Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Spaha' timestamp='1354913564' post='93542']
pa covjeku drago sto je zabio drugi gol, nema tu filozofiranja
[/quote]

Napadacu u njegovoj poziciji svako gol treba biti zlata vredan...

Meni se cini da je njemu dosta svega...
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354914513' post='93545']

[/quote]

Kad već pominješ taj drugi go,čitao sam danas negde(a mislim da su u pitanju sportske.net a oni svašta pišu) da ga kao saigrači kuliraju te nisu hteli da proslave sa njim.

Ja nisam ni obratio pažnju na tu činjenicu pošto sam gledao i Šahtjor u isto vreme
  • Autor

[/quote]
kakve to veze ima, pa ni Eric Cantona nije svoj svaki gol proslavljao
[quote name='Spaha' timestamp='1354915721' post='93548']
kakve to veze ima, pa ni Eric Cantona nije svoj svaki gol proslavljao
[/quote]

Ti poredis Torresa sa Cantonom :huh:
#-o
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354905701' post='93511']
Puno je srecnije izgledao posle drugog, nego posle prvog gola protiv Danaca.
Vase misljenje zasto je to tako ?
[/quote]
A ko ti ga zna,sa Torresom nista nije sigurno.Mozda je dobio neki zadatak od Rafe kao da zabije ta dva gola ili nesto slicno.
[quote name='chibabachi' timestamp='1354914818' post='93547']
Kad već pominješ taj drugi go,čitao sam danas negde(a mislim da su u pitanju sportske.net a oni svašta pišu) da ga kao saigrači kuliraju te nisu hteli da proslave sa njim.

Ja nisam ni obratio pažnju na tu činjenicu pošto sam gledao i Šahtjor u isto vreme
[/quote]

Sad sam pogledao oba njegova gola....
I oba je "proslavio" sa istim igracima, Hazardom, Matom i Mosesom. Kod drugog je prisao i Romeu... Ne deluje mi tim previse odusevljeno njegovim golovima.
Mozda je sve to posledica ispadanja iz LS.
Videcemo kad naredni put bude dao gol.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354917476' post='93555']
I oba je "proslavio" sa istim igracima, Hazardom, Matom i Mosesom. Kod drugog je prisao i Romeu... Ne deluje mi tim previse odusevljeno njegovim golovima.
[b]Videcemo kad naredni put bude dao gol.[/b]
[/quote]
ja mislin da ce slavit kad budemo u polufinalu fa cupa :P :P
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354917476' post='93555']
Videcemo kad naredni put bude dao gol.
[/quote]

U tom trenutku je bilo 0-0 u Donjecku, te nikako nije mogao ne slaviti zbog ispadanja... Jer je tad nada još postojala nada čak iako su igrači imali info da je 0-0...
[quote name='reLo' timestamp='1354919520' post='93564']
U tom trenutku je bilo [b]0-0 [/b]u Donjecku, te nikako nije mogao ne slaviti zbog ispadanja... Jer je tad nada još postojala čak iako su igrači imali info da je 0-0...
[/quote]
ja mislin da bi i dalje ispali hm...hm
Ma ljudi moji, niste valjda očekivali da će podivljat od veselja? Istina, ne zabija često, ali je i on svjestan da ti njegovi golovi skoro pa ništa ne znače u utakmici zadnjeg kola Lige prvaka u kojoj su šanse za prolazak njegova tima svedene na minumum, u utakmici protiv nezgodne, ali ipak i dalje prosječne, gotovo i ispodprosječne ekipe za natjecanje kao što je LP; svjestan je i toga da i on snosi dio krivice jer mu je pružena ogromna šansa u ovoj sezoni pa tako i u Ligi prvaka, a on je tek u zadnjoj utakmici svog kluba u tom natjecanju počeo igrat kako treba. Jebiga, ja nisam ni očekivao da skače metar od zemlje nakon postignutih golova.

Bajdvej, bezveze se zamaramo skoro pa nebitnim stvarima.

PS: ajde, nastavit ću računati svoju prognozu kad je već zabio ove golove, neće li mu Bog dat neko čudo pa da postane napadač u pravom smislu riječi, a prestane biti motika :D

[b]9/20[/b]
[quote name='Brane' timestamp='1354921563' post='93573']
Ma ljudi moji, niste valjda očekivali da će podivljat od veselja? Istina, ne zabija često, ali je i on svjestan da ti njegovi golovi skoro pa ništa ne znače u utakmici zadnjeg kola Lige prvaka u kojoj su šanse za prolazak njegova tima svedene na minumum, u utakmici protiv nezgodne, ali ipak i dalje prosječne, gotovo i ispodprosječne ekipe za natjecanje kao što je LP; svjestan je i toga da i on snosi dio krivice jer mu je pružena ogromna šansa u ovoj sezoni pa tako i u Ligi prvaka, a on je tek u zadnjoj utakmici svog kluba u tom natjecanju počeo igrat kako treba. Jebiga, ja nisam ni očekivao da skače metar od zemlje nakon postignutih golova.

