26. novembar 2012.13 god. comment_91252 [quote name='Chester' timestamp='1353926189' post='91163'] Ovo sam napisao i u temi 'Hazard' a i ovdje cu .. I za mene je Torres los ali sjetite se pocetka sezone i njegovih golova i asistencija .. znate kad je to bilo ? kad su Hazard i Mata bili u puno boljoj formi i slali mu bolje lopte . Sada po utakmici max. 2 lopte dobije dobre a sto je za njega neiskoristivo . Onaj gol protiv Newcastlea je bila vrhunska akcija Hazard-Torres, gol protiv Arsenala je bio na odlicnu asistenciju Mate itd, valjda shvacate sta sam htio reci .. nemoze se ni on za sve krivit .. kada se digne cjelokupna igra ekipe , vjerujem da ce i Torres proradit [/quote] Ma mene Torke jako podsjeća na ovo auto: [img]http://img401.imageshack.us/img401/146/zastava101.jpg[/img] Nikad ne proradi, ali uvijek se nadaš da hoće. Ako je kiša, neće sigurno, a ako je lijepo vrijeme možda i hoće. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91256 [quote name='Caeruleus' timestamp='1353947936' post='91252'] Ma mene Torke jako podsjeća na ovo auto: [img]http://img401.imageshack.us/img401/146/zastava101.jpg[/img] Nikad ne proradi, ali uvijek se nadaš da hoće. [b]Ako je kiša, neće sigurno, a ako je lijepo vrijeme možda i hoće.[/b] [/quote] a u Londonu uvijek kiša pada Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91320 OPA! Izgleda da je svašta nešta vezano za našeg Torresa!!!! [url="http://en-prosa.tumblr.com/post/36326276870/today-i-gathered-some-facts-about-fernandos"]http://en-prosa.tumblr.com/post/36326276870/today-i-gathered-some-facts-about-fernandos[/url] Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91329 [quote name='osgood' timestamp='1353964000' post='91320'] OPA! Izgleda da je svašta nešta vezano za našeg Torresa!!!! [url="http://en-prosa.tumblr.com/post/36326276870/today-i-gathered-some-facts-about-fernandos"]http://en-prosa.tumb...about-fernandos[/url] [/quote] Svaka rečenica napisana ima smisla, valjalo bi prevest i prikazat široj zajednici Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91373 [quote name='osgood' timestamp='1353964000' post='91320'] OPA! Izgleda da je svašta nešta vezano za našeg Torresa!!!! [url="http://en-prosa.tumblr.com/post/36326276870/today-i-gathered-some-facts-about-fernandos"]http://en-prosa.tumb...about-fernandos[/url] [/quote] Ako je ovo sve istina onda su nas pošteno izradili ljudi iz Liverpoola! Ako treba ja ću ovo sve prevest do sutra navečer samo nek osvane na portalu što mislim da bi bilo dobro. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91374 [quote name='CFC1905' timestamp='1353969842' post='91373'] Ako je ovo sve istina onda su nas pošteno izradili ljudi iz Liverpoola! Ako treba ja ću ovo sve prevest do sutra navečer samo nek osvane na portalu što mislim da bi bilo dobro. [/quote] Aj ako imaš volje prevedi, pa mi pošalji na fb, a ja ću objaviti i potpisati te kao autora eto. A ja ću sutra prevesti novi Matin blog. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91376 [quote name='CFC1905' timestamp='1353969842' post='91373'] Ako je ovo sve istina onda su nas pošteno izradili ljudi iz Liverpoola! [/quote] Zato su oni izradili sami sebe dovođenjem Kerola i Dauninga. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91381 [quote name='Caeruleus' timestamp='1353970014' post='91374'] Aj ako imaš volje prevedi, pa mi pošalji na fb, a ja ću objaviti i potpisati te kao autora eto. A ja ću sutra prevesti novi Matin blog. [/quote] Očekuj to sutra do večeri u inboxu. Čim prije mognem zbog faxa napravit ću to. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91382 Nemojte me krivo shvatiti, ali Torres je od dolaska u Chelsea odigrao mnoštvo utakmica, skupio mnoštvo minuta na terenu, a da se nije vidio nikakav problem što se tiče njegova fizičkoga zdravlja. Sve ovo što se spominje s koljenom, kao i navodi da su ga Liverpoolovi liječnici lagali o vlastitoj ozljedi te tako "preveslali" i Fernanda i Chelsea, sve to može biti istina. Ali, to vrijeme je prošlo, nitko iz kluba nije rekao nikada da Torres radi po posebnom programu, odrađuje stalno treninge s ostatkom momčadi u punom intenzitetu te ne vidim kako bi ti problemi s koljenom u prošlosti imali fizičkog odraza u sadašnjosti pod uvjetima koje sam naveo. Kažem opet, može ovo sve biti istina, čak štoviše - pomalo i vjerujem da jest istina, ali sam isto tako siguran da Fernandove loše izvedbe na terenu nisu direktna posljedica neke ozljede od prije dvije godine, nego se tu ipak radi o blokadi u mentalnom sklopu samog igrača. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. Autor comment_91383 moze biti jedino njega strah te povrede, ja sam nedavno shebo glezanj, istego ligamente, i odustao sam od fudbala do daljnjeg, nije isto igrati fudbal kad mozes svakog trenutka ruzno stati i obnoviti povredu pa i gore da bude, al opet, Torres je vec 2 godine ovde, jedina pozitivna stvar je to sto se nije povredio. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91385 Jedan Sheva koji je bio ogromna veličina i igračina došao je u klub i toliko mu je bilo krivo što ne može ispuniti snove navijača da je angažirao bivšeg profesionalnog sprintera da radi s njim, i to o vlastitom trošku. Svaki dan imao je normalan trening s ekipom, ponekad i dva dnevno plus uz sve to ostajao je trenirati posebno da bi se fokusirao na popravljanje nekih stvari. Tako se i samo tako, kroz naporan rad i strašnu volju može izaći iz teških situacija. Zbog ovoga je Shevu izrazito poštujem i volim. Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91449 [quote name='osgood' timestamp='1354020589' post='91447'] ko će se potpisati kao autior i na šta???????? [/quote] Ubacit ćemo na početku teksta rečenicu da je text preveden i staviti link odakle. Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91509 Evo Ante (CFC1905) je preveo onaj tekst, pa pročitajte: http://chelseabalkan.com/index.php/item/2943-cinjenice-liverpool-se-s-razlogom-rijesio-torresa.html Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91513 Ko zna sta se sve krije iza ovoga a da vam pravo kazem,jedino mene sto zanima je to oceli on proraditi a za ostalo me boli uho... Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91565 Ni ja ne 'pušim' te fazone. To je prodavanje šarene laže. Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91573 Ne pravi niko zrtvu od njega, nije ovo razlog da on ovoliko podbaci, ali nije ovo fer bilo prema njemu. Mozda ovo nije istina u potpunosti, ali gdje ima dima ima i vatre. Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91575 a jbte jos malo ce biti vise prici i teorija zavjere o Torresu i njegovoj (ne)formi, nego o 9/11 WTC!!! Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91580 Torres kad je se spremao za put iz Liverpoola u London osao piskit i kako je zatvarao slic od hlaca on poreze kurac.. Od tad on nema vise muda da opali kako treba loptu. Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91626 Slazem se sa Grantom "Trci svukuda osim u sesnaesterac". Sturridge se npr uvijek nadje u sansi za gol,nema veze sto masi (mislim ima veze al aj ,ali bar ima muda da se ponudi igracima i utrci u prazan prostor. Torres uvijek bjezi od sanse i ne utrcava gdje treba tj ne nudi se. Tako da se slazem sa soxx-om da nema muda,samo nisam siguran jel na taj nacin ostao bez njih :) Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91749 Pošao sam u krevet, al ne mogu izdržat da ovo ne napišem. Čitam na shoutboxu da se Torres trudio, da jednostavno nije imao sreće. To nije, ne može i ne smije biti jebeno opravdanje. Momčad koja se bori za titulu državnog prvaka jednostavno mora imati napadača koji će, ma i najmanju šansu pretvorit u jebeni gol. Šta vrijedi što se on trudio, ako ne igra dobro. Ja sam uvijek rekao da je odigrao dobro, ako je uistinu tako bilo. No za večerašnju partiju, kao jednu od mnogih, to opet ne mogu reći. Nije Torres jedini krivac, kriva je gotovo cijela momčad, kriv je Rafa, kriv je Roman, krivi su svi. Ali.. Postoji to "ali". Torres nije napadač, Torres više nije nogometaš u mojim očima. Svaki pravi nogometaš želi loptu od suigrača da bi napravio nešto s njom i zabio gol il bar priredio šansu drugome za gol. Večeras, a to nije prvi put, imao sam osjećaj da on ne želi tu loptu, da radi sve da je ne dobije, a kad je dobije, izabere neko ludo rješenje, sva rješenja su mu prihvatljiva, a samo ono jedino, koje vodi ka golu protivnika, samo to mu ne valja i samo to ne izabire. Pa jebemu dokle? Vidi li ovo Roman jebote? Šta je njemu stvarno veći cilj da taj Torres proradi i dokaže da on sam nije pogriješio kad ga je doveo od toga da Chelsea igra dobro i pobjeđuje? Ja ne znam koji se kurac događa. Torres nije napadač. Torres je kita, i to velika, kitača. Boli me neka stvar tko će doći umjesto njega, ali sam siguran da će svaki koji dođe biti bolji od ove spodobe. United ima v. Persieja i Rooneya, City ima Džeku, Balonju, Teveza i koga već ne. Chelsea ima Torresa. Chelsea ima kurac. S kurcom u napadu se titula ne može osvojiti. U prvom mjesecu je prioritet riješiti se ovog klauna; neka dovedu onda Lukakua, Bonya, nek daju šansu Dannyu, ma bilo kome. Nek dođe Falcao, nek dođe Cavani, nek dođu Messi i Ronaldo. Nek dođe moja baba pokojna kojoj je sutra godišnjica smrti. Nek dođe tko hoće, svejedno mi je, znam da će biti bolji od ovog majmuna. [size=6][color=#0000ff]#we want our club back!![/color][/size] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.