Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

Sad kad zavrse transfere Loftusa i Mounta ostat cemo bez komplet sredine terena. Samo Enzo i Gallagher su tu jos.

Minimalno 2 vezna igraca moraju doci plus da vrate nekog od dvojca Santos/Cesadei. I tada bi sa 5 veznih bili na knap.

32 minutes ago, Wisey said:

Sad kad zavrse transfere Loftusa i Mounta ostat cemo bez komplet sredine terena. Samo Enzo i Gallagher su tu jos.

Minimalno 2 vezna igraca moraju doci plus da vrate nekog od dvojca Santos/Cesadei. I tada bi sa 5 veznih bili na knap.

Posle prvog jula pocinju kupovine. Caicedo i Veiga ce verovatno biti prve dve akvizicije, dok sam negde video da Poch zeli da radi sa Santosom. 

Treba nam ozbiljan partner Enzu, dobar defanzivac, pa sve ostalo, Ugarte je bio dobar izbor, al jebiga.. 

Blues apparently putting him back in the proverbial shop window this summer, and setting the asking price at a very reasonable £12m.

And that has indeed generated some action, with the Evening Standard reporting yesterday that there is “interest from clubs in Italy, Spain and Premier League sides in England” as well.

Ovo je za Ampadua, znaci 15 mil eura, ako dobijemo 10 dobro je.

Prodamo li Pulisica za 20-25 miliona mi smo budale, pa svakakve ojebine placamo 60-70 miliona, a ovamo dijelis igrace dzaba. Ne mislim da ga treba ostaviti, ali ne treba ni dati za tako male pare.

Nadam se da ce bit ulaznih transfera ove godine inace ce bit jos gora sezona.

Ove prodaje sad za sad sto su se ozvanicile su katastrofa.

Bukvalno sve prvotimci su nas napustili.

Mendy, kulibali, havertz, kante i kova a mozda bude ubrzo i mount.

Dok su tu jos pulisic, auba, ziyech, gallagher, azpi, chalaba, kukurelja i slicni.

Realnost je da ni ovi gore vise nisu kvalitet za prvih 11 al su mogli  biti klupa i ako se ovih hamelja iz drugog reda ne rijesimo moze se rec da smo lose poslovali s odlascima.

Ja sam svejestan da nama trebaju promjene iz korijena da bi opet postali fudbalski klub sa koliko toliko zdravom atmosferom, ali čini mi se da ovo sve polako ide u krajnost, ne mozemo prodati 70% ekipe, jer mora neko i igrati sljedece sezone. Jedino ako idu svi oni koji ne zele da budu tu onda ok mogu shvatiti, kako god skontam previse je to promjena da bi sljedece sezone bilo sta uradili. Ne znam zasto je se Mount pretvorio u igrača koji želi pod svaku cijenu otići, gdje je odjednom ta ljubav prema klubu i ponos domaćeg momka.

Slazem se da je Maddison bio materijal od kojeg bi se nesto dalo izvuci ali jbg..

2 hours ago, King Chelsea said:

Ja sam svejestan da nama trebaju promjene iz korijena da bi opet postali fudbalski klub sa koliko toliko zdravom atmosferom, ali čini mi se da ovo sve polako ide u krajnost, ne mozemo prodati 70% ekipe, jer mora neko i igrati sljedece sezone. Jedino ako idu svi oni koji ne zele da budu tu onda ok mogu shvatiti, kako god skontam previse je to promjena da bi sljedece sezone bilo sta uradili. Ne znam zasto je se Mount pretvorio u igrača koji želi pod svaku cijenu otići, gdje je odjednom ta ljubav prema klubu i ponos domaćeg momka.

Slazem se da je Maddison bio materijal od kojeg bi se nesto dalo izvuci ali jbg..

Pa nije 70 %, ostat ce nam 22-23 igraca opet i da prodas sav otpad.

Mount je uvijek bio samocentričan lik, njemu je stalo da igra fudbal i osvaja trofeje i nisu mu toliki problem pare. Mount misli da on može biti jedan od nosilaca ekipe koja se bori za trofeje, a ne može. U takvoj ekipi on može biti squad igrač.

6 hours ago, soxx said:

Nadam se da ce bit ulaznih transfera ove godine inace ce bit jos gora sezona.

Ove prodaje sad za sad sto su se ozvanicile su katastrofa.

Bukvalno sve prvotimci su nas napustili.

Mendy, kulibali, havertz, kante i kova a mozda bude ubrzo i mount.

Dok su tu jos pulisic, auba, ziyech, gallagher, azpi, chalaba, kukurelja i slicni.

Realnost je da ni ovi gore vise nisu kvalitet za prvih 11 al su mogli  biti klupa i ako se ovih hamelja iz drugog reda ne rijesimo moze se rec da smo lose poslovali s odlascima.

Ti tzv. prvotimci su nas odveli do 12. mjesta. Osim Kantea svima smo trebali pokazati izlazna vrata. Imamo 35 igrača i ovo prodaja što je bilo je premalo. Logično je da će se prvi razgrabiti oni koji nešto valjaju.

1 hour ago, Adi said:

Ti tzv. prvotimci su nas odveli do 12. mjesta. Osim Kantea svima smo trebali pokazati izlazna vrata. Imamo 35 igrača i ovo prodaja što je bilo je premalo. Logično je da će se prvi razgrabiti oni koji nešto valjaju.

Ma kazem, ok je ako bude ulaznih transfera ako ih ne bude a ti hajvani ostanu na sta ce ti liciti.

Mount (ako ode), haverc, kova, kulibali su sve ok igraci da budu nam rotacioni igraci. 

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.