26. juni 2023.3 god. comment_346125 Pa bio je dobar u Fulhamu, kasnije i u Villarrealu i Napoliju. Prijavi
27. juni 2023.3 god. comment_346126 12 hours ago, BT14 said: Na prošloj strani napišem da je ovo transfer out sa najmanje prioriteta ali naravno da se on prvi odradi Vlahović za Lakaku može u svako doba dana i noći Prijavi
27. juni 2023.3 god. Autor comment_346133 Sad kad zavrse transfere Loftusa i Mounta ostat cemo bez komplet sredine terena. Samo Enzo i Gallagher su tu jos. Minimalno 2 vezna igraca moraju doci plus da vrate nekog od dvojca Santos/Cesadei. I tada bi sa 5 veznih bili na knap. Prijavi
27. juni 2023.3 god. comment_346134 32 minutes ago, Wisey said: Sad kad zavrse transfere Loftusa i Mounta ostat cemo bez komplet sredine terena. Samo Enzo i Gallagher su tu jos. Minimalno 2 vezna igraca moraju doci plus da vrate nekog od dvojca Santos/Cesadei. I tada bi sa 5 veznih bili na knap. Posle prvog jula pocinju kupovine. Caicedo i Veiga ce verovatno biti prve dve akvizicije, dok sam negde video da Poch zeli da radi sa Santosom. Treba nam ozbiljan partner Enzu, dobar defanzivac, pa sve ostalo, Ugarte je bio dobar izbor, al jebiga.. Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346146 Blues apparently putting him back in the proverbial shop window this summer, and setting the asking price at a very reasonable £12m. And that has indeed generated some action, with the Evening Standard reporting yesterday that there is “interest from clubs in Italy, Spain and Premier League sides in England” as well. Ovo je za Ampadua, znaci 15 mil eura, ako dobijemo 10 dobro je. Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346147 Prodamo li Pulisica za 20-25 miliona mi smo budale, pa svakakve ojebine placamo 60-70 miliona, a ovamo dijelis igrace dzaba. Ne mislim da ga treba ostaviti, ali ne treba ni dati za tako male pare. Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346148 Igrace koji ne zele ostati treba posto poto prodati. Simple as that. Daj vise da se rjesimo parazita i tih negativaca pa taman da ih dzabe damo. Prijavi
28. juni 2023.3 god. Popularna objava comment_346151 Pulisica ne mozes prodati vise od toga, jer ne postoji osnova za to. Ili je lik povredjen ili se oporavlja ili igra za kurac, a i ugovor mu ističe sledećeg leta. Nemas na osnovu cega da mu dizes cenu. Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346162 Pulišić je više toga pokazao u Chelseaju od Havertza. Ako je Havertzu cijena ostala otprilike ista ne može se Pulišiću 3 puta smanjiti. Pulišić mora koštati 30 miliona eura. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346172 Nadam se da ce bit ulaznih transfera ove godine inace ce bit jos gora sezona. Ove prodaje sad za sad sto su se ozvanicile su katastrofa. Bukvalno sve prvotimci su nas napustili. Mendy, kulibali, havertz, kante i kova a mozda bude ubrzo i mount. Dok su tu jos pulisic, auba, ziyech, gallagher, azpi, chalaba, kukurelja i slicni. Realnost je da ni ovi gore vise nisu kvalitet za prvih 11 al su mogli biti klupa i ako se ovih hamelja iz drugog reda ne rijesimo moze se rec da smo lose poslovali s odlascima. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346177 Samo ne znam ko će normalan dati 30+ miliona za Pulišića i na osnovu čega, ne sjećam se kad je odigrao u kontinuitetu mjesec dana dobrog fudbala... Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346178 Pa jest kada gledas kao da Ziyech nije fakticki otisao, da Auba nece otici, kao i Azpi. Conor ce ostati ovdje, dok Chalobi, kukiju i pulisicu se tresa stolica. Za Pulisica se trazi 25 miliona eura, Milan ga hoce za 20 miliona i ispod. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346183 Ja sam svejestan da nama trebaju promjene iz korijena da bi opet postali fudbalski klub sa koliko toliko zdravom atmosferom, ali čini mi se da ovo sve polako ide u krajnost, ne mozemo prodati 70% ekipe, jer mora neko i igrati sljedece sezone. Jedino ako idu svi oni koji ne zele da budu tu onda ok mogu shvatiti, kako god skontam previse je to promjena da bi sljedece sezone bilo sta uradili. Ne znam zasto je se Mount pretvorio u igrača koji želi pod svaku cijenu otići, gdje je odjednom ta ljubav prema klubu i ponos domaćeg momka. Slazem se da je Maddison bio materijal od kojeg bi se nesto dalo izvuci ali jbg.. