19. februar 2012.14 god. comment_28167 Meni je jasno da je svima nama krivo što Chelsea igra ovako lose pod AVB-om jer su očekivanja bila velika ali moramo se pomiriti s tim da AVB u ovom trenutku nije trener za Chelsea. Što se tiče kupovina tu možemo reći da je odradio solidan posao mada to nije toliko njegov posao koliko Sportskog Direktora. Što se tiče taktike, on je u sa Portom u onakvoj ligi bio dobar taktičat to stoji( nije mala stvar sezona bez porza) ali ništa od toga nije pokazao kod nas. U svakoj utakmici taktika je ista, gledati chelsea je postalo mučenje. Ne uspijeva motivisati igrače, čak ga i neki sabotiraju jer vide da je promašaj. Žao mi je što ovo moram reći ali AVB je došao u pogrešno vrijeme kod nas. U chelseaju je sada smjena generacija i potrebna je rekonstrukcija ekipe. Za tako nešto potreban je iskusan strateg Hidink ili Mourinho koji je u stanju da uradi tako nešto. Ako ćemo čekati na AVB-a ostaćemo bez LP-a i postaćemo gori nego prije 20 godina. Nazalost to je surova istina. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28182 [url="http://aidan-sweeney.blogspot.com/2012/02/get-off-avbs-back.html"]http://aidan-sweeney.blogspot.com/2012/02/get-off-avbs-back.html[/url] Nisam mogao bolje. Aj neka neko prevede ovo i stavi u clanke na sajt. Svaki nas navijac treba ovo procitati.[quote name='chelseafan97' timestamp='1329695376' post='28167'] Meni je jasno da je svima nama krivo što Chelsea igra ovako lose pod AVB-om jer su očekivanja bila velika ali moramo se pomiriti s tim da AVB u ovom trenutku nije trener za Chelsea. Što se tiče kupovina tu možemo reći da je odradio solidan posao mada to nije toliko njegov posao koliko Sportskog Direktora. Što se tiče taktike, on je u sa Portom u onakvoj ligi bio dobar taktičat to stoji( nije mala stvar sezona bez porza) ali ništa od toga nije pokazao kod nas. U svakoj utakmici taktika je ista, gledati chelsea je postalo mučenje. Ne uspijeva motivisati igrače, čak ga i neki sabotiraju jer vide da je promašaj. Žao mi je što ovo moram reći ali AVB je došao u pogrešno vrijeme kod nas. U chelseaju je sada smjena generacija i potrebna je rekonstrukcija ekipe. Za tako nešto potreban je iskusan strateg Hidink ili Mourinho koji je u stanju da uradi tako nešto. Ako ćemo čekati na AVB-a ostaćemo bez LP-a i postaćemo gori nego prije 20 godina. Nazalost to je surova istina. [/quote] Znaci ja ne verujem sta citam. Pa stvarno covece, jel si ti lud? 1. Oni koji "sabotiraju" cine vece zlo klubu nego sto bi mogli ceo niz AVB-a da ucini. Retardirano i koristiti to kao razlog da se smeni je suludo! 2. Gori od pre 20 godina? Aman, znas li ti gde je Chelsea bio pre 20ak godina? A? Bates nas kupio za 1 jebenu funtu. Gubili smo 12k funti nedeljno u vreme kad su fudbaleri imali najvise po 10k funti mesecno. Bili smo u drugoj ligi. AMAN! A little fucking retrospective here. 3. Iskusan strateg? Treba nam STA? Pa ja sam mislio da je Carlo bio "iskusan strateg" i sta je on uspeo da uradi? Da ti isti jebeni igraci miniraju njega kad stvari nisu isli kako treba umesto da se skupe i da kazu - ajmo svi zajedno da odradimo ovu sezonu kako treba. Trebali smo da kupimo jebenog Torres-a da bi Drogba poceo da igra kako valja. Opet pitam... iskusan strateg? -- Uostalom, cuvaj ti lepo tvoju "surovu istinu" za nekoga ko ce ti verovati da smo mi imamo istoriju trofeja kao Liverpool i Manchester. Za nekoga ko misli da su ovo najcrnje dane Chelsea-a. Za nekoga ko povrsno prati Chelsea i klima glavom svaki put kad kazes "iskusan strateg". ... Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28183 Dobro razmisljanje ima sweeney. Slazem se sa svime.Nema zulu rasprave, prate Chelsea od prve premijer ligaske titule i onda oprase na ruke kako ne valja nista. Nece da shvate da ne bi niko bolje uradio ovo mjenjanje starih zvijezda Chelsea, vec misle da sve to moze popraviti Mourinho ili peti deseti i sa ovim zabusantima sto imamo u timu. Vrijeme je za promjene, a za promjene treba vremena. To je taj problem, niste ni vidjeli jos kako ide u bilo kojem svjetskom klubu mjenjanje starih igraca za nove, a nemate strpljivost da se Chelsea mjenja, mislite moze Roman lijepo novcanik baciti i kupiti odmah 11 igraca, nikad tako nije bilo, nece ni sad biti. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28185 [quote name='zulu' timestamp='1329705100' post='28182'] [url="http://aidan-sweeney.blogspot.com/2012/02/get-off-avbs-back.html"]http://aidan-sweeney...-avbs-back.html[/url] Nisam mogao bolje. Aj neka neko prevede ovo i stavi u clanke na sajt. Svaki nas navijac treba ovo procitati. Znaci ja ne verujem sta citam. Pa stvarno covece, jel si ti lud? 1. Oni koji "sabotiraju" cine vece zlo klubu nego sto bi mogli ceo niz AVB-a da ucini. Retardirano i koristiti to kao razlog da se smeni je suludo! 2. Gori od pre 20 godina? Aman, znas li ti gde je Chelsea bio pre 20ak godina? A? Bates nas kupio za 1 jebenu funtu. Gubili smo 12k funti nedeljno u vreme kad su fudbaleri imali najvise po 10k funti mesecno. Bili smo u drugoj ligi. AMAN! A little fucking retrospective here. 3. Iskusan strateg? Treba nam STA? Pa ja sam mislio da je Carlo bio "iskusan strateg" i sta je on uspeo da uradi? Da ti isti jebeni igraci miniraju njega kad stvari nisu isli kako treba umesto da se skupe i da kazu - ajmo svi zajedno da odradimo ovu sezonu kako treba. Trebali smo da kupimo jebenog Torres-a da bi Drogba poceo da igra kako valja. Opet pitam... iskusan strateg? -- Uostalom, cuvaj ti lepo tvoju "surovu istinu" za nekoga ko ce ti verovati da smo mi imamo istoriju trofeja kao Liverpool i Manchester. Za nekoga ko misli da su ovo najcrnje dane Chelsea-a. Za nekoga ko povrsno prati Chelsea i klima glavom svaki put kad kazes "iskusan strateg". ... [/quote] Jesam li ja Lud? Pogledaj ti šta ti pišeš. 1. Ukoliko igrači neće da igraju znači da žele smjenu trenera, epa nisu to samo 2, 3 igrača nego više njih. Vjerovatno su ovi najveći povukli pobunu u svlačionici.Vidi se da se ne trude. Pravi primjer je sa Alexom i Anelkom šta je bilo. [b]I ja sam protiv tog sabotiranja i uzasno me nervira ali sam stao na stranu igrača koji sigurni imaju razlog za sabotiranje[/b].[b] Zašto nisu sabotirali Mourinha, Granta- koji je došao do finala LP, Carleta, Hidinka...Oni su bili autoritet i imali su viziji a svi vide da AVB nema ni autoritet niti nikakvu vitiju.[/b] [b]Ako on nema autoritet jasno je nije trebao dolaziti [/b][b].[/b] On je premlad i nije trebao dolaziti bar jos 3, 4 godine. Nema autoritet nikakav, veći autoritet je Lamps od njega. [b]3.Carlo šta je ostvario? Pa kakav si ti to navijač?[/b] Da si pravi navijač i ne pratiš Chelsea tako površno ne bi govorio tako za Carleta. Evo ako nii znao ja ću ti reći Carlo je sa Chelseajem u sezoni 2009/2010 osvoji prvu duplu krunu u istoriji kluba! To se nikad ne zaboravlja! [b]Ti ne moraš voliti Ancelottija i smatrati ga dobrim stratgom ali osportavati duplu krunu je stvarno smiješno.