21. novembar 2012.13 god. comment_89908 ma ljudi moji nije on kriv što su treneri dobili otkaz, nije on kriv što je plaćen 50M eura, nije on kriv što se žmiri na svaki njegov neuspjeh i pokušava se prišit negdje drugdje, krivac je samo jedan, a to je onaj tupi nazi poznavatelj nogometa, koji misli da je popio svu pamet svjet ai da zna nešto o noogometu, on što je dao otkaz tim trenerima makar u njima nije bio tolki problme, on što je dao 50M za igrača koji se baš tad počeo ozljeđivat ko da je made in chaina, on koji zažmiri na svaki torkeov neuspjeh i pokušava kupit sve i mjenjat sve samo da nebi ispao budala što je dao tolko para za napadača koji nevalja kurca. Torres je kloc, on više nije napadač što je bio i več su sve karte na stolu, on više nevalja i samo zato što je ovaj konj prenapuhan da prizna svoju grešku hoće silom iz njega izvuč šta ti ja znam Ibrahimovića... A Torres neće napustit klub, u to se dam kladit i kuću na to stavljam, trebao bi da loš je pobogu, ali neće, doći će Rafa koji ko da vodi košarkaški klub a ne nogometni, radi igru oko jednog igrača, u Liverpoolu bi to bio torres da njega nema u Chelsiju izabrao bi on nekog drugo al pošto je i taj isti torke tu snaći će ans isto što i L,Pool.... Možda dođe Pep al isti je scenarij, drukčija taktika al na kraju ipak završava smrću glavnog lika, dovest će se još 10 klinaca iz barcine akademije i tores će i dalje bit prvi napadač zato što je španjolac a pep bi i psa stavio da igra rađe nego neznam ti ja koga ako je taj pas kojim slućajem španjolac, pa jedan biskvit je igrao prije Mascherana (kojeg osobno nevolim ali ruku na srce bio je igračina u Liverpoolu) i jedan takv je grijao klupu samo da bi španjolćić igrao, eto tek odigrao koju na stoperu kad se puyol ozljedi... Crno nam se piše prijatelji moji, zavladat će španjolska gripa u plavom dijelu Londona, Chelsea je velik Chelsea će se na kraju izvuć živ a bojim se da će posljedice bit velike Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89909 Torres mrs iz kluba jebo te on....mrs u picku materinu dabogda ti noga otpala pa ne vidio lopte vise...koji ssam ja kreten ja ga branim..ljudi ubijte me dajte mi bann...sta ti imas kronicni umor pa se vuces ko da ti je 80....jebem te plava MRSSSS Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89941 [color=#0000ff][font=verdana,geneva,sans-serif][size=8]MRŠ IZ SVETINJE ! [/size][/font][/color] [size=4][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Kurac bi moj RDM dobio otkaz da imamo napadaca koji zabija i koji unosi strah u kosti kao sto je to radio Didider Drogba, a sada to radi Zlatan Ibrahimovic, Radamel Falcao itd. Niti jedan tim, niti jedan klub niti jedna odbrana se ne boji vise ovog napadaca. Njega mogu samo ismijavati, i kako da ocekujes pritisak i opasne napade na gol protivnika. Njega niko ne smatra vise ubojitim napadacem, pa ljudi timovi se vise boje Cahilla nego ovog debila. Toliko od mene o ovom lipicaneru, idi jebi mater vise ! [/font][/size] Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89942 [quote name='antonius luiz' timestamp='1353489987' post='89843'] Neka ga RDM pokupi sa sobom, pa neka idu zajedno! [/quote] nek se Roman pokupi zajedno s njim i nek idu u mrtvu Španjolsku, tamo će im biti bolja klima za metanje u guzu Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89948 Ovo je moj zadnji post na ovoj temi,ustvari prezadnji.Zadnji ce biti kada ova klocina ode iz kluba. Koji qurac se on forsira?Zato sto je placen 50 miliona.Pa jeboga vise tih 50 milki nije to Romanu nista,potrosio,pogrijesio sta ces.Goni vise ovog Romane tako ti Boga. Ko da gledam da namjesta Roman Beniteza na klupu samo zbog ovog lipicanera.Da bi on proigrao.Ma njemu ne pomaze vise ni dragi Allah. Hej,pa kakva ljudina(Robbie)ode zbog ovog kretena.Nije bas direktno al' on je po meni najveci krivac za lose partije Chelsea. Eto samo bi zamolio novog trenera da i mi krenemo jednu utakmicu sa 11 igraca ako je ikako moguce. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89949 [quote name='chelseathebest' timestamp='1353509853' post='89942'] nek se Roman pokupi zajedno s njim i nek idu u mrtvu Španjolsku, tamo će im biti bolja klima za metanje u guzu [/quote] Kakav ti je to potpis? Što se Torresa tiče, sve sam rekao u svojoj kolumni: http://chelseabalkan.com/index.php/item/2861-napadac-koji-je-sahranio-tri-menadzera.html Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89955 Fernando duguje ovome klubu veliku ispriku. Ako je tako dobar čovjek kako neki tvrde ovdje onda neka sam odjebe odavdje. Za početak, kad Sturridge ozdravi, neka se pridruži Maloudi u rezervama i da Sturridgeu da igra. Kasnije, ode, zahvali Chelseaju na svemu, a ima na čemu, i sačuva to malo obraza što mu je ostalo. Odavno je ovo prešlo sve granice ali nitko nije očekivao da će doći do ovoga... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89961 Doveden je Mata radi Torresa. Pa je otišao Drogba radi Torresa. Pa je Sturridge stavljen na klupu radi Torresa. Pa su došli Hazard i Oscar radi Torresa. Pa su otkaz dobili Ancelotti, AVB i RDM radi Torresa. Sad će dovesti mrtvog Beniteza radi Torresa. A nakon toga Torres će dobiti novu farbu za kosu, možda je do nje. A onda će dobiti i novog frizera i novi češalj, možda je do toga. A onda će Abramovič okrenuti rotaciju Zemlje oko svoje osi u suprotnom smjeru. Možda zbog toga Torres ne igra kako se od njega očekuje. Sve se mjenja, sve ide, samo Torres ostaje ponos moga Chelseaja xD HAHAHAHAHA. E tako vam to izgleda. Za mene on više nije igrač Chelseaja, nego obični UDBA-š i KOS-ovac ubačen u naše redove da napravi pomutnju! Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89974 ma jest kurac moj on dobar čovjek donirao nekome pare i sada je dobar čovjek, pa svaki nogometaš koji ima para donira siromašnima il nekom, na jedan način ili drugi, ne znači to da su dobri kao ljudi vidi se kakav je čovjek kada je na terenu, boli ga kurac za tim i za sve oko njega, jebe mu se živo za sve, a uz to i igra ko kurčina najveća RDM je dobio otkaz nakon manje od mjesec dana krize, pa ova plavuša jadna je u rupi već 2 godine i još nije dobio nogu..tolko je jadan da ga je trebalo nogirati prije nego što je došao inače nikad nisam mrzio nekog igrača CFC-a (čak ni Maloudu...), ali ovaj je probio barijeru i mogu službeno reći da ga mrzim (čak više i od Mascherana, Biskvita i tih ostalih pedera) i proklinjem dan kada je ruska budala istresla jebenih 50 milijuna eura za ovog kloca da nas upropasti Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89980 Jel smijem ja rezervirat pravo da vas prozovem nelojalnim fanovima ako Torres počne zabijat? EDIT: Ustvari nelojalni fanovi već jeste, jer ne podržavate ljude koji se nalaze unutar strukture kluba za koji "navijate". Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89982 Mi navijamo za CHELSEA ne za toresa, jebe mi se za njega, najbolje bi za obe strane bilo da se obesi. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89985 [quote name='ThomasZagreb' timestamp='1353514632' post='89980'] Jel smijem ja rezervirat pravo da vas prozovem nelojalnim fanovima ako Torres počne zabijat? EDIT: Ustvari nelojalni fanovi već jeste, jer ne podržavate ljude koji se nalaze unutar strukture kluba za koji "navijate". [/quote] Nismo nelojalni fanovi već nam je pun kurac manekena koji se samo šeću po terenu i puca im kurac za ovaj klub. Pa sjećaš se njegove izjave da ga je u nekim trenucima bolio kurac za Chelsea? Kralju, takvi igrači od mene nikada neće imati respecta. On je za mene samo lopov koji sedmično uzima 200k iz naše kase ni za šta. Hajd što ne zabija, ali hoću da ga vidim da pogine na terenu ako treba. A šta on radi? Promaši loptu i onda zalizuje kosu. A ako počne zabijati to je samo vraćanje kredita u koji se uvalio već prije skoro dvije godine.