Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

Jel zna mozda neko jel Boas ima zenu ili sestru i kako se zovu?
  • Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ima zenu Joana Teixeira i dvije kcerke.. ima i ona brazilska manekenka Simone Villas Boas i ja sam mislio da mu je mozda nesto ali nije..
Andre Villas-Boas će tražiti od FA dozvolu da potencijalno formirani Chelsea B tim ubaci u prvu diviziju:

http://football365.com/news/21554/7443530/AVB-Wants-B-Teams-To-Play-In-Football-League
Nista od toga...

[url="http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/16659835.stm"]http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/16659835.stm[/url]
Zato ce i dalje propadati engleski talenti i slati se na razne posudbe i dovodit ce se talentovani spanjolci i ostali koji se brze i u vecoj konkurenciji razvijaju...
Mi to dobro znamo...
Takvi su navijači. Eto i da Hiddink se vrati ili Mourinho, pa se ovako nešto desi, identična bi priča bila. Tražili bi onda Guardiolu ili nekog drugog.
I uvjek im je trener kriv. Igrači nisu, nema veze što oni ne trče, ne zalažu se. Sve je do trenera.

Bgm ja kad bi tako počeo mislit (da je trener kriv za naše rezultate), ja bi prestao fudbal pratit odmah. Kad se vidi iz aviona da nije tako. Al hajd ti dokaži pojedincima.
Meni se čini da Boas cijelu ovu sezonu balansira i traži način na koji će momčad zablistati. Sjetite se početka sezone, kada je napadao kao muha bez glave pa bismo primali golove jer nitko nije ostajao u obrani. To je pomalo smanjivao i sad ga je toliko smanjio da danas gledam, Torres ima loptu kad ono - jedini na protivničkoj polovici. Samo se nadam da će Villas-Boas naći tu "zlatnu sredinu" do iduće sezone ukoliko uopće ostane toliko, jer je ovu totalno sjebo.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327188841' post='19399']
Meni se čini da Boas cijelu ovu sezonu balansira i traži način na koji će momčad zablistati. Sjetite se početka sezone, kada je napadao kao muha bez glave pa bismo primali golove jer nitko nije ostajao u obrani. To je pomalo smanjivao i sad ga je toliko smanjio da danas gledam, Torres ima loptu kad ono - jedini na protivničkoj polovici. Samo se nadam da će Villas-Boas naći tu "zlatnu sredinu" do iduće sezone ukoliko uopće ostane toliko, jer je ovu totalno sjebo.
[/quote]
hahaha odlican post
Ja i dalje mislim da je AVB odlican izbor i da mu samo treba dati vremena.. treba mu dovesti igrace koji mogu odgovoriti njegovoj filozofiji igre odnosno jednostavno sacekati da se zavrsi ta bolna smjena generacija..
[quote name='mata10' timestamp='1327189250' post='19406']Ja i dalje mislim da je AVB odlican izbor i da mu samo treba dati vremena.. treba mu dovesti igrace koji mogu odgovoriti njegovoj filozofiji igre odnosno jednostavno sacekati da se zavrsi ta bolna smjena generacija..[/quote]

Ima on te igrače, samo su u rezervama i na posudbama.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327188841' post='19399']
[/quote]
Sve si rekao sjajno! ;) Ako ovako nastavi bojim se da nece biti te sledece sezone za njega. Znamo kakav je cika Roman po tom pitanju.

Imao je smijesnu izjavu nakon remija sa Norwichom.
[b]Ne znam jesmo li osvojili bod ili izgubili dva, sve zavisi od ishoda sutrasnjih derbija.[/b]
E moj Andre, Trener si Chelseaja i pitas se da li uspjeh bod s norwichem.
Sve mi se vise cini da je on zalutao u PL.
[quote name='how yes no' timestamp='1327159352' post='19267']
I uvjek im je trener kriv. Igrači nisu, nema veze što oni ne trče, ne zalažu se. Sve je do trenera.

Bgm ja kad bi tako počeo mislit (da je trener kriv za naše rezultate), ja bi prestao fudbal pratit odmah. Kad se vidi iz aviona da nije tako. Al hajd ti dokaži pojedincima.
[/quote]

e pa vidi da trener ima dosta krivice kada nezna momčad motivirati uopče...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1327197824' post='19449']

[/quote]

Tu si u potpunosti u pravu, i nije to jedino u cemu grijesi.
Avb od dolaska radi zaista lose. Sutra cu napisat citav post, i objasnit u cemu to po mom misljenju grijesi Andre, i zasto bi sa Gusom bilo mnogo bolje. Sad ne mogu umoran sam vec su 3 sata, Laku noc onima koji ne spavaju. <_<
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327189605' post='19413']