[/b] Ja cijenim Ancelottija i siguran sam da je on ostao da bi bili puno bolji dani za klub. Pogledajmo samo pojačanja koja je Carleto dobijao Abramovič je prodao Ballacka i Deka( to je čak Ballack izjavio tako da je informacija pouzdano) dana iako je Ancelotti molio da bar jedan od navedenih ostane jer će u protivnom vezni red biti loš, tada je Roman doveo Ramiresa kao zamjenu( koji je po meni više za krilo, njegovi pasovi su katastrofa, svaku put u prazan prostor, ali uzasno je brz i znaci puno nasoj ekipi) Benayoun od kojeg nije bilo nikakve koristi. Torres- nikakvo pojačanje, on ga je koštao posla. Luiz- jedino pravo pojačanje, ali to nije bilo dovoljno za 2 sezonu. Ancelotti prošle sezone nije imao Matu i Sturridgea i Meirelesa, čak ni lukakua. Na krilu su mu igrali Malouda i Anelka. Ako ćemo govoriti da Ancelotti ne zna radit transfere zbog Torresa pogledajmo Luiza. [b]Podsjećam nije Torres samo Ancelotitjeva greška Abramovič ga je pokušavao dovesti mnogo ranije,! On je bio Abramovičev hir, ovaj ga je lovio još dok nije bio Carleto tu.[/b] Ja ne shvatam kako ti nije jasno da nam treba iskusan trener. Trebanam Gus Hidink ili Mourinho, ljudi koji su to već puno puta radili i znaju svoj posao. 3.To za 20 godina sam napisao više metaforički, nisam mislio bukvalno . [b]A ako ti nakon svega očekuješ da mi sa AVB-om nešto uradimo i ako se nadaš da će on stvarat ekipu onda si ti definitivno taj koji je lud![/b] [b]Čovjek uništava Lukakua, to ispada najgori transfer iako znamo kakav je Lukaku igrač, pa tip nema nimalo Muda![/b] Dovede Lukakua najvećeg potencijala na poziciji napadaca i onda mu on ne igra 6 mjeseci nikako, odigrao je 2 jebene utakmice unatoč katastrofalnom Torresu. Bertrand da bi igrao treba Colea da udari grom, Mecheachran jee iako smo svi očekivali mnogo veću minutažu odigrao svega par urakmica... Sve na posudbu... Toliko ima muda da čim ga Malouda prozvo 2 puta u medijima ovaj mu daje da igra sledeće 2 utakmice od početka. Ma jebo ti takvog menadzera. Torres koji veze nema koji nas je sve razočarao mu igra stalno a zasto? Zato sto nema muda da pojačanje od 50 mil stavi na klupu jer bi se zakačio sa Abramovičem. A lukaku ne igra nikako. A tek mu je taktika sjajna svaku utakmicu igra isto. Romane učini društveno korisno djelo i otpusti ga. [b]Obrati pažnju na obilježene rečenice![/b] Evo nudim ti opladu, i tebi i svim članovima foruma! Ako AVB ostane do kraja sezone ( a siguran sam da neće) da će Chelsea sledeće sezone igrati u Ligi Evrope! Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28186 Lukaku je doveden da ga niko drugi ne bi doveo, ici ce na posudbu sigurno sljedece sezone. To je i AVB izjavio. Nije doveden da bude u prvom timu. Jesi svjestan i ti ostali da mu je samo 18 godina. Samo neymar i gotze su igraci iz [b]citavog svijeta[/b] koji bi mogli igrati u prvoj postavi u chelsea, a i njima je 19 godina, ne puno vise, ali eto samo da ne bude zabune.P.S. Ostao je u timu, jer je bio africki kup, a nismo imali dostojne zamjene za napadaca ukoliko bi se povrijedio Torres. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28187 [quote name='diablo_bih' timestamp='1329708493' post='28186']Lukaku je doveden da ga niko drugi ne bi doveo, ici ce na posudbu sigurno sljedece sezone. To je i AVB izjavio. Nije doveden da bude u prvom timu. Jesi svjestan i ti ostali da mu je samo 18 godina. Samo neymar i gotze su igraci iz [b]citavog svijeta[/b] koji bi mogli igrati u prvoj postavi u chelsea, a i njima je 19 godina, ne puno vise, ali eto samo da ne bude zabune. P.S. Ostao je u timu, jer je bio africki kup, a nismo imali dostojne zamjene za napadaca ukoliko bi se povrijedio Torres.