2. august 2025.1 god. comment_366335 6 hours ago, Geremi said: Broja blizu Burnleya na stalan transfer. Riješavamo se otpadaka, ovo bi mogao biti najbolji prelazni rok godinama u nazad i jedan od najboljih u našoj povijesti. Samo da ga garnacho ne usere Prijavi
4. august 2025.1 god. comment_366367 Odlicno, nasi iz uprave fakat znaju prodati igrace. Zaista za pohvalu. Jos samo Disasi, Sterling i Chilwell, to ce biti izazov jaci od osvajanja LS. Zapravo to je dokaz koliko je lakse prodati igraca koji nema preveliku platu kao recimo Sterling i Chilwell. Noni Madueke - £48m guaranteed fee ✅ Joao Felix - £26m guaranteed fee ✅ Djordje Petrovic - £25m ✅ Armando Broja - Unconfirmed fee ✅ Mathis Amougou - £12m ✅ Bashir Humphreys - £12m ✅ Ishe Samuels Smith - £6.5m ✅ Kepa - £5m ✅ Kiernan Dewsbury Hall ⏳ Lesley Ugochukwu ⏳ Carney Chukwuemeka ⏳ Notable Loans : Guiu - Sunderland Paez - Strasbourg Penders - Strasbourg Sarr - Strasbourg Prijavi
5. august 2025.1 god. comment_366391 Dobar jucerasnji dan, ode dosta otpada, da hoce vise tog Sterlinga otjerati u Italiju i ovih se stopera naprodati. Prijavi
6. august 2025.1 god. comment_366418 Ugochukwu u Burnley, već je dosta tog otišlo, još su nam tu Chilwell i Sterling od ovih s visokim plaćama. Za Jacksona se zanima Newcastle. Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366423 Sterlingu je Italija sudjena, a Chilwellu da ostane jos jednu sezonu ocigledno hahah Prijavi
23. august 2025.1 god. comment_366755 Chelsea star Axel Disasi shares unseen snap from their 'bomb squad' dressing room - as he shares what life is REALLY like for Enzo Maresca's cast-offs | Daily Mail Online Prijavi
29. august 2025.1 god. Autor comment_366971 Kad zavrsimo odlaske Nkunkua i eventualno na posudnu Jacksona, ko ostaje? Cilvel, Sterling i Disasi. Ima li jos neko u bomb squad? Vjerujem da ce za svu trojicu biti interesanata, imaju oni fudbala u sebi. Neke cemo dati na posudbu da se oslobode plate i uredu. Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367033 18 hours ago, Wisey said: Kad zavrsimo odlaske Nkunkua i eventualno na posudnu Jacksona, ko ostaje? Cilvel, Sterling i Disasi. Ima li jos neko u bomb squad? Vjerujem da ce za svu trojicu biti interesanata, imaju oni fudbala u sebi. Neke cemo dati na posudbu da se oslobode plate i uredu. Disasi bi mogao u Bmouth ili neki sa donjeg doma tabele, a Chilwella trazi nekolicina ekipa, dok Sterlinga niko ne zeli osim Fulhama, a i to na posudbu. Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367038 ja se izuzetno protivim tim postupcima da ti zdravog igrača odstraniš iz ekipe pa makar i želeo da ga prodaš pozajmica u Arsenalu promašaj apsolutni, isključivanje iz ekipe promašaj, pričam o Sterlingu stvarno ne vidim zašto sada nije bio makar na klupi, ne znam kakav da je, bolje da ga koristi nego da skuplja prašinu ja bih razumeo da mi dajemo po 3-5 gola svaku utakmicu, da mi ne znam kakvu igru imamo, ok ne kažem da bi Sterling ne znam šta napravio ali ovo da ti stavljaš Dzordza koji jedan prodor ne može da napravi, a trebaju ti bodovo kao kuća, ostali igraju loše, to stvarno mislim da nije bilo potrebno, pa tom liku ide plata pa ide Prijavi
1. septembar 2025.1 god. Autor comment_367205 Chilwella smo "prodali" Strasbourgu. Sterling i Disasi ostaju, a Sterling jos 2 godine ugovor ima. Kako nas je sahista Tuchel zavalio svojim igracima, kao malo koji menadzer. Evo i danas-dan imamo posljedice. Mozda jedino Conte je imao tako lose transfere, kad je pritiskao Upravu. Al ipak ni blizu Tuchelu. Samo ako se sjetimo 100 miliona na Lukakua, da bi debelo smece nakon 2 mjeseca u klubu javno kukalo kako mu fali Inter. Sreca pa je uzeo Ligu Sampiona da mu se moze donekle oprostiti. Prijavi
28. maj28. maj comment_372788 Zato Allegri koji je predefanzivan čak i za Simeonea jedva čeka da mu stigne naš najnedisciplinovaniji igrač, u žestokoj konkurenciji. Prijavi
29. maj29. maj comment_372804 Vjerovatno je šala jer je @JenBacobs izvor, ali ne bi me iznenadilo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.