Ima on te igrače, samo su u rezervama i na posudbama.
[/quote]
Sad moram ovo dovesti u pitanje. Očigledno je ti momci nemaju u ovom trenutku dovoljan kvalitet da preuzmu glavne uloge u timu, inače ne bi se dešavalo da Kakuta ne može upasti na klupu Boltona ili Fulhama, da PvA presjedi čitavu svoju posudbu i slično. A baš ti igrači važe za 'stariju' gardu u akademiji i oni bi u ovim godinama morali dokazivati svoj potencijal.
Ovim ne branim slijepo Andrea, jer bih i ja volio vidjeti nekog od tih mladića mjesto Maloude, Kaloua ili Bosingwe. Međutim, izgleda da ni oni nisu takvi kakvim ih predstavljaju naši navijači. :huh:
[quote name='Wisey' timestamp='1327224824' post='19477'] Sad moram ovo dovesti u pitanje. Očigledno je ti momci nemaju u ovom trenutku dovoljan kvalitet da preuzmu glavne uloge u timu, inače ne bi se dešavalo da Kakuta ne može upasti na klupu Boltona ili Fulhama, da PvA presjedi čitavu svoju posudbu i slično. A baš ti igrači važe za 'stariju' gardu u akademiji i oni bi u ovim godinama morali dokazivati svoj potencijal. Ovim ne branim slijepo Andrea, jer bih i ja volio vidjeti nekog od tih mladića mjesto Maloude, Kaloua ili Bosingwe. Međutim, izgleda da ni oni nisu takvi kakvim ih predstavljaju naši navijači. :huh:[/quote]

U redu, ne mora kompletnu momčad sad promijeniti, ali gurati jednog ili dvojicu umjesto ovih tuljana komotno može, jer ako se itko dokazao, dokazao se Lalkovič, na koju god posudbu ode odličan je, kao i svaku utakmicu u rezervama, a AVB ga još nije niti isprobao. Isto tako se Bertrand partijama za prvu ekipu dokazao da je već sad spreman. Kakuta i Josh bi se mogli naći u prvoj postavi već dogodine ako odigraju ove posudbe kako bog zapovijeda.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327228134' post='19480']

U redu, ne mora kompletnu momčad sad promijeniti, ali gurati jednog ili dvojicu umjesto ovih tuljana komotno može, jer ako se itko dokazao, dokazao se Lalkovič, na koju god posudbu ode odličan je, kao i svaku utakmicu u rezervama, a AVB ga još nije niti isprobao. Isto tako se Bertrand partijama za prvu ekipu dokazao da je već sad spreman. Kakuta i Josh bi se mogli naći u prvoj postavi već dogodine ako odigraju ove posudbe kako bog zapovijeda.
[/quote]
Donekle se slazem !
Ali mislim da po trenutnoj formi Kakuta nije ni blizu prvog tima ! Lalkovic mi komotno mogao dobijati priliku (prodamo Maloudu dok ga jos neko zeli) ! Bertrand je veliki talenat ali ima tu nesrecu sto igra poziciju kao i Cole , pa zbog toga nedobija vecu minutazu !
Drogba , Torres , Kalou , Lukaku jedan je definitivno visak i jedan se treba prodati .

Cak sam se i ja malo razocarao u AVB nedaje dovoljno prilika nasim mladim nadama , ali mislim da on ima podrsku Romana i da ce ostati na klupi Chelsea !
Ove sezone veliku sansu su dobili Sturridge i Romeu, do kraja sezone nek pocne koristiti Bertranda stalno u kupu a i u ligi da dobije sanse, nek Piazon ili Lalkovic i Lukaku dobiju odredjenu minutazu i ja zadovoljan, ni Arsenal ne bi dao toliko sanse mladima :)
njegov problem je što on nikad na press konferenciji poslje neke loše tekme ne kaže "Igrali smo katastrofalno, cijela momčad je podbacila, ovakvom igrom nećemo ni u TOP4 završit" ili nešto slično

sve mi više počinje ličit na krunu jurčiča i one njegove spike da je njima liga prvaka "učenje, škola, fakultet" il šta ja znam šta
nemože to tako, ako je AVB zadovoljan takvim rezultatima, zašto onda igrači nebi bili? on treba uvjerit momčad da im je cilj naslov prvaka pa će momčad vjerojatno tako i igrati
[quote name='chelseathebest' timestamp='1327197824' post='19449']

[/quote]
Lajko sam ti taj post, iako nisam htio, greška bila.

A i jebo ti tu momčad ako je moraš non stop motivirati. Zar može biti veći motiv, kad izađeš pred prepune tribine Stamforda i navijači zapjevaju malo ili kad su na gostovanju pa naši malobrojni navijači nadglasaju protivničke na njihovom stadionu. Pa se hori Chelsea, Chelsea...

Zbog njih oni trebaju biti motivirani uvjek, jer se zbog istih igra, a ne zbog Andrea. A ako to neće sami, nemože njih natjerati niko.

I još nešto, jeste li se kad zapitali, da li je naša ekipa sada toliko kvalitetna da se borimo za titule? Možda sada jednostavno imamo prosječnu momčad..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.