2. decembar 2012.13 god. comment_92538 [quote name='ADiS' timestamp='1354392885' post='92436'] Evo nesto kontam, dati ovog i Curtoisa za Falcaa, ne bi bilo lose... Oni bi dobili extra golmana i legendu a mi ono sto nam najvise treba... [/quote] Moram malo u off... Cech nije vise tako mlad, iako ima ugovor do 2016, njegov ostanak je pod znakom pitanja, zbog aktuelne politike kluba. Courtois ima 19 godina, najbolji je mladi golman Evrope. Ima izuzetno iskustvo igranja u jednoj od najjacih liga sveta, i jedan od najzasluznijih za osvajanje Evropskog trofeja Atletica. Torres jeste problem, i Falcao jeste potreban, ali bila bi nevidjena glupost prokockati takav talenat zbog njega. Nije Falcao jedini napadac na trzistu. Prijavi
2. decembar 2012.13 god. comment_92545 Torres + 30 miliona za Falcaa. Idealno da idealnije ne moze biti, ako treba placati i pola plate Torresu samo da ode. Prijavi
2. decembar 2012.13 god. comment_92553 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1354418506' post='92488'] Današnja izjava mog starog: "Ovaj Torres namjerno pokušava da ispadne da se trudi a ustvari se ne trudi, dotrči do igrača koji gradi loptu svojim pederkastim hodom i poškaklja ga po guzici umjesto da ga pritisne i pokuša oduzeti loptu." Odnosi se na plavušicin 'pritisak' na West Hamovog beka tijekom građenja lopte početkom utakmice. [/quote] e točno to, najjače mi je kad ga ljudi opravdavaju da se trudi al ga nejde ma di je taj trud? ja ne vidim trud Prijavi
2. decembar 2012.13 god. comment_92585 Ma kakvih 25-30M za Torresa ? Evo Anziju 40 nek' ga samo vode. Prijavi
2. decembar 2012.13 god. comment_92599 Jedino Anži mi se i čini kao klub koji bi uopće dao neke pare za Torresa, tako da bi ova opcija mogla zaživjeti, ako Bog da, vrlo brzo. Prijavi
2. decembar 2012.13 god. comment_92603 k [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354460641' post='92538'] Moram malo u off... Cech nije vise tako mlad, iako ima ugovor do 2016, njegov ostanak je pod znakom pitanja, zbog aktuelne politike kluba. Courtois ima 19 godina, najbolji je mladi golman Evrope. Ima izuzetno iskustvo igranja u jednoj od najjacih liga sveta, i jedan od najzasluznijih za osvajanje Evropskog trofeja Atletica. Torres jeste problem, i Falcao jeste potreban, ali bila bi nevidjena glupost prokockati takav talenat zbog njega. Nije Falcao jedini napadac na trzistu. [/quote] Kad si ti vec u off moram i ja.. Kurto ima 20 godina. Cech je tek u maju napunio 30 godina, znaci tek.. Covjek ima 30 godina i ja ne vidim da ce ga iko zamjeniti jos narednih 4 ili 5 godina. Znamo da golmani brane i do 40tih, koliko je samo Kahn brani pa donedavno Van der Saar. Cech je jedan od tih golmana, jedan od najboljih golmana u svojoj generaciji i ja ne vidim niti jedan jedini razlog da on ne ostane na golu jos 5 godina jer on je uz Casillasa danas najbolji golman na svijetu.. Kurto jeste talenat i veoma je mlad a sad pitanje je koliko ce on htjeti cekati taj ugovor za prvog golmana. Svako ima svoje ambicije pa tako i on ali da jos narednih 4,5 godina igra na posudbama, sumnjam da to zeli. Ali jedno sam siguran, mi imamo Cecha za jos narednih 4,5 godina da nam brani na vrhunskom nivou, osim ako ga neka povreda u tome sprijeci... Dok s druge strane nemoguce je i da Kurto bude zamjena za Cecha. Mislim da ce za dvije, tri godine doci do pitanja koga izabrati, Coutoisa ili Cecha? ...................................................................... Sto se tice ove price oko Anzhija mislim da bi to bila dobra solucija da ga se rijesimo, ali zamjena Etoo - Torres ne mozemo ocekivati jer ce Etoo u martu napuniti 32 godine a znamo kakva je trenutna politika kluba... Prijavi
2. decembar 2012.13 god. comment_92617 Pitanje je koliko će se Hiddink u svemu tome i pitati. Imaj na umu da on ode u mirovinu brzo, vrlo brzo. Prijavi
2. decembar 2012.13 god. comment_92624 [img]https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-prn1/47287_10151152382508176_769803892_n.jpg[/img] Prijavi
2. decembar 2012.13 god. comment_92635 [quote name='chelseathebest' timestamp='1354484484' post='92615'] kakav Anži ljudi moji, pa nije ni Hiddink od jučer [/quote] Baš zbog Hiddinka možda i ode, Guus je spreman pomoći svom ruskom pajdi i izvući ga iz gabule a ionako ode u penziju na kraju sezone tako da se neće morati 'pravdati' Anžijevom vlasniku za taj potez. Boli ga kuu. Prijavi
