19. maj 2023.3 god. comment_345095 Zasad sigurnih 7 odlazi, to su CHO, Kova, Auba, Ziyech, Pulisic, RLC i Mendy. RLC vjerovatno prva prodaja, AC Milan glavni kandidat. Uz ove ukljuciti Chalobu, vratiti Zakariu, Azpija i Cucurellu. Dolazi Nkunku, Gusto i vratiti Maatsena. Samo neka se smanji ekipa da se moze upravljati sa njom. Prijavi
19. maj 2023.3 god. comment_345097 Just now, soxx said: Otkud da cho ide Je li Law rekao tako ili neki tako reputabilan uglavnom idu tih 7. Ovi ostali ce otici ako dodje prava ponuda. Prijavi
19. maj 2023.3 god. comment_345099 Samo treba da se zategne u pregovorima, ne puštati za bilo šta. Tu smo sebi problem napravili jer svi znaju da moramo prodavati. Ako se vrati Maatsen imamo Chilwella, Cucurellu, Maatsena i Halla. Bolje da ga ne vraćamo, od posuđenih samo Colwill treba da se vrati. Prijavi
19. maj 2023.3 god. comment_345101 4 hours ago, diablo_bih said: Zasad sigurnih 7 odlazi, to su CHO, Kova, Auba, Ziyech, Pulisic, RLC i Mendy. RLC vjerovatno prva prodaja, AC Milan glavni kandidat. Uz ove ukljuciti Chalobu, vratiti Zakariu, Azpija i Cucurellu. Dolazi Nkunku, Gusto i vratiti Maatsena. Samo neka se smanji ekipa da se moze upravljati sa njom. I poslije uleti Romano sa tapinom i svi polude Prijavi
19. maj 2023.3 god. comment_345102 5 hours ago, Adi said: Samo treba da se zategne u pregovorima, ne puštati za bilo šta. Tu smo sebi problem napravili jer svi znaju da moramo prodavati. Ako se vrati Maatsen imamo Chilwella, Cucurellu, Maatsena i Halla. Bolje da ga ne vraćamo, od posuđenih samo Colwill treba da se vrati. Colwilla ne moram ni spominjati. On je glavni stoper. Ako se kuki proda, onda se vraca Maatsen i to je to. Hall je po hiljaditi put centralni vezni. Isto kao da pricam novokomponovanim navijacima Reala o Camavingi da nije lijevi bek. 1 hour ago, Spaha said: I poslije uleti Romano sa tapinom i svi polude Oh RLC is going to Milan, WHAT a surprise !!!! I onda danima dok se ne desi tolika i tolika cifra, plata bla bla, HERE WE GO!!!! FABRIZIO JEBI ME Prijavi
19. maj 2023.3 god. comment_345103 Od 10 što je odigrao na 9 je bio lijevi bek. Jednu je igrao na sredini i bio loš. Trenutno može računati na minute samo na toj poziciji. Prijavi
20. maj 2023.3 god. comment_345104 7 hours ago, Adi said: Od 10 što je odigrao na 9 je bio lijevi bek. Jednu je igrao na sredini i bio loš. Trenutno može računati na minute samo na toj poziciji. Nije prvi put u svijetu fudbala da je igrac na pocetku karijere igra na pogresnoj poziciji a kasnije mu treneri nasli onu pravu. Prijavi
20. maj 2023.3 god. Popularna objava comment_345105 Ko drogba npr. Citav zivot napadac a LP osvoji na beku Prijavi
20. maj 2023.3 god. comment_345106 2 hours ago, soxx said: Ko drogba npr. Citav zivot napadac a LP osvoji na beku Kao prvo Drogba nije bio citav zivot napadac, igrao je u pocetku stopera i to do neke 20-te godine. Kao drugo dobar fazon to za beka, i ja sam htio za Etoa napisati isto u prethodnom postu Prijavi
20. maj 2023.3 god. comment_345107 5 hours ago, hamco said: Nije prvi put u svijetu fudbala da je igrac na pocetku karijere igra na pogresnoj poziciji a kasnije mu treneri nasli onu pravu. Nije, zato u akademiji promijene raznoraznih pozicija i stave ih na pravu do 17, 18te. Hall igra lijevog beka samo zato sto je ljevak, isto kao i Camavinga. Prijavi
20. maj 2023.3 god. Popularna objava comment_345108 Diablu je akademija svetinja. Ako mu se svidiš kao junior kupio si ga za čitav život. Prijavi
20. maj 2023.3 god. Autor comment_345111 Diablo brat ko mazga zapeo. X primjera gdje igrac promijeni poziciju tokom karijere, nebitno pocetkom, sredinom ili krajem. Zadnji mi naumpade ovaj Zoelinton iz Njukastla. Mali Hall jedino sanse ima da pravi neku karijeru kao lijevi bek. Za vezni red treba mnogo bolja tehnika i osjecaj u prostoru. Prijavi
