16. novembar 2012.13 god. comment_88944 Evo pregleda ove njegove golove u dresu Liverpoola i ne mogu da vjerujem da je to isti Torres. Pogledajte samo njegove kretnje kod golova,dribligne,suteve.Naprosto fascinirajuce. Prijavi
16. novembar 2012.13 god. comment_88950 On treba da ode nekom Hodzi, nekom da mu skine te sihire, jbt ko da je drugi covjek, i treba da smrsa, jbt otakako je kod nas samo se goji i nista ne radi. Vidjet cete kad proradi u januaru kad dodje Falkao, kad bude konkurencije.. Prijavi
16. novembar 2012.13 god. Autor comment_88952 ne znam jeste li vi ćoravi il sta, Torres je totalno ispao iz forme, i smijesno ga je danas porediti sa Ibrahimovicem, moguce je jedino u ono vrijeme kad je bio u top formi s Liverpoolom, a medjutim, gdje je tad bio Ibrahimovic? jel tad bio dobar kao sto je sad? ako se ne varam Torres i Ibra su igrali jedni protiv drugog u ligi prvaka, zna se ko je bio bolji Torres jednostavno kod nas kad je dosao, izgubio se, ko da je dosao da nas unisti tako receno, ni blizu, driblinga, suteva, nimalo agresivnost, prodora kao prije u liverpoolu ocito mu Chelsea ne pase, jer je ovde vec 2 sezone Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89043 Ja ovakvog Torresa iz Liv'poola ne bi dao ni za 5 Falca-a. On je u tom periodu bio strah i trepet. Pa koji mu je sad, sta se dešava u njegovoj glavi, zasto komplikuje zsto ne pokusa pucat sa 16m, zasto sad ide vise na krilo,zasto ne ulazi u prostor, sta je njemu ? Molim Boga samo da ga vrati na pravi put i nasim problemima u napadu ce doc kraj, ali bojim se da je sve to uzalud. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89055 Danas daje gol protiv WBA, garant! Prvi gol West Hamu je dao kada su igrali Zvezda i Partizan, gol Barceloni je zabio isto kada su igrali Zvezda i Partizan, a danas igraju Zvezda i Partizan... [img]http://l.yimg.com/ck/image/A2270/2270082/300_2270082.png[/img] Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89056 [quote name='Kalouda' timestamp='1353156653' post='89055'] Danas daje gol protiv WBA, garant! Prvi gol West Hamu je dao kada su igrali Zvezda i Partizan, gol Barceloni je zabio isto kada su igrali Zvezda i Partizan, a danas igraju Zvezda i Partizan... [img]http://l.yimg.com/ck/image/A2270/2270082/300_2270082.png[/img] [/quote] Kamo srece da se to obistini, a vala i vrijeme je da zabije, zabija svaku drugu tekmu.. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89061 [quote name='Kalouda' timestamp='1353156653' post='89055'] Danas daje gol protiv WBA, garant! Prvi gol West Hamu je dao kada su igrali Zvezda i Partizan, gol Barceloni je zabio isto kada su igrali Zvezda i Partizan, a danas igraju Zvezda i Partizan... [img]http://l.yimg.com/ck/image/A2270/2270082/300_2270082.png[/img] [/quote] To znaci da ce i Zvezda pobediti Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89068 Suludo je porediti mentalitet Torresa i ibre, ibrahimović je priča za sebe, od djetinstva je shavtio da ako sam nešto ne promjeni niko drugi to neće (autobiografska knjiga i "Teenage Zlatan" dokumentarac), pa Ibrahimovic sam na plećima nosi Švedsku već niz godina, odveo ih je na sva velika takmičenja. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89131 Pa nije on normalan sekunde jedne. Znači ništa nije napravio ni danas. Nisam bio od onih koji su stalno srali po njeme, ali ovih posljednjih nekoliko tekmi je sve otišlo u kurac. Prodati ga pod hitno u januaru. Naravno, ako ima neko toliko mahnit da ga kupi. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89148 Saviti ga na klupu i staviti kakvog junijora da igra nema nam druge Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89180 Adio El Ninho... ...Ako ima puno stvari, neka se odmah pocne pakovati... ...Neka nadje agenciju koja ce mu prodati kucu, stan, sta vec ima... Mislim da on nece biti nas igrac sljedece sezone... Sto se mene tice trampa Torres<->Falcao, neka se desi odmah u januaru.. Vjerovao sam da ce biti dobar i da ce se nazabijati golova ove sezone, ali pak ne. U ovog igraca vise ni trun ne vjerujem... Bice mi svejedno kada ode, jer nije klubu nista dobro donio, niti je zabio vazan gol zlata vrijedan.. PS. I onaj gol protiv Barce kada je zabio, vec smo prosli dalje... Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89181 Danas ga je trebalo izvući u 35. minuti, tako se to radi. Pokažeš mu da je sranje živo. Pa sjetite se prošle godine kad je Andre izvukao u jednoj utakmici Kaloua u 27. minuti ?! Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89183 [quote name='ADiS' timestamp='1353174892' post='89180'] Adio El Ninho... ...Ako ima puno stvari, neka se odmah pocne pakovati... ...Neka nadje agenciju koja ce mu prodati kucu, stan, sta vec ima... Mislim da on nece biti nas igrac sljedece sezone... Sto se mene tice trampa Torres<->Falcao, neka se desi odmah u januaru.. Vjerovao sam da ce biti dobar i da ce se nazabijati golova ove sezone, ali pak ne. U ovog igraca vise ni trun ne vjerujem... Bice mi svejedno kada ode, jer nije klubu nista dobro donio, niti je zabio vazan gol zlata vrijedan.. PS. I onaj gol protiv Barce kada je zabio, vec smo prosli dalje... [/quote] Nismo prošli dalje onda, siti se samo Inieste kako ga je 2009. u zadnjoj sekundi utrpa.. Ali nije ni bio zlata vrijedan. Podržava sam ga i podržavam ga i sad, ali on sad lipo triba na klupu, Daniel dobit par utakmica sljedećih od prve na mjestu špica. Ako se Torres ne probudi u siječnju mu pokazat izlazna vrata. Iako ga podržavam ovo više nema smisla, nikad on neće bit stari El Nino, nitko sretniji od mene kad bi bio opet i da to bude u našem dresu. Ali... Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89184 Cekam da se jave oni sto brane Torresa kada ih mi 'kriticari posle jedne utakmice' ceramo iz kluba. E pa sad ima razloga dosta da ide, necu da ga pljujem jer nije smece, nije los covjek i nadam se da ni on nece pljuvati po nama kada iz Celsija jer ako mu je neko pruzao podrsku onda je to bio klub i navijaci. Da ne bih puno duzio o partiji, uopste o Torresu, prije sam napisao na ovu temu da kad zakaze ekipa ocekivacemo od napadaca da daju golove, i to se nije desilo naravno niti ce. Ko god misli da treba da ostane nije normalan [size=4][b]Ne zanimaju me njegova kretanja, ne zanimaju me njegovi prodori, sutevi na gol, zanimaju me golovi.[/b][/size] Pogledajte Ibrahimovica ljudi? Ubjedljivo najjaci spic zajedno sa Radomirom, pa ljudi pucaju odakle stignu, motivisu ekipu sa takvim golovima, a pogledajte nas. Suvisna je svaka prica, nama je potreban napadac u januaru. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89187 Jako jako losa partija danas . Ne znam je li imao 3-4 kontakta s loptom . Odsjecen od svih ostalih igraca . Ako ovako nastavi (a ima vremena jos mjesec - dva) spremaj ti kofere koliko god mi bio drag . Prijavi
17. novembar 2012.13 god. Autor comment_89211 [img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/430649_388215494587337_512706383_n.jpg[/img] Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89258 [img]https://pbs.twimg.com/media/A77ViMfCAAApHjr.jpg[/img] jel ovo za smijat il plakat? čestitke El Shitu što se pojavio na utakmici... Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89265 E hebat,ga.Ponada sam se da će zabit u ovoj utakmici a on je bio El Katastrofa.Podržava sam ga cijelo ovo vrijeme,ali ipak treba nam pravi napadač u siječnju. Drag mi je igrač upravo zato što ga svi kritiziraju,ali on nam ne donosi ništa dobrog.Ipak,klub je na prvom mjestu! Sad ga na klupu stavit,nek Studge igra iako je danas fulao dvi čiste prilike,ono bi i Torres zabio. Dovest nekog napadača,pod hitno. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89281 [quote name='Whisper#2' timestamp='1353157716' post='89061'] To znaci da ce i Zvezda pobediti [/quote] Zvezda pobjedila, Torres bez suta.. Prijavi
18. novembar 2012.13 god. comment_89293 Gledamo tekmu danas i sad Torres izgubi jednu loptu, a ja ustanem pa mu počnem sasipati sve redom... Stari sjedi, gleda u mene i smije se. Veli mi poslije kad sam se smirio 'eh sine, zar ne vidiš da je on izgubio šestu ? mjenjač mu ne radi'. Možda zvuči malo dubokoumno, al to je moj stari jebaji ga. I fakat kad sam se malo zamislio to je najbolja dijagnoza. On je jednostavno 'izgubio šestu'. Prijavi
18. novembar 2012.13 god. comment_89330 [img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396623_510550428985178_1361849879_n.jpg[/img] Prijavi
19. novembar 2012.13 god. comment_89499 Ja se bojim šta će bit protiv Juveta, koliko god mi je drag nije za nas, treba gledati objektivno i realno, a realno on nije za CFC, nama treba netko tko će zabijati iz svih situacija, tko će pucati iz svih kuteva, onaj koji se ne boji, a jedan od takvih je Falcao, ne kažem da mora on, ali jedna od boljih opcija je Falcao. Žao mi je Torresa i bio bi najsretniji da zabije Juvetu i da nastavi zabijat, ali teško moguće. Prijavi
20. novembar 2012.13 god. comment_89556 Nije Torres loš čovjek, vidi se. Al brate kao igrač ja kurčine veće nisam vidio.. . Nadam se da će u januaru zapalit za Madrid i tamo nek zabija golove, sretno mu bilo.. Ja više živaca ne gubio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.