6. juli 2025.1 god. comment_365678 13 minutes ago, chiba said: Felix, Čilvel i Sterling i nemaju profile na zvaničnoj stranici kluba sa njima smo baš zaglibili Nema ni Petrović ali mislim da će se za njega naći neki kupac sigurno inače, oni gore namaju, dok suspemdovani Mudrik ima, i ima Nkunku ... Felix pregovara sa Benficom i obje strane su zainteresovane ali Chelsea trazi oko 40m eura sto je suludo, 20-25 ako dobiju je odlicno. Sterling i Chilwell su najveci problem, niti imaju kvalitet niti su spremni pristati na smanjenje plate sto otezava kupnju bilo kog drugog kluba. Za njih daj boze da ukupno dobijemo i 10m a realno bilo bi dobro i da odu dzabe samo da se rijesimo njihovih plata koje su 15 i 10 miliona godisnje. Prijavi
7. juli 2025.1 god. comment_365686 Ma ovo će muka da bude da se ti igrači prodaju... i pritom da se nadovežem na vest da novac zaradjen od učešća na FIFA WC za klubove, čitao sam nešto da neće ući u knjige koje gleda UEFA a od značaja su za pravdanje troškova zbog kojih smo kažnjeni tek to mi je besmisleno, pa jel to legitimno takmičenje ili nije, kako sad ne priznaju Prijavi
7. juli 2025.1 god. comment_365688 1 hour ago, chiba said: Ma ovo će muka da bude da se ti igrači prodaju... i pritom da se nadovežem na vest da novac zaradjen od učešća na FIFA WC za klubove, čitao sam nešto da neće ući u knjige koje gleda UEFA a od značaja su za pravdanje troškova zbog kojih smo kažnjeni tek to mi je besmisleno, pa jel to legitimno takmičenje ili nije, kako sad ne priznaju Positive cash flow je uvek dobra stvar. Prijavi
8. juli 2025.1 god. comment_365708 vrednost pojedinih igrača je višestruko opala, Fofana, Sterling, Čilvel, Nkunku Disasi, KDH, Felix, svi oni su ili papreno plaćeni ili su i plaćeni plus velika plata ko je kriv sad za tu situaciju??? nemam ja ništa protiv prodaje ali to je 7 igrača od kojih su bar 4 ili 5 trebala da igraju u prvu postavu a sad neki ni nemaju profil na stranici kluba, i neka nas posle UEFA kažnjava igrači koji nisu izgubili vrednost su Madueke, Čaloba, Veiga, Petrović, Ugočukvu, Broja, Sančez Liverpul i Siti su ispred nas pre svega iz razloga zato što zadnjih 5 godina imaju neki jasan cilj i stabilnost, kod nas je sad još gore, oduvek smo imali problem sa trenerima, ali sad čini mi se da ne postoji ni neki plan u globalu Prijavi
9. juli 2025.1 god. comment_365736 Radije bi da se proda Badiashile nego Chalobah. Isto tako sam i Wesa Fofanu prekrižio. Puno je tu stopera, malo je prave kvalitete. Prodat tri prosječna, Badiashile, Veiga, Fofana i dovest jednog pravog npr Guehi, Inacio ili Schlotterbeck i opet smo brojevno ok na toj poziciji, smanjili smo trošak plače, zaradili i riješili problem u svlačionici. Prijavi
9. juli 2025.1 god. comment_365744 Ma samo Schlotterbeck. Ne znam sto nasi ne zaganjaju, mislim i da je u zadnjoj godini ugovora. Stoper svjetske klase, cudi me da nije vec u Bayernu zavrsio. Prijavi
9. juli 2025.1 god. comment_365747 Gittens, Kobel i Schlotterbeck su pred neki dan trebali biti predstavljeni u kompletu za 100 milijuna i bok. Naši su pogodili s Joao Pedrom, slučajno ili ne, neka sada pokažu. Ne trebaju biti niti ova tri imena za stopera, ako će opet pogoditi s nekim na kojega mi na forumu ne gledamo, a da bude pogodak kao Joao Pedro. Prijavi
9. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365749 2 hours ago, Bari said: Ma samo Schlotterbeck. Ne znam sto nasi ne zaganjaju, mislim i da je u zadnjoj godini ugovora. Stoper svjetske klase, cudi me da nije vec u Bayernu zavrsio. Zato što je povrijeđen, mada to mu je samo prednost kod nas. Prijavi
9. juli 2025.1 god. comment_365758 Geremi ima neki fetis na sloterbeka, kao da imas fetis na sulea, kurci od igraca. Prijavi
10. juli 2025.1 god. comment_365793 On 7/9/2025 at 7:45 PM, diablo_bih said: Geremi ima neki fetis na sloterbeka, kao da imas fetis na sulea, kurci od igraca. U pravu je Geremi treba po svaku scenu dovesti Schlotterbacka, idealni spoj Silve i Rudigera Prijavi
