26. januar 2023.3 god. comment_338912 I na godine, Ziyech laganih 29. 25 miliona plus neke bonuse ako uhvatimo bi bilo super, također posudbe za Casadeia, Hutchinsona i Sloninu Ovog Baku bi isto bilo lijepo odjebati Prijavi
26. januar 2023.3 god. Autor comment_338913 Daj Boze da se obistini neka od glasina o odlasku Havertza. Vidim Nijemci su se raspisali o mogucem odlasku na ljeto. Tvrde da se cifra vrti oko 60 miliona eura plus eventualni bonusi. Neka povede Zijesa i Pulisica, obojica su razocarali. Aubameyang svakako mora nogu dobiti i onda mozemo dovesti jednog pravog napadaca. Osim toga remont je neophodan u veznom redu. Rekao bih da su minimum 2 veznjaka prioritet. Zlatna Lopta zbogom, a ne vidim ni Loftusa tu vise. Prijavi
26. januar 2023.3 god. comment_338919 RLC, zlatna lopta, Veciti rekovalescent, Auba, Mekano stopalo, Azpi, Brza Patkica .....kad bi svi oni otisli a mi bili y plusu za 120 130 milki i oslobodili 50 ak milki godisnje za njihove plate bila bi puna kapa. Prijavi
26. januar 2023.3 god. comment_338922 Bukvalno imamo 5 igrača u napadu koje bih prije prodao od Havertza. Odoi, Pulisic, Ziyech, Aubameyang, Lukaku. Mozda ima još ko, al' poenta je da Havertz nije najgori. Takođe Bayern je rekao da ne planira da ga dovede pa me zanima ko će nam dati 60 miliona za njega. Prijavi
26. januar 2023.3 god. comment_338925 Just now, BT14 said: Ma Borusiji ga dati uz doplatu za Belingema. Morao bi doplatiti 60 miliona i na sve to dobio bi još jednog swag hustle Engleza u ekipi. Prijavi
26. januar 2023.3 god. comment_338930 36 minutes ago, ker said: Bukvalno imamo 5 igrača u napadu koje bih prije prodao od Havertza. Odoi, Pulisic, Ziyech, Aubameyang, Lukaku. Mozda ima još ko, al' poenta je da Havertz nije najgori. Takođe Bayern je rekao da ne planira da ga dovede pa me zanima ko će nam dati 60 miliona za njega. Na njih petoricu niko ni ne računa, oni su u našim glavama već otišli. Prijavi
26. januar 2023.3 god. comment_338931 Havertz prvo ima velika primanja pa ne moze tek tako u Borusiju. Jedna od opcija je das ga tamo na pozajmnicu gde mu pola placas ti pola oni. Oni mu nabiju stats a posle mozes da ga prodas. Mada slicno to mozes i sa Atletikom njima Havertz nama Felix. Tamo se igra mekse. Mogo bi da prodje. Prijavi
26. januar 2023.3 god. comment_338932 1 hour ago, Adi said: Na njih petoricu niko ni ne računa, oni su u našim glavama već otišli. Pa to je već drugo, al sigurno nećemo prodati 6 ofanzivaca. Prijavi
26. januar 2023.3 god. comment_338934 14 minutes ago, ker said: Pa to je već drugo, al sigurno nećemo prodati 6 ofanzivaca. Pa doveli smo dosta ofanzivaca, sto ne bi ocekivali da ce prodati ove ostatke. Prijavi
26. januar 2023.3 god. comment_338938 2 hours ago, diablo_bih said: Pa doveli smo dosta ofanzivaca, sto ne bi ocekivali da ce prodati ove ostatke. Zato sto se to nikad nije desilo dosad. Prijavi
26. januar 2023.3 god. comment_338939 Ja sam za obamejanga i pulisica siguran a za ostale i ne. Mozda Zijeh jer jedino tu mogu da se zarade iole ozbiljni novci. Npr ko ce kupiti Lukakua sa tom platom kod nas kad ni inter kako igra nece da ga zadrzi. Pa mi pada napamet (malo verovatno) da ce Poter probati da od njega izvuce rezervnog napadaca tim pre sto to nece biti isti onaj tim u koji se nije uklopio. Sterling takodje ogromna plata. Jedina nada su nam Newcastle, PSG, Barca, Arapi da udomimo te igrace. Prijavi
26. januar 2023.3 god. comment_338940 Ja bih se najradije Sterlinga kurtalisao, ne znam, mozda jer ga bas ne gotivim, jos i plata. Prijavi
27. januar 2023.3 god. comment_338943 I ja bi volio da mu vidim ledja Dao je svoj najbolji fudbal poolu i citiu. Prijavi
