Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja sve vise vjerujem da je to istina... Pa ljudi ne trce na terenu i na taj nacin bojkotuju Boasa, garant!

Samo mi dignu zivac ovako...
ii odma je tu AVB kriv ccc aa kakvi su to onda igraci i sta rade u Chelseau ako su toliko neprofesionalni i ne postuju trenera, jel mozda ovo moglo biti pitanje ??
[quote name='mata10' timestamp='1329256268' post='26489']ii odma je tu AVB kriv ccc aa kakvi su to onda igraci i sta rade u Chelseau ako su toliko neprofesionalni i ne postuju trenera, jel mozda ovo moglo biti pitanje ??[/quote]
moglo je, ali ako trener nema autoriteta onda on nema šta radit ovdje
@chelseathebest
Ako su toliki treneri prosli kroz Chelsea (ako se ne varam 7 trenera u 8 godina :o, nevideno) ukljucujuci trenerske velicine poput Ranieria, Mourinha i Ancelottija, znaci niko nije valjao, a takva trenerska imena, da li je moguce da to vise nije do trenera ??
[quote name='mata10' timestamp='1329257072' post='26501']@chelseathebest Ako su toliki treneri prosli kroz Chelsea (ako se ne varam 7 trenera u 8 godina :o, nevideno) ukljucujuci trenerske velicine poput Ranieria, Mourinha i Ancelottija, znaci niko nije valjao, a takva trenerska imena, da li je moguce da to vise nije do trenera ??[/quote]

za vrijeme Ranieria nisam pratio

ali Mou, Hiddink i Ancelotti su itekako valjali
[quote name='diablo_bih' timestamp='1329258478' post='26521']
Ne sprema se nista, nego sun izmislja.
[/quote]
ne govorim to radi naslova u glupoj novini nego mislin da roman nece dopustit ovo
[quote name='diablo_bih' timestamp='1329259055' post='26527']
Sta? Sto smo izgubili od evertona, tim koji je u uvijek u gornjem dijelu tabele?
[/quote]
Ako se sprema nesto to sigurno nije zbog poraza od Evertona.
Jednostavno Abramović vise ne moze gledati ovu patnju i to je to.
Da se mene pita noga AVB-u pa makar ligu prvaka osvojili snjim.
[quote name='Marchelo' timestamp='1329259855' post='26530']
Ako se sprema nesto to sigurno nije zbog poraza od Evertona.
Jednostavno Abramović vise ne moze gledati ovu patnju i to je to.
Da se mene pita noga AVB-u pa makar ligu prvaka osvojili snjim.
[/quote]

istina...puno on ulaže u nas i ima pravo biti nezadovoljan
iako prolazimo nekakvu smjenu generacija, do ovakvog kolapsa nikako nije smijelo doći, ni u najgorim noćnim morama
Ljudi a jeste li razmišljali o tome da je Chelsea klub koji jednostavno voli mijenjati trenere, možda je već takva filozofija u glavama igrača da kad ne ide dođe neki novi i nekako popravi sve.. možda netko baš voli stalne promjene u klubu i nestalnost trenera. Po stavu igrača ja imam osjećaj da je baš tako, oni nemaju puno toga protiv da AVB ide, umjesto da mu pomognu i da skupa prođu kroz to..
U svlačionici se vjerojatno više ni ne zna tko šta misli, treba ovo samo prebroditi do kraja uz minimalne žrtve..
Nakon svake i najmanje krize trazite nove trenere, najvece transfere, ... a nezz onda sto vam bude cudno kad neko kaze da je Chelsea mali londonski klub i slicne stvari, pa ovakva politika i jeste odraz jednog manjeg kluba sa novcem koji ne zna jel poso' ili je doso'!? AVB mora biti na klupi i iduce sezone i vjerujem da moze nesto znacajno da napravi sa Chelsea :P
[quote name='mata10' timestamp='1329257822' post='26510']Pa eto onda zapitajte se da li je vise do trenera ?? toliko od mene, hvala :)[/quote][quote name='Elao' timestamp='1329260850' post='26538']Nakon svake i najmanje krize trazite nove trenere, najvece transfere, ... a nezz onda sto vam bude cudno kad neko kaze da je Chelsea mali londonski klub i slicne stvari, pa ovakva politika i jeste odraz jednog manjeg kluba sa novcem koji ne zna jel poso' ili je doso'!? AVB mora biti na klupi i iduce sezone i vjerujem da moze nesto znacajno da napravi sa Chelsea :P[/quote]
to bi bilo to..
[quote name='mata10' timestamp='1329257072' post='26501']
@chelseathebest
Ako su toliki treneri prosli kroz Chelsea (ako se ne varam 7 trenera u 8 godina :o, nevideno) ukljucujuci trenerske velicine poput Ranieria, Mourinha i Ancelottija, znaci niko nije valjao, a takva trenerska imena, da li je moguce da to vise nije do trenera ??
[/quote]

