18. juli 2025.1 god. comment_366054 Pa niko neće da ti da za beka koji je više utakmica propustio nego što je igrao zadnje 3-4 sezone, plus velika plata, još da izdvojiš pare za transfer, a pritom neće napraviti ne znam kakvu razliku na terenu sigurno, ponovo je velika kocka pre će neko da kupi napadača, krilo jel to može da donese opstanak, bek nije da nije bitan, ali može i sa nekim drugim za daleko manje para ne znam kolko još ima do isteka ugovora ali ne vidim šta mogu da urade osim pozajmice ponovo Po mom mišljenju, u takvoj situaciji, bolje i da igra nego da ne igra ali ajde... Prijavi
18. juli 2025.1 god. comment_366055 5 hours ago, Zemo said: Odlican igrac nego ga je glupi Maresca prekrizio bezveze. Meni je bas drag Ben, gotivan ga maksimalno ali eto bio je u Palaceu pa nije prismrdio prvoj postavi. Prijavi
19. juli 2025.1 god. comment_366066 pa ima i onaj Veiga, zar nije on kupljen da bude kao neki igrač za rotaciji i da uskače na više pozicija ne znam, ne pišem ništa u konteksu da mislim nešto loše samo mi nije jasno koji je zapravo plan, jel jedno je da igraš ligu konferecije a drugo je LŠ, treba nam širina koju jesmo imali ali ne razumem uopšte šta je plan šta će da rade, da uvaljaju Čilvela i Veigu, i da kupe ponovo nekog za 20m evra Lids izgleda zainteresovan za Čilvela, to možda i prodje Prijavi
19. juli 2025.1 god. comment_366067 @chiba Veiga je na prodaju, navodno se interesuju Bayern i Atletiko, moze da ide za 30/35m€ Prijavi
19. juli 2025.1 god. comment_366068 21 minutes ago, chiba said: pa ima i onaj Veiga, zar nije on kupljen da bude kao neki igrač za rotaciji i da uskače na više pozicija Kupljen je, ali ne želi da to bude. Hoće da igra isključivo štopera i to da ima minutažu. Zato ga hoćemo prodati. Prijavi
19. juli 2025.1 god. comment_366072 Upravo ovo sto kaze Adi, zeli momak zagarantovabo stopersko mjesto. Zbog toga je i isao na posudbu u Januaru a vracen Chaloba. Moglo bi se fino zaraditi na njemu. Prijavi
21. juli 2025.1 god. Autor comment_366102 Taj lik dosao proslo ljeto za, cini mi se, nekih 12 miliona eura. Placali mu platu pola godine kad je odigrao nekoliko utakmica u Konferenciji i u prvenstvu. Nakon toga slijedi posudba. Sigurno su Talijani preuzeli cijelu platu a vjerujem i odstetu za posudbu. Ta odsteta nije mala i mozda cak pokriva prvih pola godine koje smo ga mi placali. Znaci ulog cistih 12 miliona. I sada cemo ga prodati za 40 + bonusi. A nista posebno nije dao klubu. Ovakav transfer scenarij jos nisam vidio u Celziju. Prijavi
21. juli 2025.1 god. comment_366115 5 hours ago, hamco said: Odlican posao. Odličan bi bio da to neće biti 20-ak miliona + 20 miliona u bonusima tipa bonus se isplaćuje ako Atletico osvoji Gold cup. I to sve na 60 godina. Italijani i Španci cigani svoje vrste. Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366130 Odličan posao. Očigledno gospoda iz kluba zna više nego mi forumaši i to mi je drago, jer godinama u nazad nije bilo tako. Madueke, Veiga, još možda Jackson. Na svima njima ćemo zaradit 15-20 milijuna. Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366155 Znamo mi, nego nas rijetko slusaju, pa kada nas slusaju budu kako treba. Jednu sezonu su nas sve slusali, bila prejaka sezona, valjda nas spijunirao neko. Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366159 Ako one Etikete iz Frankfurta vrijede 90 onda i Jackson vrijedi toliko. Ja bih prodao Jacksona samo zbog onih gluposti da crvenim kartonima i drugim vrstama ponašanja, inače mi ne smeta da bude u rotaciji. Prijavi
24. juli 2025.1 god. comment_366178 Felix je blizu odlaska u Benficu. Jedan manje, ajmo još, više me zanimaju odlasci nego dolasci. Chilwell, Sterling, Nkunku sa velikim ugovorima i Veiga, Disasi, Badiashile, W.Fofana, Gilchrist, Ugochukwu, Chukwuemeka, Broja, D.D. Fofana kao nepotrebni, ako dođe Xavi Simons onda na tu listu mogu i Dewsbury-Hall i Jackson. Bilo bi dobro tu listu očistiti što više. Penders, Acheampong, Sarr, Anselmino, Kellyman, Essugo, Guiu posudbe.... Neka se uhvate posla, puno je to igrača. Prijavi
24. juli 2025.1 god. comment_366179 Slušao sam nešto da ne žele Čukvamenku više na pozajmicu nego samo i isključivo prodaja Za Druzberija izgleda Fulam zainteresovan Prijavi
24. juli 2025.1 god. comment_366180 Za Chukwuemeku se zainteresovan Leipzig, taman Simonsa kupiti a njima njega prodati. Prijavi
27. juli 2025.1 god. comment_366231 au, ova sa Feliksom ako ga stvarno prodamo za te neke pare koje se pominju, dal 48m funti, pa to je kao poklon za rodjendan Prijavi
30. juli 2025.1 god. comment_366298 Mogli bi nas i danas usrećiti, Sterling jako blizu Napulja... Nakon njega da je još Chilwella i onda smo se riješili ovih s velikim ugovorima, za ove manje ribe je lakše, a oni su i mlađi poput Chukwuemeke, Veige itd. Prijavi
1. august 2025.1 god. comment_366333 Broja blizu Burnleya na stalan transfer. Riješavamo se otpadaka, ovo bi mogao biti najbolji prelazni rok godinama u nazad i jedan od najboljih u našoj povijesti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.