Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kucam ja na youtubu 'Fernando Torres all Chelsea goals' kad najduzi video traje 2:30 minute.
I to jedan gol ponavljaju dva-tri puta iz raznih uglova.
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Brane' timestamp='1354648595' post='92876']
Podrazumijeva se druže da je sarkazam, ali što je najkritičnije, bit će bolida koji će takve komentare davati i pri tom ozbiljno mislit. ~X(
[/quote]
Upravu se zajebavam na njihov račun, žalosno je da se takvi ljudi zovu navijačima ovog kluba.
Kako bi samo dobro bilo da ga kupi Anzi , njima nije ni bitno hoce li on zabijati bitno je samo da ga dovedu , da bi bili jos popularniji.
Hajd zakljucajte ovu temu, jbo ga Torres vise, los je pa los, sta cemo mi tu sad, kad je sve do Romana, povraca mi se vise na njegovo ime..
[quote name='Igi' timestamp='1354659470' post='92914']
Dan kad ova tema bude otišla u podforum "bivši igrači i treneri" ću slaviti kao slavu.
[/quote]

Hahahahaha, to kralju! :) Ja ću slaviti ko da je Nova godina. Nova godina za CFC.
Moje mišljenje ostaje isto, al mora se bit pošten i reći da je bio izrazito dobar u prvom poluvremenu protiv Danaca. Mora se isto tako reći da to nije Bayern ili Real, da je to Nordsaelland.

Neka zareda ovakvih 10 utakmica, pa da [b]tek razmislimo[/b] o ostanku.
[quote name='Brane' timestamp='1354739949' post='93085']
Neka zareda ovakvih 10 utakmica, pa da [b]tek razmislimo[/b] o ostanku.
[/quote]

ma ni pomišljati o tome :)

da ne znam kako odigra do siječnja, što prije se moramo riješiti te bolesti zvane Torres
To je to smak svijeta nije 21,12,2012, vec veceras jer se plava picka raspucala, joj sada ce ostat u klubu i nervirat nas do ljeta.
Najbolja njegova partija od dolaska u Chelsea. Trčao, borio se, proigravao suigrače, pucao i napokon bio prijetnja protivniku. Kruna cijele partije su dva postignuta gola. Šteta što se ne zna sjetiti ovako igrati onda kada treba i kada bodovi igraju neku ulogu, a ne u utakmicama kao što je ova večerašnja.
da je zabio 10 golova danas opet bi ga stero u 3pm, on je završena priča, nadam se da će na zimu otić u Anzhi ili nekamo u kura*
[quote name='Brane' timestamp='1354743984' post='93119']
Najbolja njegova partija od dolaska u Chelsea. Trčao, borio se, proigravao suigrače, pucao i napokon bio prijetnja protivniku. Kruna cijele partije su dva postignuta gola. Šteta što se ne zna sjetiti ovako igrati onda kada treba i kada bodovi igraju neku ulogu, a ne u utakmicama kao što je ova večerašnja.
[/quote]Meni je bolje odigrao onu u fa cupu cini mi se protiv nekih drugoligasa kad je zabio 2 il 3 gola.. :P
[img]http://cadfael.tv/image/src/1354740708304.gif[/img]

[img]http://cadfael.tv/image/src/1354741563768.gif[/img]
Jbg , nije mi vise drag , ali mora se pohvaliti . Odlicna i njegova partija , krunisana sa 2 pogotka . Mogao je sudac komotno da svira i jos 2 penala na njemu , ali to bi ipak bilo previse . Oslobodio se Torres mnogo vise dribla i jos vaznije mnogo suta .
I prosle sezone je dao 2 gola protiv Genka i 3 protiv (ne znam koga xd) ali je opet kanta bio . Vidjet cemo sta ce biti sada .
[quote name='diablo_bih' timestamp='1354746634' post='93187']
QPRa, leicestera u FA kupu?
[/quote]
Mislim na LP ...
Veceras vala odlican! Pravi spic napadac, vrlo aktivan,uvijek je bio u guzvi ! Vidcemo kakav ce biti u subotu u Sunderlandu, i da li je on veceras stvarno bio dobar ili samo odbrana Nordsjaelanda toliko losa :smile:
ma to je to, sad će sve biti puno lakše, ajmo ratniče ka zlatnoj kopački, trofeju SP-a klubova, efejkapa i karlingkapa

proslavom golova me podsjetio na dobrog starog drogbu, sa toliko žara i emocija proslavlja da je to zadivljujuće kao da mu je zbilja drago što penetrira golmančiće
Jedna (hajde dvije) lasta ne čini proljeće. Na facebooku su počeli smarat kao tipa: "Jesam vam reko da će zabit!" i takvi komentari.
Nek mu ovo bude početak, ako u idućoj ne nastavi ovako onda mu je ovo džaba bilo, bez kontinuiteta nam ne vrijedi ništa. Ne možemo ucijek čekat bljesak njegov. Nadam se da je ovo buđenje i da će se popravit u ostatku sezone.
[quote name='Chester' timestamp='1354746413' post='93180']
Ko protiv Genka prosle godine :P
[/quote]

NE baš! [img]http://upic.me/i/x3/headshake-drogba.gif[/img]

Ipak je ovo slađe ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.