Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

21 minutes ago, soxx said:

Plata, sklon povredama. 

Inace mislim da chilwell nista losiji od pudlice nije

Pa nije plata toliko nerealna ako je igrac dobar. 190k sedmicno je sasvim ok za mnoge ekipe u evropi ako je igrac dobar.

United, Arsenal, City, PSG, Inter, Barselona, Real, Atletico, Bayern, a da ne pricam o Turskim klubovima ili Saudijskim svi ovi bi mogli dati i 290k da se ne lazemo. A cak i ovi second tier klubovi iz engleske bi mu mogli dati 190 bez problema. 

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Popularna objava

Ovo je lista timova u Europi koji plaćaju nekog 200 hiljada funti (Chiilwellova plata) ili više sedmično:

Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Inter, Juventus, Bayern Munich, PSG.

Od ovih timova neki imaju samo 1-2 igrača preko. Atletico Oblaka, Juventus Vlahovića, Liverpool Salaha i Virgila, Arsenal trojicu. Nijedan turski klub nikom ne daje ovoliko, čak i Osimhen ima manje. Da je napadač neko bi se možda i zaletio da mu ponudi toliko, malo ko bi probijao granice za poluspremnog beka pa koliko god da je dobar.

Kod Chilwella se brinem da postoji nešto što mi ne znamo, nemoguće da ga niko neće mimo problema sa platom.

Ms svake sezone povrijedjen

Nece niko tolike pare na ugovor da kihne, pa mu prelezi sezonu.

Mi smo idioti sad ga se necemo ni rijesit a odrekli ga se. Kuki ne moze iznijet sam sezonu

Mogo je chilly ponekad zaigrat komotno, nije on toliko los koliko ga neki predatavljaju, sta vise, ofanzivno je odlican

• 3 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Jorge Mendes je bitna figura u Milanu trenutno, odatle i interes za Felixa. 

Pise se i da smo se raspitivali za Nuna Tavaresa, bivseg levog beka Arsenala. 

Mislim da ga je agent malo nudio okolo al dobro. 

Ova prodaja Felixa svega nakon 6 mjeseci što si ga doveo potvrđuje ono što smo već znali, da je Felix doveden isključivo zato da bi se prodao Gallagher

Felix nema ulogu, nema poziciju, to mu se desava konstantno kroz karijeru, njegova prirodna pozicija tog nekog polušpica je izumrla, talentovan i kvalitetan igrac, meni licno drag, al opet kazem gotovo pa neupotrebljiv.

Nije uopste u tome problem, problem je u cinjenici da smo ga mi kupili iako ne znamo sta ce nam.

Trampa Felix za nekog klasicnog spica ili lijevo krilo bi bila odlican posao jer bi dobili igraca koji bi imao prirodnu poziciju u ekipi i bio bi na kraju dana upotrebljiv.

Mi moramo traziti tog nekog drugog napadaca ako mislimo da izgledamo koliko toliko ozbiljno u namjerama da se vratimo u TOP4, ako budemo sebe ostavili na milost i nemilost realizacije Jacksona onda jebiga znate i sami. Januar naravno da je tezak za neka dobra pojacanja ali eno Kolo Muani ode na posudbu iz PSG u Juve, jebat ga dovodis francuskog reprezentativca na posudbu, za januar sasvim ok posao. 

Mi vjerovatno imamo pametnija posla, vjerovatno trazimo novog Juan Sebastian Verona po Juznoj Americi.

Ja sam opet nekako ubjedjen da se Felix mogao i morao vise koristiti i da je bilo prostora za njega. Slazem se da ima problem sa pozicijom, ima konkurenciju u vidu Palmera ali svejedno, utisak mi je da je mogao i trebao vise igrati. 

Sigurno da je mogao vise igrati ali to je opet igrac koji igra van svoje prirodne pozicije, znaci obrni okreni moras mu izmisljat ulogu van onoga sto njemu najvise odgovara jer te pozocije uopste i nemas u svojoj formaciji. Mislim da je preskup da bi ga seljakali po pozicijama koje mu u sustini ne odgovaraju, mislim da od jacih klubova jedino Inter igra formaciju gdje bi Felix imao mjesta.

• 2 sedmice kasnije...

Mendes je u Milanu pregovara oko Felixa, Dortmund je poslao zvanicnu ponudu da pozajmi Chukwuemeku, bice obe "dry loan" verovatno. 

Genijalna transfer politika se nastavlja.

Ne znam koja je logika da se riješimo Felixa i ostavimo Nkunkua. Felix se barem potrudi kad uđe u igru.

Situacija sa Felixom je od starta cirkus. Doveli ga na posudbu jer nam se moglo i nismo ga zadržali. Godinu kasnije ga kupujemo jer je to bio uslov za prodaju Gallaghera, tretiramo ga kao juniora i za pola sezone ga posuđujemo.

37 minutes ago, reLo said:

Pa dobro, to sa pozajmicama i razumijem.. da se što bolje prodaju na ljeto. Jer drukčije se ne bi sigurno prodali. 

Pazi ovaj revolucionarni izum. Možda bi se Chilwell lakše prodao da mu, recimo, damo da odigra koji meč? 😱

Na sve to i timu bude od koristi, a i imalo bismo pravog lijevog beka.

4 minutes ago, ker said:

Pazi ovaj revolucionarni izum. Možda bi se Chilwell lakše prodao da mu, recimo, damo da odigra koji meč? 😱

Na sve to i timu bude od koristi, a i imalo bismo pravog lijevog beka.

S obzirom da je to na nivou naučne fantastike, ostaje ova druga opcija tj. posudba. 

Just now, reLo said:

S obzirom da je to na nivou naučne fantastike, ostaje ova druga opcija tj. posudba. 

Jeste vala, ne mozes vjerovati koliko su ljudi tvrdoglavi.

Smijesno koliko su ove pozajmice postale normala u engleskoj u zadnje vrijeme.

Jbt ja se prije sjecam onda Quaresma kad je dosao na posudbu, poslije toga bas dugo vremena nismo nikoga doveli koliko se ja sjecam.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.