomoci nasoj katastrofalnoj obrani, nasem veznom redu koji nikako da stvori postenu sansu??? Kako znate da falcao nece postati novi torres ili shevschenko? Nesto ne funkcionira u citavoj igri chelsea i sumnjam da je torres najveci i jedini krivac.
[/quote]

Nitko nije rekao da je prodaja Torresa 100%-tno rješenje problema. Ali sigurno da je to početak rješavanja problema nagomilanih u klubu. Ja se čak zalažem da se kupi i jedan centralni branič, pa možda čak i jedan još centralni vezni igrač.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=172998346178383&set=a.145656962245855.44146.145379718940246&type=1&theater

Sve je jasno. Cekali smo dugo taj fantasticni vezni red, sada ga imamo Hazard, Mata, Oscar. Ali ne pomaze, covjek ce uskoro biti na razini Kineske lige, ko zna da li bi i tamo ista golova dao.
[quote name='Spaha' timestamp='1353448513' post='89740']
pa ne mozes sad traziti dlaku u jajetu
[/quote]
druze nije to slucaj samo danas .
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353458211' post='89816']
Nitko nije rekao da je prodaja Torresa 100%-tno rješenje problema. Ali sigurno da je to početak rješavanja problema nagomilanih u klubu. Ja se čak zalažem da se kupi i jedan centralni branič, pa možda čak i jedan još centralni vezni igrač.
[/quote]Vezni igrač nikako, štoper možda ali u vezi ja ne bih nikoga uzimao.
Debilčina, 3 trenera zbog njega otkaz dobijaju. 3 dobra trenera. Nek se goni, više nikad na ovoj temi post neću ostaviti.

Dobro Wisey reče, ova plavuša ima transparent na stadionu, a VELIKI DIDER DROGBA nema.
Moj Abramovicu pametnije bi ti bilo da prodas Torresa , kupis napadaca koji zna odradit svoj posao i pustis RDM-a da radi svoj posao . Budite sigurni da je Torres glavni krivac sto je nas trener dobio otkaz , zbog njega smo morali ici na remi ;)
Da Bog da nikad vise ne dao gola u zivotu! Ni za nas, ni za Spaniju, ni kada odes! Ne zelim da ga gledam, ni da cujem za njega.
Nikad u zivotu nisam pljuvao nekog igraca niti ga mrzio, ali od jutros ga mrzim iz dna duse.
Ko kaze da ovaj nije kriv za ovo, pokusava se napraviti samo pametan jer svi su svjesni sta se ovdje desava.
Ne postoji trener na ovom svijetu sad koji ce njemu vratiti samopouzdanje i jebeni osjecaj za gol!
On je u 28 godini zivota, potpuni propalitet od igraca. Covjece pa on i da podje u Barselonu ili Real, ili gdje god oce drugo on gola ne bi zabio.
Putuj igumane i ne brini se za manastir.
[quote name='Robizgb' timestamp='1353456925' post='89815']
[/quote]
Točno to ja sam 100 posto siguran u to da nije ni blizu torres glavni krivac za ove rezultate i igru.. Jeli torres kriv šta svaku utakmicu igramo bunker i šta na se igra svodi na tri kontre po poluvrimenu.. Isto tako ko ti moze rec da ce bilo koji napadač koji dođe opet za puste pare bit bolji ili ispunit očekivanja... Doša je na velika vrata uz odobravanje svih isto ka i shevchenko pa šta su napravili...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.