22. novembar 2012.13 god. comment_90292 [quote name='Wisey' timestamp='1353536070' post='90174'] Evo vam još jedna informacija: Sva tri managera su u svojim posljednjim utakmicama na klupi ostavili Fernanda Torresa (Carlo, Andre i Robbie). Dan poslije dobili su otkaz. [/quote] http://chelseabalkan.com/index.php/item/2874-rdm-u-zaprijeceno-da-ne-smije-torresa-ostaviti-na-klupi-a-klub-ga-obavijestio-u-4h-ujutro-o-otkazu.html Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90293 I ovaj trener je doveden da bi on proradio..ako sa njim ne proradi s kim se po rijecima nekima "razumije" najvise nek se ubije kiflom... Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90304 pa ja nemogu vjerovat da je rus tolko tvrdoglav da če cjeli svjet okrenut kako toresu paše samo da se okreće u njegovu korist samo da se ne ispostavi da je on pogriješio davši 50M. Ćuj RDM dobio naputke da mora tores igrat u svim važnim tekmama, pa nvjerojatno, pa ja jednostavno nemogu vjerovat da se od jednog igrača hoće napravit veličina da bude veči od kluba, ja jednostavno nemogu vjerovat.... ajde da se radi o Terry-u, Drogbi, Lampsu pa i Cechu još bi nekako shvatio mogao prožvakat al tores ? stvarno ?? tores ?? čovjek koji ništa al ama baš ništa nije uradio za ovaj klub, čovjek koji je tu tek 2 godine a ko da ga i nema... stvarno ?? pa stvarno sramota i za svaku osodu Uefe Fife i svih nogometnih tjela... Ma da se o Ballacku radi o Ballacku kojii je ko konj, koji bi na štakama bez noge trčao onako za Overboom još bi shvatio al za ovu plavušicu koja čačka na jahti kurac i broji milje i misli si jesam zajebo budale.. i sve to zato tšo je rus preponosna budala Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90333 Nije da kvarim "veselje" ( ), al Ancelotti je koliko se ja sjećam otišao nakon poraza od Evertona ( 1-0 ), a Torres je igrao u toj utakmici. No nebitno je to sve. Bitno je da sam od ovog čovjeka definitivno digao ruke i najsretniji bi bio kad bi sutra napustio klub. Ma šta sutra, odmah. Jebi me ako Feruz ne bi do sada dao 15 golova. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90355 ako ga Benitez neće "probuditi" mislim da će svi navijači Chelseaja htjeti samljet' ovog "igrača" koji nam je zadavao toliko muke, jada i razočarenja.. ako je ostalo barem nešto onog starog "El Nina" nadam se da će htjet' to pružiti u Chelseajem dresu jer nam ga je ovakvog već pun ku*ac.. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90477 Ovo ce se desiti za par mjeseci [img]http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/03_01/TorresPlayOfMonACT_468x357.jpg[/img] Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90491 Torres je jadan ako njega Benitez mora buditi. Ali nebi me cudilo da on sad krene opet se lavovski boriti.. Vidjet cemo.. Na ljeto nogu i njemu i treneru! Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90497 [quote name='Blues_95' timestamp='1353620878' post='90477'] Ovo ce se desiti za par mjeseci [img]http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/03_01/TorresPlayOfMonACT_468x357.jpg[/img] [/quote] Svi bi mi to voljeli... Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90499 Ma kakvo buđenje Torresa, zaboravite na to... Torres se uklapa u igru Chelsea k'o Fatos Bequiraj na poziciju krila. To ni Bog ne može promjeniti, a ne Rafa Benitez Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90552 [quote]To all of you saying Torres isn't to blame consider this. RDM knew he was leaving before the game. That much is certain. Benitez was contacted days ago, if not weeks, and knew the job was available. So, with RDM knowing he was leaving what was his final act? To drop this idiot and start the game with...NO STRIKERS! That was a massive statement. He said fuck you Roman and your piece of shit striker you're in love with. If anything dropping Torres accelerated the process. What a legend. Love you Di Matteo.[/quote] Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90562 [i][color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#919090"][color="#606060"]"Paco Miguel is the new fitness coach, who worked with Torres at Atletico when he was ten years old and at Liverpool. Xavi Valero is the new data analyst who Torres described himself as "outstanding" and owed much of his great form at the time to the work the pair did with each other. This is becoming more and more like Fernando Torres FC by the day."[/color][/color][/color][/color][/color][/i] mogli bi se preselit i na Anfield jer se Torresu tamo sviđalo koja sprdnja od kluba postajemo, sve se vrti oko jedne propalice Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90570 Ja sam uvjeren da je Fernando Torres jedan od najvećih, ako ne i najveći razlog zašto je na klupu doveden Benitez. Zbog toga mi sve izgleda tragikomično; posvećuje se toliko pozornosti i pažnje jednoj osobi, tetoši ga se kao novorođeno dijete, umjesto da ga se šutne jer ni po čemu takav kraljevski tretman u ovom klubu nije zaslužio. Zgadila mi se cijela situacija oko kluba u zadnjih par dana totalno, a neki ljudi mi strahovito pali u očima. Fuj! Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90581 [quote name='Brane' timestamp='1353678798' post='90570'] Ja sam uvjeren da je Fernando Torres jedan od najvećih, ako ne i najveći razlog zašto je na klupu doveden Benitez. Zbog toga mi sve izgleda tragikomično; posvećuje se toliko pozornosti i pažnje jednoj osobi, tetoši ga se kao novorođeno dijete, umjesto da ga se šutne jer ni po čemu takav kraljevski tretman u ovom klubu nije zaslužio. Zgadila mi se cijela situacija oko kluba u zadnjih par dana totalno, a neki ljudi mi strahovito pali u očima. Fuj! [/quote] Slazem se. Postoji jedno zlatno pravilo, a nama svima poznato da [b][size="4"]igrac ne smije biti veci od kluba[/size][size=3]. [/size][/b] Evo nesto nesto zanimljivo sta sam procitao prije par mjeseci. Radi se o autobiografiji Zlatana Ibrahimovica. Naveo je u jednom dijelu teksta dok je igrao u Barsi, da je Messi dosao Gvardioli i zatrazio da bude u centru napada, da ne zeli biti krilni napadac. Ovaj ga je poslusao i promijenio formaciju, iz 4-3-3 u 4-5-1 i Ibru ostavio na klupi. Na kraju je Ibrahimovic prodat, igrac od 70 miliona eura. Takodje prije njega je Eto prodat, iz istog razloga. Sada se to desava sa Viljom. Sve zbog jednog igraca. Nego da me razumijete pogresno, briga mene za Barselonu. Ja sam se ovome smijao i cak rekao sebi e zamisli da se ovakav tip pojavi u Celsiju, dobio bi nogu koliko je sjutra (Torres je tada slabo igrao). I pogledaj sada sta se desava mom voljenom klubu, ista situacija. Danny ne dobija sansu, samo zato sto razmazena plavusa bogatog ruskog mafijasa zeli da igra. RDM-u nije uslizena zelja u prelaznom roku da se dovede Falkao, i na kraju je popio otkaz. UZAS! U kakva smo se mi govna uvaliti, svjesni niste. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90629 [quote name='Essien Bison' timestamp='1353683212' post='90581'] Slazem se. Postoji jedno zlatno pravilo, a nama svima poznato da [b]igrac ne smije biti veci od kluba[size=3]. [/size][/b] [/quote] A onda meni dođe neki pametnjaković i komentariše na kolumnu kako pojedinac ne smije biti veći od kluba. Irony at its best. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90657 http://www.youtube.com/watch?v=eS8nEc_MExQ&feature=relmfu oj jebote Novinarka: Will you ever rediscover that goalscoring touch at this club? Torres: Nah. Novinarka: So what's the solution? Torres: Those mugs should stop picking me (uz smijeh) Novinarka: So, what if it emerges that Chelsea want to sell Fernando Torres? Torres: It's about bloody time. HAHAHAHAHAHAHAH Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90722 Znate li koliko je dao golova otkako je došao u CFC? Prema wikipediji 19, ali zar nije više dao? Prijavi
24. novembar 2012.13 god. Autor comment_90723 negdje sam citao, da je zabio oko 20/21, cini mi se Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90727 koliko je smotan i to je dovoljno. West Ham 1 Mancester Utd 1 Swansea 1 A.Vila 1(na turneji) A.Vila1 QPR 3 Genk 2 Barcelona 1 Leicester 2 Wycombe 1(prijateljska) ove sezone 7 je postigao. u sluzbenim utakmicama je dao 19. i 2 gola u prijateljskim. ukupno 21 gol u nasem dresu,od takvog napadaca premalo. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90728 Šta brojite golove koji kur*c, pa ja da sam stajao ispred Mate, Lamparda odnosno Oscara, Hazarda zabio bih tih 20 golova. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90729 http://chelseabalkan.com/index.php/item/2908-el-nino-vec-je-skoro-dvije-godine-u-klubu-a-postigao-je-mizernih-19-pogodaka.html Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90733 I umesto da oteraju ovog šarlatana oni nam teraju legende. Marš iz kluba, sotono! Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90736 baš si neki dan mislim pa kolko je taj zabio golova za chelsea, i padne mi na pamet 20 pa reko ma daj bruka me to reć ispast ću neki mrzitelj, sigurno ih je zabio više.... hahaha a taj kralj zabio 19 hahahahaha e jade moj... Lukaku ako ovako nastavi do Božića su taman tu negdje, s tim da ovaj igra u WBA i iza sebe nema Matu, Hazarda, Lampsa, Oscara i ostale ćarobnjake i igra 20-30 minuta po utakmici u ipak manje takmičenja al Bože moj, bitno da je plavuša u klubu a ovaj rastura na pozajmici Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90768 E moj Nando, ovo je reći napadač: http://www.klix.ba/sport/nogomet/magicni-ibrahimovic-ponovo-u-akciji-dva-gola-i-dvije-asistencije/121124110 Mogu misliti šta bi Ibra radio da iza sebe ima Matu, Oscara i Hazarda. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.