Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Samuel Eto'o (2013-2014, 21 nastup)

Istaknuti odgovori

...a i opće je poznato da nogometaši nisu baš nešto pametni, naravno čast iznimkama.

...a kako to? Je li ovo proizaslo iz tvoje glave ili si mozda naletio na kakvo istrazivanje? Ne bih se ja bas slozio sa tom tvojom tvrdnjom.

• Odgovori 544
  • Pregledi 34,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

...a kako to? Je li ovo proizaslo iz tvoje glave ili si mozda naletio na kakvo istrazivanje? Ne bih se ja bas slozio sa tom tvojom tvrdnjom.

http://www.youtube.com/watch?v=EtkrESRPJks

Dašta je nego pojeo govno. Volio bih baš da ga pitaju za te izjave, da vidim šta će sad reći. Za ovo se treba izviniti svim navijačima.

Još jednom kažem, kad/ako potpiše biće mi daleko najmanje drag igrač u timu, ajmo to tako reći.

Vidim i sam, samo pogledam Hrvatsku reprezentaciju i vidim recimo Jelavića koji je u srednjoj bio propalitet, znam samo da dosta Ruskih čak i fakultet završi, ali govorim općenito, znam par igrača osobno, znam kakvi su bili u školi i kako stoje sa stranim jezikom, naravno lako je znati strani jezik, ako živiš u stranoj državi, a jedan je živio u HR i morao dati izjavu englezima i pričao pola Hrvatski pola Engleski

Eto'o je na najgori moguci nacin otisao u Inter, kao kusur za napadaca koji u tom momentu nije bio bolji od njega. Ne samo da ga to nije sprecilo da igra za Mourinha, vec je pokazao sav svoj kvalitet i mnogo doprineo osvajanju triple krune. 

Znaci ima dugacak jezik, ali je profesionalac.

Okarakterizirat ću ovaj transfer kao kontroverzan :D. Mislim, Etoo je veliki profesionalac i čini razliku na terenu, vidit ćete, dobar finišer, malo je izgubio na brzini i ne vjerujem da može trčat kontre ko lud, ali će u 16-ercu ubijat. Zna on dobro trznut igrača još uvijek. S druge strane, njegov karakter je disaster. Bacanje po terenu, svađanje sa sucima, ono vrijeđanje Chelseaja 2005. i ja pamtim još uvijek :D. Etoo je pojeo govno prvi puta, kad je došao kod Mourinha u Inter, a vrijeđao ga je prije toga. Sad će opet pojest govno i doć ovdje. Plaćenik, jelte.

Imam dobar filing za ovaj transfer, čudi me da je pristao na toliko smanjenje plaće. Nećemo puno para dati za njega i ostat će nam za zimski prijelazni rok, ako ne daj Bože negdje zaškripi u ekipi, mislim prije svega na obranu. Dobrodošao Samuele po svoj 4. naslov prvaka Europe, ali će ti navijači hebat sve po spisku ako ne budeš na razini.

Kada našim mladim ofanzivnim igracima doda ovako iskusan napadač možda bi to mogla biti i dobitna kombinacija,al vidjet cemo.

Da mi je neko prije mjesec dana rekao da cemo dovoditi igrace Anzhia ja mu ne bi vjerovao, ne zato sto mislim da su Eto i Willian loši igraci cak naprotiv smatram ih obojicu odličnim igracima.Nadam se da ce nam taj tandem iz Anzhia donijeti puno srece.

Još jednom kazem da je uprava mozda trebala pokušati sa Oscarom Cardozom jer Benfica za njega trazi 10-15..

Znači dolazi. Nisam oduševljen zbog njegove prošlosti u Barceloni, ali s druge strane znam da je Interist i sjedim se njegova perioda u Interu i lakše mi je odmah.

Dva pitanja.

1. Koliko je Chelsea ovog ljeta ukupno potrošio na igrače (uključujući i Eto'oa) ?

2. 'Ko bi od napadača mogao napustiti CFC ?

Da mogu nesto da promenim povodom njegovog dolaska u Chelsea, mozda bih i obracao paznju sta je pricao ranije. Ovako nema svrhe.

Nek on radi posao kako valja, i to je sve sto me zanima. 

Fino rečeno.

Zna li neko da li je i njemu bio san da zaigra u Chelsea kao Willianu i svim drugim igracima?

Od toga najvise zavisi kakav ce imati prijem kod navijaca :D

Nisam bas zadovoljan sto je on taj napadac ali neko je morao doci. Nije mi drag ali vjerujem i nadam se da je ostalo poletnosti  u njemu i da tresti  mreze za promjenu.

Izgubili smo Cavania, Rooneya i Falcaoa, za mene Eto nije bas neka utjeha, bar ce Lukaku imati vise prostora u ovim uslovima.

I da ne bude dobar, nije strašno, ugovor je na jednu sezonu, džaba je došao, plača mu onako prosječna za naš tim. Sve ok ;)

A ako bude dobar, tim bolje po nas ;) Ja se nadam drugoj opciji.. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.