Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

1 hour ago, Wisey said:

Cak i Aubu ce neko uzeti, samo se marokanske stetocine ne mozes kutarisati ni pomocu trikova.

Pa lik je pao na medicinskim pregledima kod arapa i to se javno zna. Niko se nece s njim zamajavati. 

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

Jedan u nizu maestralno glupih transfera. Svi smo znali od pocetka da je sranje, da ce biti sranje. Ipak nasi su ga doveli i platili 12 miliona ljudima da bi ti se lik pokenjao u usta kad je u pola sezone otisao slaviti titulu s Barcelonom. I na kraju slag na tortu dolazi nasa legenda Lampard i vraca ga u sastav.

• Autor

Izgleda Odoi ode u Italiju. Hocemo li ista pazariti za njega? Ipak jos uvijek mlad, ima vremena da nesto od talenta pokaze bez obzira na sve. Moralo bi se barem 15 miliona traziti.

Ostalo jos Zijesa i Lukakua da utopimo. Nekih 50ak miliona za ovu dvojicu je mjera.

4 hours ago, Wisey said:

Izgleda Odoi ode u Italiju. Hocemo li ista pazariti za njega? Ipak jos uvijek mlad, ima vremena da nesto od talenta pokaze bez obzira na sve. Moralo bi se barem 15 miliona traziti.

Ostalo jos Zijesa i Lukakua da utopimo. Nekih 50ak miliona za ovu dvojicu je mjera.

Ima opcija i Fulham i dalje. Nije to jos gotovo koliko prica onaj debil.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Sat transfer roka otkucava, a mi se jos nismo rijesili Zijesa i Lukakua. Dodajem takodjer Odoija na kojeg se ne racuna a kad se vrati Badiashile ne vidim potrebu ni za Chalobahom vise. Pa barem ovu prvu dvojicu da nabijemo nogom, jer Odoi i Chalobah su mladi igraci i mislim da ce se naci kupaca za njih.

1 hour ago, Wisey said:

Sat transfer roka otkucava, a mi se jos nismo rijesili Zijesa i Lukakua. Dodajem takodjer Odoija na kojeg se ne racuna a kad se vrati Badiashile ne vidim potrebu ni za Chalobahom vise. Pa barem ovu prvu dvojicu da nabijemo nogom, jer Odoi i Chalobah su mladi igraci i mislim da ce se naci kupaca za njih.

Lukakua se teško resiti jer je lik umislio da je Mesi pa kao moze da bira gde ce i šta će, a u stvari ga niko ne želi. 

Za Zijeha se javno zna da je pao na lekarskom te da ima problema sa kolenom, tako da je i njega jako teško uvaliti bilo kome. 

Mozemo rec da nam je dobro dosla ova saudijska liga i kupovna moc.

Kurac bi se mi rijesili kulibalia i mendia da ih nije bilo. Malo je falilo da nas poguraju i s lukakuom i ziyechom.

Opet koliko toliko smo iskoristili ih dok mnogi klubovi i nisu.

On 8/15/2023 at 5:47 PM, Wisey said:

CHO vjerovatno Fulham ili jos neki tim iz PLa, a Chalobah kontam da ce otici u Inter do kraja roka.

• 2 sedmice kasnije...

Sa kukureljom je presecena vrpca. Otvoren butik Boelijevih transfer bisera za velike pare. Mozemo da otvorimo kladionicu. Ja tipujem na Mudrika da je sledeci.

Kad god gledam neke Igrace sto na transfer marketu sto na SofaScore i njihove procenjene vrednosti upada mi u oko sledece: masa igraca kod nas sa mnogo manjom vrednoscu nego sto su placeni, i masa igraca sa mnogo vecom vrednoscu nego sto smo ih mi prodali. Malo je klubova kod  kojih je taj minus tako izrazen. Mislim da je mancester tu negde sa nama. 

Tacno se vidi apsolutna nepismenost i bahatost americkih kauboja. 

Svi veliki klubovi uglavnom kupuju igrače značajno iznad tržišne (transfermarkt) vrijednosti. Svi veliki klubovi uglavnom prodaju svoje propale igrače značajno ispod tržišne vrijednosti. Mi smo prvaci Europe u propalim transferima tako da je kod nas to najizraženije. Mi smo i napravili par ekstremno glupih transfera zadnjih godina što pojačava utisak.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.