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346184 Polako ljudi, cekajte da kurban bajram prodne. Bice transfera. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346186 2 hours ago, King Chelsea said: Ja sam svejestan da nama trebaju promjene iz korijena da bi opet postali fudbalski klub sa koliko toliko zdravom atmosferom, ali čini mi se da ovo sve polako ide u krajnost, ne mozemo prodati 70% ekipe, jer mora neko i igrati sljedece sezone. Jedino ako idu svi oni koji ne zele da budu tu onda ok mogu shvatiti, kako god skontam previse je to promjena da bi sljedece sezone bilo sta uradili. Ne znam zasto je se Mount pretvorio u igrača koji želi pod svaku cijenu otići, gdje je odjednom ta ljubav prema klubu i ponos domaćeg momka. Slazem se da je Maddison bio materijal od kojeg bi se nesto dalo izvuci ali jbg.. Pa nije 70 %, ostat ce nam 22-23 igraca opet i da prodas sav otpad. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346187 Mount je uvijek bio samocentričan lik, njemu je stalo da igra fudbal i osvaja trofeje i nisu mu toliki problem pare. Mount misli da on može biti jedan od nosilaca ekipe koja se bori za trofeje, a ne može. U takvoj ekipi on može biti squad igrač. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346188 6 hours ago, soxx said: Nadam se da ce bit ulaznih transfera ove godine inace ce bit jos gora sezona. Ove prodaje sad za sad sto su se ozvanicile su katastrofa. Bukvalno sve prvotimci su nas napustili. Mendy, kulibali, havertz, kante i kova a mozda bude ubrzo i mount. Dok su tu jos pulisic, auba, ziyech, gallagher, azpi, chalaba, kukurelja i slicni. Realnost je da ni ovi gore vise nisu kvalitet za prvih 11 al su mogli biti klupa i ako se ovih hamelja iz drugog reda ne rijesimo moze se rec da smo lose poslovali s odlascima. Ti tzv. prvotimci su nas odveli do 12. mjesta. Osim Kantea svima smo trebali pokazati izlazna vrata. Imamo 35 igrača i ovo prodaja što je bilo je premalo. Logično je da će se prvi razgrabiti oni koji nešto valjaju. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346193 1 hour ago, Adi said: Ti tzv. prvotimci su nas odveli do 12. mjesta. Osim Kantea svima smo trebali pokazati izlazna vrata. Imamo 35 igrača i ovo prodaja što je bilo je premalo. Logično je da će se prvi razgrabiti oni koji nešto valjaju. Ma kazem, ok je ako bude ulaznih transfera ako ih ne bude a ti hajvani ostanu na sta ce ti liciti. Mount (ako ode), haverc, kova, kulibali su sve ok igraci da budu nam rotacioni igraci. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346195 IDI IDI NESANICEE DA NE VIDIM TVOJE LICE. Kakav posao uprave, govno nezahvalno,prosječno, u zadnjoj godini ugovora uvaliti za 60 miliona britanskih funti hahahaha Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346196 2019. i 2020. je klub uložio napore da napravi tim za narednih 10 godina i taj tim se 2022. i 2023. u potpunosti raspao. Dugoročni projekat koji je trajao 3 godine i u prvoj sezoni uzeo Ligu Prvaka. Mount je bio glavni simbol tog vremena. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346200 Cijelu sezonu nije u formi, ni sjena igraca od prije 2 sezone. Nece pojacati United. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346204 Sad da pusti onu kosicu, pa da je namesta pred svaki prekid. Prijavi
30. juni 2023.3 god. comment_346236 14 hours ago, Corto Maltese said: Sad da pusti onu kosicu, pa da je namesta pred svaki prekid. Pogotovo kad bude guzio našu nejač Prijavi
18. juli 2023.3 god. Autor comment_346905 Cak i Aubu ce neko uzeti, samo se marokanske stetocine ne mozes kutarisati ni pomocu trikova. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.