30. januar 2023.3 god. comment_339124 1 hour ago, ker said: Van svake pameti mi je prodavati Conora, a pravit tim za buducnost. Ima i drugih kandidata pa neka ih uvaljuju. vala isto citam i ne vjerujem imas igraca koji ne mora biti prva postava, koji moze uletiti bilo kad, boriti se svim srcem na terenu. ako je sad lose, pa uznapredovace, ovo mu je prva sezona kod nas. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339125 Može trčati ko konj, sve ostalo je na nivou Jorginha kad mu se ne da igrat. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339126 Ma ima drugih kandidata al nema zainterrsovanih. Hocete enzu, Hocete desnog beka, krila i sve. E pa mora se nesto i zrtvovat. Kod nas ce svakako propast sjedeci na klupi. Najbolje bi ga bilo prodat uz neku buyback klauzulu. No od tog nece bit nista jer ce mu odmah i cijenu to spustit 45 miliona je lijepa cifra realno no i ja bi radije da se rijesimo nekih drugih panjeva Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339127 Ljudi morate shvatiti da je tesko prodati 'lose' igrace. Ovo je odlicna cifra na osnovu kako je Conor odigrao ovu polusezonu, ko ce kupit recimo Pulisica kad je redovno ozlijedjen, na ljeto ako i bude zdrav, otice za neke male pare vjerovatno, jedina realna opcija do sutra je odlazak RLC-a, eventualno Ziyecha, ali i sve sto se spominjalo bile su posudbe do kraja sezone, nece niko da da pare. Prijavi
30. januar 2023.3 god. Autor comment_339133 Definitivno ne treba dati Conora. Mlad igrac, zna lopte, trkac na sredini a nas momak iz akademije. Koristio bi svakoj ekipi da bude u rotaciji. Mozda neka puknu 70 miliona, pa da vidimo. Jer tolika bi cijena za nas bila, da ga mi uzimamo od Evertona ili Palacea. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339135 Zamisli dovedeš Enza, ovog uvališ Arsenalu za 30 miliona HAHAHAHAHA. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339139 Sve stranice kao protiv prodaje, stvarno su mazohisti ovi navijaci Chelseaja. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339140 Arteta je bio sličan igrač kao Jorginho. Bio zadnji igrač na sredini, dodavao prvom do sebe, pokazivao drugima gdje treba da se doda i izvodio penale. Razlika je u tome što je Arteta dobro izvodio prekide. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339141 Da postane Iniesta u Arsenalu ne zanima me, jer je u Chelsea-u karina, svakako na isteku ugovora i treba za dz ici na kraju sezone. Prijavi
30. januar 2023.3 god. Autor comment_339143 Kakve mi debile od navijaca imamo, za ne povjerovati. I zasluzujemo da nas sprdaju redom svi. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339147 Al zamisli prodaš Conora i onda ti opet ostane Jorginho pa eto njega da uparimo sa Enzom. Tačno bih se ranio. Conor je trenutno mlad igrač koji ako ništa može igrati rotaciju. Šta je Jorginho? Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339152 Ako postoji jedan razlog da budem protiv prodaje Jorginja je to sto bi dolaskom Enza u timu ostali sve isti tj slicni tipovi veznih igraca tj trkaci. RLC, Kova, Enzo, Kante sto bi nuzno znacilo menjanje uloge u timu pojedinim igracima. Ostalih 5 razloga su naravno u prilog prodaji. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339153 PSG zeli Ziyecha, jos nista konkretno, ali jedna od opcija. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339158 Od toliko govana u klubu mrtvi Everton ponudi pare za Conora, protiv tog transfera u potpunosti ! A Jorginho ako bi uletio Arsenalu odlično. Dobro i njima i nama Prijavi
30. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_339165 hajmo zvijezde poklopite se nebo te jebalo Prijavi
31. januar 2023.3 god. comment_339179 Daj i 200 miliona za Kaiseda samo nego ovo govno ide iz kluba Prijavi
31. januar 2023.3 god. comment_339182 Što više kontam sve mi je realnije da Jorginho ode u Arsenal, mislim da njima to neće biti neko takarenje. Siguran igrač koji im može unijeti stabilnost u sredinu (stati na loptu). Pogotovo sad kad je svaki bod bitan, iskusan igrač, nije sklon povredama, mislim da će im lijepo doći na ovu mladu ekipu. Prijavi
31. januar 2023.3 god. comment_339204 Dvije od tri strane u ovom transferu apsolutno shvatam, nas kao klub shvatam jer imamo toliko argumenata, od toga da znamo da nam je on igrački gledano već ponudio koliko i šta je mogao, 31 godina, ugovor mu istice na kraju sezone, do toga da jednostavno moramo početi prodavati sa obzirom na naša ulaganja. Mi u posljednje vrijeme cesto poslujemo sa Arsenalom tako da i iz tog ugla ovaj prelazak nije neki bauk, Cech otisao u Arsenal sta dalje govoriti. Jorginha takođe apsolutno razumjem, mislim da je ovo vidio kao priliku da uzme Premier Ligu i onda lagano nazad u Italiju, takođe mislim da je vidio sta se događa i da on nece imati previse mjesta u timu koji se pokusava sastaviti. Jedino koga apsolutno ne shvatam je Arsenal, imas momentum, prvi si na tabeli, apsolutno sve funkcioniše, bukvalno ti treba jedno solidno pojačanje koje će sve te šampionske ambicije jos vise ucvrstit, navijace baciti u jos veći hajp, i ti dovedes Jorginha na kraju. Caicedo im je bio taj neko ko bi tu sredinu dodatno ucvrstio, kao što smo mi onda doveli Kantea. Mozda dovedu i Caiceda nemam pojma, mozda Jorginho bude top pojacanje, to niko ne moze znati ali ovaj njihov potez je nesto sto je spustilo njihove navijace. Plus na to sve cinis uslugu nama, Connor odbio Everton i onda oni upadaju sa ponudom za Jorginha bukvalno bolje nije moglo. Prijavi
31. januar 2023.3 god. comment_339207 Jao kad nam zlatni balun slozi onaj svoj penal i zabije. Bice ludo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.