31. august 2013.13 god. comment_142275 Ajde neka jos neko napise sta je pricao dok je igrao za Farcelonu. Da barem i vrapci na grani nauce #-o http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/zanimljivosti/morat-ce-objasniti-neke-stvari-navijacima-evo-sta-je-eto-o-izjavio-o-chelseaju-prije-osam-godina.html :D Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142298 sto nisu uparili njega i drogbu prije 5-6 godina.... Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142316 sto nisu uparili njega i drogbu prije 5-6 godina.... pa nisu pederi da se pare :) Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142429 sto nisu uparili njega i drogbu prije 5-6 godina.... nije htela barselona da ga proda,bio je on prva meta murinja pa kad je to propalo,doveli smo ševčenka pisali smo već o tome ali eto još jedanput .. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142864 Dok se javno ne izvini svima, ja mu neću oprostiti sve one izjave o našem klubu. Nećeš nam po svetinji pljuvati. Nek igra za ovaj Chelsea dokad hoće, al nema šanse da će ikad biti prihvaćen kao pravi Chelseajevac. Treba naučiti od malog Schürrlea kako se ponašati kad dođeš u jedan ovakav klub. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142866 Ne bih ni najmanje bio tužan da mu na prvoj utakmici netko slomi nogu na 6 mjesta. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142886 Kad je već tu, nek zabije što više golova, a onda lagano sine u 3 lijepe idi... Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142906 Dok se javno ne izvini svima, ja mu neću oprostiti sve one izjave o našem klubu. Nećeš nam po svetinji pljuvati. Nek igra za ovaj Chelsea dokad hoće, al nema šanse da će ikad biti prihvaćen kao pravi Chelseajevac. Treba naučiti od malog Schürrlea kako se ponašati kad dođeš u jedan ovakav klub. Pa i ne mislim ga prihvatiti kao Chelseajevca u 32. godini. Doveden je kao alternativa, da zabije sto vise golova ove sezone, ako bude dobar ostaje jos jednu, ako ne nogom u guzicu i Lukaku se vraca, jaci, snazniji, iskusniji, pametniji, kakav nam i treba. Nisu ovo uzaludni potezi, ovo su promisljene odluke. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142914 Očekujem da maksimalno iskoristi ovu reprezentativnu stanku i dovede se u top fizičku formu. Tehniku ima u malom prstu još uvijek. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143030 Pa i ne mislim ga prihvatiti kao Chelseajevca u 32. godini. Doveden je kao alternativa, da zabije sto vise golova ove sezone, ako bude dobar ostaje jos jednu, ako ne nogom u guzicu i Lukaku se vraca, jaci, snazniji, iskusniji, pametniji, kakav nam i treba. Nisu ovo uzaludni potezi, ovo su promisljene odluke. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Ako on ostane još jednu sezonu onda Abramović i uprava mogu slobodno izvaditi 3-4 rebra i popušiti sebi qrac. Misle se hoće li LEGENDAMA produžiti ugovor na jednu sezonu a onda slamku spasa traže u njemu?????? Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143054 Ne misle se oni kad je u pitanju produziti "legendama" jednu godinu. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143059 Očekujem da maksimalno iskoristi ovu reprezentativnu stanku i dovede se u top fizičku formu. Tehniku ima u malom prstu još uvijek. Eto'o i tehnika ne idu skupa u istu rečenicu. Možda Eto'o i brzina, Eto'o i glupe izjave, ali Eto'o i tehnika nikako. Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143188 dobrodosao u klub i konacno smo rijesili pitanje napadaca,ovo ce biti jedan od boljih transfera koji smo uradili iz razloga sto nismo ga visoko platili,dobio je jednogodisnji ugovor,a sledece sezone treba napasti na transfer Lewandowskog jer bi on bio pun pogodak. Ne,sljedece sozone vratiti jos boljeg Lukakua :) Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143190 Eto'o i tehnika ne idu skupa u istu rečenicu. Možda Eto'o i brzina, Eto'o i glupe izjave, ali Eto'o i tehnika nikako. Znači ostale su samo glupe izjave, blago nama. :D Ne,sljedece sozone vratiti jos boljeg Lukakua :) I upariti ga sa Bonijem. :) Prijavi
12. septembar 2013.13 god. comment_143882 Carlos voli mnogo da kenja, što bi komšije rekle, ali mu ovu zadnju izjavu za Eto'oa 100% vjerujem. Prijavi
13. septembar 2013.13 god. comment_143896 nek on nama bude koristan, a zaboli me cosak za njegove prijasnje izjave Prijavi
13. septembar 2013.13 god. comment_143898 Ajde da i njega vidim, valjda će igrati protiv Evertona Prijavi
13. septembar 2013.13 god. comment_143899 Semi Eto je na poziv Murinja stigao u Čelsi. Sjajno su sarađivali u istorijskoj sezoni Intera."Tada sam ga bolje upoznao i postali smo prijatelji. Pre toga mi je bio veoma antipatičan", rekao je Kamerunac.Novinari su ga podsetili na izjave iz prošlosti."Tačno je da sam rekao da nikad ne bih igrao za klub u kome je Murinjo trener. Ali, grešio sam, Bog mi je pokazao put, naša saradnja u Interu je bila pun pogodak", dodaje Eto koga je Murinjo ubedio da žrtvuje ego i da ne igra kao najistureniji napadač već da praktično bude krilo, i pridodaje se Militu. Prijavi
13. septembar 2013.13 god. comment_143920 Ovaj Eto'o jos malo pa ce da pocne da prica kako su ga tjerali da uzima velike pare :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.