25. august 2013.13 god. comment_141062 Može da posluži na godinu dana ako prodamo Dembu/Toresa, a onda sledeće sezone svim silama krenuti po Bonija. Igija za predsjednika! Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141137 Äekamo da obavi lekarski sa interom,da smanjimo troÅ¡kove iskreno ja bu nebi dao placu vecu od 90k tjedno, prestar je 32 godine ima, dok bane i neki kod nas igraju za daleko manje! Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141154 Nikad mi nije bio drag . O njegovim igrackim sposobnostima ne treba trositi rijeci . Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141344 Kad to El Nino kaze sve je jasno, dokle je Torres sve nas doveo. Meni je muka da ga gledam ako mi vjerujete, Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141354 Mourinho:"We're going to choose another player if Rooney isn't coming" Reporter:"So Eto'o?" Mourinho: "We don't like to speak [smiles]" Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141388 daj etoa ili bilo kog samo da ne gledam torresa Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141411 Kako god, Samy (Eto) je opasniji od Torresa a i ostalih naÅ¡ih napadaÄa. Ako Rooney ne doÄ‘e, možemo se skrpiti i sa Etom jednu sezonu, joÅ¡ uvijek je dobar i koristan. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141539 prodati dembu i torresa, ne moze ovo ovako vise daj etoa i jos nekog pravog napadaca ovako se ne moze dalje, pa ljudi moji, 3 utakmice, nasi napadaci ne znaju za gol a gledaj ostale, giroud, sturridge, rvp, dzeko, svi resetaju i ako moze neko da postavi etoov gol, kad je finim efejom zabio u desni gornji ugao, dok je jos igrao u barci,, mislim da je to u LS bilo Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141679 http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/eto-o-u-narednih-48-sati-potpisuje-za-chelsea.html Kladim se da ovaj konj nije ništa bolji od naših panjina. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141854 Nisam ga gledao u Anzhiju toliko Äesto, samo nekad kad uhvatim preglede ruske lige. Al opet ne mogu razumjeti zaÅ¡to je tolika potreba da se kupi on, usudim se reći da je Lukaku već sada jaÄi, da je Demba tu negdje, kao i Torres (nemojte sad zapoÄinjati). Ako niÅ¡ta, nije bolji od naÅ¡e dosadaÅ¡nje klape, ili barem nije toliko bolji da je potreban ovoj ekipi, tj. da će donijeti neÅ¡to veliko. Daj Bože da me razuvjeri. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141863 Nisam ga gledao u Anzhiju toliko Äesto, samo nekad kad uhvatim preglede ruske lige. Al opet ne mogu razumjeti zaÅ¡to je tolika potreba da se kupi on, usudim se reći da je Lukaku već sada jaÄi, da je Demba tu negdje, kao i Torres (nemojte sad zapoÄinjati). Ako niÅ¡ta, nije bolji od naÅ¡e dosadaÅ¡nje klape, ili barem nije toliko bolji da je potreban ovoj ekipi, tj. da će donijeti neÅ¡to veliko. Daj Bože da me razuvjeri. Sezonu ti ne moze izvuci igrac od 20 godina. Samuel Eto'o je rodjeni pobjednik i koliko god godina da ima, klasa je nenadjebiva za Dembu koji bi mogao vrlo lako u Romu. Torres je... kurcina raspala. Vec sam 3 puta objasnjavao da je vrlo vrlo malo opcija ostalo. I meni je uvijek bolje dati pisljivih 4-5 miliona za preiskusnog asa koji sigurno moze jos sezonu izvuci jer je igrao u Rusiji sa pola gasa, nego da se daje jebenih 40 miliona za Jacksona Martineza. Ovako ga imas tu taman godinu dana, dovoljono dok se ne izdesavaju neke stvari na trzistu. Naredne godine bi se moglo krenuti ozbiljnije po Lewandowskog posto ga ove nisu htjeli pustiti i podebljali mu platu. Tu je i Benzema. To mi prvo pada na pamet. Desice se jos tih neocekivanih poteza drugih klubova i otvorice se neki spic za kojeg ces znati da je dovoljan za narednih 4-5 godina. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141901 odliÄan je eto'o i Äak mislim da bi on mogao biti pun pogodak meÄ‘utim njegovim ili dolaskom bilo kojeg drugog napadaÄa jasno je da će jedan od naÅ¡e trojke ili ić Äa ili vrlo vrlo malo igrat (većinom bit na tribinama) ja se samo nadam da to neÄe bit lukaku... eto'o prvotimac, lukaku prva zamjena, torres uskoÄi kad zatreba, dembu prodamo i ja sretan :) Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141903 sve bi moglo biti tacno osim ovo da bi mogao igrati u Super Cupu jer je vec objavljen spisak igraca. http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/mourinho-zavrsio-s-pojacanjima-ubojiti-napadac-potpisao-za-chelsea---300537.html Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141904 Tako ce i biti, propustili smo sansu da prodamo Torresa prosle godine kada je i nesto vrijedio i normalno je da ga niko nece sada. Demba je sam sebi presudio u zadnjoj tekmi. Mislim da ce se Lux postati prvi izbor kroz par mejseci. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141910 Poslužiću se Dubrinim fazonom... Ako ovaj do 31.12.2013. postigne deset golova u Premijer ligi tražiću da mi se nick promeni u Igi_Swag-Yolo na mesec dana. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141911 Dobrodosao Etoo, nadam se dobrim partijama i golovima. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141912 http://www1.skysports.com/football/news/11668/2335708/Eto-o-No-way-I-ll-join-Chelsea Sjećate li se ovih pizdarija ili ste zažmirili na jedno oko ? Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141913 "Never will I sign for a team trained by Mourinho. He wrecked things completely with his behaviour surrounding the two games between our sides. ''I insist Barca boss Frank Rijkaard is the better coach despite however many titles the Portuguese has won. ''I am a better player than Didier Drogba and Mourinho knows that, and I am going to score more goals than Henry.'' Odvratna pizda, opet dovodimo otpatke rivala. #Eto'out Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141915 Ljudi svaÅ¡ta kažu u afektu, ne razmiÅ¡ljajući od buduÄnosti, tako i on, pa je već prije 3-4 godine suraÄ‘ivao sa Mourinhom, dakle oni su u dobrom odnosnu, a i opće je poznato da nogometaÅ¡i nisu baÅ¡ neÅ¡to pametni, naravno Äast iznimkama Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141917 Sve te stvari je rekao prije nego je trenirao pod Mourinhom. Kasnije je sam pojeo govno kada je vidio kako je raditi s njim. Neka ga pitaju sada kakav je Mourinho, kakva je Barca, kakav je Chelsea? Ni o "svojoj" Barci nece imati tako lijepo misljenje kakvo je imao nekada. Ako ga je Mourinho doveo nakon svega toga u Inter, zasto ga ne bi doveo sada??? Te izjave nisu nikakav razlog, razlog mogu biti samo godine i njegova trenutna sposobnost. Nama treba ubica u napadu. To je cinjenica. Sve ostalo je nebitno! Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141919 Da mogu nesto da promenim povodom njegovog dolaska u Chelsea, mozda bih i obracao paznju sta je pricao ranije. Ovako nema svrhe. Nek on radi posao kako valja, i to je sve sto me zanima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.