29. august 2013.13 god. comment_142071 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH oplakah, vidji mu cipele... Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142073 Dobrodosao i srecno, bice sigurno trenutno prvi napadac ekipe. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142077 Nebi bile cipele upadljive da on nosi hlace normalno. :D Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142078 sad ostaviti sve po strani sto je rekao, mene licno ne interesuje nista vise osim kako ce igrati mi od odlaska drogbe nemamo postenog napadaca, a znate koliko je puta zatrebao mislim da ce eto opravdati ocekivanja, vjerujem da ce se snalaziti i zabijati golove, covjek ima iskustvo i to je bitno, jedva cekam njegovu prvu utakmicu Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142081 Dal ima potvrdjeno jel dosao dzabe il se platila odsteta anzhiu neka? Anži je njemu dao zlatni padobran da ih napusti i skine im se s budžeta. Došao besplatno i plaća navodno cirka 130 000 tjedno. A što se tiče njega: star ali ibra i drogba su stari i svejedno siluju obrane i golmane. Nadam se da ima motivacije i pokaže da je odličan igrač a ne samo sakupljač plaće. I da usput nauči nešto Lukaku-a Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142083 ovaj stvarnno dosa u pm ako ne bude igra mars na polje odma :/ Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142084 Odlican je Samuel igrac ,ocekujem da bude jedan od boljih u timu Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142088 Jednom je vec postigao velike stvari sa Mourinhom... Dobrodosao i sve najbolje. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142092 Dobrodošao, ne znam šta bih rekao više. Došao džabe, plata 6/7 miliona i jednogodišnji ugovor.. Ko ga jebe, imam osećaj da će biti od njega nešto :) Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142108 Hahahah cipela hahaha,prvo onaj dres sa Willianom sad ovo hahah Inace,ocekujem da ce brat nastaviti Drogsovu tradiciju i "maziti" mrezu Arsenala,ali ne bi bilo lose koji i Mancesterovcima da uvalja.Vjerujem da ce nam biti od velike koristi ! Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142114 O sta i mi dovodimo ja nemogu vjerovati .. pa sve i da ce nam valjat ovo je sramota !! Potrosimo na vezni red preko 60 mil. a koda nam napadac netreba .. nije isto bit zainteresiran za Kavanija, Falkaa, Runija i biti kupac istih. Bilo je more dobrih napadaca a mi nista .. na kraju dovodimo Eto'a !? Pa bolje da nismo nikog ni doveli . Demba Ba, Torres, Lukaku, Eto'o .. i sta sad ? Imamo strašan potencijal u napadu ( Lukaku ) koji se vec pokazao u EPL i mi umjesto da forsiramo taj potencijal dovodimo igraca na zalasku karijere ! U prva 3 kola nije dobio postenu minutazu, a sad se bas nema posebno cemu nadat .. Pa zamislite kako se osjecaju ova trojica, kad pored njih zivih i zdravih dovodis napadaca iza kojeg su najbolje godine ! Ustvari za Torresa me nije briga, zao mi ove dvojice ... Ponavljam, i da nam se isplati ovo mi je jedan od mrzih transfera Chelsea ! FUJ Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142116 Tesko da je Lukaku sposoban da donese trofeje. Ako vec pricas o Lukaku-u, razmisli koliko bi sansi dobio pored Cavania, Falcaoa, Rooney-a, koji bi potpisali visegodisnje ugovore, i bili neprikosnoveni u napadu. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142118 Tesko da je Lukaku sposoban da donese trofeje. Ako vec pricas o Lukaku-u, razmisli koliko bi sansi dobio pored Cavania, Falcaoa, Rooney-a, koji bi potpisali visegodisnje ugovore, i bili neprikosnoveni u napadu. Nisam ni mislio da nam Lukaku donosi trofeje, ali za EPL se ubio ,,, imamo mi jos napadaca . A nije isto biti zamjena jednom od najboljih svjetskih napadaca Falkau i jednom starom prdonji Eto-u ;) Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142121 Nisam ni mislio da nam Lukaku donosi trofeje, ali za EPL se ubio ,,, imamo mi jos napadaca . A nije isto biti zamjena jednom od najboljih svjetskih napadaca Falkau i jednom starom prdonji Eto-u ;) A trofej u EPL ko *ebe je l ? U pravu si, nije isto. Pored Eto'oa ce iamti mnogo vise sansi da se iskaze ;) Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142122 Haha .. pa neznam trebam li ti spominjat kako je igrao u WBA-u prosle sezone ? Zato govorim da se bar za lige ubio. Naravno da je liga vazna, poslije LP najvaznija .. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142144 dobrodosao u klub i konacno smo rijesili pitanje napadaca,ovo ce biti jedan od boljih transfera koji smo uradili iz razloga sto nismo ga visoko platili,dobio je jednogodisnji ugovor,a sledece sezone treba napasti na transfer Lewandowskog jer bi on bio pun pogodak. Prijavi
30. august 2013.13 god. comment_142210 Neka postigne 15 golova u prvenstvu i ja prezadovoljan..al opet sve zavisi kako ce se snaci i koliku ce minutažu dobit. Prijavi
31. august 2013.13 god. comment_142242 Chelsea's new signing Samuel Eto'o has labelled the club 'pathetic'... in 2005. During the heady heights of the Blues' rivalry with Barcelona the Cameroon star said, "I’d rather sell groundnuts in my village than to play for a pathetic team like Chelsea.†Prijavi
31. august 2013.13 god. comment_142246 Ajde neka jos neko napise sta je pricao dok je igrao za Farcelonu. Da barem i vrapci na grani nauce #-o Prijavi
31. august 2013.13 god. comment_142250 nek ga bude sramota ako je to izjavio,ali nece se dizati tenzije puno oko toga jer je Mourinho tu i nema potrebe za takvo nesto,sve izjave pa i one Beniteza nek idu njima na cast,nemogu oni nama puno ostetiti klub jer je Chelsea velik klub koji ima najbolje navijace. Prijavi
31. august 2013.13 god. comment_142270 Eto'o ovako nesto izjavi - mladost ludost, Mourinho ga je odabra sta ima veze sta je reka. Benitezove izjave slicnog tipa - djubre, debeli, konobar. Ne pravdam ni jednog ni drugog, posebno ne Beniteza, samo da se drzi istog kriterija kad je pljuvanje u pitanju. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.