18. februar 2012.14 god. comment_27594 Sad kad ispadnemo iz LS i ako vezemo jos 3-4 ocajne partije, Mourinho ce dobiti rezervisan let za London na ljeto. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27597 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1329582068' post='27594'] Sad kad ispadnemo iz LS i ako vezemo jos 3-4 ocajne partije, Mourinho ce dobiti rezervisan let za London na ljeto. [/quote] nek dode Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27614 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1329582068' post='27594'] Sad kad ispadnemo iz LS i ako vezemo jos 3-4 ocajne partije, Mourinho ce dobiti rezervisan let za London na ljeto. [/quote] vezali smo mi i previše očajnih partija, nije ovo kriza rezultata pa da se može reć nejde nas nemamo sreće ovaj put nas sudac oko biće, nema se na temelju čega polagat nadu , igramo loše gotovo svaku utakmicu, nismo pobjedili već par utakmica u nizu i gotovo svaku primimo gol. Neki kažu pa i Arsenal je bio u krizi, kaže Wenger na ans je red, al taj Arsenal je imao par utakmica loše na početku, i taj isti Arsenal je u takvoj krizi uspop proć tešku skupinu LP kao prvi u skupini , dok mi na svim frontovima loše igramo. Nebi ja ništa rekao da se tu nešto pokuša, al uvjek igraju isti igrači, isti trener vodi ekipu, ista je taktika , ista postava, isti scenarij gotovo svaku utakmicu, a nešto se mora mjenjat jer je očigledno da je ovo krivi put, al ne mjenja se ništa, i dalje su na terenu isti igrači i dalje je na klupi isti trener, i dalje se igra ista taktika i dalje mi neznamo za pobjedu i dalje mi primimo gol svaku utakmicu najmanje jedan, tu najmanje jedna stvar ne štima a nigdje traga promjenama ni trudu da se nešto promjeni ni želji ni inicijativi , toliko. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27633 dobro si to rekao, a polazna točka u promjenama treba biti trener, jer očigledno AVB nemože izvući iz igrača ono najbolje e sad kad dođe neki bolji trener, onda ćemo moći stvarno vidjeti ko može ostati, a ko ne od igrača Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27651 Jebeni Mr. Bean a ne menadžer...nek se nosi u kurac, jel trebamo odigrat sezonu bez pobjede da bi Roman došao k pameti i otpustio ga!? Današnja izjava "sastanak je urodio plodom" - koji se kurac uopće više ima pričat, pa pogledajte vi šta on izjavljuje, ovo je za psihijatrije a ne za Chelseaja.. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27666 A koga bi mogli da dovedemo? Da ima realna sansa Murinja dobiti, aj moze, ali bilo kog drugog nebi. Jebiga, moram sada da trpimo. Koliko je on kriv, kriv je upravni odbor sto nemamo nijednog dobrog veznog igraca! Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27712 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329588930' post='27651'] Jebeni Mr. Bean a ne menadžer...nek se nosi u kurac, jel trebamo odigrat sezonu bez pobjede da bi Roman došao k pameti i otpustio ga!? Današnja izjava "sastanak je urodio plodom" - koji se kurac uopće više ima pričat, pa pogledajte vi šta on izjavljuje, ovo je za psihijatrije a ne za Chelseaja.. [/quote] slažem se Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27758 Cak i Mourinho lepo kaze svim hejterima "Jebite se, Ja sam proslost". [url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7531149/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter"]http://www1.skysports.com/football/news/11668/7531149/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter[/url] Hvala Bogu pa se setio. Ovo kako njegovo ime se peva je najzalosnije sto se desilo na celoj jebenoj tekmi. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27761 Nmg da vjerujem sta je covjek ucinio.. Pa svi bi ga nazad i nasi i interovci.. Vjerovatno ce i real za koju godinu zalit za njim. Ako ne ovo ljeto. Uglavnom, pametno je rekao, umjesto podrsku da mi treneru damo mi jos gori.. Pa haj ti vezi rezultate. Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27767 Pa bio je podrzavali smo ga sve vrijeme do prije par kola,al ovo je preslo svaku granicu... Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27774 pa normalno da će svi jednom plakat za Mourinhom jer je ipak on najbolji a svi tek poslje shvate kolko im je on značio Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27780 Onog dana kad se ova tema preseli u "Bivši igrači i treneri" svi ste dobrodošli kod mene u Dubrovnik na pijanku godine, eto i put ću vam platit Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27781 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329614280' post='27780'] Onog dana kad se ova tema preseli u "Bivši igrači i treneri" svi ste dobrodošli kod mene u Dubrovnik na pijanku godine, eto i put ću vam platit [/quote] hahahah CARE!! ja plaćam pijaču... Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27839 [quote name='zulu' timestamp='1329592127' post='27666'] A koga bi mogli da dovedemo? Da ima realna sansa Murinja dobiti, aj moze, ali bilo kog drugog nebi. Jebiga, moram sada da trpimo. Koliko je on kriv, kriv je upravni odbor sto nemamo nijednog dobrog veznog igraca! [/quote] slažem se, ja iskreno bi dao AVB-u narednih 5 godina da vodi klub , osim ako bi mogli dovest Moua ili Wilkinsa, a onda bi njima dvojci dao da narednih 5 godina vode klub, jer nemogu više smislit smjene trenera jednostavno dosta je AVB jest zasro i ne podržavam njegovu taktiku politku ništa, al rađe da ostane on nego da dolazi Capello ill opet netko četvrti pa da se opet okrene cjeli klub jer bi ovaj ovakve igrače jer igra onakvu taktiku pa bi on doveo svog fizioterapeuta , dosta više, jedino Mou i Wilkins kad bi došli rekao bi AVB hvala ali ćao. [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329614280' post='27780'] Onog dana kad se ova tema preseli u "Bivši igrači i treneri" svi ste dobrodošli kod mene u Dubrovnik na pijanku godine, eto i put ću vam platit [/quote] pazi što si rekao Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27933 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329614280' post='27780'] Onog dana kad se ova tema preseli u "Bivši igrači i treneri" svi ste dobrodošli kod mene u Dubrovnik na pijanku godine, eto i put ću vam platit [/quote] dolazim i nadam se boasevom otkazu sta prije Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27952 Ne mogu da vjerujem koja sramota, pjevat tudim trenerima.. pa nakon ovoga sta reci nekom kad kaze Chelsea mali klub, kako se opravdat.. Navijaci Reala, Barce, Uniteda, Bayerna, Juventusa, Milana ne vjerujem da bi sebi dopustili ovako nesto.. sramota sramota, sta reci.. ali opet svaka cast Mourinhu na ovim rijecima: "My message to the fans is I love Chelsea and Inter a great deal [b][size=5]but I would prefer them to support their own teams and coaches[/size][/b]," said Mourinho. "[size=5][b][u]I am the past, a very good past[/u], [u]but I am not there anymore[/u] [u]and they should all be fighting together[/u][/b][/size]." Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27956 I Interu se to isto desilo... I njihovi su pjevali. Inter ne lici na sebe, Sneijder ce jos malo postati prosjecan vezni igrac ako ga neko uskoro ne kupi i ne preporodi. Mozda je i to najbolji primjer, koliko je Jose ustvari veliki. Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27963 glupost...šta je tu sramota? da sam bio tamo na tribinama i ja bi to pjevao... to je isto ko da kažeš da je sramota što BBB-i pjevaju Mamiću "Mamiću cigane odlazi iz svetinje" šta bi navijači trebali bit sretni sadašnjim stanjem i AVB-om? jednostavno AVB dosada nije svoj posao radio dovoljno dobro i eto našli smo se u ovakvoj situaciji i navijačima se apsolutno ništa nemože zamjeriti što traže povratak Josea evo jedan komentar o Joseu "Najbolji trener, autoritet igracima, ali i prijatelj, svi igraci ga vole, on ne trazi nemoguce od njih, zna tacno koliko ko moze, prilagodjava njima taktiku, ima imperativ najboljih mogucih rezultata, kupuje, ali pametno." to je cijela istina...obožavaju ga i igrači a i navijači,sasvim je normalno što ga žele nazad Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27970 Normalno da je sramota.. jel to huligani s nasih prostora treba da budu primjer kako navijat ?? Znas li da je Ferguson dosao na celo Uniteda 1986 godine, a osvoijio prvi trofej u ligi 1993 ?? i poslije toga nije bilo zaustavljanja.. nezadovoljstvo se moze iskazati na razne nacine, a ne pjevanjem tudim trenerima i samim tim ne postujuci vlastiti klub.. Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27983 http://svijetfudbala1.blogspot.com/2012/02/hidink-u-junu-ipak-na-stamford-bridgeu.html Zanimljiv članak! Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27989 [quote name='chelseafan97' timestamp='1329672180' post='27983']http://svijetfudbala1.blogspot.com/ Zanimljiv članak![/quote] u svakom slučaju bilo bi ga lijepo opet vidjeti na našem kormilu nešto je zaboravio dok je bio kod nas Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_28104 Ne bih uopste zeleo da ga vidim. Aman bre ljudi, mator je. Nece ostati vise od godinu dve, pa sta cemo onda? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.