6. septembar 2024.2 god. comment_358214 21 minutes ago, soxx said: Plata, sklon povredama. Inace mislim da chilwell nista losiji od pudlice nije Pa nije plata toliko nerealna ako je igrac dobar. 190k sedmicno je sasvim ok za mnoge ekipe u evropi ako je igrac dobar. United, Arsenal, City, PSG, Inter, Barselona, Real, Atletico, Bayern, a da ne pricam o Turskim klubovima ili Saudijskim svi ovi bi mogli dati i 290k da se ne lazemo. A cak i ovi second tier klubovi iz engleske bi mu mogli dati 190 bez problema. Prijavi
6. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358215 Ovo je lista timova u Europi koji plaćaju nekog 200 hiljada funti (Chiilwellova plata) ili više sedmično: Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Inter, Juventus, Bayern Munich, PSG. Od ovih timova neki imaju samo 1-2 igrača preko. Atletico Oblaka, Juventus Vlahovića, Liverpool Salaha i Virgila, Arsenal trojicu. Nijedan turski klub nikom ne daje ovoliko, čak i Osimhen ima manje. Da je napadač neko bi se možda i zaletio da mu ponudi toliko, malo ko bi probijao granice za poluspremnog beka pa koliko god da je dobar. Kod Chilwella se brinem da postoji nešto što mi ne znamo, nemoguće da ga niko neće mimo problema sa platom. Prijavi
6. septembar 2024.2 god. comment_358216 Ms svake sezone povrijedjen Nece niko tolike pare na ugovor da kihne, pa mu prelezi sezonu. Mi smo idioti sad ga se necemo ni rijesit a odrekli ga se. Kuki ne moze iznijet sam sezonu Mogo je chilly ponekad zaigrat komotno, nije on toliko los koliko ga neki predatavljaju, sta vise, ofanzivno je odlican Prijavi
6. septembar 2024.2 god. comment_358226 A pudlici zamjena Veiga koji je hajde izgledao solidno u ovih par minuta. To je jednostavno da hoce da skresu plate skroz, pa nama je prosjek plata sada ispod nivoa plata lige nase. 65k/75 Prijavi
22. decembar 2024.1 god. comment_361105 Realno, nike opravdao očekivanja. Ne bih se bunio da ode, ali da onda dovedemo nekog kapitalca. Da mu Jackson bude rezerva. Prijavi
19. januar 2025.1 god. comment_361832 Jorge Mendes je bitna figura u Milanu trenutno, odatle i interes za Felixa. Pise se i da smo se raspitivali za Nuna Tavaresa, bivseg levog beka Arsenala. Mislim da ga je agent malo nudio okolo al dobro. Prijavi
19. januar 2025.1 god. comment_361834 Kako se Nuno Tavares uklapa u zamisli, a Benjamin Chilwell ne? (retoričko pitanje) Prijavi
19. januar 2025.1 god. comment_361836 17 minutes ago, Adi said: Kako se Nuno Tavares uklapa u zamisli, a Benjamin Chilwell ne? (retoričko pitanje) Pa ako mi kupimo Tavaresa ovi ce da kupe Casadeija... Prijavi
20. januar 2025.1 god. comment_361838 Ova prodaja Felixa svega nakon 6 mjeseci što si ga doveo potvrđuje ono što smo već znali, da je Felix doveden isključivo zato da bi se prodao Gallagher Prijavi
20. januar 2025.1 god. comment_361839 Felix nema ulogu, nema poziciju, to mu se desava konstantno kroz karijeru, njegova prirodna pozicija tog nekog polušpica je izumrla, talentovan i kvalitetan igrac, meni licno drag, al opet kazem gotovo pa neupotrebljiv. Nije uopste u tome problem, problem je u cinjenici da smo ga mi kupili iako ne znamo sta ce nam. Trampa Felix za nekog klasicnog spica ili lijevo krilo bi bila odlican posao jer bi dobili igraca koji bi imao prirodnu poziciju u ekipi i bio bi na kraju dana upotrebljiv. Mi moramo traziti tog nekog drugog napadaca ako mislimo da izgledamo koliko toliko ozbiljno u namjerama da se vratimo u TOP4, ako budemo sebe ostavili na milost i nemilost realizacije Jacksona onda jebiga znate i sami. Januar naravno da je tezak za neka dobra pojacanja ali eno Kolo Muani ode na posudbu iz PSG u Juve, jebat ga dovodis francuskog reprezentativca na posudbu, za januar sasvim ok posao. Mi vjerovatno imamo pametnija posla, vjerovatno trazimo novog Juan Sebastian Verona po Juznoj Americi. Prijavi
