Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='how yes no' timestamp='1329421796' post='27065']
"They don't have to back my project. It's the owner who backs my project." kaže AVB.

Znači ipak puca zajedništvo u svlačionici. Boli te kita AVB izdrži još malo pa sastavi ekipu koja će biti iza tebe a ne protiv tebe..

Samo da je da izbore LP, da ostane Andre i onda nema brige..
[/quote]

Ova izjava će mu ful pomoć u uspostavljanju zajedničkog jezika s igračima.
  • Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[url="http://www.fulhamchronicle.co.uk/london-sport/london-chelsea-fc/2012/02/16/villas-boas-tells-rebels-take-on-me-take-on-roman-82029-30345502/"]http://www.fulhamchronicle.co.uk/london-sport/london-chelsea-fc/2012/02/16/villas-boas-tells-rebels-take-on-me-take-on-roman-82029-30345502/[/url]

Interesantno pise ovde... Ovo je valjda od dela koji je samo za klasicne novinare...

Izgleda da ostaje, ma sta drugi ljudi mislili. Ja se slazem s'tom logikom - da barem jedan trener ne treba da se brine za poziciju, nego da s emalo igraci plase. PRocitajte, mnogo zanimljivo.
Glasine... Guus Hiddink postao trener Anzhi-a :D

Whoooooo, dodged a bullet there :D Sad mogu da se jebu ovi iz novina, majku im nabijem da im nabijem.

EDIT: Aj neka neko promeni ovaj Poll, glup je. Sto nema opcija nalik "Videcu nakon pocetka sledece sezone kad on ima vremena da stvori svoju ekipu" (ili nesto manje ;))
Ja sam uvjerenja da ostanak villas boasa nece ništa dobro donit ali svakako treba ostat do kraja sezone jer je sad kasno za takve promjene,,,
Kako bi volio da je istina to sve i da AVB ima podršku od strane Romana. Nadam se da je to istina i da se Roman opametio, jer vrijeme je da jedan trener nakon Mourinha dobije pravu šansu! :)
Rekao sam vec, Roman se mora dozvati pameti i ostaviti jednog trenera, u ovom slucaju Boasa na duze staze u klubu. To donosi stabilnost, konstantan uspjeh i sistem.
Zasto se nemoze promijeniti odgovoro u anketi ?

Ako mi osvojimo LP , to znaci da smo se bez obzira koji bili u ligi plasirali naredne godine u LP ? Ili grijesim ? :blink:
Jeste sigurni? Koliko sam ja upoznat, nije tako... barem nije bilo pre 5-6 godina. Jedino sto su dali "special dispensation" za Liverpool.
[quote name='zulu' timestamp='1329487490' post='27211']
Jeste sigurni? Koliko sam ja upoznat, nije tako... barem nije bilo pre 5-6 godina. Jedino sto su dali "special dispensation" za Liverpool.
[/quote]
Pa to i jest jedina situacija u zadnji 10 godina da se osvajac LP nije plasirao naredne godine u LP, ako ne grijesim :D
[quote name='Zxenox' timestamp='1329503514' post='27260']Uzmi Andre EVRO TITULU, EVRO TITULU![/quote]

Ne smijem ni zamisliti kakav bi delirijum nastupio u Londonu na doceku nasih igraca kada bismo uzeli LP sa ovakvom igrom. Boas bi dobio dozivotno mjesto trenera, Roman bi sisao na teren i zajedno sa igracima digao taj pehar, rivali bi nam ga duvali, ne bismo se brinuli za dolazak Hazarda i njemu slicnih... Ja bih u trans pao... :D

Naravno, nece biti nista od ovoga. Ovo je samo pustanje maste. ;)
Pustite i vi, mozda vam bude prijatnije. :D
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1329507442' post='27275'] Ne smijem ni zamisliti kakav bi delirijum nastupio u Londonu na doceku nasih igraca kada bismo uzeli LP sa ovakvom igrom. Boas bi dobio dozivotno mjesto trenera, Roman bi sisao na teren i zajedno sa igracima digao taj pehar, rivali bi nam ga duvali, ne bismo se brinuli za dolazak Hazarda i njemu slicnih... Ja bih u trans pao... :D Naravno, nece biti nista od ovoga. Ovo je samo pustanje maste. ;) Pustite i vi, mozda vam bude prijatnije. :D[/quote]Dozvoljeno je mastati, ali nije ovo samo masta moglo bi biti ovo i relanost ;)
AVB ode, kad nasi krenu da pevaju Jose Mourinho, onda znas da je samo vreme kad ce biti otpusten. :(
ja se uopće ne živciram...iskreno, nisam nešto bolje ni očekivao

ukratko, menadžer Chelsea mora biti osoba koja ima autoritet, koja uz nogometno znanje ima i hrabrost, mora pokazat nekakvu inicijativu, mudrost i lukavost da nas izvuče u teškim, naizgled bezizlaznim situacijama
ali na našu žalost,AVB se ne slaže s tim načelima

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.