3. februar 2023.3 god. comment_339541 7 hours ago, ker said: Pa Raya je bukvalno gori od oba naša golmana. Sad će te diablo pljuvati jer je Raya dobar na fantasy-u sad kreću statistike, odbrane i drkanje kurca. Mislim da je Connor na onoj listi samo zbog toga što je povezivan bio malo pred kraj roka sa nekim klubovima, eventualno zbog toga što je akademac pa bi pomogao u slučaju FFP-a i to jedino ako dođe neka jaka ponuda od oko 50M Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339582 Ne trazi se prvi golman, vec samo onaj sto ce zamijeniti Mendya na klupi. Raya je fin izbor. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339586 Logičnije mi je da smo zainteresovani za Roberta Sancheza nego za Rayu, ipak je Sancheza u orbitu lansirao ovaj Potterov stručni štab. Visok je kao Mendy, dodaje kao Kepa i još ulazi u home grown kvotu (ulazi i Raya). Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339590 Sanchez je kikser. Raya je bolji izbor za drugog golmana. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339596 Brighton bi za Sancheza trazio 80 miliona funti vjerovatno Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339612 Uzmeš Dominika Livakovića za 10 miliona i završiš posao. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339615 13 minutes ago, Kun Aguer0 said: Uzmeš Dominika Livakovića za 10 miliona i završiš posao. Kad ne bi istrčavao kao Kepa i dodavao kao Mendy bio bi dobar. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339616 4 minutes ago, Adi said: Kad ne bi istrčavao kao Kepa i dodavao kao Mendy bio bi dobar. Za drugog golmana sasvim pristojno i jeftino rješenje. Ako se odbrana stabilizuje kao nekad što je bila neće ni golman biti toliko izložen greškama Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339737 6 hours ago, Blue97 said: Brighton bi za Sancheza trazio 80 miliona funti vjerovatno Plus ovi iz Brightona bi dobili batine od naših kaubojaša. Prijavi
17. februar 2023.3 god. comment_340684 Prodat im Mounta i uzet Belinghema na manjoj plati, koji bi ti posao bio Prijavi
17. februar 2023.3 god. comment_340685 Prizor Mounta u Liverpulovom dresu. Paralelni univerzum. Prijavi
17. februar 2023.3 god. Autor comment_340688 A Mount bi sa sezonom i po dobrog fudbala da mu se da 250 hiljada sedmicno? Dobar je igrac, nas momak i volio bih da ostane ali nije neko ko pravi prevagu na terenu. Prijavi
17. februar 2023.3 god. comment_340690 Ostvrski Oscar, nista vise. Kad pogledas kako se prica o njemu, i vratis film unazad na Oscarovu temu, videce se zapanjujuce slicnosti. Samo da se ne posere po nama i postane ostrvski Kaka Prijavi
17. februar 2023.3 god. comment_340691 1 hour ago, Wisey said: A Mount bi sa sezonom i po dobrog fudbala da mu se da 250 hiljada sedmicno? Dobar je igrac, nas momak i volio bih da ostane ali nije neko ko pravi prevagu na terenu. Upravu si. Ali rauzmijem i Mounta. Evo Fofana ima vise od 250k platu a ima sezonu dobru iza sebe. Joe bolji primjer je James, obojica dosla iz akademije, djeca Chelsea a jedan puno vecu platu ima. Okej, mnogi ce reci da je Reece bolji igrac sto je tacno ali isto tako Reece je evo vec drugu sezonu po par mjeseci out dok je Mount spreman. Jos je Mount bio igrac sezone za nas... tako da ga razumijem, ima argumente da trazi kao pajdas Reece. Sto se mene licno tice ne bi volio da ode ali ako vec postavlja uvjete izvoli, široko ti polje. Prijavi
18. februar 2023.3 god. comment_340701 Zalit ce te svi sto ste pricali za jednog od najboljih igraca nase ekipe. Sta vise, ovo je sramota sta pricate protiv Mounta! Jedini problem kod ugovora je sto ja vidim to jeste da ga zele potpisati na 7 godina, a sa malom platom. Nadati se da ce dobiti na kraju ono sto obje strane zele. Prijavi
18. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340702 Sramota je što se od početka pa do danas u nekim krugovima potura baš on kao nasljednik Lamparda. I sam on sebe smatra kao nekim mesijom kojeg smo svi čekali i očekuje kapitensku traku. Dobio baner ispred Azpilikuete i Kantea, nakon što zadnjih nekoliko mjeseci igra ispod prosjeka. Igra na krilu, a čista 8 je, nema karakteristike krila ali baš nikakve. Samim time ni njegove performanse nisu dovoljno dobre, u završnoj trećini se igra brzo, a ne da razmišljaš pola minute kome dodati loptu. Te nagrade su neozbiljne, isto nagrade za forumaše, imaš neki svoj subjektivni osjećaj koji bez ikakve dublje analize, izlažeš. Da se razumijemo Mount nije ni toliko loš koliko ga ja mrzim zato što je egoista, ko što sam mrzio Harta i danas Hendersona,Trenta, ali drug on za kapitena ispred onakvog Reeca nije i nikad neće biti. Prijavi
18. februar 2023.3 god. comment_340704 Mount je dobar igrac, trenutno nije u formi. Al i kad je u formi on nije igrac prevage. Nema taj talenat kao james, kante, hazard itd da ga je tesko zamjenit. Ako njegov odlazak znaci dolazak bellinghama. Mislim da ne trebam komentarisat Na kril6 nije doboljno dobar. Iza napadaca ili ma desetki vidimo kako jedan felix igra. U vezi vidimo kako igra enzo, kante i kova u formi. Uglavnom dobar igrac al nema to nesto da kazem woow Prijavi
8. april 2023.3 god. Autor comment_343454 Al imamo skart robe za rasprodati, pa ostacemo skoro bez igraca kad bi ih sve rasprodali. Ono na prvu: Zijes, Pulisic, Haverc, Obamejang, Galager. A kandidata je jos dosta. Prijavi
9. april 2023.3 god. comment_343543 Kepa, Koulibaly i Kovačić treba da ostanu, bio bi ih glupo i nepotrebno prodavati, ovo ostalo može da se pakuje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.