[quote name='Igi' timestamp='1353514795' post='89982'] Mi navijamo za CHELSEA ne za toresa, jebe mi se za njega, najbolje bi za obe strane bilo da se obesi. [/quote] Ne bi valjalo da se objesi jer bi ga onda ovi naši 'navijači' proglasili vrhovnim Božanstvom kluba, a vjerujem da bi Osgoodov prah bio iskopan sa Stamforda i na to mjesto ubačen Torresov. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89987 Očito je da ima velikih osobnih problema, ali ga podržavam jer nosi plavi dres i želim da uspije. Ja ne mogu ni zamisliti s čime se on nosi iz dana u dan, iz igrača koji zabija 30 golova u Liverpoolu do igrača koji je duh na terenu, ja bi se vjerojatno slomio ko staklena kula. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90051 samo u čelsiju je izgleda moguće da je igrač veći od kluba, marš iz kluba pička ti materina ! Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90057 [quote name='ThomasZagreb' timestamp='1353515384' post='89987'] Očito je da ima velikih osobnih problema, ali ga podržavam jer nosi plavi dres [b]i želim da uspije.[/b] Ja ne mogu ni zamisliti s čime se on nosi iz dana u dan, iz igrača koji zabija 30 golova u Liverpoolu do igrača koji je duh na terenu, ja bi se vjerojatno slomio ko staklena kula. [/quote] That ship has sailed bro... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90130 evo plavuso doveli smo ti beniteza ako ti on ne pomogne neznam stvarno tko hoce. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90136 Moj omiljeni igrac u voljenom klubu .Ali,nesto ne ide kako treba.Dzaba . Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90174 Evo vam još jedna informacija: Sva tri managera su u svojim posljednjim utakmicama na klupi ostavili Fernanda Torresa (Carlo, Andre i Robbie). Dan poslije dobili su otkaz. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90190 [quote name='Wisey' timestamp='1353536070' post='90174'] Evo vam još jedna informacija: Sva tri managera su u svojim posljednjim utakmicama na klupi ostavili Fernanda Torresa (Carlo, Andre i Robbie). Dan poslije dobili su otkaz. [/quote] Zato se Rafa u nedjelju neće zajebavati Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90247 aj majko moja mila pa ovoj tragikomediji nikad kraja sad doso Benitez, uvjeren sam da ce ga i on forsirati sve do kraja sezone nebil ga preporodio u "torresa iz liverpula" drugovi i drugarice, gadno nam se pise, bice ovo jbna teska sezona , nek nam je bog na pomoci Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90258 ja neznam sto je kriv torres sto su u odlucujucoj utakmici hazard i oscar fulali zicer :/,,stvarno vas nekad nerazumijem,na pocetku kad je hazard bio dobar i kad smo u prva 3-4 kola dali 20 golova dobro je bilo i torres je zabijao :/ a sad neko sivilo nista nikog nece i glupo je kriviti jednog igraca za neuspjeh Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90268 [quote name='petar elnino' timestamp='1353583960' post='90258'] ja neznam sto je kriv torres sto su u odlucujucoj utakmici hazard i oscar fulali zicer :/,,stvarno vas nekad nerazumijem,na pocetku kad je hazard bio dobar i kad smo u prva 3-4 kola dali 20 golova dobro je bilo i torres je zabijao :/ a sad neko sivilo nista nikog nece i glupo je kriviti jednog igraca za neuspjeh [/quote] Točno to a nitko nije primjetija da je obrana na čelu sa cahillom u očitom padu a o hazardu da ne govorim nije sjena onog igrača od početka sezone, a to je sve plod loše igre cile ekipe... Dignit će se oni tek se zahuktava prvenstvo triba stisnit sad doma i tuć city onda će sve krenit ima puno utakmica oko nove godine bit će puno kikseva vodećih... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.