[/quote] Ovim si ti dokazao da si onaj koji površno prati Chelsea Halo momak, on je jedan od najvećih potencijala u evropi! Ja ne bi progovorio sto se tiče Lukaua da jedan od napadača ubija. Ovako imamo Torresa iz zemlje čuda, oslabljenog Drogbi i pored njih Lukakua nema nigdje. Ja shvatam da on mozda još nije za prvi tim i da je za posudbu al zasto je onda doveden, da pored dva napadača u lošoj formi ne igra nikako. Kad je već doveden daj mu šansu bar da igra malo više jer mu ovako propada karijera, imao 18 godina i mora da igra! Veliki igrači se stvaraju ako im se u mladosti daje šansa da igraju u prvom timu oni tak isplivaju. Pogledaj Arsenal fabrika igrača napravili su Fabregasa, Nasrija, stalno se POJAVLJUJU NOVI. Daleko od toga da trebamo biti kao Arsenal ali spoj mladosti i par dobrih igrača na konju smo. Bas sad kad je ekipa u tranziciji mladi treba da igraju Da Villasu Boasu igraju u prvoj Bertrand, Lukaku, Mecheachran i još neki i da ob bilježi ovakve rezultate ne bi se ni malo bunio s ozirom da je klub u tranziciji i da mladi imaaju mjesta da igraju jer je ekipa dosta stara ali ne čovjek je potpuno bez muda. Jedino Danny je prva ali on mora igrati s obzirom da je jedan od najboljih u ekipi. E sad pogledaj jedan mladi igrač je dobio šansu od početka sezone i već je prva postava i jedan od najboljih. Lukaku i Bertrand zaslužuju šansu zaista pogotovo što su na njihovim pozicijama igrači na zalasku Ne kazem da je Cole na loš ali u zadnje vrijeme dosta kiksa sjetimo se šta mu je jedan igrač norvicha sasvim napoznati mislim da se zove Pilkinton rado. Igrao bi Cole bolje i trudio se al ga boli kurac jer zna kako god odigra prva je postava I ne ostao je u timu jer ne moze na posudbu jer je igrao za 2 kluba ove sezone što znači da po pravilima uefa ne može igrati i za treći. I onda kazeš da ja površno pratim klub, smiješan si Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28228 sta reci koju posluku porati .kome ..onome koji misli da lukaku nemoze bolje igrati i od drogbe i od torresa .ili onome koji misli da moze bolje.. ja sam 1000000% siguran da kad bi lukaku pooceo 5 tekmi da bi zabio makar u 2 igracina je ono nemoze covjek pokazati za 20 min nista jbt nije messi ..ovaj bi lukaku sto posto igrao prvog spica sad u arsenalu a ovaj nas voli starije igrace iako ih neide .eto toliko od mene Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28229 chelseafan97 - ocigledno nisi razumeo sta hocu da kazem. Carlo, iskusan trener koji je osvojio duplu krunu pre dve godine, je bio u poprilicno istu situaciju u kojoj se nalazi AVB danas. Minirali ga novinari, "glasine iz svlacionice" su bile da su igraci izgubili poverenje u njega, i fanovi pricali kako su njegove taktike glupe i izmene ne inspirisane. On je iskusan trener, i sta je on mogao da uradi protiv igraca, protiv novinara, protiv Chelsea fanova koji miniraju na socijalnim medijim isto kao sto rade sada? Nista, i pored ogromnog posla koji je odradio u prvoj godini. A sto se Lukakua tice, lepo sam stavio artikl u njegovom forum topicu, te idi procitaj pa onda mozes malo bolje da diskutujes s'nama o njemu. @petar elnino - Pa nije se bas pokazao kad je dobio sansu. To sto jeste pokazao je da mora da ide na pozajmicu sledece sezone. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28232 Ja jednom fino rekao, ali dzaba... Roman ne moze podnijeti istinu. A istina je da je kupio Shevu 2 u olicenju Torresa. Ne bi Roman mogao podnijeti da Lukaku igra a da 50m funti sjedi na klupi! Aman ljudi, shvatite bar to... Iako ja dajem jaje da bi Lukaku u 3 pune utakmice zabio. Ali de ti to objasni Romanu... Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28235 Twelfth Man-nema drug sve si upravu tacno je tako sto se tice lukakua.. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28247 Cuj alex i anelka sabotirali.. [i]Ancelotti prošle sezone nije imao Matu i Sturridgea i Meirelesa, čak ni lukakua.[/i] [i]Na krilu su mu igrali Malouda i Anelka.[/i] Pa malouda nam bio tada najbolji igrac sad ne zna proc igraca.. I pustite lukakua 18 mu je godina ko da ce u penziju ubrzo kako pricate u pm.. Ima vremena za njega ponavljam 18 mu je godina.. McEachran je dobar igrac al vidis da se jedva probija u Swansei a u chelsea bi ga u prvu. Jel zelis reci da avb ne zna kupiti igraca pa govoris u ancelotiu i luizu?? Samo cu reci Mata. a i lukaku ce se pokazat. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28270 [quote name='chelseafan97' timestamp='1329709859' post='28187'] Ovim si ti dokazao da si onaj koji površno prati Chelsea Halo momak, on je jedan od najvećih potencijala u evropi! Ja ne bi progovorio sto se tiče Lukaua da jedan od napadača ubija. Ovako imamo Torresa iz zemlje čuda, oslabljenog Drogbi i pored njih Lukakua nema nigdje. Ja shvatam da on mozda još nije za prvi tim i da je za posudbu al zasto je onda doveden, da pored dva napadača u lošoj formi ne igra nikako. Kad je već doveden daj mu šansu bar da igra malo više jer mu ovako propada karijera, imao 18 godina i mora da igra! vršno pratim klub, smiješan si [/quote] naravno, jos kako je izgledao cak sa 17 godina a igrao ko pravi, ja od Lukakua ne ocekujem nista previse, albih volio ako ne u premier ligi, da dobiva vise sansi u FA cupu a sto se tice Villasa Boasa, ja sam za njega, mislim da i on malo uzdrman, zbog losih igri tima, pa i pritiska javnosti, nismo ni na pocetku sezone dobro igrali ali smo bar pobjedjivali, al onda su krenuli komentari drugih trenera prije svega znate sta je bilo sa Pardewom, Boas neiskusan on mu na svaku pregovarao umjesto da je cutio, ja vjerujem u njega, ne moramo nista osvojit, pa ni LS izborit, samo bih da on ostane, jer doveden je na duge staze, i mislim da ce na kraju sezone biti veliko ciscenje u klubu Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28275 Ovo ljeto bi u Engleskoj moglo biti vruće ne što se tiče transfera igrača, nego transfera trenera. Gledajte ovo ljudi moji: MANCHESTER CITY TRAŽI NOVOG TRENERA (otpušten Mancini) ARSENAL TRAŽI NOVOG TRENERA (Wenger dao otkaz) TOTTENHAM TRAŽI NOVOG TRENERA (Redknapp preuzeo reprezentaciju) CHELSEA TRAŽI NOVOG TRENERA (AVB sporazumno raskinuo ugovor) Ovo su neke moje pretpostavke, znači bit će četiri neupražnjena mjesta na ljeto možda po nekim kalkulacijama. To će biti velika stvar i veoma zanimljivo. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28279 @chelseafan97 od ovog tvog što sam pročitao slažem se većinu toga, osim ono o pobunama u svlačionici[quote name='diablo_bih' timestamp='1329707048' post='28183'] To je taj problem, niste ni vidjeli jos kako ide u bilo kojem svjetskom klubu mjenjanje starih igraca za nove, a nemate strpljivost da se Chelsea mjenja, mislite moze Roman lijepo novcanik baciti i kupiti odmah 11 igraca, nikad tako nije bilo, nece ni sad biti. [/quote] svugdje dolazi do smjene generacija, ali zašto se to npr u jednom Manchesteru ne osjeti? vrlo jednostavan odgovor - Ferguson, iako je već pomalo star i senilan, zna dobro šta radi mogu ja priznati sezonu, pa i dvije bez borbe sa prvaka, ali cijelu sezonu iste loše igre ti nemogu priznati takve stvari se ne događaju u "pametnim" klubovima neka je Liverpool bio nekad velesila, ali ako nastavimo ovim putem i nas čeka ta sudbina...