10. juli 2025.1 god. comment_365794 Schlotterbeck inače izvodi kornere u Dortmundu. Na jednoj utakmici je dvaout asistirao tako. Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365801 ništa nije isključeno.... tek treba onog čukvamenku ili kako se već zove da im ponovo damo na pozajmicu Borusija kolko vidim uopšte ništa ne koči prodaju bilo koga ako izadješ sa tom nekom cenom koju su oni zacrtali Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365807 Nico je levonog, mi za tu poziciju imamo Colvila koji se popravio znatno krajem sezone a i zna da bude problematicno kada levonog igrac igra desnoga stopera. Forumska zelja no1 Murillo je izgleda na meti Atletika jer im Totenhem ne zeli da proda Romera. Nedostaje nam taj fizikalac u odbrani jer smo u napadu dobili Delapa. Prijavi
11. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365810 za ove koji nisu skontali ja sam se zajebavao za Schloterbecka. Prijavi
11. juli 2025.1 god. Autor comment_365814 Murillo je isto ljevak. Da se mene pita, doveo bih Dunka iz Brightona. Na trzistu nema top stopera dostupnih a treba nam malo iskustva pozadi. Fofana se ne bi smio vise vracati u sastav, lik je kikser teski. Jos kad ga spojis sa debilom od golmana, to je recept za katastrofu. Problem je sto je sa svim silnim povredama izgubio na vrijednosti i sad ga ne mozes vise ni prodati. Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365815 19 minutes ago, Wisey said: Murillo je isto ljevak. Da se mene pita, doveo bih Dunka iz Brightona. Na trzistu nema top stopera dostupnih a treba nam malo iskustva pozadi. Fofana se ne bi smio vise vracati u sastav, lik je kikser teski. Jos kad ga spojis sa debilom od golmana, to je recept za katastrofu. Problem je sto je sa svim silnim povredama izgubio na vrijednosti i sad ga ne mozes vise ni prodati. Bezveze trosimo svi vrijeme na pisanje i za citanje kada se prica o igracima starijim od 25 godina. U skladu s tim, trebate tj trebamo pisati o igracima unutar tih granica godina i koga dovesti. Recimo u engleskoj nema boljeg stopera od Murilla ili Brantwheita a da su mladji od 25 godina a usput i valjalju cemu. Sto se tice stopera van engleske, to su Antonio Silva, Diamonde, Scalvini, Araujo, Hato, Lukeba. Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365824 Jean Paul Van Hecke je Dunkov partner iz odbrane i izabrali su ga za igrača sezone u klubu. Zadovoljava prvi kriterij uprave - da je iz Brightona. Zadovoljava drugi kriterij uprave - da je mlađi od 25 godina. I zadovoljava jedini Maskov kriterij, znate već koji. Kad smo kod odlazaka - Petrović izgleda za 25 miliona u Bournemouth. Da ga kupujemo koštao bi 40-50 sigurno. Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365828 Gonzalo Inacio je top izbor za stopera i bolji od svih tih stopera iz Portugala, a navodno Diomande ide u Crystal Palace. Prijavi
18. juli 2025.1 god. comment_366043 Newcastle zagrizao za Disasija. Ajmo se riješiti tih trupaca, Disasi, Badiashile, Chillwell, Felix, Sterling, Broja.... Idemo raditi Prijavi
18. juli 2025.1 god. comment_366049 Samo Chilwella i Sterlinga da se rijesimo bilo bi ogromno. Zao mi je Chilwella, odlican lijevi bek ali ga povrede unistile. A mogao je postati jedan od najboljih na svojoj poziciji bez ikakvih problema. Bila bi interesantna borba izmedju njega i Cucurelle. Prijavi
18. juli 2025.1 god. comment_366050 Odlican igrac nego ga je glupi Maresca prekrizio bezveze. Prijavi
18. juli 2025.1 god. comment_366051 57 minutes ago, Zemo said: Odlican igrac nego ga je glupi Maresca prekrizio bezveze. Vidimo al se otimaju za njega. Prijavi
18. juli 2025.1 god. comment_366052 15 minutes ago, hamco said: Vidimo al se otimaju za njega. Ma mogao je biti solidan backup kukiu. Ne znam sto ga niko ne zeli, dal je plata u pitanju il je se poselamio s fudbalom nemam pojma Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.