Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Samuel Eto'o (2013-2014, 21 nastup)

Istaknuti odgovori

Bunar,bunnaar... Bes mi sve ako nije bilo bolje da je Lukaku ostao... uhvatim sebe kako molim Boga da Torres udje..dokle smo dogurali.

• Odgovori 544
  • Pregledi 34,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

uhvatim sebe kako molim Boga da Torres udje..dokle smo dogurali.

Pa bilo bi mi 10 puta lakše da gledam Torresa i njemu psujem nego ovog panja, kad moram tako reć

• 2 sedmice kasnije...

VRHUNSKA ASISTENCIJA !!!!!!!!!

Annoyed-facepalm-picard-l.png

Opet je pokazao koliko je (ne)sposoban ali opet ce ga Murinjo forsirati ispred Dembe ... sad but true .. 

Sad pogledao opet highlightse i Etoo ima zaslugu za tri gola od naša četiri. Prva dva su njegovo maslo, a zadnji je njegova predasistencija :D (nek se Luka Modrić ne naljuti). Svidilo mi se njegovo kretanje na terenu, još uvijek može naglo mijenjati pravac, ali malo je pao kao finišer s godinama. Jako koristan je kao neki hibrid između napadača i polušpice.

Ovo mi skroz antipatičan lik, kad se pojavi sa onom svojom ružnom jajastom glavom, ko da su ga lopatom mlatili odozgo, a uši su mu ko trokrilni ormar, sluša 4 pjesme odjednom. Ne znam koga mi je gore gledati njega ili Mosesa..

Jbm ti dan kad je doveden, samo Dembi zauzima mjesto..

Ja ne verujem da ovde ima ljudi koji provaljuju da je Eto'o panj od igraca....Covek je jedan od najbolji napadaca u istoriji modernog fudbala,sigurno medju 5. najbolji napadaca u prethodnoj Deceniji.

http://www.youtube.com/watch?v=hgGIj4sFeCY

Ma ko te pita je li najbolji  i u prošlom tisućljeću. Neka kod nas to dokaže!!!  Koji će nam klinac igrač koji je BIO U TOP 5???  

I Torres je jedan od najboljih napadaca koji je krocio fudbalskim terenom ako cemo tako.

Eto'o i Torres nisu panjine, panjine su Oscar, Hazard itd. Oni nikad nisu bili top5 necega.

ma navikao sam ja na ove Ginkelove "mudrosti" uopste se ne treba opterecivati njegovim izjavama. Dovoljno je reci da velica jednog panja Eto-a a da za Lamparda govori da je istrosen. Pametnom dosta. 

ma navikao sam ja na ove Ginkelove "mudrosti" uopste se ne treba opterecivati njegovim izjavama. Dovoljno je reci da velica jednog panja Eto-a a da za Lamparda govori da je istrosen. Pametnom dosta. 

Lampard je legenda ali mi isto tako nije jasno da u 35.godina igra svaku utakmicu,a da trune igrac kao De Bruine od 22,godine na klupi....a Eto je igracina i cao.

Lampard je legenda ali mi isto tako nije jasno da u 35.godina igra svaku utakmicu,a da trune igrac kao De Bruine od 22,godine na klupi....a Eto je igracina i cao.

Eto je bio igračina i ćao.

Pa nece nama de Bruyne nikad zaigrat na CM-u. Jedino ako predjemo na 4-3-3 al to ce se desiti samo ukoliko Oscar i Mata uginu, nedo Bog.

• 3 sedmice kasnije...

Koristan igrač kako god okreneš. Kad ne zabija onda se izvlači na stranu i daje dobre pasove koje samo treba netko pospremit u gol. Ima u njemu još materijala za sezonu dvije. Pošteno je sprašio loptu u gol, moram priznati da sam obje ruke digao u zrak kad je zabio, dijelom i zato jer je bio prijelomni gol.

Ne govori se o faulu, nego:

„Pri rezultatu 1:0 za Velšane Samjuel Eto nogom je izbio loptu golmanu Maršalu dok ju je ovaj tapkao, sudija Entoni Tejlor dopustio je da se igra nastavi, a Čelsi je u nastavku akcije postigao gol preko Azara.

Prema pravilima igre, smatra se da je lopta pod golmanovom kontrolom dok je tapka i nijedan igrač tada ne sme da je dira.”

Wtf? Zašto se onda Kardifovci nisu bunili zbog „greške”?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.