[quote name='diablo_bih' timestamp='1329708493' post='28186'] [b]Samo neymar i gotze su igraci iz citavog svijeta koji bi mogli igrati u prvoj postavi u chelsea, a i njima je 19 godina, [/b] [/quote] opet glupost...šta su oni neki alieni??? mutanti??? neka Lukaku i nije materijal za prvih 11 u nas, ali MORA biti ispred onog Torresa Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28286 Ferguson je dosao na klupu Uniteda 1986, a prvi trofej osvojio i to FA kup 1990 (znaci cekali prvi trofej 4 godine), prvi trofej u ligi osvojio 1993(znaci cekali 7 godina), prvu LP 1998 (znaci cekali su 12 godina).. znaci ljudi su ga cekali toliko i vratilo im se visestruko (nevjerovatnih 37 trofeja u svim takmicenjima u nepunih 26 godina), a mi ne mozemo da cekamo jednu sezonu.. pa se svi malo zapitajte.. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28295 "Nece da shvate da ne bi niko bolje uradio ovo mjenjanje starih zvijezda Chelsea, vec misle da sve to moze popraviti Mourinho ili peti deseti i sa ovim zabusantima sto imamo u timu." i btw, kako bi volio da dođe Mou, pa da vidiš da gluposti pišeš Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28306 @chelseafan97, procitaj ponovo sta sam napisao, doveden je zato da ga ne bi uzeli drugi klubovi itd. Samo procitaj. @chelseathebest, 1. U manchesteru se ne osjeti zato sto imaju menagera koji je vise sezona sa klubom, nas problem je sto su svi ostavljali ove starije, a nisu doveli prikladne zamjene, sada to mora sve uraditi AVB za jednu sezonu. 2. Sto se tice gotzea i neymara, da, jedni od najboljih talenata. Pametni igraci koji su se razvili rano kao sto je messi. Moras shvatiti da lukaku je igrac sa velikim potencijalom. Potencijal nije njegova sad vjestina, vec ono sto treba da dobije. Siguran sam da ce biti strasan igrac, ali moramo ga sacekati. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28311 Samo se nadam da ce ubrzo sezona proci tj nova pocet pa da vidimo na cemu smo.. Iskreno da kazem imam neke sumnje u AVB-a.. Sjajno on radi posao izvan utakmica. Igraci itd. Ali ne znam kako ce u buducnosti biti ako nastavi igrati uvijek sa istom taktikom.. Kad skontam sta je Mou uradio sa jednim mlohavim interom? Ajd sto je seria a kup al je i lp osvojio.. Sto je stvarno za svaku pohvalu. Sredit ce avb igrace do slj. sezone al treba i on znat koju dobru odraditi.. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28327 [quote name='diablo_bih' timestamp='1329755567' post='28306'] 2. Sto se tice gotzea i neymara, da, jedni od najboljih talenata. Pametni igraci koji su se razvili rano kao sto je messi. Moras shvatiti da lukaku je igrac sa velikim potencijalom. Potencijal nije njegova sad vjestina, vec ono sto treba da dobije. Siguran sam da ce biti strasan igrac, ali moramo ga sacekati. [/quote] donekle si u pravu da su oni već sada mladi i razvijeni igrači, ali ono što boli je da je Torres kolko god loše igrao uvijek ispred Lukakua...momak nemože uopće nekakvu poštenu minutažu dobit jer ga Torres krči, a što je najgore od svega, taj Torresove igre su komedija[quote name='diablo_bih' timestamp='1329755567' post='28306'] 1. U manchesteru se ne osjeti zato sto imaju menagera koji je vise sezona sa klubom, nas problem je sto su svi ostavljali ove starije, a