Bajdvej, bezveze se zamaramo skoro pa nebitnim stvarima.

PS: ajde, nastavit ću računati svoju prognozu kad je već zabio ove golove, neće li mu Bog dat neko čudo pa da postane napadač u pravom smislu riječi, a prestane biti motika :D

[b]9/20[/b]
[/quote]
Po polusezoni 10 golova znaci :D
Baš sam planirao spomenuti @Brane, gdje su brojke :P lola se bliži 20-ci :D

A što se tiče slavlja, čini mi se posle svakog gola, nije bilo neko slavlje, tek onako 3-4 priđu i to je to.. Jbg situacija je takva bila, bit će bolje aBd.
[quote name='how yes no' timestamp='1354922614' post='93579']
Baš sam planirao spomenuti @Brane, gdje su brojke :P lola se bliži 20-ci :D
[/quote]

Eto vidiš kako je redovan Nando, da sam zaboravio na odbrojavanje do 20 :D
Ma to je tako na našem forumu kad je Fernando u pitanju. Evo sad je zabio 2 gola, odlično odigra, sve 5, ali eto našlo se nešto za kritike. A to su proslave golova ovaj put. Ne, ne branim ja Fernanda, samo realno govorim da je on dežurni krivac i da će se svaki njegov loš potez praktički dočekat sa dozom zadovoljstva od strane većine forumaša. ;)
[quote name='CFC1905' timestamp='1354924434' post='93585']
Ma to je tako na našem forumu kad je Fernando u pitanju. Evo sad je zabio 2 gola, odlično odigra, sve 5, ali eto našlo se nešto za kritike. A to su proslave golova ovaj put. Ne, ne branim ja Fernanda, samo realno govorim da je on dežurni krivac i da će se svaki njegov loš potez praktički dočekat sa dozom zadovoljstva od strane većine forumaša. ;)
[/quote]

I mene to živcira al štaš, jbga.. Meni je prvom pukao film neki dan, naljutio se na njega ko nikad, govorio da je ovo ili ono ( ne želim se opet vulgarno izražavat haha :D ) al opet sad nakon ove utakmice protiv Danaca, bez obzira na njihovu kvalitetu, mora se reć objektivno da je bio jedan od najboljih na terenu.
[quote name='Brane' timestamp='1354925105' post='93587']
I mene to živcira al štaš, jbga.. Meni je prvom pukao film neki dan, naljutio se na njega ko nikad, govorio da je ovo ili ono ( ne želim se opet vulgarno izražavat haha :D ) al opet sad nakon ove utakmice protiv Danaca, bez obzira na njihovu kvalitetu, mora se reć objektivno da je bio jedan od najboljih na terenu.
[/quote]

Ma pukne i meni film 100 puta ali eto nije to baš razlog da se radi to što se radi. Frustracije su razumljive al treba bit realan i dat mu pohvale za prošlu partiju. Doduše pohvala nije izostalo ali su se započele neke nepotrebne rasprave. (već sam reka koje ;) )
Sto se tice slavlja kod drugog gola (mada nepotrebna diskusija), drugi gol i jeste bio dosta bolji, Hazard prosao - dao Torresu loptu ,ovaj zadrzao dovoljno da se Hazard iskrade, pruzio loptu - Hazard ponovo prosao i Torres se ubacio na pravo mjesto.
Ako su ovo vjezbali na treningu onda je dobro, jer nekako mi je bas djelovalo isplanirano. A njih dvojica se vrlo dobro slazu, tako da ocekujem par njihovih lijepih akcija i sutra :)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1354928383' post='93596']
Proradi jebem ti mater više ko da smo te uzeli polovnog za 5 m, a ne original za 50 m
[/quote]

Nažalost zbog Romanove brzopletosti mi smo ga uzeli polovnog za 50 milki.. ;)
  • Autor
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354916531' post='93551']
Ti poredis Torresa sa Cantonom :huh:
#-o
[/quote]
ne poredim, vec spominjem cantonu jer nije bas svaki gol proslavljao, a ti si spomenuo torres kad torres nije zabio gol, da to znaci otprilike da mu je svejedno, da mu je dosta svega, sto nema nimalo veze
[/quote]

Točno, ali nećeš skakati od sreće zato jer si ga napokon uspio utrpati poslije x sati na terenu. Sam shvaća u kojoj je situaciji i da jedan gol neće ništa puno promijeniti jer opet može početi golgeterski post.

Ali kada već zabiješ drugi onda se možeš početi nadati da je krenulo prema boljem.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.