10. april 2023.3 god. comment_343559 Kovačić je višak u ekipi ako se Santos odluči dovesti odmah u prvi tim. A tu je i Casadei. Treba uzeti paru za Kovačića dok se još može. Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343568 Vi stvrano mislite da dijete bez jedne minute ozbiljnom fudbalu može da dođe i odmah zamijeni Kovačića koji igra u najjačim ligama svijeta zadnjih 10 godina ? Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343616 Ne treba zaboraviti da se u zadnje vrijeme par puta spominjalo da je Kovacic nezadovoljan. Meni je on odlican igrac, ali me uzasno nervira sto je debil i ne zna osutati loptu. Ali ako bi dosla dobra ponuda prodao bih ga, svakako klubu treba novac, a i u pravo vrijeme bismo ga se rijesili. Prijavi
10. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343618 Kovačić zna igrati fudbal, ali statistički sve 0 na 0, niti golova niti asistencija. Što je najjače nama je to nešto što najviše treba, uzeti npr. SMS koji igra istu poziciju, a daje golove iz slobodnjaka, nakon kornera, ogroman broj asistencija. Upravo nešto takvo treba i Kovačić da radi. Slična stvar i za Felixa, mnogo stila i umijeća, ali nikakve vajde. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343623 Kad se vratiš 2-3 sezone unazad i uzmeš sve veznjake, Mount ispade onaj koji je ubjedljivo najproduktivniji (Jorginhovi penali me ne zanimaju) ali evo vi njega odjebaste prije svih, tako da... Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343625 20 minutes ago, Kun Aguer0 said: Kad se vratiš 2-3 sezone unazad i uzmeš sve veznjake, Mount ispade onaj koji je ubjedljivo najproduktivniji (Jorginhovi penali me ne zanimaju) ali evo vi njega odjebaste prije svih, tako da... Ruku na srce niko normalan ne bi prodao Mounta, ali kombinacija njegove loše forme i ponašanja u tom periodu dovela je ljude do toga da se zapitaju u vezi sa njim. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343631 Generalno ne znamo kakav je njegov stav u samim pregovorima, ovo što diablo piše šta i kako se dešava u njegovom univerzumu ne znam da li možeš uzeti za ozbiljno. 45 minutes ago, ker said: ali kombinacija njegove loše forme i ponašanja u tom periodu Ovde možeš svrstati sigurno 75% ekipe, ponašanje na terenu, prije i poslije utakmice, malo koga zaboli kurac za ovaj tim. Doduše kakav ih je beskičmenjak vodio, nije ni čudo Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343633 54 minutes ago, Kun Aguer0 said: Ovde možeš svrstati sigurno 75% ekipe, ponašanje na terenu, prije i poslije utakmice, malo koga zaboli kurac za ovaj tim. Doduše kakav ih je beskičmenjak vodio, nije ni čudo Pa 75% i jeste zrelo za prodaje, ali hajde. Ne tvrdim da nisu jedino igrači krivi za takav stav i toliku nezainteresovanost za klub. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343640 Nije isto kad zijesa boli kurac i mounta. Mount je dijete nase, valjda bi trebo za klub se boriti makar on Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343643 23 minutes ago, soxx said: Nije isto kad zijesa boli kurac i mounta. Mount je dijete nase, valjda bi trebo za klub se boriti makar on Mount mi nije izgledao da ga je bolio kurac koliko je bio loš i nekako izvan sebe. Ni Havertza recimo ne boli kurac, trudi se on ali kad ne zna džaba ili Gallagher recimo... Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343658 7 hours ago, ker said: Ruku na srce niko normalan ne bi prodao Mounta, ali kombinacija njegove loše forme i ponašanja u tom periodu dovela je ljude do toga da se zapitaju u vezi sa njim. 6 hours ago, Kun Aguer0 said: Ovde možeš svrstati sigurno 75% ekipe, ponašanje na terenu, prije i poslije utakmice, malo koga zaboli kurac za ovaj tim. Doduše kakav ih je beskičmenjak vodio, nije ni čudo Dodajmo tome da mnogi žele dovesti Mounta, a malo ko želi dovesti tih 75% ekipe. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343689 16 hours ago, Adi said: Dodajmo tome da mnogi žele dovesti Mounta, a malo ko želi dovesti tih 75% ekipe. Što ti ukazuje na to da svi znaju ko je kvalitetan igrač a ko talašika. Mount je u ove 2-3 sezone bio kompletan paket, jedino čega se sjećam je da je previše busena čupo kad je trebao da šuta sa distance (ako nije slobodnjak u pitanju). Ostalo je sve bilo na mjestu, golovi, asistencije, presing, napad, odbrana... Prijavi
