24. august 2013.13 god. comment_140767 Nisam baš htio ovog kamerunskog metuzalema, ali šta da se radi sada.. Nadati se samo. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140772 Ako je tako kako pise,dobrodosao,ali da sam odusevljen,nisam,ali videcemo, Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140793 Ako bude hteo da igra, bice dobro.... Ako je dosao da ladi mu*a i upise sebi u rezime jos jedan veliki klub, onda smo ga ugasili... Nego, pitanje je, ko odlazi... Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140796 Nisam nesto odusevljen njegovim dolaskom (ako stvarno i dođe) , opet s njim ne dobivamo dugorocno rijesenje u napadu. Ako dođe mislim da Demba odlazi sigurno Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140799 Eto'o za 2 miliona funti. Naravno da mu plata nece biti onih pominjanih 300k, ne bojte se. Ja mislim da on zeli jos jednu godinu odigrati na visokom nivou u velikom klubu, okusiti LS ponovo i pokusati osvojiti pokoji trofej prije odlaska u Kinu, MLS ili Kuvajt. Za one finansijske briznike - eto, necemo potrositi 100 miliona. Budite spokojni sada. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140800 Sa Lampardom su se toliko natezali sa ugovorom, znaÄi da nema Å¡anse da i ovome daju ugovor duži od godinu dana. Koliko vidim njemu je najbitnija Å¡to veća brojka u ugovoru, a imati dva ekstra skupa napadaÄa, to mi i ne zvuÄi posebno privlaÄno. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140801 Ma daj. Kakvo je ovo buÄ‘enje. Mi svojim legendama ne dajemo ugovor poslije 30-e a kupujemo joÅ¡ starije igraÄe. Ova ljetna kupovina je preÅ¡la granice. Nitko nije otiÅ¡ao i samo gomilamo igraÄe bezveze. Bio mi je drag kada je pod Mouom u Interu i lijevog boÄnog igrao kad je trebalo, ali mislim da to viÅ¡e nije onaj Eto"o. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140805 Nisam zadovoljan, juce sam procitao da agent kaze da nista od ovoga i da mi lovimo Rooneya a evo sad druga prica, ovo po meni nije dobra vijest, Eto vise nije onaj Eto a i nikada mi nije bio drag. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140821 Jasno da ne valja. Ne valja trejd Mata - Rooney, jebiga iako bi bili jaci, ne valja, treba se odreci Mate. 40 miliona za Jacksona Martineza bi bilo gore nego kupiti jos 2 Wiliana. Iste tolike pare za Lewandowskog - ne bi proslo, Dortmund mu digao platu na 6 miliona eura i ne zele ga prodavati. Sta jos ostaje? Benzema? Pa da Real ostane bez napadaca, jasta. Ostane Samuel Eto'o kao prelazno rjesenje. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140824 eto'o dolazi zbog mou, mou je već radio s njim i ovime će dobiti napadaÄa od povjerenja... ako doÄ‘e za normalnu plaću ja sam svakako za, dobar napadaÄ za malu odÅ¡tetu koji je već radio s mouom Å¡to je svakako prednost, meÄ‘utim bude li tražio neku astronomsku plaću onda nam ne treba... Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140828 Karijera vredna divljenja, kad dodje u klub, moze svima tata da bude, osvojio covek 3 Lige Sampiona za 4 godine, a Celsi u 100+ godina postojanja 4 titule prvaka Engleske :sal: E sad, to je proslost, nadam se da nam moze dati kvalitet i produktivnost u meri u kojoj je to potrebno klubu i ovom trenutku. 3 milke transfer + 7 milke plata = korektan posao po meni. Ima on jos dosta toga da kaze, pa ima godina kao Zlatan. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140836 Verovatno ce tu biti godinu dana dok Lukaku ne stasa da bude prvi napadac tima. Mou voli da ima opcije,da ima rezerve da raspolaze sa ekstra igracima,a samo takvi donose trofeje,ovo je verovatno kratkorocno resenje dok mladi Lukaku ne preuzme vodju napadaca ekipe sa SB :) Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140892 Nek nam vrate Drogbu, ako baš traže prIijelazno rješenje. Ne može bolje ;) Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140893 kazi to pre svega Didieru,pa onda Mou-u da ubedi Romana :D Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140900 Na kraju neko jednostavno mora otici iz kluba, samo da Lukakua ne diraju... Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140911 Eto može ali samo za male pare. Bolji od bilo kojeg naÅ¡eg napadaÄa i ok profesionalac. Naravno prvi pick je Rooney joÅ¡ uvijek. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140912 Ako je iko u opasnosti Lux nije, on ce biti nas prvi napadac ako ne dodje skupo pojacanje kao sto je Rooney ili Martinez. Torres i Demba su pokazali da su nepouzdani, Demba koji vjerovatno ide je dobio tekmu da se iskaze odigrao je katastrofalno i vise od toga tako da vjerovatno ide sad jos kada dovedemo novog napadaca... O Torresu je sve receno jos cu samo dodati da je prosle godine imao konkurenciju samo u vidu Dembe i da je Senagalac bio malo ispred njega iako je Rafa forsirao plavusu, vidjecemo ga ove sezone, ja sam skeptican po pitanju njega odavno. Jedno je sigurno, nece ga Mou tretirati i milkiti ga prije svake utakmice kako bi se ovaj vratio u formu, ako bude losiji bice na klupi u to nemam sumnje. Lux je po meni daleko ispred. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140987 nisam bas neki ljubitelj Eto-a, al radije bih da on dodje nego Wayne Ruzni! Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140994 i jel dosa ovaj? Äekamo da obavi lekarski sa interom,da smanjimo troÅ¡kove Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140998 i jel dosa ovaj? nije jos,otisao mu prevoz javio je da ce malo kasniti. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141038 ovaj prijelazni rok cemo zavrsiti za njegovim dolaskom ili dolaskom rooneya :D Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141055 chiba u formi ovih zadnjih dana, ti i weed ste nakupili barem 10-ak komada za 'NajsmjeÅ¡niji postovi na forumu' :D Elem nejse, ovaj mi se Äini ko tipiÄni plaćenik, mislim da će ako doÄ‘e biti najmanje drag igraÄ u ekipi. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141057 Može da posluži na godinu dana ako prodamo Dembu/Toresa, a onda sledeće sezone svim silama krenuti po Bonija. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.