1. septembar 2023.3 god. comment_348609 9 minutes ago, reLo said: Piše Law da trenutno Maatsen odbija otići. Nadati se da ce ostati Prijavi
1. septembar 2023.3 god. comment_348611 1 minute ago, soxx said: Jebem im mater. I kukurelji takodje. Ma kad njega nece niko, a Maatsen je pozeljan u mnogim ekipa u Engleskoj. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348637 Koliko su nam stoperi kilavi, nije ni loše što je Chalobah ostao. A možda i eksplodira pa postane standardan. Ne bi bio prvi primjer kako trener preporodi igrača. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. Autor comment_348638 Ćućurelja je igrac za Osasunu, Rayo Vallecano i ostale ekipe donjeg dijela tabele spanske lige. Prosjecan u svakom smislu. Zato ga i nisi mogao nikome prodati. Jedini je za kojeg se bas niko nije interesovao. Ovo sa Unitedom ne racunam, jer je u pitanju panika nakon povrede prvotimca pa je bilo daj sta das da se zakrpimo. Drago mi je sto ipak nisu prodali Galagera. Mislim da trener racuna na njega, vjerujem da ce imati vise minuta nego mnogi drugi ove sezone a hoce li sta pokazati ostaje da vidimo. Chalobah nek bude 6. opcija, ne mozes boljeg igraca tu imati. Ako budu zdravi ostali stoperi on ce odigrati u vrh glave 5 meceva, mozda ni toliko bez Evrope. Prijavi
25. juli 2024.2 god. comment_356926 Hoce li biti odlazaka? Ili cemo opet imati situaciju kao onda s Potterom. Prijavi
25. juli 2024.2 god. comment_356927 Nemamo mi baš toliko igrača. Broja i Chalobah će se prodati, Guiu, Gilchrist, golmani, Ugochukwu i još neko od veznjaka će na posudbu. Ovi anonimusi koje dovodimo su svakako rang da igraju PL 2 sa rezervama, Casadei isto ide na posudbu ili prodaja. Realna rotacija je ovo Sanchez, Petrović James, Gusto Tosin, Disasi, Colwill, Badiashile, Fofana Cucurella, Chilwell Caicedo, Lavia Dewsbury Hall, Gallagher, Chukwuemeka Enzo, Santos (?) Madueke, Palmer, Angelo (?) Jackson, Nkunku Sterling. Mudryk Prijavi
25. juli 2024.2 god. comment_356928 Sterling. Od njega mi se sere, posebno jer ga niko neće niti se priča o njegovom odlasku. Prijavi
25. juli 2024.2 god. Autor comment_356929 Sterlinga ni blentavi Arapi nece, a uzimali su svaku šušu. Prijavi
25. juli 2024.2 god. comment_356931 Conor u Atletico, haj barem ne pojačavamo konkurenciju u ligi s njim Prijavi
30. august 2024.2 god. Autor comment_357983 Za ostanak Sterlinga i Cilvela iskljucivi krivac je Maresca. Svojim izjavama potpuno je oborio vrijednost igraca na trzistu. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357986 3 hours ago, Wisey said: Za ostanak Sterlinga i Cilvela iskljucivi krivac je Maresca. Svojim izjavama potpuno je oborio vrijednost igraca na trzistu. Nije da smo trazili ogromne novce za njih zar ne? Jel neko ponudio neki mali iznos pa nasi nisu htjeli pristati na ponudu jer je mala? Fakat nisam upratio... Prijavi
30. august 2024.2 god. Autor comment_357991 Das igraca rivalu i jos ga placas. Bolje da je ostao na tribinama jos pola godine. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357995 Sad moze da se sumira prelazni rok. Na kraju sezone je jasno kao dan bilo sledece. Fali nam kvalitetan golman Odlaskom Silve fali nam iskusan i dobar stoper. Fali nam spic koji treba da te sanse pretvori u golove. Doveli smo Jorgensena. (produžili kepu na jos 2 ispod prosecna golmana) Doveli smo Tosina. Doveli smo tinejdžera iz barce. Doveli smo levog beka gde i nije gorelo. Zamenili smo Galaghera, Dusberi holom i tamo gde nije mnogo gorelo doveli smo 2 zvucna ofanzivna vezna. Nema sta, genijalno. I posle treba neko da mi kaze da mi imamo sportski sektor i sportskog direktora i da transfer politiku ne vodi Tod dijaboli Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358012 9 hours ago, Wisey said: Das igraca rivalu i jos ga placas. Bolje da je ostao na tribinama jos pola godine. Onda bi mu cijena propala skroz, ovako ako ok odigra za Arsenal dogodine ga mos prodat. 8 hours ago, cobinho said: tamo gde nije mnogo gorelo doveli smo 2 zvucna ofanzivna vezna. 3, došao je i Sancho. Felix i Sancho su nepotrebni, ali Neto je itekako potreban, tanki smo bili na krilima... Prijavi
5. septembar 2024.2 god. comment_358188 Chilwel ide u Fenerbahce, napravili smo par nebitni transfera, Chilwel je mogo komotno ostati sasvim ok igrac za rotacije. Napadac se moro kupiti. Prijavi
5. septembar 2024.2 god. comment_358189 Izdržati do januara i držati priključak za top 4, šta ćeš drugo. Prijavi
5. septembar 2024.2 god. comment_358199 4 hours ago, Zemo said: Chilwel ide u Fenerbahce, napravili smo par nebitni transfera, Chilwel je mogo komotno ostati sasvim ok igrac za rotacije. Napadac se moro kupiti. Jest propo lik Prijavi
5. septembar 2024.2 god. comment_358205 Lik ima 27 godina i sasvim ok i korektan igrac bio u timu koji je osvojio ligu prvaka, olahko ga se rjesavamo a za to je najveci krivac trener koji ih je javno otpisao i snizio im cijenu da odu dzabe. Prijavi
5. septembar 2024.2 god. comment_358206 26 minutes ago, Zemo said: Lik ima 27 godina i sasvim ok i korektan igrac bio u timu koji je osvojio ligu prvaka, olahko ga se rjesavamo a za to je najveci krivac trener koji ih je javno otpisao i snizio im cijenu da odu dzabe. Ako je vec snizio cijenu tj moze dzabe otici, zar onda nije cudno sto jos ne ide? Prijavi
6. septembar 2024.2 god. comment_358213 Plata, sklon povredama. Inace mislim da chilwell nista losiji od pudlice nije Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.