nisu doveli prikladne zamjene, sada to mora sve uraditi AVB za jednu sezonu. [/quote] i ja bih volio da imamo menadžera na duže staze, ali AVB naprosto pokazuje da nije dorastao da vodi Chelsea cijelu sezonu igramo praktički istu formaciju, istu taktiku, nejde, a AVB nastavlja to forsirati past ćemo mi itekako dok on ne napravi neki pametan potez, neku pametnu promjenu zato bi ja najrađe da nam se vrati Mourinho imamo novaca da mu damo dobar ugovor, Roman mu treba dati potpunu slobodu , igrači ga vole, navijači ga vole, ima status božanstva, i što je najvažnije, kako da se izrazim, od govana radi zlato čovjek je čarobnjak u najmanju ruku rečeno, gdje god dođe čuda radi i mislim da bi on, ako bi se vratio kod nas, htio ostati na duže vrijeme a AVB jednostavno previše griješi, kombinacija neiskustva i neznanja nebi ja njemu ništa rekao da mi imamo bar nekakvu igru, kad već nema rezultata, ali mi cijelu sezonu nemamo ni rezultate, a ni ono najvažnije - igru patimo se cijelu sezonu, što je svakako predugo Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28381 Pa kad god udjem na temu AVB uvijek neke prepirke i to uvijek oko istog !!! Pa dokle ljudi moji dokle ? Gadi mi se citati ovu temu vise . Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28464 Jbg, ne moze on kad meireles, lampard, ramires ne znaju loptu gurati prema naprijed, vec prepustaju davidu luizu, a krila idu u centar i tako mora cole i bosingwa/bane ici u napad ostavljajuci nazad prazninu da bi ubacili tu loptu. Cekaj samo dok proda, otpusti ili sta vec ove starudije, bit ce to sve ljepse i bolje. Samo strpljenja, mora se jbg, tesko je izgraditi tim skoro nanovo Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28485 oko AVB-a sam se izjasnio ako imamo priliku doest Moua ili Wilkinsa zahvalit mu se u suprotnom nek ostane narenih 5 godina samo da en dolazi netko četvrti. Al iako donekle podržavam njegov ostanak neke mi stvari u kojima ga se brani nisu jasne, nemojte shvatit ovo osobno ili kao neki attack na vas jednostavno me zanima, ako se radi smjena generacije kao što velite zašto onda igrjau uvjek isti onaj Bosingwa, Cole,Malouda,Lampard, itd. naravno trebali bi oni igrat al oni igraju previše za jednu smjenu generacije, pa zašto naši iz akaedemije ne dobiavju uopče prilike pored njih kad je već smjena generacije ??? dobro kažete nis oni još zeleni, ajde nek vam bude al zašto onda nije doveden netko zelen na zimu, da se postepeno gradi momčad a ne da se na ljeto dovede 5 igrača odma svih 5 u prvu pa če oept velik dio sezone patit i čak da seostvari dobar posao Romanu će prekipjet navijači če i dalje pljuvat samo zato što se nije napravilo kako treba makar se napravilo što treba. I oko Lukaku smatrate zelen je nije on još za prvog napadača, ok vjerujem vam al bi htio svojm očima vidjet stoga sjednem i gledam utakmicu al daaaaaaaaaa pa Lukaku neigraa ja to svojim očima nemogu vidjett, nego če igrat Torke kojeg moje oči više gledat nemogu smuči mi se, ono što oču reć nek dobije priliku i dokaže da još nije za prvu našu postavu, bolje nego da trune na klupi, pa čak i da su napadači u top formi trebao bi dobit priliku da vidiš na čemu si al nit su oni u top formi nit on ima priliku, zaključili ste da nije dovoljno dobar na temelju toga što ima 18 godina, pa stanite malo što to nije malo glupo i naivno ??? što postoji dobna granica koju igrač mora preč da bi bio dobar ??? AVB ima moju podršku al neki potezi mi stvarno nisu jasni. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.