Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/182305_498515223501932_853273913_n.jpg[/img]
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Kad ga pljujemo, onda ga pljujemo. Sinoc je bio odlican pa je red da se to istakne. Ali sada ce vjerovatno opet pauza od nekoliko tekmi bez gola, tako to bude...
Ajmo pocet' proricat u buducnost. -.- Sinoc je bio odlican, ne samo zbog golova nego zbog igre, pasova, prodora..
Pa i u prosloj utakmici je bio dobar, upisao asistenciju.
Mislim da ce nastaviti ovim tempom i u PL.
[quote name='Nermis09' timestamp='1354799376' post='93295']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=pt19y30B5sc[/media]
kakva golčina :o
[/quote]

Najžalosnije je što su ovo potpuno dva igrača, u svakom pogledu. Pogledaj malo njegovo držanje ovdje i u našem dresu, onda pogledaj eksplozivnost, pogledaj žar, pogledaj samopouzdanje... Pa koliko trebaš imati samopouzdanja da sa ove pozicije šutiraš? Mnogo. A kod nas on nema toga. Opet kažem, nažalost, ali ovi video klipovi nam ni malo ne pomažu, jer na njima možemo vidjeti samo šta je Torres nekad bio.
Jel zna neko mozda dali je ovaj covijek uspio spojiti dvije utakmice zaredom s postignutim golovima od kada je dosao u Chelsea ?
[quote name='Chelsea4' timestamp='1354807476' post='93315']
Jel zna neko mozda dali je ovaj covijek uspio spojiti dvije utakmice zaredom s postignutim golovima od kada je dosao u Chelsea ?
[/quote]

Jest protiv Manche i Swansea prošle sezone, to bar ja znam..
[quote name='Chelsea4' timestamp='1354807476' post='93315']
[/quote]

22,08.2012 Chelsea - Reading 4-2 (Lampard pen 18,Cahill 69, Torres 81, Ivanovic 90+5)
25,08.2012 Chelsea - Newcastle 2:0 (Hazard 22 (pen), Torres 45+2)

25.09.2012 Chelsea - Wolves 6:0 (Cahill, Bertnard, Romeu, Torres, Mosses)
29.09.2012 Arsenal - Chelsea 1:2 (Torres, Mata)

Tri vec nije uvezao.. :P
Ovo jeste jedna utakmica, i jeste los protivnik, ali uvek je lepo videti da neko koga cekas i pljujes 2 godine uradi nesto kako treba.
O sledecoj utakmici posle iste....
Ma nikad sa neću složit sa konstatacijom da su ovaj Torres i onaj iz Liverpoola 2 razlicita igraca. To je nemoguce.
Jednostavno, Torres ne zabija jer momčad ne stvara mnogo prilika, odnosno ne napdamo mnogo i u takvoj igri Torres nije u mogucnosti da uputi po 2 udarca na meču.
I ne radi se Torresu, nego momcad ne zabija golove, sto nas je dovelo do ispadanja iz LP i -10 bodova.
U ovih par utakmica cini me se da je to Benitez nekoliko puta spominjao i drago mi je da rade na tome (što se vidilo sinoć, ali i u proslim utakmicama)
Kada god je Chelsea ove sezone igrao otvoreno i napadacki i Fernando je dolazio do izrazaja.
[quote name='Nermis09' timestamp='1354836587' post='93426']
Ma nikad sa neću složit sa konstatacijom da su ovaj Torres i onaj iz Liverpoola 2 razlicita igraca. To je nemoguce.
Jednostavno, Torres ne zabija jer momčad ne stvara mnogo prilika, odnosno ne napdamo mnogo i u takvoj igri Torres nije u mogucnosti da uputi po 2 udarca na meču.
I ne radi se Torresu, nego momcad ne zabija golove, sto nas je dovelo do ispadanja iz LP i -10 bodova.
U ovih par utakmica cini me se da je to Benitez nekoliko puta spominjao i drago mi je da rade na tome (što se vidilo sinoć, ali i u proslim utakmicama)
Kada god je Chelsea ove sezone igrao otvoreno i napadacki i Fernando je dolazio do izrazaja.
[/quote]Brate, to su 2 razlicita tipa.. Evo objasnim ovak.

Tip 1 - liverpool-ov Torres : Stvori sam sebi priliku zabije gol.. Ekipa mu stvori priliku zabije gol.
Tip 2 - celzijev torres: Nemere meda sam, ekipa mu stvori priliku zna cesto ujebat al eto i zabije nekad.
[quote name='EdvinTB' timestamp='1354840170' post='93440']
ovoliko puno stranica (153),za tako malo golova (21)!!! da ga jebes, nema logike :P
[/quote]

Koji apsurd to ustvari i jest razlog zasto je ova stranica najaktivnija i najposjecenija... :D
Nazalost..
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354905701' post='93511']
Puno je srecnije izgledao posle drugog, nego posle prvog gola protiv Danaca.
Vase misljenje zasto je to tako ?
[/quote]

Zato što nije mogao vjerovati da je dao drugi pogodak... Mislio je da sanja i nije htio nagle pokrete da izvodi kako se ne bi probudio iz tog predivnog sna.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.