Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Samuel Eto'o (2013-2014, 21 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 544
  • Pregledi 34,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

sad ostaviti sve po strani sto je rekao, mene licno ne  interesuje nista vise osim kako ce igrati

mi od odlaska drogbe nemamo postenog napadaca, a znate koliko je puta zatrebao

mislim da ce eto opravdati ocekivanja, vjerujem da ce se snalaziti i zabijati golove, covjek ima iskustvo i to je bitno, jedva cekam njegovu prvu utakmicu

Dal ima potvrdjeno jel dosao dzabe il se platila odsteta anzhiu neka?

Anži je njemu dao zlatni padobran da ih napusti i skine im se s budžeta. Došao besplatno i plaća navodno cirka 130 000 tjedno.

A što se tiče njega: star ali ibra i drogba su stari i svejedno siluju obrane i golmane. Nadam se da ima motivacije i pokaže da je odličan igrač a ne samo sakupljač plaće. I da usput nauči nešto Lukaku-a

Odlican je Samuel igrac  ,ocekujem da bude jedan od boljih u timu 

Dobrodošao, ne znam šta bih rekao više. Došao džabe, plata 6/7 miliona i jednogodišnji ugovor.. Ko ga jebe, imam osećaj da će biti od njega nešto :)

Hahahah cipela hahaha,prvo onaj dres sa Willianom sad ovo hahah 

Inace,ocekujem da ce brat nastaviti Drogsovu tradiciju i "maziti" mrezu Arsenala,ali ne bi bilo lose koji i Mancesterovcima da uvalja.Vjerujem da ce nam biti od velike koristi !

O sta i mi dovodimo ja nemogu vjerovati .. pa sve i da ce nam valjat ovo je sramota !! Potrosimo na vezni red preko 60 mil. a koda nam napadac netreba .. nije isto bit zainteresiran za Kavanija, Falkaa, Runija i biti kupac istih.

Bilo je more dobrih napadaca a mi nista .. na kraju dovodimo Eto'a !? Pa bolje da nismo nikog ni doveli .

Demba Ba, Torres, Lukaku, Eto'o .. i sta sad ? Imamo strašan potencijal u napadu ( Lukaku ) koji se vec pokazao u EPL i mi umjesto da forsiramo taj potencijal dovodimo igraca na zalasku karijere ! U prva 3 kola nije dobio postenu minutazu, a sad se bas nema posebno cemu nadat ..

Pa zamislite kako se osjecaju ova trojica, kad pored njih zivih i zdravih dovodis napadaca iza kojeg su najbolje godine ! Ustvari za Torresa me nije briga, zao mi ove dvojice ...

Ponavljam, i da nam se isplati ovo mi je jedan od mrzih transfera Chelsea ! FUJ

Tesko da je Lukaku sposoban da donese trofeje. 

Ako vec pricas o Lukaku-u, razmisli koliko bi sansi dobio pored Cavania, Falcaoa, Rooney-a, koji bi potpisali visegodisnje ugovore, i bili neprikosnoveni u napadu. 

Tesko da je Lukaku sposoban da donese trofeje. 

Ako vec pricas o Lukaku-u, razmisli koliko bi sansi dobio pored Cavania, Falcaoa, Rooney-a, koji bi potpisali visegodisnje ugovore, i bili neprikosnoveni u napadu. 

Nisam ni mislio da nam Lukaku donosi trofeje, ali za EPL se ubio ,,,  imamo mi jos napadaca .

A nije isto biti zamjena jednom od najboljih svjetskih napadaca Falkau i jednom starom prdonji Eto-u ;)

Nisam ni mislio da nam Lukaku donosi trofeje, ali za EPL se ubio ,,,  imamo mi jos napadaca .

A nije isto biti zamjena jednom od najboljih svjetskih napadaca Falkau i jednom starom prdonji Eto-u ;)

A trofej u EPL ko *ebe je l ? 

U pravu si, nije isto. Pored Eto'oa ce iamti mnogo vise sansi da se iskaze ;)

Haha .. pa neznam trebam li ti spominjat kako je igrao u WBA-u prosle sezone ? Zato govorim da se bar za lige ubio.

Naravno da je liga vazna, poslije LP najvaznija .. 

dobrodosao u klub i konacno smo rijesili pitanje napadaca,ovo ce biti jedan od boljih transfera koji smo uradili iz razloga sto nismo ga visoko platili,dobio je jednogodisnji ugovor,a sledece sezone treba napasti na transfer Lewandowskog jer bi on bio pun pogodak.

Chelsea's new signing Samuel Eto'o has labelled the club 'pathetic'... in 2005. During the heady heights of the Blues' rivalry with Barcelona the Cameroon star said, "I’d rather sell groundnuts in my village than to play for a pathetic team like Chelsea.” 

nek ga bude sramota ako je to izjavio,ali nece se dizati tenzije puno oko toga jer je Mourinho tu i nema potrebe za takvo nesto,sve izjave pa i one Beniteza nek idu njima na cast,nemogu oni nama puno ostetiti klub jer je Chelsea velik klub koji ima najbolje navijace.

Eto'o ovako nesto izjavi - mladost ludost, Mourinho ga je odabra sta ima veze sta je reka.
Benitezove izjave slicnog tipa - djubre, debeli, konobar.
Ne pravdam ni jednog ni drugog, posebno ne Beniteza, samo da se drzi istog kriterija kad je pljuvanje u pitanju. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.