20. januar 2025.1 god. comment_361840 Ja sam opet nekako ubjedjen da se Felix mogao i morao vise koristiti i da je bilo prostora za njega. Slazem se da ima problem sa pozicijom, ima konkurenciju u vidu Palmera ali svejedno, utisak mi je da je mogao i trebao vise igrati. Prijavi
20. januar 2025.1 god. comment_361843 Sigurno da je mogao vise igrati ali to je opet igrac koji igra van svoje prirodne pozicije, znaci obrni okreni moras mu izmisljat ulogu van onoga sto njemu najvise odgovara jer te pozocije uopste i nemas u svojoj formaciji. Mislim da je preskup da bi ga seljakali po pozicijama koje mu u sustini ne odgovaraju, mislim da od jacih klubova jedino Inter igra formaciju gdje bi Felix imao mjesta. Prijavi
20. januar 2025.1 god. comment_361844 Moze Felix u Milanu da igra 10ku a da oni nama proslede Leaa recimo. Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362300 Mendes je u Milanu pregovara oko Felixa, Dortmund je poslao zvanicnu ponudu da pozajmi Chukwuemeku, bice obe "dry loan" verovatno. Genijalna transfer politika se nastavlja. Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362301 1 hour ago, Whisper said: Mendes je u Milanu pregovara oko Felixa, Dortmund je poslao zvanicnu ponudu da pozajmi Chukwuemeku, bice obe "dry loan" verovatno. Genijalna transfer politika se nastavlja. Zaboravio si suha pozajmica za Chilwella u Palace Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362302 Pa dobro, to sa pozajmicama i razumijem.. da se što bolje prodaju na ljeto. Jer drukčije se ne bi sigurno prodali. Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362303 11 minutes ago, reLo said: Pa dobro, to sa pozajmicama i razumijem.. da se što bolje prodaju na ljeto. Jer drukčije se ne bi sigurno prodali. Suho valja samo meso moj Relo. Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362305 Ne znam koja je logika da se riješimo Felixa i ostavimo Nkunkua. Felix se barem potrudi kad uđe u igru. Situacija sa Felixom je od starta cirkus. Doveli ga na posudbu jer nam se moglo i nismo ga zadržali. Godinu kasnije ga kupujemo jer je to bio uslov za prodaju Gallaghera, tretiramo ga kao juniora i za pola sezone ga posuđujemo. Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362306 37 minutes ago, reLo said: Pa dobro, to sa pozajmicama i razumijem.. da se što bolje prodaju na ljeto. Jer drukčije se ne bi sigurno prodali. Pazi ovaj revolucionarni izum. Možda bi se Chilwell lakše prodao da mu, recimo, damo da odigra koji meč? 😱 Na sve to i timu bude od koristi, a i imalo bismo pravog lijevog beka. Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362307 4 minutes ago, ker said: Pazi ovaj revolucionarni izum. Možda bi se Chilwell lakše prodao da mu, recimo, damo da odigra koji meč? 😱 Na sve to i timu bude od koristi, a i imalo bismo pravog lijevog beka. S obzirom da je to na nivou naučne fantastike, ostaje ova druga opcija tj. posudba. Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362308 Nek plate za pozajmicu 3 miliona i povecaju na 30 otkup i to je to. Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362309 Just now, reLo said: S obzirom da je to na nivou naučne fantastike, ostaje ova druga opcija tj. posudba. Jeste vala, ne mozes vjerovati koliko su ljudi tvrdoglavi. Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362310 Opcija kupovine za Chukwuemeku treba da se ostavi bjanko tj. da se klubovi dogovore tj. da Dortmund ima pravo prvootkupa. Jer mali će pokidati tamo i šteta je prodati ga za bagatelu kakva je 25-30 miliona. Prijavi
1. februar 2025.1 god. comment_362312 Smijesno koliko su ove pozajmice postale normala u engleskoj u zadnje vrijeme. Jbt ja se prije sjecam onda Quaresma kad je dosao na posudbu, poslije toga bas dugo vremena nismo nikoga doveli koliko se ja sjecam. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.