Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

6 hours ago, Geremi said:

Broja blizu Burnleya na stalan transfer.

Riješavamo se otpadaka, ovo bi mogao biti najbolji prelazni rok godinama u nazad i jedan od najboljih u našoj povijesti.

Samo da ga garnacho ne usere

Odlicno, nasi iz uprave fakat znaju prodati igrace. Zaista za pohvalu. Jos samo Disasi, Sterling i Chilwell, to ce biti izazov jaci od osvajanja LS. Zapravo to je dokaz koliko je lakse prodati igraca koji nema preveliku platu kao recimo Sterling i Chilwell. 

Noni Madueke - £48m guaranteed fee ✅ 
Joao Felix - £26m guaranteed fee ✅ 
Djordje Petrovic - £25m ✅ 
Armando Broja - Unconfirmed fee ✅ 
Mathis Amougou - £12m ✅ 
Bashir Humphreys - £12m ✅ 
Ishe Samuels Smith - £6.5m ✅ 
Kepa - £5m ✅ 
Kiernan Dewsbury Hall ⏳ 
Lesley Ugochukwu ⏳ 
Carney Chukwuemeka ⏳ 

Notable Loans :
Guiu - Sunderland 
Paez - Strasbourg 
Penders - Strasbourg 
Sarr - Strasbourg

Ugochukwu u Burnley, već je dosta tog otišlo, još su nam tu Chilwell i Sterling od ovih s visokim plaćama.

Za Jacksona se zanima Newcastle.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Kad zavrsimo odlaske Nkunkua i eventualno na posudnu Jacksona, ko ostaje? Cilvel, Sterling i Disasi. Ima li jos neko u bomb squad? Vjerujem da ce za svu trojicu biti interesanata, imaju oni fudbala u sebi. Neke cemo dati na posudbu da se oslobode plate i uredu.

18 hours ago, Wisey said:

Kad zavrsimo odlaske Nkunkua i eventualno na posudnu Jacksona, ko ostaje? Cilvel, Sterling i Disasi. Ima li jos neko u bomb squad? Vjerujem da ce za svu trojicu biti interesanata, imaju oni fudbala u sebi. Neke cemo dati na posudbu da se oslobode plate i uredu.

Disasi bi mogao u Bmouth ili neki sa donjeg doma tabele, a Chilwella trazi nekolicina ekipa, dok Sterlinga niko ne zeli osim Fulhama, a i to na posudbu.

ja se izuzetno protivim tim postupcima da ti zdravog igrača odstraniš iz ekipe pa makar i želeo da ga prodaš

pozajmica u Arsenalu promašaj apsolutni, isključivanje iz ekipe promašaj, pričam o Sterlingu

stvarno ne vidim zašto sada nije bio makar na klupi, ne znam kakav da je, bolje da ga koristi nego da skuplja prašinu

ja bih razumeo da mi dajemo po 3-5 gola svaku utakmicu, da mi ne znam kakvu igru imamo, ok ne kažem da bi Sterling ne znam šta napravio ali ovo da ti stavljaš Dzordza koji jedan prodor ne može da napravi, a trebaju ti bodovo kao kuća, ostali igraju loše, to stvarno mislim da nije bilo potrebno, pa tom liku ide plata pa ide

• Autor

Chilwella smo "prodali" Strasbourgu.

Sterling i Disasi ostaju, a Sterling jos 2 godine ugovor ima. Kako nas je sahista Tuchel zavalio svojim igracima, kao malo koji menadzer. Evo i danas-dan imamo posljedice. Mozda jedino Conte je imao tako lose transfere, kad je pritiskao Upravu. Al ipak ni blizu Tuchelu. Samo ako se sjetimo 100 miliona na Lukakua, da bi debelo smece nakon 2 mjeseca u klubu javno kukalo kako mu fali Inter. Sreca pa je uzeo Ligu Sampiona da mu se moze donekle oprostiti.

• 8 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.