28. august 2013.13 god. comment_141920 ...a i opće je poznato da nogometaÅ¡i nisu baÅ¡ neÅ¡to pametni, naravno Äast iznimkama. ...a kako to? Je li ovo proizaslo iz tvoje glave ili si mozda naletio na kakvo istrazivanje? Ne bih se ja bas slozio sa tom tvojom tvrdnjom. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141921 ...a kako to? Je li ovo proizaslo iz tvoje glave ili si mozda naletio na kakvo istrazivanje? Ne bih se ja bas slozio sa tom tvojom tvrdnjom. http://www.youtube.com/watch?v=EtkrESRPJks Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141922 DaÅ¡ta je nego pojeo govno. Volio bih baÅ¡ da ga pitaju za te izjave, da vidim Å¡ta će sad reći. Za ovo se treba izviniti svim navijaÄima. JoÅ¡ jednom kažem, kad/ako potpiÅ¡e biće mi daleko najmanje drag igraÄ u timu, ajmo to tako reći. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141928 ...a kako to? Je li ovo proizaslo iz tvoje glave ili si mozda naletio na kakvo istrazivanje? Ne bih se ja bas slozio sa tom tvojom tvrdnjom. Vidim i sam, samo pogledam Hrvatsku reprezentaciju i vidim recimo Jelavića koji je u srednjoj bio propalitet, znam samo da dosta Ruskih Äak i fakultet zavrÅ¡i, ali govorim općenito, znam par igraÄa osobno, znam kakvi su bili u Å¡koli i kako stoje sa stranim jezikom, naravno lako je znati strani jezik, ako živiÅ¡ u stranoj državi, a jedan je živio u HR i morao dati izjavu englezima i priÄao pola Hrvatski pola Engleski Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141946 http://youtu.be/uTzy9JuSdQU ipak je bilic moralni pobednik Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141952 Eto'o je na najgori moguci nacin otisao u Inter, kao kusur za napadaca koji u tom momentu nije bio bolji od njega. Ne samo da ga to nije sprecilo da igra za Mourinha, vec je pokazao sav svoj kvalitet i mnogo doprineo osvajanju triple krune. Znaci ima dugacak jezik, ali je profesionalac. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141961 Okarakterizirat ću ovaj transfer kao kontroverzan :D. Mislim, Etoo je veliki profesionalac i Äini razliku na terenu, vidit ćete, dobar finiÅ¡er, malo je izgubio na brzini i ne vjerujem da može trÄat kontre ko lud, ali će u 16-ercu ubijat. Zna on dobro trznut igraÄa joÅ¡ uvijek. S druge strane, njegov karakter je disaster. Bacanje po terenu, svaÄ‘anje sa sucima, ono vrijeÄ‘anje Chelseaja 2005. i ja pamtim joÅ¡ uvijek :D. Etoo je pojeo govno prvi puta, kad je doÅ¡ao kod Mourinha u Inter, a vrijeÄ‘ao ga je prije toga. Sad će opet pojest govno i doć ovdje. Plaćenik, jelte. Imam dobar filing za ovaj transfer, Äudi me da je pristao na toliko smanjenje plaće. Nećemo puno para dati za njega i ostat će nam za zimski prijelazni rok, ako ne daj Bože negdje zaÅ¡kripi u ekipi, mislim prije svega na obranu. DobrodoÅ¡ao Samuele po svoj 4. naslov prvaka Europe, ali će ti navijaÄi hebat sve po spisku ako ne budeÅ¡ na razini. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141965 Kada naÅ¡im mladim ofanzivnim igracima doda ovako iskusan napadaÄ možda bi to mogla biti i dobitna kombinacija,al vidjet cemo. Da mi je neko prije mjesec dana rekao da cemo dovoditi igrace Anzhia ja mu ne bi vjerovao, ne zato sto mislim da su Eto i Willian loÅ¡i igraci cak naprotiv smatram ih obojicu odliÄnim igracima.Nadam se da ce nam taj tandem iz Anzhia donijeti puno srece. JoÅ¡ jednom kazem da je uprava mozda trebala pokuÅ¡ati sa Oscarom Cardozom jer Benfica za njega trazi 10-15.. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141982 ZnaÄi dolazi. Nisam oduÅ¡evljen zbog njegove proÅ¡losti u Barceloni, ali s druge strane znam da je Interist i sjedim se njegova perioda u Interu i lakÅ¡e mi je odmah. Dva pitanja. 1. Koliko je Chelsea ovog ljeta ukupno potroÅ¡io na igraÄe (ukljuÄujući i Eto'oa) ? 2. 'Ko bi od napadaÄa mogao napustiti CFC ? Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141989 1. Koliko je Chelsea ovog ljeta ukupno potroÅ¡io na igraÄe (ukljuÄujući i Eto'oa) ? 2. 'Ko bi od napadaÄa mogao napustiti CFC ? 1.64 miliona sa i bez Samuela, posto on dolazi za dzabe 2.tores/demba http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23873089 Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142036 Da mogu nesto da promenim povodom njegovog dolaska u Chelsea, mozda bih i obracao paznju sta je pricao ranije. Ovako nema svrhe. Nek on radi posao kako valja, i to je sve sto me zanima. Fino reÄeno. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142046 Dobrodošao i ako za Boga znaš nemoj biti loš..poštedi me bar ti nerviranja. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142047 Zna li neko da li je i njemu bio san da zaigra u Chelsea kao Willianu i svim drugim igracima? Od toga najvise zavisi kakav ce imati prijem kod navijaca :D Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142059 Nisam bas zadovoljan sto je on taj napadac ali neko je morao doci. Nije mi drag ali vjerujem i nadam se da je ostalo poletnosti u njemu i da tresti mreze za promjenu. Izgubili smo Cavania, Rooneya i Falcaoa, za mene Eto nije bas neka utjeha, bar ce Lukaku imati vise prostora u ovim uslovima. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142060 Dal ima potvrdjeno jel dosao dzabe il se platila odsteta anzhiu neka? Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142061 I da ne bude dobar, nije straÅ¡no, ugovor je na jednu sezonu, džaba je doÅ¡ao, plaÄa mu onako prosjeÄna za naÅ¡ tim. Sve ok ;) A ako bude dobar, tim bolje po nas ;) Ja se nadam drugoj opciji.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.