Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

9 minutes ago, reLo said:

Piše Law da trenutno Maatsen odbija otići. 

Nadati se da ce ostati

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

1 minute ago, soxx said:

Jebem im mater. I kukurelji takodje. 

Ma kad njega nece niko, a Maatsen je pozeljan u mnogim ekipa u Engleskoj. 

• Autor

Ćućurelja je igrac za Osasunu, Rayo Vallecano i ostale ekipe donjeg dijela tabele spanske lige. Prosjecan u svakom smislu. Zato ga i nisi mogao nikome prodati. Jedini je za kojeg se bas niko nije interesovao. Ovo sa Unitedom ne racunam, jer je u pitanju panika nakon povrede prvotimca pa je bilo daj sta das da se zakrpimo. 

Drago mi je sto ipak nisu prodali Galagera. Mislim da trener racuna na njega, vjerujem da ce imati vise minuta nego mnogi drugi ove sezone a hoce li sta pokazati ostaje da vidimo.

Chalobah nek bude 6. opcija, ne mozes boljeg igraca tu imati. Ako budu zdravi ostali stoperi on ce odigrati u vrh glave 5 meceva, mozda ni toliko bez Evrope. 

• 10 mjeseci kasnije...

Nemamo mi baš toliko igrača. Broja i Chalobah će se prodati, Guiu, Gilchrist, golmani, Ugochukwu i još neko od veznjaka će na posudbu. Ovi anonimusi koje dovodimo su svakako rang da igraju PL 2 sa rezervama, Casadei isto ide na posudbu ili prodaja.

Realna rotacija je ovo

Sanchez, Petrović

James, Gusto

Tosin, Disasi, Colwill, Badiashile, Fofana

Cucurella, Chilwell

Caicedo, Lavia

Dewsbury Hall, Gallagher, Chukwuemeka

Enzo, Santos (?)

Madueke, Palmer, Angelo (?)

Jackson, Nkunku

Sterling. Mudryk

• 1 mjesec kasnije...
3 hours ago, Wisey said:

Za ostanak Sterlinga i Cilvela iskljucivi krivac je Maresca. Svojim izjavama potpuno je oborio vrijednost igraca na trzistu.

Nije da smo trazili ogromne novce za njih zar ne? Jel neko ponudio neki mali iznos pa nasi nisu htjeli pristati na ponudu jer je mala? Fakat nisam upratio...

Sad moze da se sumira prelazni rok. Na kraju sezone je jasno kao dan bilo sledece. 

Fali nam kvalitetan golman

Odlaskom Silve fali nam iskusan i dobar stoper. 

Fali nam spic koji treba da te sanse pretvori u golove. 

Doveli smo Jorgensena. (produžili kepu na jos 2 ispod prosecna golmana) 

Doveli smo Tosina. 

Doveli smo tinejdžera iz barce. 

Doveli smo levog beka gde i nije gorelo. Zamenili smo Galaghera, Dusberi holom i tamo gde nije mnogo gorelo doveli smo 2 zvucna ofanzivna vezna. 

Nema sta, genijalno. I posle treba neko da mi kaze da mi imamo sportski sektor i sportskog direktora i da transfer politiku ne vodi Tod dijaboli

9 hours ago, Wisey said:

Das igraca rivalu i jos ga placas. Bolje da je ostao na tribinama jos pola godine.

Onda bi mu cijena propala skroz, ovako ako ok odigra za Arsenal dogodine ga mos prodat.

8 hours ago, cobinho said:

tamo gde nije mnogo gorelo doveli smo 2 zvucna ofanzivna vezna. 

3, došao je i Sancho. Felix i Sancho su nepotrebni, ali Neto je itekako potreban, tanki smo bili na krilima...

Chilwel ide u Fenerbahce, napravili smo par nebitni transfera, Chilwel je mogo komotno ostati sasvim ok igrac za rotacije. Napadac se moro kupiti.

4 hours ago, Zemo said:

Chilwel ide u Fenerbahce, napravili smo par nebitni transfera, Chilwel je mogo komotno ostati sasvim ok igrac za rotacije. Napadac se moro kupiti.

Jest propo lik

Lik ima 27 godina i sasvim ok i korektan igrac bio u timu koji je osvojio ligu prvaka, olahko ga se rjesavamo a za to je najveci krivac trener koji ih je javno otpisao i snizio im cijenu da odu dzabe.

26 minutes ago, Zemo said:

Lik ima 27 godina i sasvim ok i korektan igrac bio u timu koji je osvojio ligu prvaka, olahko ga se rjesavamo a za to je najveci krivac trener koji ih je javno otpisao i snizio im cijenu da odu dzabe.

Ako je vec snizio cijenu tj moze dzabe otici, zar onda nije cudno sto jos ne ide?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.