3. decembar 2012.13 god. comment_92676 [quote name='Wisey' timestamp='1354490694' post='92635'] Baš zbog Hiddinka možda i ode, Guus je spreman pomoći svom ruskom pajdi i izvući ga iz gabule a ionako ode u penziju na kraju sezone tako da se neće morati 'pravdati' Anžijevom vlasniku za taj potez. Boli ga kuu. [/quote] bio bi to savršen scenarij, ali ništa od toga uostalom, ima i Anžijev vlasnik i uprava oči... osuđeni smo na Torresa nažalost Prijavi
3. decembar 2012.13 god. comment_92681 [b]Chelsea striker Fernando Torres is on a run of 12 hours and 19 minutes without a goal in the Premier League.[/b] Jedina stvar koja je bitna u cijeloj priči. Prijavi
3. decembar 2012.13 god. comment_92699 Pa mislite da anzhi nebi zelio Torresa? Pa oni bi kupili npr. Falcaa da mogu al falcao nece u tu ligu.. Zeli jaci izazove. jace klubove i tako.. Tak da anzhiu i preostaje kupovati sad ove "zvijezde" koji ne zele drugi, od kojih nema hljeba a i torresu bi se svidjelo zaradjivati i dalje dobre pareee a boli ga k kako ce igrat Prijavi
3. decembar 2012.13 god. comment_92701 haha dobar je , oborit ce svoj vlastiti rekord onaj iz 2011 kad je doso u Chelsea,pa protiv West Hama prvi put zabio nakon 12 sati i 20ak min ako se dobro sjecam Prijavi
3. decembar 2012.13 god. comment_92702 A sta ako ga zabije u prvoj minuti sljedecu tekmu, onda ce i dalje stojati mu rekord Prijavi
3. decembar 2012.13 god. Autor comment_92705 ocekujem sut sa sredine terena odmah na startu, i pogodak naravno Prijavi
4. decembar 2012.13 god. comment_92809 Izjavio da želi ostati još minimalno 4 godine te da mu je lijepo u Chelseaju jer se tu osvajaju trofeji. Znači njemu je sve ovo ok, on uopće ne shvaća što se tu događa oko njega i koliko klub pati. Oprosti mu Bože, ne zna što čini... Prijavi
4. decembar 2012.13 god. comment_92813 bilo bi i meni lijepo da kasiram 170 hiljada sedmicno, i klub me podrzava pa cak i navijaci (ne svi, al ima ih puno) a to sto nisam ni za qurca, to bi bilo nebitna cinjenica Prijavi
4. decembar 2012.13 god. comment_92836 [img]http://s11.postimage.org/480j4yjlv/tumblr_meidihg3dl1qftb6ko1_1280.jpg[/img] I trudnice su bolje od tebe. Prijavi
4. decembar 2012.13 god. comment_92851 Nemoj da si na kraj srca, Wisey. To mu je garant lopta s kojom je postigao hat-trick na treningu. Samo cekam da izadje video Top 10 Fernandovih golova sa treninga. Prijavi
4. decembar 2012.13 god. comment_92869 [quote name='Tinmar' timestamp='1354638191' post='92809'] Oprosti mu Bože, ne zna što čini... [/quote] Kako ne zna, pa svestan je da ga niko normalan neće toliko plaćati. Boli njega dupe za klub i trofeje. Ali bitno da rešeta na treninzima. Prijavi
4. decembar 2012.13 god. comment_92870 Odsad ga zovem Parazit. Vidite da on samo parazitira u ovom klubu, klubu ne daje ni 1 % od onoga što bi trebao, ali želi ostati, želi i dalje biti jebeni nametnik, piti krv ovom klubu, ostati u njemu još 4 godine i pripisat svome imenu nekoliko trofeja koje će momčad za njega zaraditi, a da on u tom svemu neće imat zasluga koliko je crno pod noktom. Puu! Parazitu!! Prijavi
4. decembar 2012.13 god. Autor comment_92872 ne znam puno igraca osim Torresa koji su u katastrofalnoj formi, a ima svaku utakmicu zagarantovano prvih 11 Prijavi
4. decembar 2012.13 god. comment_92874 [quote name='Brane' timestamp='1354647916' post='92870'] pripisat svome imenu nekoliko trofeja koje će momčad za njega zaraditi, a da on u tom svemu neće imat zasluga koliko je crno pod noktom. [/quote] Sram te bilo Brane, kako ne znaš da je Torres izborio korner iz kojeg smo izjednačili u LP. Šta bi bilo da njega nije bilo ? PS. sarkazam, da ne bi ko pogrešno shvatio odnosno pravo shvatio jel Prijavi
4. decembar 2012.13 god. comment_92876 [quote name='Wisey' timestamp='1354648291' post='92874'] Sram te bilo Brane, kako ne znaš da je Torres izborio korner iz kojeg smo izjednačili u LP. Šta bi bilo da njega nije bilo ? [/quote] Podrazumijeva se druže da je sarkazam, ali što je najkritičnije, bit će bolida koji će takve komentare davati i pri tom ozbiljno mislit. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.