Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor
pa kakvi smo baksuzi sa njim, on ce u iducih mjesec dana zabit 2-3 gola i opet stagniranje 70 utakmica

svoj prvi gol je zabio protiv West Hama, nadam se da ce zabiti i poslednji protiv njih, nadam se
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='chibabachi' timestamp='1354265620' post='92070']
[b] I'd fix Torres in two weeks, says sprinter Campbell[/b]

[url="http://football.uk.reuters.com/leagues/premiership/news/2012/11/30/B71E2646-3AA9-11E2-8D3C-A3138033923B.php?rpc=401"]http://football.uk.r...23B.php?rpc=401[/url]

[/quote]

Kamo srece da je problem samo u brzini....
[quote name='petar elnino' timestamp='1354372600' post='92235']
ajde sad pljujte po torresu a citava ekipa osim cecha nam je ko kita -_- kao da nikad nisu igrali fudbal -_-
[/quote]
I opet je promasio 2 100% prilike .
KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA PLJUJETE TORKETA ASISTIRAO JE ZA POGODAK JEDNA JEDINA DEVETKA I TRUDIO SE TREBA MU DODELITI ZLATNU LOPTU ZBOG TE ASISITENCIJE TORKE DOMINATORU RASNI OPLODI MEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! THERE IS ONLY ONE TORRES!!! THE TRUE LEGEND OF STAMFORD BRIDGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sigurno je torres kriv šta nam je obrana na trenutke ne smiješna nego u rangu 3 županijske lige.. Kod one kontre 4 na 2 glupi ramires je kriv za sve jer mu je da balun ka pasu unazad umisto mosesu u prostor da izadje sam na vratara... Torres igra loše na trenutke bljesne i to je to ali ni blizu nije on jedini problem momčad nam je užas nema želje ni borbe..... napisa sam neki dan da nismo među 5 tako će i bit do kraja sezone 99 posto
[quote name='ADiS' timestamp='1354392885' post='92436']
Evo nesto kontam, dati ovog i Curtoisa za Falcaa, ne bi bilo lose... Oni bi dobili extra golmana i legendu a mi ono sto nam najvise treba... :D :D
[/quote]

Ne bih dao Kurtu za dva Falcaoa, da se razumijemo.

PS. za sve buduće, a i postojeće svrškoljupce Torresa, evo savjet: isprintajte ovo i onda svaki dan doslovno možete svršavat u usta vašem idolu:[img]http://2.bp.blogspot.com/_Ze_f4SuPxlQ/SGHnxa7RKzI/AAAAAAAAAAg/ztLHLY0fmZc/s400/_41086036_torres.jpg[/img]

Sad bez zajebancije, nije Torres kriv za poraz, da se zna. Lijepo se onda izbacio i poslao povratnu Juanu, što je bilo uistinu lijepo za vidjeti, krasna asistencija. No nakon toga, ništa. Pustoš. Jednostavno nije predstavljao nikakvu opasnost za gol protivnika. To dovoljno govori o svemu.
Mene najvise nervira ono njegovo bezvoljno trckaranje. Nije mi jasno, ako se vec toliko trude oko njega, dovode mu trenera, pomocnike. Zasto se ne potrudi makar malo? Ja ne kazem da on treba da trci kao junac i da ga vozaju, ali moze pokazati malo volje i zelje da nesto napravi.

Ne bi me cudilo da ga onaj ludi Roman ostavi i posle januara u klubu. Mozda tek na kraju sezone kada bude vidio da je unistio zbog ovog balvana, odluci da ga proda. Ma e, ni sada ne vrijedi 5 miliona.
Navijac Beniteza javno vredja
C.Cole nam zabio s Banetovih ledja
West Ham nam zad"o novi udar
umoran Chelsea dozivio sudar

Bice bolje, neko vice
na papiru mrtvo slovo
u Chelsea-u stare price
[size=4][b]o Torresu nista novo[/b][/size]

:P
Današnja izjava mog starog: "Ovaj Torres namjerno pokušava da ispadne da se trudi a ustvari se ne trudi, dotrči do igrača koji gradi loptu svojim pederkastim hodom i poškaklja ga po guzici umjesto da ga pritisne i pokuša oduzeti loptu." Odnosi se na plavušicin 'pritisak' na West Hamovog beka tijekom građenja lopte početkom utakmice.
Ako je ovako , prihvatiti i sutati se nogom u guzicu , ako je moguce vec u prvog januara .
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/anzhi-makhachkala-ready-to-give-chelsea-1468641
Igra stvarno loše ja stvarno nisam pametan šta je razlog tome... Da se razumimo igra cila ekipa katastrofalno ali on je dno dna... Ja ga i dalje podržavan jer podržavam sve igrače chelsea dok su u plavom dresu ali malo je pretjera više sa propuštenim prilikama... One dvi šanse šta je jučer falija bi da prosječan igrač hnl-a budimo realni...
Ma napraviti deal - Torres za vrecu sljunka i ne razmisljati uopste.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.