Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

njegov problem je bio sto nije dobro procijenio igrace htio je da im nametne svoj stil,previse otvoren i lijep fudbal,ali nije shvatio da se taktike prave na osnovu profil igraca koje ima,a mislio je da ima potpunu podrsku uprave koja mu je dala zadatak da renovira ekipu.tako da se on potpuno pogubio i dobio sut kartu sa razlogom jer kad igraci vise ne vjeruju treneru mora da bude kraj.ali dobar je on trener.
  • 3 sedmice kasnije...
U užem je izboru za klupu Spudsa nakon odlaska pijanice Harrya. Još u konkurenciji su Moyes, Capello i Roberto Martinez.
[quote name='stifmeister' timestamp='1339781241' post='59238']
Spursi u borbi za opstanak sljedeće sezone :kava: (fali onaj smajli koji pije kavu)
[/quote]

koliko nedostatka racionalnog razmisljanja i postovanja u ovom postu... ahh... bahatost i bezobrazlog... ([size=1]nista cudno u danasnjoj mladezi[size=4])[/size][/size]
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339783540' post='59241']
koliko nedostatka racionalnog razmisljanja i postovanja u ovom postu... ahh... bahatost i bezobrazlog... ([size=1]nista cudno u danasnjoj mladezi[size=4])[/size][/size]
[/quote]
Prijatelju to ti je sarkazam. Znaš što je sarkazam? Joj da, pa znaš, neki dan si imao predavanje o tome.
Vidiš, sarkazam je mnogo efektniji u kraćim rečenicama, a ne kad je cijeli odlomak napisan tako :kava:
[quote name='stifmeister' timestamp='1339786750' post='59244']
Prijatelju to ti je sarkazam. Znaš što je sarkazam? Joj da, pa znaš, neki dan si imao predavanje o tome.
Vidiš, sarkazam je mnogo efektniji u kraćim rečenicama, a ne kad je cijeli odlomak napisan tako :kava:
[/quote]

Ovdje nije bilo ni s od sarkazma... majko mila ... kakvi sve ljudi dosli na ovaj forum....
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339786989' post='59246']
Ovdje nije bilo ni s od sarkazma... majko mila ... kakvi sve ljudi dosli na ovaj forum....
[/quote]

frende, stvarno misliš da bi netko ovo ozbiljno napisao?

a što se tiče Tottenhama, ovo s Arryem im je bio vrhunac, bolje od toga neće sigurno, mogu samo gore, ali naravno daleko od toga da će se borit za opstanak, njihovo mjesto će biti negdje 6.-8.mjesto
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339786989' post='59246']
[/quote]
Je, u pravu si. Tako je. :D/

Jebote, običnu zajebanciju ne skužit
Naucen sam na svakakve postove i na svakakvo podcjenjivanje i omalovazavanje od pojedinih clanova na ovom forumu... tako da mi ono nije ni malo izgledalo na sarkazam i zajebanciju...

EDIT: ako je stvarno bila zajebancija nadam se da ces prihvatit moju ispriku...

Uređeno , autor izmjene: Villas-Boas

Informacija da je sve dogovorio sa Tottenhamom, trogodišnji ugovor. Pratit ću Spudse s pozornošću naredne godine. Mislim da kopa sam sebi rupu Andre s ovim jer je moguće da prodaju nekog od ključnih igrača i onda nije dospio nigdje. Vidjećemo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.