Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

Ma AVB je pravi covjek za ovaj posao, samo mu treba dati vremena da sve poslozi.. u zadnje vrijeme vecina ovdje govori da je ostao ovaj, da je ostao onaj, da je dosao ovaj, da je dosao onaj itd. sto stvarno ne razumijem ali eto.. AVB ce sve demantovati, samo je pitanje vremena :)
  • Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='mata10' timestamp='1325976778' post='15296']
Ma AVB je pravi covjek za ovaj posao, samo mu treba dati vremena da sve poslozi.. u zadnje vrijeme vecina ovdje govori da je ostao ovaj, da je ostao onaj, da je dosao ovaj, da je dosao onaj itd. sto stvarno ne razumijem ali eto.. AVB ce sve demantovati, samo je pitanje vremena :)
[/quote]

nadam se da si u pravu :D
Mora vise izmjene vrsit, ne moze cekat 75 minutu, za prvu izmjenu, i mora vise davat prilike mladima..
[quote name='Semir' timestamp='1326060247' post='15606']
Mora vise izmjene vrsit, ne moze cekat 75 minutu, za prvu izmjenu, i [u][b]mora vise davat prilike mladima[/b][/u]..
[/quote]
E s ovim će se slagati cijeli foroum. Sigurno.
AVB bi trebao razmisliti da Ramiresa stavi na krilo, a Sturidgea stavi na njegovu prirodnu poziciju tj. centralnog napadaca.
Mata-Sturidge-Ramires
Lampard- Romeu-Essien/Meireles
Cole-Terry-Luiz-Ivanovic
Ramires može igrati krilo, ali ne i krilnog napadača! Bar po meni bi on mogao odigrati u veznom redu na krilnoj poziciji ali u napadu ne, sad se treba forsirati Torresa koji se trudi i po meni je samo pitanje minute kada ce ga zabiti.. :)
[quote name='CFC1905' timestamp='1326065006' post='15652']
Ramires može igrati krilo, ali ne i krilnog napadača! Bar po meni bi on mogao odigrati u veznom redu na krilnoj poziciji ali u napadu ne, sad se treba forsirati Torresa koji se trudi i po meni je samo pitanje [b]minute kada ce ga zabiti[/b].. :)
[/quote]
zabit ce ga kad ga ne budemo ocekivali XD :D :D :D :D :D
[quote name='CFC1905' timestamp='1326065284' post='15656']
:D Bome ja očekujem taj njegov gol vrlo uskoro.. :D posebno me je ohrabrio nakon one predstave protiv Wolvesa! :)
[/quote]

na što je torres pao, da mi navijači moramo čekati mjesece i mjesece da on zabije :D
[quote name='Wisey' timestamp='1326063745' post='15650']
David Luiz vezni, Ramiz krilo, Danny centarfor, Torres kreativac... Cecha na desnog beka mjesto Bosingwe. ;)
[/quote]
Ipak bi ja Ceha na lijevog beka, ljevak je frajer. Pitanje je bil se snasao na drugoj strani :P
[quote name='how yes no' timestamp='1326066745' post='15671']
Ipak bi ja Ceha na lijevog beka, ljevak je frajer. Pitanje je bil se snasao na drugoj strani :P
[/quote]
Zar misliš da sam slučajno napisao desno ? :D
Meni jedna stvar nije jasna. Svi vi govorite kako bi AVB dugoročno mogao biti pravi izbor za Chelsea, a ja vas sad pitam, kako možete to uopće mislit ako se svi slažemo da ne dava ni trunke šanse mlađima?? S kojim igračima će dugoročno igrat? Trebat će nać serum da mu Čech, Terry, Cole, Lampard, Drogba i ekipa ostanu mladi do 85-e jer Josha i ekipu već pomalo uništava, svi smo očekivali od Villas-Boasa da počne koristit mlađe, a on ne samo da nije popravio situaciju u odnosu na prošle godine, nego je i POGORŠAO.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326219765' post='16066']Meni jedna stvar nije jasna. Svi vi govorite kako bi AVB dugoročno mogao biti pravi izbor za Chelsea, a ja vas sad pitam, kako možete to uopće mislit ako se svi slažemo da ne dava ni trunke šanse mlađima?? S kojim igračima će dugoročno igrat? Trebat će nać serum da mu Čech, Terry, Cole, Lampard, Drogba i ekipa ostanu mladi do 85-e jer Josha i ekipu već pomalo uništava, svi smo očekivali od Villas-Boasa da počne koristit mlađe, a on ne samo da nije popravio situaciju u odnosu na prošle godine, nego je i POGORŠAO.[/quote]

možda smatra da nisu još dovoljno dobri...dajmo mu još vremena pa ćemo vidjet
[quote name='chelseathebest' timestamp='1326221525' post='16077']

možda smatra da nisu još dovoljno dobri...dajmo mu još vremena pa ćemo vidjet
[/quote]
Ja smatram da jos nisu dovoljno dobri..
[quote name='mata10' timestamp='1326228961' post='16162']
[/quote]

[quote name='mata10' timestamp='1326228961' post='16162']
[/quote]
Nisu !
Ali su dovoljno dobri za 20 minuta , kad se ovo ostali malo umore !
Jesu ako nam rezultat odgovara tj. ako vodimo sa makar dva gola razlike.. sve ostalo po meni je jednostavno preveliki rizik, pogotovo u ovom trenutku kad nam ne ide bas najbolje, odnosno, na neki nacin, tako je od pocetka sezone..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.