pa naravno da nije do trenera nego do budale koja ih je mjenjala ko čarape i koji su valjali i koji nisu, nije bilo ima nema letiš nakon 5 utakmica bez pobjede il ako se gospodinu ne dopada igra, sad se kao malo smirio al jbg trebalo je tako od početka a ne nakon 7-8 godina sad već vlada nervoza al, sad se vidi jesi il nisi kad je najteže. A ovo za Sun nemojte se ložit to su idioti, pljuju po Chelsiju i Citiyu od kad su postali veća konkurencija Unitedu, a i malo je to škakljivo pa njima je nogomet praktički posao moraju se ponašat kao profesionalci nemaju oni šta birat trenera ko dođe dođe imaš ga slušat taman da inspektor Rex vodi treninge i utakmice, a ako je ipak istina svima opalit masno po đepu al baš ono debelo al ne samo to nego ih uništit i na treningu i kako god je moguće odčitat im lekciju, primaju oni dobre pare za to što rade naju šta pametovat.
A za rezultate s može okrivit i AVB-a i igrače nit on ne radi sve baš kako bi trebalo al nisu ni oni na visini.
Izgleda da je džep jedino mjesto koje boli većinu nogometaša Chelsea pa tako bi tribalo udarit po njemu zbog ovakvih postupaka i nepoštovanja prema treneru! Samo čekam da Andre na ljeto kupi par igrača pa da te koji ga nisu poštovali lagano izbaci iz prve momčadi ili čak proda! Go Andre, go! :)
Ma ima tu necega, kazem vam ja. Otkad ja pricam da treba fino sa oklagijom uci u svlacionicu. Samo diktatura! Sto god si ti bolji, oni te samo iskoriste, das im prst, hoce cijelu saku. Jok! Samo ostro i bezobrazno prema svima. Jooj samo da zavrsimo u 4, pa da Boas na ljeto dovede nove igrace i pod hitno se pocne rjesavati ove stare garde, jer oni ruse atmosferu u ekipi. Sta tek onda ovi mladji da rade kada vide da stariji sabotiraju ekipu... Strasno! Sve se nekako nadam da ce Roman dovesti svakog igraca u kancelariju na razgovor, i da im bacuska objasni par stvari! Pa jbt, imaju pare, obezbijedili zivote i ne mogu k'o ljudi fino zajedno sve ovo prebroditi i igrati za Chelsea, za navijace koji se svaki put traumiraju na stadionu ali ipak dolaze i bodre klub.

Citaju li oni uopste komentare poslije utakmica? Kako ih nije sramota, majku im lijenu.
[quote name='how yes no' timestamp='1329240194' post='26420']

Možda bi tebe mogao Roman dovesti. Očito znaš bolje od AVB-a.
[/quote]

Ne kazem ja da ja bolje znam nego ako pratis kao sto se predstavljas na ovom forumu onda treba da znas da je svaki novi trener koji je bio u zadnjih par godina dobro startao i izvukao barem jednu titulu. Pogotovo Mou i Ancelotti
[quote name='makk' timestamp='1329309373' post='26610'] Ne kazem ja da ja bolje znam nego ako pratis kao sto se predstavljas na ovom forumu onda treba da znas da je svaki novi trener koji je bio u zadnjih par godina dobro startao i izvukao barem jednu titulu. Pogotovo Mou i Ancelotti[/quote]
Znaci nemoguce je osvojiti FA kup, pa i LP ? Polako, ne leti pred rudu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.