20. maj 2023.3 god. comment_345113 Povodom toga, izgleda da ce nam otici tudor mendel-idowu, nevjerovatan je malac, iako hoce da ostane, ali zeli da ima plan razvoja i kada ce otprilike moci zaigrati za prvi tim. Prijavi
25. juni 2023.3 god. comment_346097 Sta je jos ostalo da ode, RLC, fofana na posudbu, ako se nadje kupac za Cucurellu, Ampadu, Sarr, mozda Mount, mozda ne, Chalobah, Pulisic, Lukaku i Auba. Jos dosta je posla ostalo da se odradi. Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346102 Mislim da je Mount gotov posao nažalost, neće biti nekog primirja. Prioritet treba da bude odlazak Lakake, Aube pa onda Pulisic, Sarr, Ampadu pa i Ćabola dok važi za nekog igrača. Pudlać, RLC i ostali tek na kraju Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346104 44 minutes ago, Kun Aguer0 said: Mislim da je Mount gotov posao nažalost, neće biti nekog primirja. Prioritet treba da bude odlazak Lakake, Aube pa onda Pulisic, Sarr, Ampadu pa i Ćabola dok važi za nekog igrača. Pudlać, RLC i ostali tek na kraju Navodno Inter za Lakaku nudi pozajmicu sa obaveznim otkupom od 30 miliona, dok nasi traze 40. Milan zeli RLCa, cifra je oko 15ak miliona. Maunta ako želi da ide prodati, ne moljakati. Sara niko ni ne spominje, ni Ampadua😁 I ovo sto smo do sada prodali otpada veliki je uspeh. Ali apsolutni prioritet mora biti dovođenje defanzivne 6ice. Ako tu podbacimo dzaba i Kejna da kupimo. Opcija nema previše, i to je dodatni problem. Ako Caiceda ne potpisemo, ostaje Manu Kone recimo, ili Onana oz Evertona, Zubimendi... Svakako mora se ta pozicija hitno resavati. Veigu takodje završiti sto je pre moguće. Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346108 Znam da je tesko poslovati sa onom veprinom, Laurentisom, ali mi dosta dobar igrac Zambo Anguisa, valjda se tako pise Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346110 2 hours ago, Whisper said: Navodno Inter za Lakaku nudi pozajmicu sa obaveznim otkupom od 30 miliona, dok nasi traze 40. Milan zeli RLCa, cifra je oko 15ak miliona. . Valjda dodje jedan dan pa da vise se ne spustamo u poslove sa zabarima. Zasto sebi ovakva ucjenjivanja uopste dozvoljavaju. Pa nama su Lakaku uvalili za 100 miliona. Jel realno da smo tolike francuske sobarice? Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346114 2 hours ago, Corto Maltese said: Znam da je tesko poslovati sa onom veprinom, Laurentisom, ali mi dosta dobar igrac Zambo Anguisa, valjda se tako pise Po meni je taj svoje pokazao već u engleskoj ligi i općenito, i nikako mi nije kvaliteta za nas Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346117 Vjernost Chelseaju se treba ispitivati tako što si u stanju u svako doba dana i noći nabrojati za koga su potpisali Kante, Ziyech, Mendy i Koulibaly😁 Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346118 Nisam ubeđen da je Vlahović dovoljno dobar izbor, ali svakako je bolji od Lukakua. Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346120 Dovoljan pokazatelj kvaliteta nekog igrača je da ti ga Juventus prodaje svojevoljno. Najveći cigani u Italiji sigurno ne bi uvaljali nekog ko valja, već prodaj kilo željeza za 100€ a daj kilo mesinga za 2€. Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346123 7 hours ago, drogba 11 said: Po meni je taj svoje pokazao već u engleskoj ligi i općenito, i nikako mi nije kvaliteta za nas Pravo da ti kazem, nisam ni znao da je igrao u Eng. Onda teraj ga u k. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.