27. januar 2023.3 god. comment_338949 Mi smo jedna od ekipa koja se baš treba riješiti škarta da bi uopste mogli prodisati, tu najvise mislim na napad, tu nema cega nema, svega ima osim neke produktivnosti, korisnosti. Ne bi rekao da nema kvaliteta, nego jednostavno, Pulisic, Ziyech, Aubameyang, sve su to igrači koji su izgubljeni igrači bar kada je Chelsea u pitanju, vidjeli smo odličnog i odlučnog Ziyecha u reprezentaciji, isto tako Pulisic u SAD, međutim čim se vrate u Chelsea sve padne u vodu, Pulisic je nekad bio igrač kojeg si bar sa klupe priželjkivao sad ni to, šta reći za Aubameyanga, najbolje ništa. Znači broj jedan riješiti se izgubljenih slučajeva iz napada. Dalje, posljednje naše ozbiljnije ulaganje u vezni red je Kovacic iz 2019. godine, a i on je tu jos od 2018. godine tu kada je dosao na posudbu. Uz tu činjenicu dodaj da su nam tu jos glavne uzdanice Jorginho koji dao šta je mogao dati i Kante koji je nažalost sve vise i vise pogođen povredama, tako da tu trebamo neki refresh, neko ko će donijeti kvalitet, kao što je Kante donijeo odmah kvalitet, npr Matić takođe. Conora jos ni ne racunam kao nekog za koga znas da ce biti tu iz sezone u sezonu, on mora bolje. Tako da broj dva remont sredine terena. I broj tri, da konačno shvatimo da su Odoi i RLC, igrači u koje smo se kleli što bi se reklo, prosto igrači za Aston Villu ili Leicester. Znači treba ih prodati i prosto se osloboditi tog pritiska da se mora računati na njih, da se mora dati njima minutaža, da oni moraju uspjet kod nas itd, jer mozda je ružno reći ali ne sluże ničemu značajnom. To je ono ili jesi ili nisi kvalitet, to se vidi, najbolji primjer je James, znači momak je kvalitet i nema tu priče, tačka, kraj. Stavi ga na štopera, na beka, na wing beka, na krilo, on će odraditi posao, uz njega tu je još i Mount vrijedan pomena. Ostali Cobham dečki moraju puno bolje ako uopste mogu bolje, mislim na ove aktuelne koji se vode kao prvotimci. Tako da oživljavat RLC i Odoia iz sezone u sezonu nema nekog smisla ako se trazi neki kontinuitet. Jos jedan odlazak koji se čini skroz kao zicer je Lukaku, jos jedna debakl investicija, odnos uloženo-zarađeno će tu svakako biti katastrofa, jer nije odigrao ništa ni u Interu. Nemas se za sta uhvatiti da bi ga solidno utopio nekom, jedino neka trampa recimo Lukaku-Felix ako se Felix pokaze dobro, sve ostalo tesko. Druga opcija koja bi mozda bila ok a neko je vec to spomenuo je da ga se nekako pretvori u jokera sa klupe, u tog nekog na koga ces napucavati lopte kad ne ide nista, naravno njegova plata je u svakom slucaju problem, druga stvar tesko da bi on "za Pottera" prihvatio takvu ulogu, tako da mozda je to nemoguce ali eto čisto prijedlog neki. Prijavi
27. januar 2023.3 god. comment_338950 Napad naredne sezone: centarfor - neko novi i Broja, krila - Mudryk, Sterling, Madueke, desetka - Nkunku, Felix/Havertz, Mount i na sve to još neko iz akademije u rotaciji. Po meni sasvim dovoljno. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339069 Ovo što je Ker napisao je živa istina, pet igrača ima koje bih prodao prije Havertza. Odoia bi možda vratio ako može igrati na desnom krilu, još jedna sezona ionako ga sad neće niko. Najveći će problem biti prodati džak crnih govana, eno ni Inter ga neće više. Em što je smeće ko čovjek, em ne igra, em povrede sad... Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339105 Nažalost, prodat ćemo igrača koji valja, a štetočine će ostati u klubu jer ih niko neće. Neka ubace neki buy-back. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339107 I ja mislim da je izuzetna ponuda i da Galagher ne moze ponuditi toliko ovoj ekipi. Zao mi je jer je dijete kluba ali mislim da je i njemu bolje negdje gdje ce imati vecu minutazu. Pogotovo ovoliki iznos olaksat ce nam racune u smislu FFP. Tako da sam za, nazalost. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339108 Ako dobijemo Enca, traziti 50+ milki evradi, i pustiti ga odmah. A dace sigurno ako im je ovo startna ponuda. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339111 Odbio Conor, kao kada bi morao otici, prije bi u Newcastle ili tako neki klub. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339113 Van svake pameti mi je prodavati Conora, a pravit tim za buducnost. Ima i drugih kandidata pa neka ih uvaljuju. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339114 Nas 40 miliona funti dovodi do plusa, jer lijezu odmah pare kada se akademac proda i to su ciste pare. Otprilike toliko ocekujem da se proda do kraja ova dva dana. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.