Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

1 hour ago, King Chelsea said:

Jedino koga apsolutno ne shvatam je Arsenal, imas momentum, prvi si na tabeli, apsolutno sve funkcioniše, bukvalno ti treba jedno solidno pojačanje koje će sve te šampionske ambicije jos vise ucvrstit, navijace baciti u jos veći hajp, i ti dovedes Jorginha na kraju. Caicedo im je bio taj neko ko bi tu sredinu dodatno ucvrstio, kao što smo mi onda doveli Kantea. Mozda dovedu i Caiceda nemam pojma, mozda Jorginho bude top pojacanje, to niko ne moze znati ali ovaj njihov potez je nesto sto je spustilo njihove navijace. Plus na to sve cinis uslugu nama, Connor odbio Everton i onda oni upadaju sa ponudom za Jorginha bukvalno bolje nije moglo.

Njima vezni red Xhaka, Partey i Odegaard sasvim dobro funkcioniše. Moguće je da ne žele da ispaljuju preveliku sumu sad za Caiceda jer će na ljeto sigurno biti dobrih prilika da se ugrabi još neko pojačanje na sredini. Jorginho im dođe kao neka provjerena i sigurna opcija za malo para. Nije ni Caicedo ko Enzo sezonama dobar pa da kažeš da je neki World Class, ima finu godinu dana iza sebe i to je to ne mora da znači da bi on bio prevaga za titulu

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Njima očajno potreban veznjak, jer nemaju adekvatnu zamjenu za Parteya. Od Caiceda su odustali (očito im je preskup) pa idu na daj šta daš, a Jorginho je iskusna i jeftina opcija. A i to što ga mi ovdje hejtamo pa mislimo da smo im prodali najgoreg igrača na svijetu i nije baš kako ga se vidi u svijetu nogometa.

25 minutes ago, ja13 said:

Njima očajno potreban veznjak, jer nemaju adekvatnu zamjenu za Parteya. Od Caiceda su odustali (očito im je preskup) pa idu na daj šta daš, a Jorginho je iskusna i jeftina opcija. A i to što ga mi ovdje hejtamo pa mislimo da smo im prodali najgoreg igrača na svijetu i nije baš kako ga se vidi u svijetu nogometa.

Jorginho na Otoku nema šta da radi, jedino ako nema nenormalno dobrog DMa pored sebe, kao mi što imamo pa se prikriju njegovi nedostaci. I opet je curilo u odbrani. 

16 hours ago, BT14 said:

Jorginho na Otoku nema šta da radi, jedino ako nema nenormalno dobrog DMa pored sebe, kao mi što imamo pa se prikriju njegovi nedostaci. I opet je curilo u odbrani. 

Sad će Xhaka opet morati redati crvene kartone kad Regista zapleše i kad ga sudije krenu pretrčavati

Ono što ne kontam je šta Kovačić radi na ovoj listi, zajebaćemo se kao što se je Real zajebao kad ga je prodao nama. Još pogotovo ako ga prodamo u Premiership a bukvalno prvu od ekipa koju vidim tu je neki Newcastle recimo, oni kad bi ga doveli...

Da stvar bude još gora jedino koga sa lakoćom možeš prodati sa ove liste je upravo Mateo

Connora ostaviti.

Sto se tice ostalih, reci im direktno da se nikako ne racuna na njih i neka im agenti vec pocnu traziti nove klubove. Moze se tu finog novca izvuci.

Sta je sa Lakakom?

• Autor

Kova i Conor ne trebaju ici. O Koulibalyu bih isto razmislio, jer ne mozemo ostati samo na Fofani, Badiashileu i Silvi. Chalobaha ne racunam, on ide isto u skart robu 

Nadam se da ce Haverca prodati a dovesti jednog klasnog napadaca.

Vratit će se Colwill s posudbe, a Boehly će svakako dovesti još jednog stopera na ljeto. 

Pare koje se uzmu od Koulibalyja uložiti u stopera. Žalosno je samo što se neće više od 20 miliona uzeti za njega. A kome ga prodati i za te pare, čovjek u godinama? Može se vratiti u Napoli. 

• Autor

Nije ispunio ocekivanja ali nije ni toliko los da ne moze 20-30 utakmica u sezoni odraditi. Bio bi za rotacije sasvim solidan.

Prije bih trazio napadaca i jos jednog centralnog veznog. Takodjer, trebace novi golman na kraju price. Kepa iste boljke pokazuje i dalje, iako se u nekim stvarima popravio. Mendyu noga svakako.

17 minutes ago, Wisey said:

Nije ispunio ocekivanja ali nije ni toliko los da ne moze 20-30 utakmica u sezoni odraditi. Bio bi za rotacije sasvim solidan.

Prije bih trazio napadaca i jos jednog centralnog veznog. Takodjer, trebace novi golman na kraju price. Kepa iste boljke pokazuje i dalje, iako se u nekim stvarima popravio. Mendyu noga svakako.

Koulibaly zarađuje 200k+ sedmično,  on se obavezno mora prodati. Murinjo ako ostane na kormilu Rome bi mogao biti zainteresovan. 

2 hours ago, Adi said:

Svi oni imaju 20-ak utakmica do kraja sezone da pokažu da im je ovdje mjesto.

Bukvalno to. Imas do kraja sezone priliku dokazati se da vrijedis ovog kluba ako ne onda sut karta. Sad ocekujem da ce poceti da ginu kada znaju da nisu nedodirljivi. Uh lijepa vremena nas ocekuju,ako bude islo sve po planu. 

Zna li se koji golman je prvi pik? Meni se dopada Diogo Costa, al kontam i on kad dodje pojedini ce govoriti kako je malen i kako bi to Mendy odbranio jer je veci klipan 😅

Visok je koliko i Kepa, ne treba nam to. Kepa se popravio istina, ali nikad neće smjeti izlaziti na centaršuteve da boksuje tako da bolje da traže nekog višeg. 

28 minutes ago, ker said:

Zna li se koji golman je prvi pik? Meni se dopada Diogo Costa, al kontam i on kad dodje pojedini ce govoriti kako je malen i kako bi to Mendy odbranio jer je veci klipan 😅

Raya iz Brentforda se gleda, i Fabrizio je potvrdio to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.