21. februar 2012.14 god. comment_28531 Slazem se da bi Lukaku trebao dobiti malo vise vremena, cak iako bi nasi napadaci bili u najbolji formi zivota - al jebiga batice... takav ti je Chelsea. Kad dodje pritisak, jebes klince, valjaj starije. E da je malo vise Carlo koristio klince dok smo karali sve redom pre dve godine, mozda bi Tore bio nama desno krilo sada... mozda bi Stoch bio levo krilo (umesto sto moramo Sturridge-a da koristimo na desno i samo da placemo sto nemamo levo). Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28756 [quote name='Caeruleus' timestamp='1329749798' post='28275'] Ovo ljeto bi u Engleskoj moglo biti vruće ne što se tiče transfera igrača, nego transfera trenera. Gledajte ovo ljudi moji: MANCHESTER CITY TRAŽI NOVOG TRENERA (otpušten Mancini) [/quote] jel se ti salis? ili ti ozbiljno, da otpuste Mancijina a najbolje igraju u Premier ligi, a jos su blizu i da je osvoje Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28759 Još jedna u nizu odličnih partija, svaka čast majstore. Ne brini ništa, očekujem da te how yes no i njegova vojska brane i nakon ove utakmice, pa na kraju krajeva imaš lijepu frizuru. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28767 Ja sam i dalje uz AVBa, ako naravno sutra ne dobije otaz Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28768 sta? opet Boas kriv? pa usta vi gledate, vi vidite samo ono sto zelite, a ne vidite kako Boas mlatara rukama, ne sjedi na klupi, pojasnjava igracima koji se nece da zalazu. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28772 neka neka, ostaje nam borba za Europa ligu, ali realno, i to ćemo teško dostići Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28775 nama je pored krize u igri i kriza u svlacionici u to sam siguran evo kazu da neki igraci uopste ne slusaju sta im AVB govori Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28780 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329860075' post='28759'] Još jedna u nizu odličnih partija, svaka čast majstore. Ne brini ništa, očekujem da te how yes no i njegova vojska brane i nakon ove utakmice, pa na kraju krajeva imaš lijepu frizuru. [/quote] Ma daj Toni, pokusavao ja AVB cijelu sezonu sa svim igracima i nista nije mogao. Jednistavno ovi se igraci ne uklapaju u njegov koncepti igre, jer su ograniceni. Mnogima je vijet trajanja davno prosao a neki nisu dovoljno dobri... Nemoj bas svaki poraz da krivis trenera!! Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28793 [quote name='Adis988' timestamp='1329860953' post='28780'] Ma daj Toni, pokusavao ja AVB cijelu sezonu sa svim igracima i nista nije mogao. Jednistavno ovi se igraci ne uklapaju u njegov koncepti igre, jer su ograniceni. Mnogima je vijet trajanja davno prosao a neki nisu dovoljno dobri... Ne moj bas svaki poraz da krivis trenera!! [/quote] I jeli onda lakše promijenit DVADESET IGRAČA ili JEDNOG TRENERA? I dovest trenera koji će znat s ovim igračima. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28800 ja sam u jedno siguran a to je da bi Mourinho itekako znao s ovim igračima...a nije jedini, ima još dosta trenera koji bi znali[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329861130' post='28793'] I jeli onda lakše promijenit DVADESET IGRAČA ili JEDNOG TRENERA? I dovest trenera koji će znat s ovim igračima. [/quote] eto ovime si sve rekao, ali ljudi jednostavno neće da shvate Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28820 Jesam kurac uz njega više. Pa dosta je više provokacije i jebavanja, od našeg lipicanera avb nema ništa. kurac ljudi mogao bi i ja da vodim ekipu koja je skoro savršena, ima predobre igrače i jednako uigrana kao što je bio Porto. ALi momak ajde uzmi ekipu kojoj treba veca snaga u kojoj treba uložiti snage psihičke da bi dostigli veči stepen. Dragi AvB goni se ba više u kurac... [color=#0000cd][size=8][font=comic sans ms,cursive]MRŠ IZ SVETINJE ![/font][/size][/color] Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28878 Nakon svake utakmice i kiksa nakon sto prodje izvjesno vrijeme ohladim malo glavu i onako u sebi pomislim "aj mozda mu fkt treba dati vremena" ali sada stvarno je prekrdasio sve granice. VADI GOVNA NAPOLJE. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28885 [img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/7/1/1309530094905/Andre-Villas-Boas-007.jpg[/img] Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28891 Dvije greške je imao večeras, a to su Meireles umjesto Lamparda (Frank mora ovakve tekme igrati) i naravno Malouda. Za ostalo ni najmanje nije kriv. Kako može biti kriv što Ramires izgubi 146 lopti, što Lavezzi silova Baneta, što Cahill ne zna jel pošo il došo, što Sturridge ne gleda gdje mu stoje saigrači već daj samo da ja šutam, da driblam... Puno puta se vidilo na ovoj tekmi kako daje upute pojedinim igračima, evo primjer Sturridge-u. Govori mu da se brzo vrati nazad, kad je izgubio loptu, al jok ovaj šeta ko da je na Baščaršiji.. Formaciju je izveo baš onakvu kakvu je većina (i pljuvači) očekivala, al ne ide. I nemojte ba više pljuvat, pogledajte malo dublje i vidjet ćete sami da nije on ni blzu sam kriv. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28905 Samo sto je malouda i radio nesto, trudio se, ubacivao(istina lose), bolje je igrao od vecine igraca. Nista uglavnom dok ne dodje ljetni prelazni rok, i dok ne zamjeni sredinu citavu i desnog beka ne kupi.Dobra izjava pravo btw. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28907 [quote name='how yes no' timestamp='1329866169' post='28891'] Dvije greške je imao večeras, a to su Meireles umjesto Lamparda (Frank mora ovakve tekme igrati) i naravno Malouda. Za ostalo ni najmanje nije kriv. [b]Kako može biti kriv što Ramires izgubi 146 lopti[/b], što Lavezzi silova Baneta, što Cahill ne zna jel pošo il došo, što Sturridge ne gleda gdje mu stoje saigrači već daj samo da ja šutam, da driblam... Puno puta se vidilo na ovoj tekmi kako daje upute pojedinim igračima, evo primjer Sturridge-u. Govori mu da se brzo vrati nazad, kad je izgubio loptu, al jok ovaj šeta ko da je na Baščaršiji.. Formaciju je izveo baš onakvu kakvu je većina (i pljuvači) očekivala, al ne ide. I nemojte ba više pljuvat, pogledajte malo dublje i vidjet ćete sami da nije on ni blzu sam kriv. [/quote] Pa kad je tako sto nije Ramiza izbacio van umjesto Maloude koji je bio za 2x bolji od njega. Pusti ti te price nije on kriv. Gledaj cijelu ovu sezonu da nista dobro nije uradio. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28911 e moj AVB , obrana curi sve više daj čovječe pokrpaj to, daj malo mašte promjeni formaciju, pokaži zašto si doveden pobogu, pa jebote seka ti si glavni ako ne slušaju ti napravi da slušaju imaš tu moć daj mi nade jebemu mater, daj neke rezultate plodove rada. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28915 [quote name='Marchelo' timestamp='1329866783' post='28907'] Pa kad je tako sto nije Ramiza izbacio van umjesto Maloude koji je bio za 2x bolji od njega. Pusti ti te price nije on kriv. Gledaj cijelu ovu sezonu da nista dobro nije uradio.[/quote] Zato sto je zelio da ima igraca za kontru, a tu je ramires najbolji. Malouda je izbacen, a stavljen lampard zato sto lampard ima dosta bolji pass. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28919 ajmo promjenit sve igrače, bolje nego jednog trenera (koj nezna zanat) ili najbolje da osnujemo novi klub i da krenemo od 8, lige konferencije jug da nam AVB bude trener pamet u glavu, momčad nam pod AVBom izgleda katastrofalno a igračkim kapacitetom koji imamo, mi možemo daleko, daleko bolje od ovoga što sada prezentiramo Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_28949 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329867206' post='28919'] ajmo promjenit sve igrače, bolje nego jednog trenera (koj nezna zanat) ili najbolje da osnujemo novi klub i da krenemo od 8, lige konferencije jug da nam AVB bude trener pamet u glavu, momčad nam pod AVBom izgleda katastrofalno a igračkim kapacitetom koji imamo, mi možemo daleko, daleko bolje od ovoga što sada prezentiramo [/quote] ispravak netočnog navoda, mi MORAMO puno bolje nego što prezentiramo. Istina da igrači nisu za poželjet al opet nisu baš ni da se čupaju protiv drugoligaša u FA kupu nit da popuše vodstvo od 3 gola u pola sata il da ih Napoli naguzi koji jest dobar all jbg Chelseaje ima i sila od kluba (barem bio) to se nesmije dopustit pa nisu ni igrači tolko loši da se s njima nemože pobjedit već duže vrijeme ai to bi bilo duže da nije ampsovog sretnog gola protiv Sunderlanda. Pa nemože se sve ni na igrače svalit, ipak je tu AVB glavni i njega se treba slušat ko neće slušat izopćit ga iz ekipe ako mu ekipa ne paše trebao je dovest igrače u zimskom prijelaznom roku, on je glavni i treba se tako postavit a ne da se tu kuje nešto, pa onda igrači ga nevole nemir u svlačionici, mater mu je djevica itd. pa nije ovo sapunica, ovo mu je posao on je tu da lupi šakom o stol i kaže ovako ćemo.... Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_28971 Dobro, i koga predlazete umjesto Boasa? A ako vjerujete da ce nam otkaz Boasa na pola sezone donijeti dobro, svaka vam cast. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_28973 ON JE SEF hahahah ne treba ga sad mijenjati jer bi bilo jos gore al kad se zavrsi sezona pod hitno... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.