15. april 2023.3 god. Autor Popularna objava comment_344016 Caloba, Pulisic, Zijes, Ćuću, Sterling, Loftus, Auba, Haverc, Zakaria. Ovo je sve otpad koji treba rastjerati. Komotno moze ici i Galager i Kovacic sto se mene tice. Prijavi
20. april 2023.3 god. comment_344316 Vreme je da se radi. Cilz, Silva, Kolvil, Badi, Fofana, Dzejms, Enzo, Mudri, Madueke su jedini koje ja ne bih stavio na prodaju. Sve ostalo najuriti. Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344347 Na osnovu cifri za koliko svakog igrača moramo prodati da bi bili u plusu to je na kraju veoma lako ostvarivo, samo što neke treba maknuti sa liste naravno a neke nove dodati, kako vrijeme odmiče moj lični spisak za odstrjel je sve širi. Što se golmana tiče prodao bih jednog ako baš moram i onda možda doveo nekog novog ali to je najmanji problem Odbranu bih počistio. Pudlica, Ćabola, Azpi, Kulibali (ako je moguće uzeti solidne pare ako ne neka ga kao backup), Ampadu, Sarr i Rahman od posuđenih. Za Pudlicu bi bilo dobro uzeti preko 20ak miliona zbog ffp-a a ovo ostalo sem kulibalija samo prodati i otarasiti se. Sredina bi najmanje rezova pretrpila, osim onog kurca od igrača Bakayoka prodao bi RLCa i/ili Connora, naši igrači te bi nam pare dobro došle a sigurno je da neće imati dovoljno minuta, dok bih i Zakariu vratio. Napad: Sterling, Pulišić, Ziyech, Auba, Lukakua i mozda Havertza za fine pare, ovo ostalo samo odjebati. CHO neka bude na posudbama da Adi ima šta pisati. Dakle nekih 15ak imena računajući igrače na posudbi. Prijavi
24. april 2023.3 god. comment_344506 Ne mozes ti sa Italijanima pregovorati. Oni će ga traziti na dvogodišnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa, oa da i taj otkup posle placaju u ratama. Druga opcija je Inter, jer Skrinjar odlazi, ali ni oni nisu bas nesto bolji kad je lova u pitanju. Iako je znatno popravio formu u godinama je i prima veliku platu, tako da ne bi bilo lose da ga se otarasimo. Prijavi
24. april 2023.3 god. comment_344508 Ja bih da ostane, zbog liderstva i iskustva, ne mogu svi mladi biti u odbrani. Prijavi
25. april 2023.3 god. comment_344548 Ovo mi nekako zvuci previse dobro da bi bilo istinito, ajde timovi tipa CP, Lester i sl. Imaju dosta para pa mogu izdvojiti 30m funti, ali gde ce nemci dati tolko Prijavi
25. april 2023.3 god. comment_344549 13 minutes ago, chiba said: Ovo mi nekako zvuci previse dobro da bi bilo istinito, ajde timovi tipa CP, Lester i sl. Imaju dosta para pa mogu izdvojiti 30m funti, ali gde ce nemci dati tolko Pa jedino ako neko Belingema kupi. Prijavi
4. maj 2023.3 god. comment_344771 Igrače koji su na izlaznim vratima možemo podijeliti u nekoliko kategorija: Zna, ali se ne trudi: Koulibaly, Kovačić, Loftus-Cheek, Sterling, Havertz Ne zna, ali se trudi: Azpilicueta, Chalobah, Cucurella, Gallagher, Pulišić Ne zna i ne trudi se: Ziyech, Aubameyang Ovim treće je davno trebalo prebaciti u u23 ekipu ili raskinuti ugovor, ako ih se nije prodalo. Za prve postoji nada da bi ih novi trener motivisao da daju svoj maksimum, a za druge postoji nada bi neki od njih bili korisniji u (novom) sistemu. Sveukupno, za skoro nijednim ne bih žalio. Prijavi
4. maj 2023.3 god. Autor comment_344773 Meni je njemacko magare u drugoj kategoriji. Ostalo sve potpisujem. Prijavi
5. maj 2023.3 god. comment_344779 Ma sve to treba prodati, nikome šansu ne davati. Neki su tu već dugo i njima ne bih dao šansu ni da postoji mogućnost da postanu superzvijezde. Nijedan od njih nije ni malo samokritičan, a kamoli u zdravoj mjeri i nema šta da se traži to neko rješenje. Vozi drug tamo u neki prosječni klub i tamo imaj promjene raspoloženja i osjećanja prema klubu. Chelsea je klub u kojeg je utrošeno milijarde, nije neki Leverkusen ili Everton il šta ti ga ja znam. Naravno, ni pola od ovog navedenog neće biti prodano što zbog nemogućnosti da se nađe kupac, što zbog nekog djetinjastog uvjerenja da će stvari doći na svoje same od sebe. Prijavi
17. maj 2023.3 god. comment_345049 Ziyech, Auba i Kova sam nekako siguran da odlaze. Da je utrpat pulisica i kulibalia nekome. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.